Foorum
1
...
13
14
15
...
71
2021-06-12 00:39
Teeme grupp saab hea niks
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:39
Viska kahte, ära kolmandat puutu.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:40
Ole kuss
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:41
Touch1, näed, võtad mind ja viskad teist kolmandaga
Ehk siis võtad mind ja loobid dragunovi virussaga.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:43
Sa mine niksi oma karderoobi mammat
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:43
Dragu on minu soper
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:48
Virussa, see sai juba ammu läbi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:51
Dragu ei ole läbi tema alati sober on ja teeb niks ka
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:53
Garderoobi mamma...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:01
Tema kintsu vahele minema on ennem pauk lahti kui sisse saan noku panna
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:01
Oh juba niksime lustiga.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:03
Tubli oled hea sober
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:04
Tutsil on kindlasti ilus tussu ei ripu ja tiss on ka hea
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:09
Kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:11
Tuleb külla minna ma homme vist saan sinna minna üks sober teab kus elama ma tulen Tuts tooon sulle kingi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:14
Pühapäeval?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:20
Tervitame teid hetkel Touchiga.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:21
Ole kuss päeval lähen
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:28
Me kolmekesi tuleme
Präänikutemaalt,
meil jalas püksid magusad,
kuub on magus ka!🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:31
Kuub on ammu ribadeks,
ja nõnda püksid ka
paljas on vaid tagumik,
ja riistki ripub taas.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:35
Touchikene, kahekesi tuleme, kolmandat pole sina ja mina.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 01:55
Nipernaadit või mind?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 12:24
Endiselt ootate?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 18:20
Touchie kas võtad mu vastu homme? Pauk sulle põske ja rimming mulle nagu eelmine koird. Pudeli Torrest toon kingiks.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 19:53
Foorumi lugejate poole pöördus oma suure murega 30 aastane tsaurus.. ja just seesam olematu mees, olematu peenisega keda nii paaniliselt otsis taga mööda foorumit kõik need pikad aastad , lüpsikoja hinnatuim hoor caprichosa 🤗.
Mul on nimelt pataloogilisest seisukohast vaadatuna mikrosuurus 2 sentimeetrit pissinahka räägib tsaurus aga suur kihk on nikkuda..mida teha?
Puudutades ja venitades pissinahka vähendan ma oma üksindust, kasutan suguelu rikastamiseks ka tolmuimejat. Nikunälg võtab silmanägemise ja tekitab hallutsinatsioone...
Hoolin väga oma tervisest, seega nikuvalmidus on 100% kleepisin igaksjuhuks kondoomi superliimiga suguorgani külge, mine tea millal õnn minu tänavale tuleb, peab valmis olema🤗.
Suvi on puhkuste ja puhkamise, sexiseikluste aeg aga mure on suur, kuhu pista see kondümeeritud 2 senti suguorganit?.. Kõik mõtted on oodatud, omalt poolt tsaurusele.. Ei maksa seksiga naba nikastada ja ära topi sinna, kuhu pole vaja🤗

Ikka elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-15 09:14
Osa 50 tuli kuidagi väga tuttav ette
˅ näita rohkem ˅
2021-06-16 05:25
Osa 48
Läbi ilu ja valu..

Kulutades kingi jookseb capri ihas ringi
caprichosa nimi üle iha kajab
vana mammi abi vajab.. kuidas saab aidata Peenisevenitajat tema hädas. Arstid on jõuetud.. ma ütlen, tegime endast kõik oleneva pumpasime, lõikasime traageldasime ja heegeldasime aga saabus piir, vanus ja loodus teevad trikke😅 kus isegi mina olen võimetu, räägib oma ala tuntuim ilukirurg dr Dragu nimelt on antud patsiendil bipolaarne meeleoluhäire e. kõrgenenud hommikune ja öine meeleolu, kõnetulv, suurenenud sugutung ning tegutsemise ja liikumise vajadus. Samuti vähene kriitikameel iseenda tegemiste suhtes, enesehinnangu tõus suurusemõtete tasandil. Haige pole võimeline adekvaatselt olukorda hindama.
Aga me teeme kõik endast.... järgneb🤗

Osa 49

...oleneva, nähes foorumis hängivad Peenisevenitajat võiksid foorumlased mõista, et tegu pole pahatahtliku vaid lihtsalt haige inimesega. Kui olete märganud, et teie kirjutised on läinud jalutama ärge ehmuge. Selle haiguse viimases staadiumis võivad välja lüüa nn. tühja pea sümptomid e. Peenisevenitaja lihtsalt rotib teiste kirjutisi ja pakub neid siis oma mõtete pähe, põhjus on lihtne, aastate jooksul imetud spermajäägid on ummistanud otsmikusagarad. Samuti on selle haigusele iseloomulik aktiivne suhtlemine iseendaga, kõikvõimalikes teemades e. suurenenud seltskondlikus🤗.
mu jalad on alati minekuvalmis
juba enne kui tulen
sean end minekuks valmis
.. jätkub
Elust enesest, elust foorumis 🤗

Osa 50
Peenisevenitaja seltskondlikul jalutuskäigul läbi teemade
🤗
Talle on oluline olla maailma keskpunkt, kelle ümber kõik tiirleb.
🤗Ta soovib ja loodab, et inimeste elud ja isegi mõtted tiirlevad tema ümber. Eriti just temale sobivas ja meeldivas kontekstis.
🤗Teda ei huvita teise inimese tunded, olukord, raskused, probleemid. Ta ei suuda ennast panna teise inimese kingadesse.Ta ei tunnista, kui ta on millegi suhtes eksinud või et tema on midagi sellist teinud, millel on negatiivsed tagajärjed. Kui ta isegi seda näiliselt tunnistab, siis ta ei kahetse. Kõik tema kahetsus ja vabandused on võlts, õpitud käitumine.
🤗Tema on alati ohver, kellele kõik (tülikad isikud) liiga teevad. St, et teda ei mõisteta.
🤗Ta loob endale pildi ja loo, mida ta ise hakkab uskuma ja paneb teisedki uskuma.🤗Tema on selles loos alati kangelane ja õiglane (või ka ohver), teised on kas pahad või tähtsusetud.
🤗Ta ei ole sinu jaoks olemas, kui sa teda või tema tuge vajad. Ta on ainult siis olemas, kui temal on sind vaja, kasvõi samal ajal, kui sina vajad teda. Temale on olulised vaid tema enda vajadused.
🤗Ta läheb marru, kui tema teele juhtub vastane, kes tema mängule ei allu ja paljastab tema nõrgad kohad.
🤗Ta otsib välja ja laob sulle nina alla kõik sinu vead ja vahel lisab ise neid juurdegi. Eriti siis, kui ta on nurka surutud.
🤗Tahab alati tunda ennast ülemana ja paremana teistest. Kui talle tundub, et keegi teda sellisena ei tunnusta, siis ta üritab seda inimest emotsionaalselt maha tirida.
🤗Ta keerab asjaolud ja faktid tagurpidi, projitseerib iseenda vead sinule. Ta püüab ka sind ja teisi panna uskuma, et just nii ongi.
Nartsissistiga pole mõtet astuda vaidlusesse ega väitlusesse. Sa ei saa talle oma olukorda ega vaatenurka põhjendada, sest tegelikult see teda ei huvita. Ta vaid ründab ja manipuleerib sind seda rohkem, mida rohkem sa püüad ennast talle põhjendada. Või oma käitumist, tundeid selgitada.
Nartsissist on psühhopaadi sugulane... ( elumuutus. ee)

Tuleb tuttav ette🤗

Osa 51

Foorumis levib sõna, et seoses suvekuumuse ja lüpstavate vähesuse tõttu teenib Peenisevenitaja leivaraha nüüdsest ka kursuste korraldamistega🤗 nii meestele kui naistele. Milline õnn on saabunud foorumi uulitsale, kus kõik saavad nüüd lõpuks ometi selgeks kuidas täpselt peab seksima 🤗🤗🤗🤗🤗

Liitu meiega juba täna🤗

Lingam massaaži koolitusest🍌 saab lugeda ka teemas.. Mure litside ja hooradega.
Kursuse toimumiskoht e. praktika viiakse läbi Tallinnas, lüpsikoja erivajadustega lüpstavate osakonnas, kõige seksuaalsema lüpstava Tartsi osalusel.
Kursuse materjalid on saadaval ka video ja audio formaadis ja kättesaadavad
24 h.
Samuti on kursusel osalejatel võimalus liituda foorumi privaatse läbugrupiga, kus koos läbukatega e. toetavas seltskonnas saab kaasa rääkida huvitavates aruteludes ja lahata oma seksuaalseid probleeme🤗. Koolituse info ja soovitused on vastavuses teaduspõhise meditsiini ja hoora caprichosa enda kogemustega, mida on lihvitud pea 20 aastat. Seega kui olete peast rohkem kui loll siis haiguse ja vigastuste ennetamiseks ja diagnoosi saamiseks pöörduge koheselt Peenisevenitaja poole.
Koolitus alga juba nüüd!!!!
Ära maga maha ja osale ainulaadsel kiirkoolitusel 15.06- 15.07 2021
Registreeri ennast...
Peenisevenitaja OÜ või Peenisevenitaja@lüpsikoda.ee
Üks mure jälle vähem😅
.... jätkub

Osa 52
Prostituudist koolitajaks.. Teate kõige tähtsam on praktika, olen suhtlusportaalides tööl olnud ligi 20 aastat räägib Peenisevenitaja , seega kes siis veel kui mitte mina teaks paremini kuidas munne poleerida, te kindlasti ei usu aga isegi mehed on hädas ilma minuta. Pean pidevalt teemast teemasse tegema õpetlikke postitusi isegi paadunud pedekatele... issaristike millised saamatud tegelased😅, ikka vajavad minu nõuandeid, et kuidas ja millal ja kelle peale..
Ja nüüd kui vanas eas seda vaba aega rohkem, tekkiski mõte jagada oma kogemusi ka teistega. Sest olgem ausad, kui vaadata suhtlusportaale... kõik see inimmass hulbib ilma paadi, aerude ja ankruta e. ilma eesmärgita e. minuta. Inimestel pole mingit sihti, hüppavad siia sinna, teemast teemasse, teadmata üldse kuhu nad minna tahavad.. lollimaja ma ütlen ja mina pean üksinda rabama. Tean millest räägin, mul just üks lähedane inimene ravis end antud asutuses.. olukord foorumis tundus minu kõõrdis silmade läbi vägagi lootusetu seega otsustasingi foorumlasi harida ja teha loomulikult endale reklaami🤗 lihtsalt möödaminnes.
Ja loomulikult, et ei katkeks toiduahel..ja ei läheks see häbiväärne eluke mul raisku siin foorumis, punnitan kasvõi vere ninast välja aga ma aitan teid ja õpetan, seni kuni hingan🤗
..... järgneb
˅ näita rohkem ˅
2021-06-16 16:15
Minu vastas istub keskealine lödipüks Raul, kes on valmis rääkima, kuidas elab ihas üks anonüümne foorumidebiilik..
Tavaelu rutiin, kiimasus , stress, kibestumus täitmata lootuste pärast, vastuseta kirjad, üleväsimus, ühesõnaga kole koorem☹️ selline see elukene ongi...
Tead, mul olid ihasse tulles suured ootused, lootused.. räägib Raul, aga mu lootused purustati ja ma leian, et see on suur ebaõiglus minu suhtes.. kõik nikuvad ringi, elavad täisväärtuslikku elu, mille poolest mina halvem olen ahh ? olen väljanägemiselt veel täiesti kepitav vend.. olen siin ihas tiksunud ligi kaks kuud aga pole isegi suhu saanud kellegile anda.. Ohhh jaaa.. kuidas nii.. karjuv ülekohus.. niipalju vastuseta küsimusi ripub õhus..

Keegi tark on kuskil tarka pannud ja öelnud...
"Oma mures ei pea sa olema üksi.."
Ja nii ma tulingi foorumisse oma muret kurtma, kuna siin pidi olema palju vaimse tervise spetsialiste kes saaksid mind kindlasti aidata, mida edasi teha,kuhu pista oma 2 cm rippuvat pissinahka..
Seega, kui teil on miskit Raulile olulist soovitada, andke aga lahkesti märku
˅ näita rohkem ˅
2021-06-17 19:01
Osa 45
Jeesuskass
Otsitakse kodu kassile..

Juba pikemat aega luusib foorumi ümbruses ringi pilditu kass, kes on ilmselgelt välja visatud, kaelas vaid kummipael sildiga Jeesus..
Eesmärk on innustada aitama kodutut kassi ja miks mitte mõnel vanapoisil võtta loom siit foorumist🤗
Seega kui juhtud lugema neid kirjaridu, äkki oled just sina kes saab seda kassi aidata ja pakkuda talle kodu. Kui endal pole võimalik, räägi tuttavatega äkki on neil soovi ja võimalust kassile leida kasvõi ajutine peatuskoht kuuris, garaažis või keldris..
Enne kui otsustate kassi kodustada, proovige temaga enne sõbraks saada, ärge kõndige niisama mööda vaid paku talle midagi maitsvat, näiteks pasteeti. Selgitage välja mis temaga saab teha ja mida mitte ning pidage meeles, et tegu on siiski vana kassirajakaga. Kui plaanite kassi kodustada, tõstke kass turjapidi üles ning perse ees lükake autosse, ärge unustage kasutada kindaid. Kui aga olete õbluke ja vanem härrasmees kes looma tõsta ei jõua kasutage kavalust, pange istmele purgike pasteeti ja ta ronib ise, teil jääb vaid ruttu uks sulgeda. Ärge ehmuge kui ta alguses rabeleb ja sõimleb.. Ah jaa aa katke istmed kinni veekindla alus linaga, juhuks kui kass peaks sõidu ajal pissima, oksendama vms..
Koju jõudes pole soovitav teda kohe tuppa lasta, alustuseks sobib näiteks vannituba, kus tema jaoks on pandud liivakast, söök ja jook,seniks kuni harjub uue peremehega.
Esimesel võimalusel külastage loomaarsti, et teha parasiiditõrje ja anda ussi ja kirburohtu. Hiljem võite kassile lubada ronida diivanile ja kapi taha.. kes toob teie halli argipäeva kassikarvu ja kusehaisu, kuid on tänulik teile surmatunnini🤗

