Foorum
1
...
14
15
16
...
71
2021-06-19 07:40
Osa 53
Olen omnibuss 🚌...
Kõik on võimalik ütles Peenisevenitaja ja pani foorumis veerema omanimelise omnibussi.
Sitta see lift, las teised sõidavad, nagunii ei mahu me sinna läburahvaga kõik korraga sisse ja minu suur perse jääb alatasa liftiukse vahele kinni kuna ärkan viimasena ja see kuramuse Touch1 ärkab enne kukke ja koitu ja kasutab treppe..
Kuna mu aju on hetkel lülitatud kordusrežiimile ja lihtsalt ketrab, siis minu abilised läbust tõttasid appi, Sammalhabe ja minu paremkäsi Kepricosa, kes kui kaks tinadõdurit on alati valvel ja kontrollivad avalehte, seega saan rahulikult iluund teha😴. Kõige tähtsam on suhtlemine.. teen oma seasilmakesed hommikul kenasti lahti ja sörgin päeva jooksul vähemalt paar korda foorumis kõik teemad läbi. Aga kuna olen jõudnud kõik teemad ära sittuda siis ega palju võimalusi polegi, kisun aga pööningult vanad teemad välja, et ka sinna oma nimi kirja panna 📝, et olen käinud, olen näinud ja annan teada mida arvan. Kindlasti on teravama silmanägemisega foorumlased märganud, et just minu nimi 🤗 caprichosa päevateemades kõikjal figureerib... järgneb🤗

Elust enesest, elust foorumis 🤗

Osa 54
Mu kõõrdis seasilmad suisa puhkavad kui foorumi lehel oma nime näen, uneleb Peenisevenitaja häälekalt .. enesetunne paraneb, süda läheb rütmi, vererõhk langeb ja südant täidab õnnejoovastus❤️ parim stressi maandus. Vahepeal kui Touch1 magab või teeb muid vanainimeste asju.. koob sokki, teeb süüa või loeb raamatut on meil läbukatega aega isegi 🚌 Tallinnast Tartusse sõita ja nautida meie kaunist eestimaad mis on täis mälestusi minu hooramise algusaastaist...
Ja nii veerebki foorumi uulitsal Peenisevenitaja omnibuss täis vanureid läbust, ikka teemast teemasse olles kilomeetrite poolest maakerale juba tiiru peale teinud... jätkub

Osa 55

Mis on saanud koolitusest🤗... Lihtsalt suurepärane, huvilisi on palju ja huvi kasvab igapäevaga, seega jätkan samas tempos ka sügisel, puistab Peenisevenitaja läbi hõredate hammaste.
Minu poolt instrueeritud, inspireeritud, innustatud Tarts kes jookseb koolitusel ringi libestit täis ämbriga on juba pea olematuks hõõrutud vahepeal mõtlesin, et olen nüüd omadega kuses aga härrased läbust olid lahkesti nõus oma nokud püha ürituse nimel ohvriks tooma, seega koolitus läheb edasi... 🤗

Libesti ämbris??? Olen üllatunud... Just, just tänapäeva libesti on puhas rämps. Minu peres liigub naisliinipidi reliikviana vanavanaema libesti retsept. Keedan seda kord nädalas lüpsikoja suures pajas lüpstavate tarvis, see libesti on muutunud väga hinnatuks erinevas vanuses härraste seas ja ka koolitusel kulub seda kraami ämbritega...
jätkub🤗

Osa 56

mari kirjutas..

03. jaanuar 2007, kl 22.10
juba mitmendat korda loen foorumis teemat nende piltide kohta. Mulle hakkab tunduma, et nendel piltidel olev "daam" ise topib neid teemasid foorumitesse ja et ikka vaatajaid võimalikult palju oleks, kisub mingi vaidluse ka alati üles.

Ka 14 aastat hiljem ikka sama teema😂😂, et kui caprichosa esikalt saab mööda perset, siis aitab abist välja foorum..
Hetkeseisuga, üle poolte päevateemade e.17 teemat milles on edestada tähtis sõnum. Vaatame mida imelist on siis caprichosal öelda🤗

1. teemas aastast 2012... on jätkuvalt aktuaalne kodanik virussa🤗
2. teemas aastast 2020... saame teada, et hoor caprichosa meenutab jätkuvalt aixi.. 🤗
3. teemas aastast 2021.. saame teada, et unenäod hobusest on jätkuvalt kõige vaadatavamad 🤗
4. teemas aastast 2020...
poleemika.. kas sügeleb või ei sügele? 🤗
5. teemas aastast 2015..
on jätkuvalt aktuaalne kepriku roosa kleit🤗
6. teemas aastast 2015...
muretseb hoor caprichosa kas mister on enne und juba onaneerinud? 🤗
7. teemas aastast 2018..
saame teada, et jfjm ei ela kapis. 🤗
8. teemas aastast 2009...
saame teada, et Virussa pani endale romantiliselt näppu.. 🤗
9. teemas aastast 2010..
saame teada, et keset suve on hooral jõulutunne südames, kingituste aeg.. 🤗
10. teemas aastast 2010...
saame teada, et lennukis on kõige parem istuda munga kõrval🤗
11. teemas aastast 2010...
saame teada, et viisakas mees on see kes maksab🤗
12. teemas aastast 2019...
saame teada, et Virussa on tegelikult naissoost🤗
13. teemas aastast 2011...
saame teada, et iharusest hullunud armunäljased on kõige sexikam lause🤗
14. teemas aastast 2021...
saame teada, et teksti edestamiseks piisab täiesti ühest kontost🤗
15. teemas aastast 2018..
saame teada, et jfjm l on uskumatult aktiivne fännklubi ja suguelu🤗
16. teemas aastast 2019...
saame teada, et keelekat ei saa koolitusel õppida. 🤗
17. teemas aastast 2014...
saame teada, et mehed on meeleheitel🤗

Kui vaadata kalendrisse nüüd 🤗näeme me aastaarvuks 2021.. kui vaatame hoora ponnistusi siis tekib paratamatult tunne, et nostalgia ja seltskondlikus on muutunud võidujooksuks ajaga, oma nime jäädvustamine kõikvõimalikes teemades on muutunud haiglaslikuks eneseväljenduseks... jätkub🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 11:40
Demagoogist JeesusKass tõstis saba igas teemas demagoogiat ta valdas veenvalt
kuna talle nimelt näis, et Eluratas foorumis tagurpidi ringi käis
kassisitt on elu alus ja nii ta jõlgub kõigil jalus, situb hinge, kinga.. otsib pinda kuhu veel saak minna... s..
nüüd kõik kohad liiva täis ja vänge kassikusehais on märk, et kass siin käis..
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 13:40
Huvitav mitu lüpsikorda suvel tehakse kas karjamaal või aetakse lauta
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:00
Sitta see pliiats, ma varastaks touchi ära
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:06
Caprichosa, sinu varastan ka koos temaga, seon teid kinni. Te ei saa üksteisele kallale minna, kuid verbaalselt saate ikka rünnata üksteist
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:09
2JZ, ma tglt pole üldse eriti vägivaldne vajadust kellelegi kallale minna või näiteks hooraks sõimata ka ei tunne.
ja pigem eelistaks oraalseid kui verbaalseid rünnakuid
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:11
Hammustad???
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:16
pigem on vihale aetud vanadel hobustel see hammustamise komme....kui kapja virutamiseks enam tõsta ei jaksa
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:28
Ega hoora staatuses polekski midagi erilist 🤗 aga kas isiksusehäirega hoor seksikas on ... kahtlen.. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 16:00
aga miks see sulle personaalselt nii oluline, kas keegi võõras inimene on seksikas või mitte? mõjutab see kuidagi su elukvaliteeti või sunnib isiksusehäire tunnustega grafomaniakaalseid fantaasiaid kirja panema?
või tunned ennast seksikamana, touch, kui kellegi seksikust/välimust halvustad? kas ükski mees pole reaalses elus sulle ammu öelnud, et oled erutav ja ilus?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 16:08
Neid küsimusi peaksid sa esitama esmajärjekorras endale🤗, mitte mulle..
Kas enesekindel naine tuulutaks mitu korda päevas oma vanu pilte, situks täis kogu päevateema rubriigi ja käiks noori naisi allahindamas, kuigi seda võib veel mõista😅.. nn. vituviha nagu tavatsed öelda, seega minu ees pole vaja sul endale tuhka pähe raputada, ma tean liigagi hästi kes sa oled🤗
Minu pärast ei pea sa samuti muretsema, sest oma selles elus ei saavuta sa kunagi🤗 seda elu mida mina elan.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 16:10
niiallakäia teistelraskejah
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 16:17
Jüngrid levitavad sõna
ülestõusnud Jeesus on..
läbunurgas palvetuba
koha leidnud on
üle foorumi nüüd kõige popim läbunurk
kassiraisk seal õpetab ja
vaimutoitu jagab
ja kassiraisa palvetund
nüüd üle iha kajab..
kes pole meiega see meie vastu on
nüüd valgus paistab üle iha
kus aupaiste oreoolis hõljuv kassiraisk
õpetab ja vaimutoitu jagab ning teiste hinges sital käib.. allapoole pole rohkem võimalik minna minna😅
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 18:20
vot nüüd ma segaduses
ka ühele pakkuti..rohkem
vüi teisel
vähem..ma mõtöem
nu seda nutsu

lihtsal enamat ei tulnud päehe ..sorry
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 22:02
Kurekael ja konnavitt.
Vetsupott ja karusitt.
Oled jalamati äär,
praetud kilu mädand säär.
Oled surnud kassi kõõm.
Lehkad sa, no küll on rõõm.
Oled nirgi kuivand higi,
persest välja imbuv pigi.
Oled pauk, mis kisub klompi,
naeran ma, kui astud lompi.
Omast arust oled käbe.
Ütlen sulle, oled häbe!
Oled vanaema suss,
porilomp ja siilituss.
Oled mahajäetud place.
Oled kooma pekstud face.
Puudutada sind ei tasu,
oled ahviperse rasu.
Oled hapukurgi vesi,
kärbseseenest tehtud mesi.
Sured ära, lähed kasti,
minu lipp läeb täide masti.
Surnukuurist välja toon su.
Tutti pidi üles poon su.
Sinu tutt on paugust härmas.
Tule appi, Mihkel Kärmas!?
Oled lupjund veresoon.
Profiilis oled sirge joon.
Sinu tutist köie koon,
uuesti su ära poon.
Oled kingaviksimise kalts,
pesulaud ja muidu malts.
Oled tühjaks joodud pudel,
muidu praak ja persses mudel.
Oled verine tampoon.
Oled kõõmane sampoon.
Oled solgitoru suue.
Rasket laadi on su puue.
Oled kuivand potitaim,
keha haige on ja vaim.
Tead, et kui sa oleks mees,
oleks lõdvamunnimees.
Oled see, mis sobib hästi
oksekotti, prügikasti.
Oled peerust lusikas,
kontideta rusikas.
Oled näts mu trepikojas,
õlilaik nii selges ojas.
Oled rögast tekkind mull,
soome keeles lihtsalt kull.
Puudu sust on palju juppe,
ravi end või keri tuppe!
Oled karuraud mu vannis,
vedel pask mu väsind kannis.
Oled ahv, kes ronib üles,
hunnik lõvisitta süles.
Oled mägi terve aasta,
kuhu rahvas loobib saasta.
Oled närbund lilleaas,
kus on tuumajäätmed maas.
Oled pesemata naba,
kass, kes lutsib oma saba.
Oled tühi aku sa,
minu koera laku sa!
Oled virts sa kärbsetõugus,
vale võti lukuaugus,
uppuv kägu härjapaugus,
surnud viiner murulaugus!
Oled pask, mis sulab lumme.
Oled nael, mis lõhub kumme.
Oled ing vituväänik,
lutikate, täide präänik!
Oled karuperse karv,
lihtsalt juhtum aruharv.
Oled surnud vihmauss.
Oled kokkukuivand tuss.
Oled keel, mis ütleb ``Russ``
****, lits, sa ole kuss!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 22:12
Vana lits ma teen sulle naist kui su paksu pepu läbi trukin hakkad tasuta niksima nutad ja niksid oled koguaeg purjus ei tea enam kes sulle raha toob ja niksi teeb
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 22:44
Nu ära pinguta üle..till kukkub ..ära vot isegi kepp ei aita..eks
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 14:39
Osa 57

