Foorum
2015-07-01 15:44
Kallikenekene, Armsakenekene, Kitstseekene jne.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-01 15:46
Miks naisterahvad võtavad enesele, iseseisvalt selliseid nimesid?
Nimi antakse ikka armastatu poolt, pean silmas hellitus nimesid.
Kas ego on suur või siis see puudub, kysin lihtsalt ja norimata.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-01 19:09
Siin neid egosid kyllaga.terve foorum täis neid.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-22 13:51
Uudishimust vaatasin palju meil siin 'kene' lõpuga meesnunnutisi on. Üle kahe lehe on. Ma arvan, et sellise nime valinud inimesed on oma olemuselt natukene pehmemad.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-22 14:13
Ega neist superpoistestki puudust pole
Tegelikult on tihti kasutajanimi esimene vale sellel lehel
˅ näita rohkem ˅
2015-07-22 14:27
Kuidas nii? Kasutajanimed seostuvad ikka kuidagi meie minapildiga ma arvan.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-22 15:51
Kui valida, kas minna trehvunksile "mehikesega" või "tegijaga" (meelevaldne valik), siis...
...
Kui inimene valib endale suvalise mõttetu kasutajanime, siis...ta ongi suvaline töllerdis. Ma vabandan, aga see on minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-22 18:31
Kuidagi on silma jäänud ka see, et need nn. "seksikeseked" ja "nunnukesed" ja "armsakesed" on seda ainult enda arvates. Keskmise inimese arvamusega nimi pole enamjaolt ühtinud...

Või siis olen mina loll, et eeldan, et "kiisukene" pole suur matsakas proua, vaid selline raseeritud tutiga noor püss.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-22 19:09
eks selle lahknevuse pärast jott muigabki, et kasutajanimi on tihti esimene vale

aga egol ongi vajadus tunda ennast teistest paremana, toredamana, armsamana, ... kui mujalt sotsiaalseks paituseks nimetatavat ei saa, aitavad hädast välja hellitusnimed iseendale. et veidikesegi positiivset minapilti püsti hoida

ja eks mõni ole ka lapsepõlve kinni jäänud, siis sai kommi/pai/kiituskirja palju kergemini ja selgemate reeglijärgimiste eest kui täiskasvanute maailmas
˅ näita rohkem ˅
2015-07-22 19:59
Mis need reaalsed nimed paremad on.Vanemad panevad lapsele sihukese imeliku nime, mis tõesti sobib ehk sellele nunnule lapsele.Aga mitte täiskasvanud inimesele.Nii on siin ka kasutajanimedega, ega te kohtama lähe kasutanimega vaid ikka selle nime taga oleva inimesega.
˅ näita rohkem ˅