˅ näita rohkem ˅
2021-06-17 23:32
Touch, oled sa piisavalt julge, et minuga intiimset kohtumist teha? Rannas õhtul kui on jahedam, telgi ääres armatseda.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 00:11
Khmmmm 🤔
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 00:28
Tal läks suhe allamäge ilmselt.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 00:51
Tundub, et lüpsikojas söödetakse erivajadustega lüpstavatele lõvikonservi, ja kuidas nüüd peenetundeliselt öeldagi.. Minul isiklikult täiskasvanud naisena oleks vägagi piinlik Tartsi- suguse sabas sörkida aga tundub, et sul caprichosa on olukord ikka nii perses kui haakud kuhu juhtub🤗 igaljuhul näete paarisrakendis välja kui õde venda... Niiiiiiii nunnud🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 01:03
Mis krdi erivajadusest sa siin Touch räägid?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 01:05
Touch sina ja täiskasvanlik? Kust otsast? Sellise lolli jutuga näitad sa end halvemast küljest kui mitte hullemana. Tõmba end tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 17:33
Nagu öeldakse, löö esimesena ja nii kõvasti et teine ei suuda enam vastu lüüa.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 17:51
Touch on ilmselt mingi kaldega .kui ära leppisime, tundus mõistlik. Suhtlesime telefoni teel. Loomulik, et ei sobi ja suhtlus katkes, kuid siis muutus jälle vaenuliseks. Mingine ebastabiilsus on sellel naisel.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 17:52
Naised ongi emotsionaalsed, lepi sellega, selles pole midagi imelikku.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 19:26
Tuts minu naiska ammu juba meie sobrad oleme koguaeg ma teen hea niks turs teab seda
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 19:29
Tartsi pruut on siin ka tema konto Vip95 ilus paar
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 20:07
Kle qwerty, tema solvanguid sa ei mainigi? Oled sa kas Kehkenpüks või touchile pugeja?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 20:18
Pulm täies hoos aga pruuti polegi🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 20:20
Pruudil käed jalad tööd täis....lüpsi tipptund
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 20:23
Qwerty, sa oled lihtsalt debiilik. Oled ju ennegi õigustanud kui mind mõnitatakse, aga vastusõnu maha teind.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 20:35
Sul pole isegi mune, et teemas püsida. Parem mine ja kerja oma naisele tissiraha, aga siinse vestluse jäta meestele kellel on piisavalt mune, et argumenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 20:39
Mine oma pruudi juurde vip95 sinu naiska teised sind ei taha vilets miks teed ja loll oled kõiki naiskasid tüütama ja siis neid taga kiruma minu Tuts sulle suguhaigust ei Anna ja niisi sa ei saa paras sulle loll Tarts
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 20:57
Ainult Tarts saama teised mehed ei saa Tarts valetama siin
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 22:53
Seda saab koik Kristiine Spordi 10 capi votma protess suust ära ja teeb imemise 70 eurot üks kord algul natuke mudima ta tahtma et tema kintsu ka mees siilitama ja siis näpuka tussuse ja pepusse paneb mees tal siis läheb capi hulluks ja kui on suur noku minul on siis capi imema isukalt ja oigab
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 22:56
Elisu tahab ka raha aga elisu tahab hea niks ka saada siis nemad capiga kahekesi imema ja tahtma noor poiss neid niksima kel suur noku
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 22:58
Seal käima aga palju vanamees mitu vanameest need sellised ära joonud mehed kes muidu naiskat ei saa ainult caprit raha eest
˅ näita rohkem ˅
1
...
13
14
15
...
71