Missioonile minek pole naljaasi vaid ka solidaarsuse näitamine, eriti kõrges vanuses härrale aga positsioon läbus kohustab, seega vaatamata tapale suvekuumusele teritas Sammalhabe oma nürivõitu ✏️, taskus strateegiline ründe plaan📃, veeretas välja 🦼 ja tormas lahingusse, päästmaks prostituudi au ja väärikust 🤗.. issaristike kui romantiline ja südant puudutav, lugu mis kohe kindlasti vajab jäädvustamist🤗...
Strateegiline plaan..
1) määratleda valdkonnad ja teemad kus Touch1 kipub kaasarääkima ja luua visioon sellest, kuhu tahetakse jõuda e. fikseeritakse läbu missioon Touch1 pliiatsi likvideerimiseks.
2) strateegiline visioon ja missioon arendatakse edasi mõõdetavateks eesmärkideks ja oodatavateks tulemusteks.,
3) kavandatakse strateegia soovitud tulemuste saavutamiseks e. pliiatsi likvideerimine koostöös läbukatega.
4) valitud strateegia viiakse ellu etapiliselt.
5) hinnatakse läbu tegevust ja saavutatud tulemusi, võetakse arvesse uued arengusuunad, vajaduse korral korrigeeritakse pikaajalisi tegevussuundi ja eesmärke, strateegiat või selle rakendamise meetodeid, võttes arvesse viibitud aega ihas ja omandatud kogemusi ning muutuvaid tingimusi, sest Touch1 on ettearvamatu 🙃, kõik ikka püha eesmärgi nimel.... jätkub
Osa 58

Kuidas vastu pead Peenisevenitaja, kuumadel suvepäevadel 🤗?
Oh jah olid ajad, kui ma olin veel ilus🤗 aga, et olla kõige ilusam lasin oma nisad silikooni täis toppida ning automaatselt tõusis ka mu eneseteadvus.. kõik muu oli minus naturaalne, kõik oma. Loodus on mind õnnistanud jämedate reitega siukesed seksikad rasvased kanakoivad 🍗🍗 kust 👨‍⚕️ üleliigse rasva välja imes ja remodelleerimist vajavatesse piirkondadesse süstis.. kortsus näkku, huultesse ja loomulikult persse🤗. Täiuslikk hoor ja iga mehe unistus🤗
... Rahvas on segaduses, kõik ootavad kannatamatult Peenisevenitaja uusi suvepilte, aga mida pole seda pole, ikka aastate taguste piltide järjepidev üleslaadimine ja ihas levivad ka pildid, kus teid on pea võimatu ära tunda, eriti ilma krohvita, kuidas kommenteerite?
Mis seal ikka salata vananedes tekivad näkku kortsud, huuled muutuvad peenikeseks ja näokontuurid ebamääraseks oh jah ja pole seda üleliigsest rasvagi enam mida süstida🙁 ja need kuramuse noored naised oma ideaalse välimusega on kõige suurem nuhtlus minu suurele persele 😠... teate isegi kui kallis on tänapäeval olla ilus, eriti kui aastaid nüüdseks üle 50 ne...
Korjan ja kerjan raha sealt kus võimalik.. loodan oma fännklubi rõõmustada juba varsti 🤗 seni pikutan..
Päikselõõsas põõsa vilus
caprichosa krussis karvu silus
silus päeva silus kaks
caprichosa karv läks pikemaks
nüüd me caprichosa peab end laamaks
ja ka elus tihtilugu
muutes staatust
muutes sugu
lammas lambaks jääb ja lits jääb litsiks ühtelugu..
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 15:31
tsiteerides klassikuid....(au ja kiitus poeet sisterTrixyle )
---------------------------------------------------------
Touch´i-e heitlus

heites foorumisse pilku
jälle mokk veab mõrult viltu:
vana lits see Caprichosa,
kohe saab mult uue koosa!
Kuis ei tea siis esihoor
et mina, vanakooli moor
ei seedi libu hooplemist
ja siira-viira looklemist
ja meeste üle napsamist
ja muretuna kalpsamist.

Nüüd püsin valvel päeval, ööl
püsin valvel olles tööl,
ja kui peaks Capri sädistama
raisk, asun kohe kägistama!
Küsite, mis ma saan sest kasu,
kui ei anna Capril asu?
Polegi sest muud mul kasu
lihtsalt luulu veritasu!
Vimm ja vaen on selle eest,
et mul pole enam meest!
Nuuks..

sisterTrixy
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 00:08
marutõbisehobuseunenägu
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 21:40
Jeesukass vana nõid hämari metsade vahel käima suhhi võtmas
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 22:02
Capri võtma protees suust ära kui imema ennem süstima huuled suureks iga päev kes Essa tulema saab nagu paistes kokkade vahele
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 22:09
Touch1 võiks sms laenu võtta,saaks kortsus molli sirgeks süstida,võiks talle veel paar korda kurku lükata,kui on nõus jälle ilma kummita.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 22:14
Pojakesed, mis te siin sõimate naisi?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 22:31
Mister tahaks ise üks niks teha
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 22:42
Aga mine tee, mina ei keela.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 22:59
Mina teen niksi kohe
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 23:10
Kas touch kummardab nekude nokusid?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 23:16
Tutsil on ilus suur pepu oi kui hea pehme
˅ näita rohkem ˅
2021-06-22 00:51
˅ näita rohkem ˅
2021-06-22 00:54
Parem kui Capri oma Capri pepu suur aga kõva nagu mehe perse
˅ näita rohkem ˅
2021-06-22 07:34
Kuidas see touch1 väike lontis perse suureks sai? Hea pehme kortsus vana naise perse nagu vanamehe kere. Virussa pole õiget naise perset näinud,mine vaata kiisuke75 kanni,seal on mida näppida.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-22 22:45
Nägin kiisuke peput laupäeval oli tööl ilma pükseta põll ees kummardas tutt paistis viskasin talle sente põrandale lasbkorjab tiss ka pool väljas käisime poistega mitu korda tal jäätist ostmas
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 16:46
Ei, mitte kõik. Üks kulutatud ja vananenud hoor püüab meeleheitlikult pildile saada
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 23:42
otsatibukenetouchikene tegelikultsuametju eikohustaenammillekski
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 23:46
Jeesuskassil hambutu suu imes Hämari metsa vahel lonti
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 00:11
amet kohustab ennast turundama
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 09:35
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 13:59
Touch1 oma kortsus perset turundab?Kiisuke75 perse ikka suurem ja capril,violinal pandavam.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 14:24
Osa 59

Inspireerituna Sammalhabeme postitusest 🤗

Viis on leitav You Tube s 🤗..

Loojangule vastu kõnnib üksik vanamees
kuhu viib küll tema tee vahest eksinud ta teelt
kiirest jooksust sasitud on vanamehe lakk,
tolmune on kortsus nahk, silmist jookseb valuvaht
miks nii on, sind ei vaja keegi enam nüüd
ja kas on selles kõiges sinul üldse süüd,
et foorumis nüüd sinu abita kõik rõõmsalt ringi hängivad
aga sind foorumlane varsti unustab
eksinult sa aina otsid oma läbu veel
alles jäänud on küll tee aga foorum pole enam see.
põrnitseb sind sajasilmne inimmass
justkui sulle selgeks teeks, et sa oled viimane.
miks nii on, sind ei vaja keegi enam nüüd
Ja kas on selles kõiges sinul üldse süüd,
et foorumis nüüd sinuta abita
kõik rõõmsalt ringi hängivad
Aga sind ajalugu varsti unustab
Miks nii on, sind ei vaja keegi enam nüüd
Ja kas on selles kõiges sinul üldse süüd,
et foorumis nüüd sinuta kõik rõõmsalt ringi hängivad
Aga sind ajalugu varsti unustab..

