1
sucker34 Tln- Keskl. * KLASSIKALINE * SPORDIMASSAAZ * DEPILATSIOON * PROSTATA * RELAXING * hiliste tundideni ! sucker34
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
Viis naisetüüpi, kelle eest mehed põgenevad
1
2
jfjm
2015-03-20 19:50
Vanasõna ütleb, et targem annab järele, aga tundub, et vanasõna on ekslik, või siis .....
˅ näita rohkem ˅
bonabo
2015-03-20 20:07
Targem annab järele mentaliteet tekitab olukorra, kus üks leiab, et on nii kõva mees ja temale on kõik lubatud.
Ja nii see velts siin aina laamendab ja ründab kõik. Wundamendi teema ta kustutas, sest ta oli nurka surutud. Aga ega sellega ta ei leppinud ja tegi minu auks uue teema lootes et ma hakkan tema taktikepi järgi seal tema nõmedusi kommima. Loomulikult ma mingi aeg jätan selle veltsist sitahunniku torkimata, sest see tema hais pole just meeldivate killast. Aga tore on veltsi õrritada ja näha kuidas ebakindlus ja närvilisus teda haarab.
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2015-03-20 20:49
Ja naised põgenevad
˅ näita rohkem ˅
bonabo
2015-03-20 21:09
Velts, ma ei pea seda siin korrutama, et sa oled ise see loll.
Ma ju ütlesin juba sulle, et sinu poolt antavaid tiitleid ma ei vaja.
Kas sa tahad end siin arvamusliidriks pidada, et sinult kusipealt tuleb keegi minu kohta küsima. Oled ikka jõle heal arvamusel endast.
Sinu ebakindlust said kõik siin paar päeva tagasi näha ja võivad seda ka mitmes teemas praegugi vaadata. Pidid ikka päris raevus minu suhtes olema, et keset südaööd siin arvutis pidid istuma ja paljudes teemades oma taset demonstreerima. Mina pole kedagi otseselt rünnanud, kui mind pole torgitud. Sina aga kohe mitte ei saa, et teatud kontosid pidevalt alvustada. Olenemata teema sisust pead sa sulle kannapeale astuvaid kontosid ründama.
Velts, ikka vastan sinu kirjadele, kui mul on midagi öelda.
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2015-03-22 10:19
https://www.youtube.com/watch?v=ofbMn-oat30
˅ näita rohkem ˅
1
2
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest