Foorum
1
...
12
13
14
...
71
2021-06-05 12:49
On see sinu salateadmine, mida teistega ei taha jagada?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 13:19
Nii see on.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 13:52
Touch1-e järjejutud
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 13:59
Touch tahab Capi lüpsikotta minna
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 14:04
Vaevalt küll
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 15:46
Kes küttepuid ja nikku valib, istub külmas ja näljas.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 16:09
Mhmh... aja aga märga hagu alla, küpsetad ahju läbi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 16:13
Märjad puud ja kuiv v..t.... eks jah, asi seegi.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 16:17
Ega märja puuga sussutamine vägs tulemuseni ei vii nagu ka....
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 16:26
Sooori, Ladekas, mu iroonia. Polnud sellist võrdlust kohanud ja jäin valikute üle mõtlema
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 17:10
Vaevalt kuiv v... valikus on. Kui siis, et otsustab ise valima hakata
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 17:39
Sina ju kirjutasid, et kes nikku valima hakkab, on ilma. Et, ära vali, kui ilma ei taha jääda. Peaaegu sama on muideks naistel, et kui valid, oled ilma, aga kurvem lugu, et kui ei vali, oled päris kindlalt ilma
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 17:46
Kes valimatult kätte annab, vast ise ka kuiv ei ole, muidu ei oleks ta valimatult kättesaadav.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 08:52
Kas raamatule on juba auhinnaline pealkiri mõeldud
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 16:10
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 18:10
jah ega projekti kribamine pole ajaloo anaalide kribamine kus unustatakse endast kribada. see on muidugi tervitatav , et mainitakse enese vananemisest ja sellest ka teadvustatakse . kuid ei vanus pole määrav läbus osalemisel aga sellest arusaamine on juba omaette teema . Jõudu edaspidiseks ja peamine , et kordama ei hakka nagu igav etv oma saateid .
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 18:15
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 18:19
vähemalt on vanast peast mdiagi meenutada ...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 18:41
Liftis on lahe niksida.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 18:57
Mul tuli seepeale kohe üks ääretult ropp värss meelde, aga see ei kannata siin edastamist.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:02
pane aga värss kirja ... saad äkki siis nii korralikult järjejutus kanda kinnitada, et kui sellest Vilmi tegema hakatakse, saad peaosasse kandideerida
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:03
Peaossa paluksin kas Brad Pitti või Leonardot.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:04
Kas saab olla üks Värss ropem kui kui foorumis jutte kokku lugedes saame kindlasti ropemaid lugusid
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:06
Härrasmehed avalikult ja pikalt ei ropenda, maksimaalselt üks roppus postituse peale on lubatud.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:07
sa võid minu postitusi laenata ja nende arvelt ka roppused oma ühte postitusse kirja panna
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:12
Härrasmees saadab teisi putsi, sest ise läheb ta sinna nagunii vabalt.. no mis see üks türastand luuletus ära ei ole... Anna nüüd Dragu tuld
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:15
dragu, ära karda , edasta oma värss julgelt ... jupitama hakates ei tule isegi jupijumala pauk lahti
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:17
Me meisterdame seda.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:19
seda või teda?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:20
Jupijumala kallal nikerdame.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:35
Paluks esimene lause kirja panna, anname ideid edasiseks...või on vähemalt pealkiri olemas
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:48
Erutusest tõstan käed kui ma jälle Dragu näen.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 19:57
Karale sa käed nüüd suru, pöörleme me mööda muru.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 20:10
Puukidel on olla rõske, võtta nad ei saa ju põske.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-08 20:19
Põske pista Dragu näpu- see mees ei ole üldse äpu
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 00:16
Näpud pikad, nüüd saab lusti, tuppa roomas purjus Kusti.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 10:15
Kostab kaugelt hirmus kisa , kiirustades sammu lisan
Mis ma näen mis ma näen...Dragu väljas palja pee väel
Peseb kassi titevannis kirbud koju toonud loom see kaunis
Surub kassi vahuvette, võtab pitsi viina teise kätte
Raske töö see kassipesu Dragul kriimus kogu nägu

˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 15:11
Kui kass vees on juba kuss,ei karju ega rabele, teeme pitsid kahele
Avaneb siis aiauks ja palatsis on meil kohe Touch istub meie vahele
Krabab vee seest krattipidi kassi viskab põõsa nagu räti
Lausub emalikult sõnad ,- Dragu kas sa seda siis ei tea ,tänapäeval kassi pesema ei pea-
Vahime siis lõuad rippus, viinavõtt see unub sootuks
Touchil kaasas vanik maasikaid mille Tartsilt hotellist kaasa karaband
On ka pudel Igratskojet mille pauguga ka kohe avab
Kass see põõsast kargab välja, Dragule teeb palju nalja
See ju pole tema kass kõigest Jeesus küla kõuts
Dragu kass saab kirburihma, vannipesust jääb ta ilma
Lõbusalt nüüd mitmekesi saame napsutada lõpuni
˅ näita rohkem ˅
2021-06-10 21:10
Täna, kella 20.45 ajal on foorumi tänaval, läbu 1 märgatud taas ringi hulkuvat kodutut steriliseerimata emast kassi, hoiatuseks kassi omanikele, kui teil on kodus kastreerimata mees on teil suur tõenäosus saada perelisa e. järglasi..
Ehk siis kuulutus ei aegu..
Otsitakse kodu kassile..

Juba pikemat aega luusib foorumi ümbruses ringi pilditu kass, kes on ilmselgelt välja visatud, kaelas vaid kummipael sildiga Jeesus..
Eesmärk on innustada aitama kodutut kassi ja miks mitte mõnel vanapoisil võtta loom siit foorumist🤗
Seega kui juhtud lugema neid kirjaridu, äkki oled just sina kes saab seda kassi aidata ja pakkuda talle kodu. Kui endal pole võimalik, räägi tuttavatega äkki on neil soovi ja võimalust kassile leida kasvõi ajutine peatuskoht kuuris, garaažis või keldris..
Enne kui otsustate kassi kodustada, proovige temaga enne sõbraks saada, ärge kõndige niisama mööda vaid paku talle midagi maitsvat, näiteks pasteeti. Selgitage välja mis temaga saab teha ja mida mitte ning pidage meeles, et tegu on siiski vana kassirajakaga. Kui plaanite kassi kodustada, tõstke kass turjapidi üles ning perse ees lükake autosse, ärge unustage kasutada kindaid. Kui aga olete õbluke ja vanem härrasmees kes looma tõsta ei jõua kasutage kavalust, pange istmele purgike pasteeti ja ta ronib ise, teil jääb vaid ruttu uks sulgeda. Ärge ehmuge kui ta alguses rabeleb ja sõimleb.. Ah jaa aa katke istmed kinni veekindla alus linaga, juhuks kui kass peaks sõidu ajal pissima, oksendama vms..
Koju jõudes pole soovitav teda kohe tuppa lasta, alustuseks sobib näiteks vannituba, kus tema jaoks on pandud liivakast, söök ja jook,seniks kuni harjub uue peremehega.
Esimesel võimalusel külastage loomaarsti, et teha parasiiditõrje ja anda ussi ja kirburohtu. Hiljem võite kassile lubada ronida diivanile ja kapi taha.. kes toob teie halli argipäeva kassikarvu ja kusehaisu, kuid on tänulik teile surmatunnini🤗

Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-11 00:27
Tuts mul on suur noku sa tahtma seda
˅ näita rohkem ˅
2021-06-11 01:53
˅ näita rohkem ˅
2021-06-11 06:41
Osa 40