Sellega seoses meenus, et soome keeles on vanamees lihtsalt vanha mies...
Elust enesest, elust foorumis 🤗.... jätkub

Osa 60

Täna õhtul on taas foorumis pidu 📻 tule ja ela kaasa foorumi aseksuaalsele raulmellile 🤗 kes igas teemas sital käib ja kes veel ei tea🤗, raulil on hetkel pooleli filmiprojekt Peenisevenitaja lüpsikojas kus filmitakse seebikat meestele.. " Kaks senti pissinahka". Filmi esilinastus jõuab foorumi ekraanile järgmise aasta jaanuaris.
Juba lapsena teadsin, et tahan olla romantiline härrasmees räägib Raul 🤠 ja nüüd olengi omas elemendis, ratsutan lüpsikarusellis koos teiste härrastega. Teismelisena läks minust mööda armumise ja silmarõõmude faas ja nähes pealt, kuidas eakaaslased neid läbisid tundsin end erakuna , tüdrukud on tobedad ja mõtlevad ainult rahale,mõtlesin igakord siiralt, kui rahast lahkusin..
Aga nüüd....
järgneb🤗

Osa 61
.. Aga nüüd ei avita ka rahakopikas, seksi ei paista ühestki august, annab murelik raulmell teada ... päikselised jaanid möödusid toimekalt arvuti ekraani ees, sai topitud, näpitud, lükatud ja venitatud pissinahka päevad pikad, isegi kusele polnud aega minna...
Minu suurim fantaasia hetkel ja kinnisidee on energiline vigurseks Touch1 ga 🤗 minu kaks senti peenist seisab igakord kangekaelselt püsti, kui talle mõtlen aga mõtlematta ka olla ei oska.. mida teha, aidake olen kurnatuse äärel..
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 14:30
Vanasti sai suga vigureid tehtud touch1 kui augud polnud nii välja veninud.Praegu teeks kuldset dushi sulle suhu,seda neelasid hästi,Raplamaa Kuseleenu.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 14:33

Touch hästi paned!!! Oled täiega ära tabanud selle raulimelli elu raazukese , kurdab siin et raul teda enamei taha, et perse liiga väljaveninud... Nüüd moosib siin heteromehi . Haige mees ehk siis eit
Mehe nime nagu küll ei vääri oma olemusega.
Jätka samasvaimus touch! Musi sulle
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 14:35
Metsis123 enne tahtsid mu riistale musi anda,kas sama suuga lähed touch1 kortsus molli lakkuma?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 14:37
Saan aru jahh et oled kuses, et keegi sind sitst pederämpsu enam ei taha
Aga mind jäta oma sitasest elust j unistustest välja.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 14:40
Metsisekukk enam ei tahagi suhu saada?Kirjuta veel heterode postkasdti,äkki saad mõne lolli ära räägitud.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 14:43
Kuseleenu sai suguhaiguste osakonnast välja?Sel puhul võtame ja laseme touch1 proteesde vahele sortsu värsket lumonaadi.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 16:43
Raulmell ei tea siit kedagi unistab omaette tutsist saab minu naiska teen talle kingi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 07:45
Osa 62
Need kuumad suveööd..
Suhtlemisvajadus hoidis esihoora erksana üleval pool ööd või oli see järjekordne haigusehoog, enda nime jäädvustamine päevateemades.. Mida uut oli siis esihooral seekord öelda🤗... lähimal lugemisel selgus, et ikka nagu alati..
Et algselt olid "kõik" lihtsalt kadedad, siis nüüd on "kõik" laimajad, valetajad. " Mina" on sulandunud " Meiega" e. mängu tuuakse tugiisikud🤗
Võiks öelda, et mis siin ikka rääkida aga antud juhtumit on omamoodi huvitav jälgida, et kuhu veel...
Võtan oma osa 50 kondikavaks ja täiendan..

