Foorum
2015-07-16 01:44
Kuule sel juhul saame koos seenel minna küll!!!
...........mina olen selili ja Teie Preili saate kenasti seentel ülalt alla vaadata!!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:49
Provotseerid jah

Või oli see nüüd vihje, et olete loodusega nii ühte sulanud, et kukekad kasvavad juba teie peal? Ja pealegi, nii jään ma ju pehmest samblast ilma
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:53
Tõsi ta on, et sellise pehme sambla sees võib peita ennast mõni üsnagi kõva olemisega seen!!!
..........kohutav, kui Preili kogemata sellele otsa istuks!!!
........huvitav, kas nüüd juba võin Teile Preili selle oma esimese kirja kirjutada?!?!?!?
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:58
Seda ohtu ehk pole. Mul on seenel ikka nuga kaasas ja sellega saab vajadusel ka kõige kõvemad seened niidetud

Esimese kirja võib ikka alati kirjutada, iseasi, kas sellele ka vastus järgneb
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 02:02
Eks hea, suur ja mis peamine värske ja ussivaba seen viiakse ju ikka koju kaasa!
...........Teie vastus iseenesest kõlas juba nagu "JA"!
........vot nii, õppige poisid kuidas asi käib!!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 02:45
Hea meel on kohe vaadata, et te üksteist leidsite. Minge nüüd metsa!

(ja ühtlasi ajage oma puravikuflirti postkastis edasi)
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 12:15
Ei noh sa pidid jumala hea dialoogi ära rikkuma
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 17:43
Kui mulle esimeses kirjas korralik korvitäis kukeseeni lubatakse siis vastaks ilmselt kohemaid
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 19:48
Ostsin kokku mõned aastad tagasi metsasaadusi, teie järelduste järgi oleks ma pidanud naisi lausa vitsaga eemale peletama, kepp seente eest.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 20:03
Meie järeldus oli, et tõsiseltvõetava kukeseente pakkumisega kiri saaks suht suure tõenäosusega vastuse.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 20:09
Aga alati tuleb midagi ikka pakkuda ega tasuta siin päikese all saa midagi, njah......
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 22:06
No kui ma oma kirju loen siis ilmselt tegu siin suurema hulga kodututega, kes kohe kostile ja kotile kipuvad
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 22:12
Aga sa kutsu neid kostile, vaata palju neist kohale jõuab.
Arvan, et 10st 1.
Palju sõnu ei toimi reaalselt, ma tean meeste maailma usun rohkem, kui naised.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 22:19
Häda on selles, et enamus neist tuleksi...... kerjusmehi on siin rohkem kui tunnistada juletakse. Neid pole lihtsalt näha kuulutustes.
Kutsumisega riskima ei hakka- kuidas ma nad pärast välja saan
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 22:40
Mul on siin üks konto, kus on kõva riista pilt. Seal on ainukeseks ülesandeks parema käe ja hiirega eraldada terad sõkaldest.

Nii et minu järeldus on ikka see, et kui Johnson seisab ja ilusti välja on eksponeeritud, siis pole mingeid metsa- ega aiasaadusi vaja turustada-äritseda.

Aga loomulikult müts maha leidlikkuse ja pealehakkamise eest, parem nii kaubale saada, kui üksi kodus seeni nosida (ja kellel võimalik, siis ka seent toksida)
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 22:46
Terade ja sõkalde eraldamiseks kasutati juba ammustel aegadel tunduvalt tõhusamaid meetodeid
Pisut eripärasem lähenemine köidab kindlasti tähelepanu.
"kepime ka wääää" koos viie kirjaveaga ei tekita kohe kindlasti erilist vastamissoovi....
Foorumi ja kuulutuste lugemine on ka seepärast kasulik, et on ettekujutus neist, kes hiljem oma võitude trussreid kõikjale seinte kipuvad riputama
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 23:39
Niiiiiiii!!!!
Ja seenel siis käidud!
.......oli ilusat pehmet männimetsa, oli sambla sees neid lubatud seeni ja oli ka üks kena seeneline(peale minu siis)
.......päeva meeldivam osa oli siiski see põhjalik puugikontroll, mis alati ühele metsas viibimisele järgnema ju peab!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 23:45
Noormees, siis teil vedas, kui põhjaliku puugikontrolli saite Minul sellega nii häste ei lännu ja pidin ühe oma jala külge klammerdunu jõuga eemale kakkuma
Arm siiamaani annab tunda
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 23:54
Tuhat vabandust Preili, et nii hooletu olin ja mu valvsat pilku sinna ei jagunud No lihtsalt keskendusin suures segaduses teistele piirkondadale!
.......samas suured tänud vastu, sest mina oma karvkatte alt pole siiani leidnud küll ühtki võõrkeha ja kõik mis oma ja olema peab, on õnneks ilusti ka õige koha peal siiani alles!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-17 00:05
Huvitav millistele piirkondadele Sina siis keskendusid, et nii oluline detail kahe silma vahele jäi?
Aga hea teada, et te olete iseseisvalt ka oma karvkatte KÕIKJALT põhjalikult iseseisvalt läbi sobranud

Minu seenekorvis oli küll muidu üks seen, mille tuvastamisel jäi seente välimääraja hätta
˅ näita rohkem ˅
2015-07-17 00:09
..........ohhhhhhh vaene külamees, kes sealsamas lähedal mustikale oli tulnud ja õnnetuseks selliseid loodusega ühtesulavaid riideid kandis......ma kohe ei julge edasi mõeldagi........
˅ näita rohkem ˅
2015-07-17 00:19
Kõlab nagu sa oleksid omal nahal seda saatust kogenud, millest enam mõeldagi ei julge

Aga siit moraal, ei tasu pehme sambla sisse kamuflaažituna ennast peita, võib seenetuks jääda rääkimata okastest
˅ näita rohkem ˅
2015-07-17 00:21
..........tänan õnne, et minuga nii pole siiani juhtunud, kahju oleks ju korvamatu ja kahepoolne!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-17 16:14
Siit loo moraal, yksi ei ole soovitatav metsas käia, mõni puuk võib nägemata jääda, tore kui on partner, kes su yksipulgi tollhaaval läbi vaatab ja vastupidi.
Peale seenetamist ka väike hilisõhtune süst, mis saab veel parim olla, seened, sex ja rockn roll.
˅ näita rohkem ˅