Peenisevenitaja hoole all olev pooletoobine, krooniline muretseja Tarts räägib avameelselt, kuidas on elada murest vaevatuna..
Minul on suur mure Touch1 pärast, üksi tema nime nägemine ärritab organismi, süda hakkab kloppima, keha higistama, pissin püksi, jäsemed muutuvad nõrgaks.. räägib Tarts hingeldades.. Ühel murelikul päeval märkas mind foorumis Peenisevenitaja ja korjas mind ülesse, tõi lüpsikotta, pakkus perse vahel 🍌, imes osavõtlikult tühjaks. Nii hea on kui saab oma muret teise muretsejaga jagada, koos Peenisevenitajaga analüüsime Touch1 käitumist ja väljaütlemisi. Ja kui tekib ootamatu murepuhang hoiab Peenisevenitaja oma kätt minu õllekõhul, hingame koos🤗 pikalt nina kaudu sisse ja siis nina kaudu välja.. vahel saan süles ka istuda..
Ja nüüd, kui mure Touch1 pärast meeli vaevama hakkab sean sammud lüpsikotta, kus mind ootab ees 🍌 ja mõistev Peenisevenitaja

Osa 41
Kes maksab?

Ma küsin kes maksab kinni minu maasikad? Kaebles kannatanu Tarts.. kaeblen kasvõi igas teemas kui vaja, las foorumlasel teavad kes on kes..
Et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama sellest, kuidas kõik alguse sai.. kui Peenisevenitaja minu murehetkel mind foorumist üles korjas, mu mured ära kuulas, ümbert kinni võttis ja ma hellalt oma pea ta persele toetasin sain ma aru, et olen leidnud eluaegse sõbra🤗
Just sellise sõbra, kes kui vaja hoiab su kätt, pühib pisara ja aitab püksid jalga🤗
Elukogenud venitaja soovitusel rentisin nn. põllulapi, olen noor mees kes tahab seemet külvata, noh linnakate slängis hotelli, reeglina maksan külvipinna eest ise nii ka seekord..
Aga kes oleks võinud arvata, et kõik nii perse läheb.. Maasikad hallitasid lõpuks ära ja Å¡ampuse pani hommikul pihta koristaja, hetkel kui und vaatasin..
Ma ütlen, oleksin pidanud Peenisevenitajat kuulama, kes banaane soovitas... Odav ja ....

Elust enesest, elust foorumis🤗

... järgneb
Osa 42

Leidsin eelmine nädal postkastist kirja vegan Dragult.. Oli mu kuulutust lugenud ja pakkus soodsalt põllulappi külviks, soodsatel tingimustel, peaaegu tasuta 🤗 kuna rahaga on nagu on ja taskud pole põhjatud läksin liimile..
Istun mina siis ootusärevalt põlluveeres, munn kenasti vinnas, oma Å¡ampanja ja maasikatega ja mida ma näen... nagu lõhna peale roomasid kohale
see kuramuse veganist Dragu koos debiilse Touch1 ga.. Sabas Tujurikkuja...need kuramused käivad nagu vallasandid külakorda kõikjal kus aga süüa ja juua saab, ikka teiste kulul. Ühesõnaga tehti puhas töö ja hingel kipitab ikkagi küsimus, kaua ma maksan siin foorumis neid tasuta õhtusööke? Kes lõppudelõpuks maksab kinni minu maasikad ahhh?
.. järgneb

Osa 43
Saatus pöördub, peab vaid uskuma ja tulevik on paljulubav..
Suundusin murest murtuna lüpsikotta saamaks lohutust ja nõu. Lüpsikarusellis tiireldes andsin Peenisevenitajale ülevaate viimaste päevade sündmustest..kuidas mul perse lohku tõmmati ja millist rahalist kahju kandsin, sitta see Å¡ampanja aga maasikate pärast on siiani klomp kurgus😥. Sa Tarts oled ikka mul lollakas tõesti, sul pole reklaami toimimise mehhanismidest halli aimugi, ütlesin kohe panusta banaanidele, kohendas Peenisevenitaja oma suure perse mulle ette..
Lüpstuna ja inspireerituna Peenisevenitaja jutust võtsin 🍓🍓🍓🍓🍓🍓menüüst välja ja asendasin 🍌🍌🍌🍌🍌🍌
Tere naised!!!
Kuna eilne õhtu oli vaimustav, siis ma soovin seda korrata, seksuaalset kohtingut hotelli sviidis meeldiva ja meelikõitva naisterahvaga vanuses 18-49 kellega õhtupoolikul koos olla. Hotellisviit, jahutav ergutav külm jook, puuviljad, muusika ning seks. Jalutaks vanalinnas õhtu hakul siis jätkaks hotellis. Teen välja naisele.

