1
sucker34 Tln- Keskl. * KLASSIKALINE * SPORDIMASSAAZ * DEPILATSIOON * PROSTATA * RELAXING * hiliste tundideni ! sucker34
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
Rinna op.
metsis123
2015-07-25 14:51
Tere! Huvitaks siinsete naiste investeeringud rindadesse. Mis maksab näiteks rindade kohendamine, ehk siis suuremate rindade sättimine , mis pisut väsinud peale 3me lapse toitmist? et oleka taas
.
˅ näita rohkem ˅
PEDestonia69
2015-07-26 16:02
Isiklikult ei usu tuunimisse, on nagu on, vaadates Ameerika nn. staare tunduvad need naised pehmelt öelduna värdjatena, nahk kortsus aga rind punnis , suht ebamäärane, kui mitte öelda loll kysimus naistele.
Ei poolda.
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2015-07-27 18:20
Naturaalset võib ikka mõnuga mudida, pole hirmu, et äralõhud. Minu jaoks ei tee küll see sünteetika kedagi ahvatlevamaks.
Veltsitaolised fännid vaid süvendavad naiste alaväärsuskompleksi. Aga tublimad on sellest üle ja ei osta odavat populaarsust, mis läheb küllaltki kalliks maksma, sest enamasti ei piirduta ühe korraga.
˅ näita rohkem ˅
PEDestonia69
2015-07-27 19:56
Jh Jotil õigus, selleks peab alaväärsuskompleksi põdema, pigem teeks selle rahaga midagi kasulikku.
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2015-07-27 20:06
Alatasa naised kuravad, et mehed näevad neis ainult seksiobjekti, aga suurendatud rinnad on signaaliks, et just seda soovitaksegi.
Ja meestele on neid suuri rindasid vaja ainult sõpradele näitamiseks.
˅ näita rohkem ˅
rihorix
2015-07-27 20:37
Ka mulle kumminaised ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2015-07-27 20:51
Velts, mina ei pea ennast nii tähtsaks, et naine ennast minupärast tuunima peaks. Kuida ilma selleta ei saa, siis selliseid superjobusid küll, kellele normaalne naine ei kõlba.
˅ näita rohkem ˅
PEDestonia69
2015-07-27 20:52
Kyse pole penskaris, pigem on naturaalne ehedam, paraku on Vello faktid.
KAS KEPPIDA KUMMINAIST, KES IGATI TRIMMIS või naist, kes naturaalne.
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2015-07-27 21:07
Velts, kunagi sa vist üritasid tillivenitamise riistadega äri teha, seega oledki ehk asjatundja, aga mina paraku eelistan naturaalset ja lollid võid endale hoida.
˅ näita rohkem ˅
lihtne3
2015-07-27 21:09
jänkidel olla moes meestele sixpacki implantaat kõhule opereerida. imeja, mis implantaate käte jaoks olemas on ja kumb sul selle sai, kas pille või kati?
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted