Osa 63
Nii kuum on tunne, elust enesest, on luba rääkida🤗... nüüd ja siin.
Suvekuumus on mõjutanud ka elu lüpsikojas ja mis veelgi ootamatum, vallandanud armukolmnurgaâ¤ï¸ jutt põhineb kahe viimase päeva sündmustel ja asjaosalised tunnevad end kindlasti ära, teistele aga algab lugu nii..
Oli lämmatavalt raske hommikupoolik ja kõrvetav päikesekuumus heitis end halastamatult üle lüpsikoja, karjamaal mäletsesid põõsaste vilus lüpstavad kõrval õlletoobid.. Vanaldane esihoor istus lüpsikoja lahtise ukse ees taburetil jalge ees vedelemas pool- toopi- Tartsi, kes laisalt oma mune lakkus ja higises roosas kleidis kepricosa sirgeldas kohusetundlukult märkmikusse üles kõik mõtted mis hoora hõredast suust väljapääsu otsisid. Üks mõte ei andnud vanale hoorale asu.. nimelt oli ta ostnud paar aastat tagasi kohaliku põllumehe käest ühe 28 aastase pikka kasvu lokkis juustega lüpstava.. toitnud ja jootnud, seemendanud ja lüpsnud ühesõnaga midagi endale, midagi hingele🤗
Aga nagu elus alati, õnnetus ei hüüa tulles.. ja õnnetus ei tulnud üksi vaid kaasas verejanuline koerðŸ•...
Vägivaldselt e. kasutades looduslikku sarmi ja mürki ning kurja koera kaasabi õnnestus lüpstav transportida Eesti teise otsa.. järgneb🤗
Elust enesest, elust foorumis 🤗
Osa 64
... kadumist märkasin alles õhtuse lüpsi ajal kui lüpsile läksin.. Kohe tuppa sisenedes riivas minu viltuseid silmi segamini voodi ja põrandal vedelevad puruks rebitud bokserid, kõrval fotoaparaat. Kuramuse 🕠käis mul koheselt peast läbi näpus fotoaparaat langesin meeleheites voodile ja jõuetus vihas hakkasin lahinal nutma, miks nii, miks mina.. mille eest. Kerisin öö läbi pilte, elasin läbi iga koosviibitut hetke...
Ega asjata öelda, et hommik on õhtust targem.Esimese asjana kutsusin kohale kepricosa ... viivitamatult on vaja kõikide lüpstavate ja ka võimalike lüpstavate postkasti laiali saata kirjad, pihta pandud lüpstava kirjeldusega, selgitusega kes kus ja miks ja kelle oma, samuti hoiatada võimalike ohtude eest, sest liikvel on üks kurjemaid ja mürgisemaid tädisi koos verejanulise🕠ga kes selles keskkonnas ringi luusib ja õukonnaintriige punub..
Saab tehtud kummardas kepricosa sügavalt paljastades lühikese kleidi alt oma karvast perset ja tormas kontsade klõbinal mööda koridori minema... ja ära unusta lisamast hüüdis Peenisevenitaja , et piltide hindamine on ikka päevakorras ning pole kuhugi kadunud, pingutan viimasel ajal silmamunad tagurpidi aga ei miskit, ikka mööda perset...
Hetk hiljem oli kuulda lüpsikojas kaebliku laulu
"... Kus oled nüüd sa, mis sinust on saand?
Ühine tee, mida mööda sai käidud, tolmuks on saand.
Kas näha sind saan kunagi veel?
Rõõm ja õnn, mis meile said osaks, petlikuks jäid..."
Samal ajal sada kilomeetrit eemal, rannaliival keset metsikuid kibuvitse lesisid kaks â¤ï¸â¤ï¸ kõrval valves 🕠ja üle luidete kostus..
Soovin siis ma soovin neid teid
Käia õnne poole
Soovin siis ma soovin minu teid
Et täide viiksid soove
Kaks me Kaks
Õnne majja toome
Siis jah siis
Põhjani ta joome....
Elust enesest, elust foorumis 🤗
... jätkub