Õnneratas veereb...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-11 06:43
Osa 44
Esimese korruse lift e. Rahutud näpud 🤗
Liftipoisi argipäev foorumis..
Tunglemine algab juba varastel hommikutundidel, avaneb läbuuks ja värisevate kätega naksitrallide pere jookseb liftiuksest sisse, esimene saab päev läbi nuppe vajutada. Hommikul lifti astudes põrkasin kokku roosas kleidis liftipoisiga kes üllatunult silmi pööritas ja pakkus ennast minu eest nuppu vajutama ning sõidutas mind sõbralikult enda valitud korrusele.. Jõudes ühe hingetõmbega mulle peast ettelugeda nimekirja ohutusabinõudest foorumis ja evakulatsiooni puudutavat informatsiooni juhuks kui võtan nõuks kasutada treppe
... jätkub🤗

Osa 46

Treppidest üles vantsides otsustasin välja selgitada millised on läbukate vajadused ja kuidas on sellega seotud lift?
Kes saaks paremini sellele anda vastuseid kui mitte veteranist Sammalhabe..
... Kui ma veel noor olin unistasin elust liftiga majas.. ja elu pakkuski mulle sellise võimaluse 🤗, nüüdseks ligi kakskümmend aastat hiljem.. pikk aeg, pikk aeg sikutab Sammalhabe habemest pohli välja..
Suurem osa vanuritest ja vanavanuritest elavadki nüüd foorumi läbuteemas..
Muideks see lift on Euroopa Liidu projektirahadega juurde ehitatud, algselt seda polnud seletab Sammalhabe, läbukas Kommar kui härrasmees kirjutas projekti ja tänu meie staažiga prostituudi Peenisevenitaja tutvustele kõik teoks saigi🤗
Ja nüüd kui mu unistus on realiseerunud saan ma takistusteta sõita teemast teemasse teadsin kohe, et jään siia igaveseks, sest vanemas eas ei pruugi tervis ka enam hea olla.... jätkub🤗

Osa 47

Vaadates läbukaid jääd paratamatult mõtlema, milline peab küll olema rääkimise, targutamise ja õpetamise tung , et kõik teemad saaksid ülekinnitatud. Või on see lihtsalt vanainimeste vajadus tunda end tähtsatena ja märgatutena.. mine võta nüüd kinni.
Kuidas see ka pole igaljuhul on noorel generatsioonile foorumis suht raske ellu jääda ja kommunikatsiooni pidada, sest igaljuhul sõidab sinust üle läbukaid täis lift.
Oh neid kiuslikke lapsemeelseid vanureid🤗, et nagu.. teised teemad on häirivad ja eriliselt tüütud ja mõjutavad läbu elukvaliteeti ja takistavad läbustamist?
Mida saaks teha, et läbukas end hästi tunneks küsin 🤗..

˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:19
Niksime!
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:21
Tuts on minu naiska saab niksi kohe
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:23
Sina ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:26
Mina saan niksi alati sa ei tea midagi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:27
Touchu ütle nüüd et ikka mina saan niksi ja mitte Virussa.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:32
Tuts-tuts
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 00:37
No näed ongi kolm🤗, et võta üks ja viska teist kolmandaga🤗..
˅ näita rohkem ˅
1
...
12
13
14
...
71