Foorum
1
...
10
11
12
...
71
2021-05-21 21:26
Vale vastus kullake🤗
Härrasmehe peenis on Peenisevenitaja suus, kus siis veel🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-05-21 21:28
Seda ei oska kommenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 00:07
Nüüd ma goonerdan kuni jaanipäevani! Aitäh, mu jumalanna.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 00:16
Keegi ei saa meest sundida kõndima, kui mees tahab diivanil pikutada ja iga mees ise teab mida teeb ja kui kaua 🤗 ei ole mina mingi keelaja 🙃
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 01:07
Touch1, ouuu, minu vanasõna on see.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 13:09
Peaarst hakkab kohe endale üldnarkoosi ette valmistama.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-24 12:53
Vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-25 06:33
Touch1 kutsud nüüd kliente maale sauna? Kas autos enam lahti ei ime 25 eest?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-25 08:00
Foorumi lugejate poole pöördus oma suure murega 30 aastane tsaurus.. ja just seesam olematu mees, olematu peenisega keda nii paaniliselt otsis taga mööda foorumit kõik need pikad aastad , lüpsikoja hinnatuim hoor caprichosa 🤗.
Mul on nimelt pataloogilisest seisukohast vaadatuna mikrosuurus 2 sentimeetrit pissinahka räägib tsaurus aga suur kihk on nikkuda..mida teha?
Puudutades ja venitades pissinahka vähendan ma oma üksindust, kasutan suguelu rikastamiseks ka tolmuimejat. Nikunälg võtab silmanägemise ja tekitab hallutsinatsioone...
Hoolin väga oma tervisest, seega nikuvalmidus on 100% kleepisin igaksjuhuks kondoomi superliimiga suguorgani külge, mine tea millal õnn minu tänavale tuleb, peab valmis olema🤗.
Suvi on puhkuste ja puhkamise, sexiseikluste aeg aga mure on suur, kuhu pista see kondümeeritud 2 senti suguorganit?.. Kõik mõtted on oodatud, omalt poolt tsaurusele.. Ei maksa seksiga naba nikastada ja ära topi sinna, kuhu pole vaja🤗

Ikka elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-05-25 12:27
tsaurus pidavat imema 15 euro eest lahti, ilma kummita.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-27 14:28
Osa 34
Maikuu teisel nädalal avati lüpsikojas uus osakond, kus koostöös läbu ja AA tugigrupiga käivitus programm " Kaine foorum"
olukorrast lüpsikojas ja foorumis oli valmis meiega rääkima narkoloogia vanemspetsialist dr. Dragu...
Kallid kaaskannatajad, antud programmi vastuvõtule registreerimisel andke teada millist suhtluskanalit soovite kasutada ja teiega võetakse ühendust, veenduge, et teie postkast on avatud..
Teie käsutuses on väljaõppinud spetsialistid läbust, dr. Sammalhabe, dr. Kepricosa ja protseduure assisteerib sõltlasest Peenisevenitaja.
Kui mõni vajab siiski silmast silma kohtumist ja privaatset lüpsi, lepitakse selles eraldi kokku Peenisevenitajaga, lüpsikoja hinnakirja alusel.
Juhul kui Peenisevenitaja mingil põhjusel pole teiega veel ühendust võtnud, ärge muretsege, teid on märgatud. Need kes on eriliselt kärsitud ja lüpsmata võivad endast märku anda foorum@lüps.ee või foorum@läbu.ee ja ärge unustage märkida ära oma nimi, perekonna nimi, isikukood, telefoni number ja eposti aadress.
Samal aadressil saate esitada Peenisevenitajale kõikvõimalikke küsimusi mis puudutavad alkoholi tarvitamist lüpsikojas, palju maksab alkohol ja kuhu kaob taara raha...
Samuti kuidas oleks võimalik tulla lüpsile psühhiaatriakliinikusse, kus hetkel viibib üks hinnatuim lüpsja....
... jätkub🤗

