Osa 40
Peenisevenitaja hoole all olev pooletoobine, krooniline muretseja Tarts räägib avameelselt, kuidas on elada murest vaevatuna..
Minul on suur mure Touch1 pärast, üksi tema nime nägemine ärritab organismi, süda hakkab kloppima, keha higistama, pissin püksi, jäsemed muutuvad nõrgaks.. räägib Tarts hingeldades.. Ühel murelikul päeval märkas mind foorumis Peenisevenitaja ja korjas mind ülesse, tõi lüpsikotta, pakkus perse vahel ðŸŒ, imes osavõtlikult tühjaks. Nii hea on kui saab oma muret teise muretsejaga jagada, koos Peenisevenitajaga analüüsime Touch1 käitumist ja väljaütlemisi. Ja kui tekib ootamatu murepuhang hoiab Peenisevenitaja oma kätt minu õllekõhul, hingame koos🤗 pikalt nina kaudu sisse ja siis nina kaudu välja.. vahel saan süles ka istuda..
Ja nüüd, kui mure Touch1 pärast meeli vaevama hakkab sean sammud lüpsikotta, kus mind ootab ees 🌠ja mõistev Peenisevenitaja
Elust enesest, elust foorumis 🤗
Osa 41
Kes maksab?
Ma küsin kes maksab kinni minu maasikad? Kaebles kannatanu Tarts.. kaeblen kasvõi igas teemas kui vaja, las foorumlasel teavad kes on kes..
Et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama sellest, kuidas kõik alguse sai.. kui Peenisevenitaja minu murehetkel mind foorumist üles korjas, mu mured ära kuulas, ümbert kinni võttis ja ma hellalt oma pea ta persele toetasin sain ma aru, et olen leidnud eluaegse sõbra🤗
Just sellise sõbra, kes kui vaja hoiab su kätt, pühib pisara ja aitab püksid jalga🤗
Elukogenud venitaja soovitusel rentisin nn. põllulapi, olen noor mees kes tahab seemet külvata, noh linnakate slängis hotelli, reeglina maksan külvipinna eest ise nii ka seekord..
Aga kes oleks võinud arvata, et kõik nii perse läheb.. Maasikad hallitasid lõpuks ära ja Å¡ampuse pani hommikul pihta koristaja, hetkel kui und vaatasin..
Ma ütlen, oleksin pidanud Peenisevenitajat kuulama, kes banaane soovitas... Odav ja ....
Elust enesest, elust foorumis🤗
... järgneb
Osa 42
Leidsin eelmine nädal postkastist kirja vegan Dragult.. Oli mu kuulutust lugenud ja pakkus soodsalt põllulappi külviks, soodsatel tingimustel, peaaegu tasuta 🤗 kuna rahaga on nagu on ja taskud pole põhjatud läksin liimile..
Istun mina siis ootusärevalt põlluveeres, munn kenasti vinnas, oma Å¡ampanja ja maasikatega ja mida ma näen... nagu lõhna peale roomasid kohale
see kuramuse veganist Dragu koos debiilse Touch1 ga.. Sabas Tujurikkuja...need kuramused käivad nagu vallasandid külakorda kõikjal kus aga süüa ja juua saab, ikka teiste kulul. Ühesõnaga tehti puhas töö ja hingel kipitab ikkagi küsimus, kaua ma maksan siin foorumis neid tasuta õhtusööke? Kes lõppudelõpuks maksab kinni minu maasikad ahhh?
.. järgneb
Osa 43
Saatus pöördub, peab vaid uskuma ja tulevik on paljulubav..
Suundusin murest murtuna lüpsikotta saamaks lohutust ja nõu. Lüpsikarusellis tiireldes andsin Peenisevenitajale ülevaate viimaste päevade sündmustest..kuidas mul perse lohku tõmmati ja millist rahalist kahju kandsin, sitta see Å¡ampanja aga maasikate pärast on siiani klomp kurgus😥. Sa Tarts oled ikka mul lollakas tõesti, sul pole reklaami toimimise mehhanismidest halli aimugi, ütlesin kohe panusta banaanidele, kohendas Peenisevenitaja oma suure perse mulle ette..
Lüpstuna ja inspireerituna Peenisevenitaja jutust võtsin ðŸ“ðŸ“ðŸ“ðŸ“ðŸ“ðŸ“menüüst välja ja asendasin ðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒ
Tere naised!!!
Kuna eilne õhtu oli vaimustav, siis ma soovin seda korrata, seksuaalset kohtingut hotelli sviidis meeldiva ja meelikõitva naisterahvaga vanuses 18-49 kellega õhtupoolikul koos olla. Hotellisviit, jahutav ergutav külm jook, puuviljad, muusika ning seks. Jalutaks vanalinnas õhtu hakul siis jätkaks hotellis. Teen välja naisele.
Õnneratas veereb...