Seik minu varasemast noorusest:
Hommikul ärkan oma kontoris ühe neiu kõrvalt, kellega oli öö otsa pummeldatud ja joodud. Kuna neidis paljas ning noore mehena võinuks vaiaga kasvõi karu maha koksata, sai neiu seljas kiire raks ära tehtud. Selleks ajaks kui mina oma osa lahti sain, ajas ka neiu silmad lahti ning hakkas oma osa nõudma. Ei jäänud noorel mehel muud üle, kui ka teine kord see meeldiv toimetus ette võtta.
Peale kiiret kohvi ning tossumasina puhtaks köhimist läksin jalutasin linna peale. Seal trehvasin kokku oma armukesega, kellega olin just suhteid lõpetamas. Tema muidugi ajas igatsuse mesijuttu ning rääkis mu kõvaks. Suvalises trepikojas püsti seistes kaks korda raksutatud ning vihastatu - mis kurat - ma ju tahtsin sellest kleepekast lahti saada.
Suure vihaga seadsin sammud sõbra kontori poole. Pakub ehk lohutuseks klaasi konjakit - päev ju alles lõunas. No ja see tähendas, et sõber kusagil lõunatamas. Sekretär, va õilishing, pakkus kohvi ning küsis, mida ta võiks kohvi kõrvale pakkuda. Kui ma ütlesin, et miskit võiks põske pista, siis tema sai sellest kahemõttelisest jutust pisut teisiti aru kui mina silmas pidasin. Aga noh - mul oli selle üle ainult hea meel. Peale seda, kui ta oma põsed tühjaks oli neelanud, ajas ta püksikud jalast (muide, pani need mulle jaki taskusse trofeeks) ja nõudis, et ma tegutseksin kiirelt, sest minu sõber, tema ülemus, olla 5-10 minuti jooksul kontorisse jõudmas. No mis! Ei saa ju säherdust sülle kukkunud võimalust kasutamata jätta. Ja kuna tutvus uus ning erutus suur, siis sai tõesti lõpetatud enne, kui minu sõber kolme minuti pärast uksest sisse sadas. Loomulikult sain ma sõbralt ... palutud konjakit. Ja nii veeres päev õhtusse.
Kui koju jõudsin, siis loomulikult leidis mu naine jaki taskust sinna jäetud trofee. Ei aidanud minu vabandused, et leidsin need ilusad asjad sõbra diivanilt, ning pistsin nad sõbra kaitseks ta naise eest omale taskusse ning unustasin need sinna. Ja otseloomulikult pidin ma oma sõnaseadmist kinnitama - kiire kähkukaga. Juu siis naine teab, et just saanud mees järgmist korda kiirelt ei saa. No ja kuna ma sain oma sõnade tõestamisega piisavalt kiirelt hakkama, siis pakkus naine mulle lepituseks veel seksi. Mine tea kas see oli veelkordne katsetus, või puhtsüdamlik lepitus katse mulle tehtud ülekohtuse süüdistuse eest.
Lugu ise on faktiliselt õige, kuigi seda kaunistab meeldiva lugemise nimel pisuke ilukirjanduslik hõng.
Ausalt - praeguses eas ma seda trikki enam korrata ei taha - ehk ei suudakski. Aga meenutada ja unistada, et selline päev veel korduks - "metshtat ne vredna!".