🤗
Talle on oluline olla maailma keskpunkt, kelle ümber kõik tiirleb 🎈.. haiglaslik eneseupitamine nii pildis kui kõikvõimalikes teemades.
🤗Ta soovib ja loodab, et inimeste elud ja isegi mõtted tiirlevad tema ümber. Eriti just temale sobivas ja meeldivas kontekstis 🎈.. selleks on vaja kõigile pidevalt meelde tuletada jumaldavaid püsikliente, menüüd ja joogikaarti.
🤗Teda ei huvita teise inimese tunded, olukord, raskused, probleemid. Ta ei suuda ennast panna teise inimese kingadesse.Ta ei tunnista, kui ta on millegi suhtes eksinud või et tema on midagi sellist teinud, millel on negatiivsed tagajärjed. Kui ta isegi seda näiliselt tunnistab, siis ta ei kahetse. Kõik tema kahetsus ja vabandused on võlts, õpitud käitumine 🎈.. muretu ja süüdimatu kulgemine.
🤗Tema on alati ohver, kellele kõik (tülikad isikud) liiga teevad. St, et teda ei mõisteta 🎈.. ikka need "kõik" kes on kadedad.
🤗Ta loob endale pildi ja loo, mida ta ise hakkab uskuma ja paneb teisedki uskuma.🤗Tema on selles loos alati kangelane ja õiglane (või ka ohver), teised on kas pahad või tähtsusetud 🎈.. muinasjutumaa, punnitatud "Mina" tunnetus.
🤗Ta ei ole sinu jaoks olemas, kui sa teda või tema tuge vajad. Ta on ainult siis olemas, kui temal on sind vaja, kasvõi samal ajal, kui sina vajad teda. Temale on olulised vaid tema enda vajadused 🎈.. õpitud vagaduse teesklus.
🤗Ta läheb marru, kui tema teele juhtub vastane, kes tema mängule ei allu ja paljastab tema nõrgad kohad 🎈.. kõik vastasmängijad on kiuslikud vanainimesed.
🤗Ta otsib välja ja laob sulle nina alla kõik sinu vead ja vahel lisab ise neid juurdegi. Eriti siis, kui ta on nurka surutud 🎈.. " tagakiusatud" ohvrirolli rõhutamine.
🤗Tahab alati tunda ennast ülemana ja paremana teistest. Kui talle tundub, et keegi teda sellisena ei tunnusta, siis ta üritab seda inimest emotsionaalselt maha tirida🎈... ennast kiitmast ma ei väsi ja kui väsin, puhkan... kiidan edasi.
🤗Ta keerab asjaolud ja faktid tagurpidi, projitseerib iseenda vead sinule. Ta püüab ka sind ja teisi panna uskuma, et just nii ongi.
Nartsissistiga pole mõtet astuda vaidlusesse ega väitlusesse. Sa ei saa talle oma olukorda ega vaatenurka põhjendada, sest tegelikult see teda ei huvita. Ta vaid ründab ja manipuleerib sind seda rohkem, mida rohkem sa püüad ennast talle põhjendada. Või oma käitumist, tundeid selgitada.
Nartsissist on psühhopaadi sugulane... ( elumuutus. ee)
🎈... jäin hetkeks mõtlema, et kumb on haigem, kas isiksusehäirega hoor või inimene kes talle kaasa kiidab?
Ja mille poolest peast puudutatud inimene seksikas on?
Kui see haigus pole, siis mis see on?

Elust enesest, elust foorumis🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 19:18
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 22:02
Tuts kas niksi teeme mul kohe tärkas olen sinu lüpsi loom
˅ näita rohkem ˅
1
...
14
15