Elust enesest, elust foorumis 🤗

Osa 35
..Programm "Kaine foorum" loodi, et ohjata massilist liigjoomist räägib dr. Dragu, kui ka igapäevast tipsutamist erinevates teemades mis segab foorumi tavapärast elukulgu , samuti on eesmärk saavutada kontroll kes, kus ja kellega joob.
Patsiendi rahakoti sisust lähtuvalt kestab ravikuur 6- kuni 12 kuud, kuni täieliku rahakoti tühjenemiseni.
Hoolimata esineda võivatest tagasilangustest, kui alkohoolikutest lüpstavad ei täi raha välja käia, kasutatakse patsiendi enda huvides väikest survestust🤗 ravimeeskonda kuuluvate kogenud tipsutajate näol läbust..
.. järgneb🤗

Osa 36

...ärge viivitage ravi alustamisega, kasutage suurepärast võimalust ja registreeruge telefonil 61726... (esmaspäeva st reedeni 8.30- 17.00). Vajadusel võite ühendust võtta ka töövälisel ajal ja nädalavahetusel Peenisevenitajaga telefonil +372 565... Ravile pääsemiseks ei ole vaja saatekirja perearstilt ega lapsevanema nõusolekut.
Teenust saavad nii ravikindlustatud kui ka ravikindlustuseta alkohoolikust lüpstavad, alates 18 ndast eluaastast. Raviteenust ei osutata kabjalistele, kadedikudele ja Ihnuritele. Vastuvõtuaega broneerides, andke teada enda alkoholi eelistustest.
Meie missioon on Teie vaimse tervise edendamine, mis toimub läbu ja lüpsikoja erinevate meeskonnaliikmete sujuva koostöö läbi... seltsis segasem võtta🍷🍸🍹🍻🥂🥃..

Osa 37
Kui te pulbitsete energiast on oluline teada, kuidas seda endast vabastada.
Täiesti juhuslikult, täiesti planeerimata põrkasin hommikul bussijaamas kokku Draguga, kui ta parasjagu nurga tagant killadi kolladi välja ilmus, mõlemis käes suur taarakott..
Tere tere tere vanakere🤗 aeg lendab, pole näinud sind juba ammu.. vahetame veel paar viisakat tervituslauset. Mis energilised tuuled sellise mehe päälinna puhusid,
kuidas siis igapäevaelus, elus foorumis läheb tunnen huvi. Mis seal ikka pakatan energiast, siblin ringi vanaviisi.. " rahutute jalgade ja käte sündroom" seletab ta suitutõmmete vahel. Plaanisin lüpsikojast läbi minna aga ukse taga lookles juba hommikutundidel mega järjekord.. aga kärsitu nagu ma olen.. foorumis käis ennist kõlakas läbi, et Narva maanteel on jälle onaruumid avatud, seega läksin siis sinna kaema ja Å¡nitti võtma, sain paugust lahti kiiremini kui arvasin ikkagi päälinna värk... bussini jäi veel aega, tegin ümber bussijaama mõnedkümned tiirud.. taara ja kobedamad konid on siit lahkemalt võtta, mitte nagu meiel bussikas. Kilekotid on mul alati igaksjuhuks taskus ja ta näitab võidukalt oma saaki..
Kasvava kuu ajal tunnen end eriti rahutuna, kuramus nüüd on see rahutus ka suhu jõudnud, mitte ei seisa kinni.. magamisest ei maksa rääkidagi, hoian voodi juures õllepudelite kõrval nüüd ka mänguklotse ja voolimismassi, treenin silma ja käe koostööd🤗 seletab Dragu närviliselt. Stress kuramus surub peale, kogu päeva olen täis segadusttekitavaid tundeid.. ma siin nädalavahetusel lappasin kriitiliselt üle kõikvõimalikud foorumi teemad ja ka aeg tundus sobivat asjade korraldamiseks ning foorumlasel kohanevad ju kähku muutustega, seega tirisin esikale igivanad põletavad teemad mis on niikaua oodanud mingisugustki lahendust ja vastuseid.. loe kindlasti.
Millal siis veel, kui mitte nüüd ja kui mitte meie..
Kuule aga tule mulle maale külla, teeme sauna.. saavad su vanad kondid sooja..luban, et lähinädalatel lähen külla Dragule ja kuna tulemas on täiskuu mis ergutab emotsioone pean olema valmis üllatusteks..

˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:01
Kas mõnel madaamil on tõesti nii igav olla, et kühveldada järjepidevalt uusi meestele kuuluvaid varikaid.
Kas lapsemeelne või mingi ajupuue, aru ma ei saa.
Enamikke su varikaid enam ei mäletagi, käin ju harva. Aga ahjusoojad tsaurus, raulmell, kes mu pilte tinistanud 1-ga üle
Ja djiises kui keeruline on siin kommentaare touchi aadressil nende kahe poolt lugeda ja mõistatada, milline naine see küll võiks seal meeste nimel võimelda. Ennegi märganud sellist koomilist käitumist, aga püüan avada silmi, see nii läbinähtav, sitaga ülekallamine ja 1-de ladumine.
Ma ju ometi su troonile ennast veeretada ei püüa, miks nii meeleheitlikult tõmmelda. Hoia end, peace!
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:08
kas mõnel orikal on nii igav, et peab oma jubedamast jubedam pildil üles panema
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:10
Kuidagi väga laialivalguv jutt sul, kahjuks pihta mõttest küll ei saanud?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:18
see oli mõeldud kiisuke75, kes on paras orikas ja üks jubedam mutt siin
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:23
Pohhui mis müks pede arvab
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:24
Pole kuulnud, et maitse üle saab vaielda, nii palju kui on mehi on ka maitseid, milleks lamppi sõimata, teemast väljas oled ju
Kiisuke75 pole touchi sõimanud, püüa ajusi tuulutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:34
Ma pole kedagi sõimanud kes mind ei sõima
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:35
kus sa orikas võtad, et ma pede, kas olen sinu rasvase anaali kallal käind või
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:39
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, võiksid ju veits puhata, miks labatseda.
Ausalt, üldse pole naljakas, miks provotseerida siin pidevalt ja siis kurta, et sulle tehakse liiga.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:43
ei mina kurda midagi, vaid orikas vantaseerib siin.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 20:46
Jõudu külamees, ketra aga edasi mõtetut juttu.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 19:24
Haldjas on midagi sellist, mille nägemisel tuleb kasuks ürgne instinkt ja südame kasutus. Alles siis on võimalik näha midagi sellist, mis alguses südame puperdama paneb ning alles siis südames tundmuse tekitab, et haldjaja ees laskuks lummatult põlvili. Ja haldjale läheneda ning huulile suud anda.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 20:07
No näed vanal lambal suisa tähetund 🤗, saabus härrasmees, hambus kilo banaane..
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 20:21
Vahest kirjutasin sinule Touch1
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 20:42
Kui Capri oleks konn, siis suud andes muutuks kauniks kuningannaks!
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 20:43
Ürgne instinkt on minus veel olemas, pulbitseb, tahab välja laskmist.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 20:45
Aga kallis Tarts sa proovi, vahest sinul õnnestub😅... caprichosa Ootab, muidu silmad kõõrdi juba viiskümmend pluss aastat seda printsi 🤣..
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 20:55
See prints oleks õnnega koos kui ta Capri südame ja ihu võidaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 20:57
Siis pead talle palju kingitusi tegema.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 21:07
Pean sinuga Tarts nõustuma, õnne oleks rohkem kui püksi mahuks🤗.. Süda ja iha ja see omapärane hõreda suuga lõust, segu mongolist, hiinlasest ja üllatus üllatuskülalisest,geneetiline taust on lihtsalt jalust niitev.., et kui sina Tarts sinna ka veel tibake panustad oleks lõpptulemus suisa briljant
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 21:20
Isegi, kuigi Capri ei ole ideaalne naine, tal omad plussid ja miinused, pole ta ära teeninud sellist igapäevast mõnitamist!
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 21:38
Mul kiskus kohe vasak silm vesiseks😥 maailm on nii ülekohtune..
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:15
Keegi ei ole ideaalne....
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:18
Aga katsu seda mõnele selgeks teha😅
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:18
Touchil ilmselt endal spetsiifiline mure närimas, muidu ta siin ei oleks.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:20
Mis mure?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:21
Selline, mida mees saaks ära lahendada.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:22
Arvad et kõike saab seksiga lahendada?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:24
Mine sa tea. Mõne puhul ilmselt küll.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:26
Kindlasti mitte
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:26
Selgeltnägija🤗 🤗.. Muudkui muretsen, et sa Tarts oma peenist siin teemas ära ei murra ja ajusi ära ei kurna.. Lugesin just lüpsikoja kuulutust, vajatakse erivajadustega lüpstavaid.. mahud just teemasse 🤗, väärt kraami ei saa mitte raisku lasta
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:27
Mehed loodavad seksiga probleeme lahendada. Naised jälle seksist keeldumisega
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:34
Ehk peaksid Tarts seda kasutama mõne naise peal, kes kuri on?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:36
Touch1 on ju kuri!!!!
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:43
Naised on hullud, hullud ja uhked on nad... Mitte kurjad
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 23:20
Osa 38
Kui ego ületab enesehinnangut...
Katkeid Peenisevenitaja vestlusest teemal.. "Enesest lugupidav hoor"
Ma ei seksi armastuse ja lõbu pärast seletab caprichosa vaid ikka seetõttu, et see on lihtsaim viis panna ennast tundma ihaldatuna ja loomulikult 🎁💰, mida rohkem munne tühjaks tõmban, seda tahetum olen.. Olin väikeses Å¡okis kui kuulsin, et enamus naisi seksivad muudel eesmärkidel ja põhjustel.
Pean endast väga lugu, olen staažiga, pühendunud peeniseimeja, mul ei lähe mitte kunagi munniloendamine sassi nagu teistel litsidel, kes mõnekümne euro eest suguakti ja rimmingut pakuvad, teenindades nn. põhjakihti.. Oh jah mitte mingit eneseväärikust ja lugupidamist enda suhtes.. teine asi olen mina, caprichosa..
Iga endast lugupidav hoor panustab hiigelsummasi strateegiliste piirkondade rõhutamisele, sest tihtilugu enda looduslik materjal ei anna kvaliteedi mõõtu välja, peab ise ilutegija olema.🤗
🙃
Ei taha kõlada karmilt, kuid teie mõningad tuunimata pildid, millel on teid jäädvustatud tööhoos ja puhkehetkel.. esiplaanil vana ja ärahooratud lõust, hõreda suu ja ninale kinnijooksnud silmadega ringlevad erinevates tutvusportaalides ja neid presenteeritakse www.upload.ee..
Kuidas kommenteerite?
🙃
... Ilmselge fotošopp, nendel piltidel pole kohe kindlasti mina vaata mind🤗🤗🤗🤗
Ja üldse aru ma ei saa, kuidas keegi suudab minu vanuses ja ilus kahelda🧐
Just, just mõni härra vahib silmad punnis peegliseintelt toimuvat, pidavat ilus ja erutav olema kui munni lutsutan, ma ise ka ei saa pilku peeglilt ära tõmmata, olen pimestava ilu lummuses.
Seega ei maksa oletada ja asju välja mõelda, on Peenisevenitaja silmnähtavalt häiritud, tõmmates oma niigi viltused silmad kõõrdi ja hõreda suu krimpsu..

Osa 39

Ma tõsiselt imestan seda imepärast seletamist erinevates teemades, kus penskar arvab ja Peenisevenitaja täpselt teab, kuidas osutada esmaabi 🤑🤑🤑🤑🤑 orjale, mehele.. ja muideks kommentaaride arvu järgi pole raske oletada, keda siin see p..sse trukkmine kõige enam elevile ajab ..Ex ikka pensionieelset caprichosat, näkki ja haldjat, sest ainult tema teab.. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 23:09
touch1
2021-06-01 22:25:00
Aga sa Tarts pane nagu meie lammas.. Iga toidukord perses 🍌🍌🍌🍌🍌.. just nüüd ja just härrastele 🤗🤗🤗 ja läheb nagu soe sai🍞.. Proovimine pidavat pool võitu olema, pista aga oma munn kenasti saia vahele🌭 ja järjekord on garanteeritud..
---------------------------------------------------------------------------------------------

sellised teemakangelanna stiilinäited väärivad kindlasti jäädvustamist, et oleks järeltulevatel põlvedelgi õppematerjali väärikaks ja kõrge moraaliga Tõeliseks Daamiks kasvamisel....
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 23:13
Oled meil ju siin eeskujuks.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-02 08:55
Ja seda räägib mulle eakas hõreda suuga hoor caprichosa, kel 🍌vitust välja punnitab 🧐? Süsivesikute üleküllus vaevab või lihtsalt oled stiilne🧐?
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
71