Foorum
2015-07-09 23:08
seksisait - seksikate inimeste kohtumispaik.... vahet märkad?
˅ näita rohkem ˅
2015-07-09 23:11
Tegelikult nende naiste hulk, kellele tasub üldse pikemalt kirjutada polegi nii suur. Kõigepealt on üks grupp kellele sisukas kiri tähendab, et see sisaldab teatud märke: €, $, £. Teiseks on need kõrgema või lõpetamata kõrgema haridusega tibinad, kellel külakool asus mäe otsas. Nemad võivad küll sõnad kokku veerida, aga kas ka mõte nendeni jõuab.
Kui nüüd vanuse ja välimuse piirid ka paika panna, siis ehk sadakond pretendenti jääks.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-09 23:14
No pole mõtet tähenärimisega tegeleda. Mis seksikus see on kui suguelund keset ekraani lärtsatub. See on koht kus otsitakse sekspartnereid. Ikka vamm peab pähe löönud olema kui olla siin eesmärgiga leida elukaaslast või puhta pime peab olema kui tänaval seksikat inimest ära ei tunne ja selleks peab internetti "kohtumispaika" tulema.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-09 23:34
minuarust peab inimesel midagi väga viga olema, kui ta päriselus endale sekspartnerit ei leia ja peab seda vahet-pole-kust-saidilt otsima.
iseasi, kui tekib kellegagi põnev kirjavahetus ja edasi minnakse reaalse tutvuse peale....ja kui sealt miskit seksivärki arenema peaks, on juba hoopis teine tera....
˅ näita rohkem ˅
2015-07-09 23:43
Kahtlemata on vaja mängule ilu ja asjale sisu! Teemaalgataja on just see keda ma siin saidil loodan kohata. Ilus kiri kus saab selgeks ka on särtsu või mitte on just kõige alus. Väike flirt. Mis väike? Suur pikk ja mõnus. Selline mis paneb kõhus liblikad lendama ja ka töisel ajal piiluma, kas mitte mõnda oot sõnumit pole tekkinud. See ei tähenda 5 minutit koos kardinasse kuivatamisega. See on just see mis ka öösel su unäo sisse poeb ja võibolla hommikul ootamatu fantaasia pähe istutab.
Aga eesmärk on ikka ju üks ja seesama!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-09 23:46
Näe on selliseid, kes reaalis ei julge vastassoo esinejale läheneda. Mõni ei julge isegi tere öelda, mis siis veel seksist rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-09 23:53
Aga kas sellised kes ei julge... kas selliseid see "kohtumispaik" tegelikukt aitab? No ei usu.
Või äkki need ongi need kes saadavad selle kollase pläraka ja siis kihistavad naeru. Hmm aga naiste hulgas on hakkajaid rohkem Siin on neid kellele hinnalipiku püstoliga kehaosaf üle käidud ikka toredalt kohe. Ei tea kas nad reaalis ka tegijad on või lihtsalt upitavad oma egonatukest?
˅ näita rohkem ˅
2015-07-09 23:56
Ei tahaks end korrata, olen seda varemgi kirjutanud, aga...täiesti kenal ja mõistlikul inimesel, kes töötab samasooliste kollektiivis ja kelle hobikaaslaste seas samuti potensiaalseid sekspartnereid ei leidu...ega ikka ei leia küll n ö tavaelus nii lihtsalt seksi. Olgem ausad, vaadakem , kes siin õhtust õhtusse "sees istuvad". Nad lihtsat teevad näo, et "viinamarjad on hapud". Kes kutsub kohvile, kes tahab minna jalutama või jäätist sööma...seksivärki tahavad nad teha kõik.
Nii et...ärge ajage jama, et siin ei otsita seksi. Sekssuhtest võib mõnikord ka pikem tutvus, ehk isegi kooselu välja tulla, aga jah, see siin on "lihaturg".
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 00:01
@AhMis

Mida sa siis täpsemalt ei mõista? Sina defineerid ja arvustad erinevates portaalides kohatud inimesi pelgalt selle põhjal, kuhu nad on parasjagu endale konto loonud? Autofoorumis kohatu otsib seega alati abi vaid oma iganenud raudratsule, ja millestki muust ei ole võimalik temaga rääkida? Või siingi vajavad neidised vaid pidevat abi ja väljakutseid oma rahuldamatusele ja igal hetkel hüppavad välja verejanulised teenusepakkujad ja kiimased mehehakatised?

Keegi ei ole seda kohta siin loonud ainuüksi seksisaidiks, kuna siiagi satuvad üsna tavalised inimesed, nagu kõikjale mujalegi. Siin antakse neile vaid teatud võimalused ja vabadused, aga soov nende võimaluste ja vabaduste järele oli nendes juba ammu enne siia sattumist, ka sinu poolt mainitud foorumites eksisteerisid nendes needsamad soovid, mis siiagi sattudes.

Lihtsalt kudumisfoorumis, nagu mainisid, ei olnud seda võimalik avaldada, kuid siin on. Ühesõnaga minu mõtteks on, et inimesed on kõikjal samade mõtete, soovide ja ihadega, kõik sõltub vaid sellest, mida ja kus nad parasjagu kusagil avaldavad.

Sind võib ehk kohutada, et neidsamu, sinu jaoks "Iha.ee" jaoks tavapäraseid mõtteid võisid nad rohkem ehk haududa kusagil käsitööfoorumis, kui näiteks siin...kui järgida seda loogikat, siis võib samahästi sinu kohatud armas kudumisaldis prouagi olla siinsamusel saidil agar nümfomaan, kuid tegelikult inimest tundmata ei tea sa ju tegelikult, mida ta üleüldsegi mingil hetkel tegelikult mõtles, soovis või miks ta ülepeakaela kusagil saidil üldsegi toimetas. Põhjuseid teab ainult tema ise, miks ja mujale midagi loodud sai, sinul pole siinkohal õigust kellegi üle kohut mõista.

Simply put...need sinu poolt mainitud inimesed võivad omada üheaegselt kontosid kõikjal mujalgi: autofoorumites, käsitöösaitidel või kus iganes mujal. Kasutajad kujundavad oma suhtumise ja käitumisega kõiki kohti ise ja annavad neile imago, mitte vice versa.

Arvad sa tõesti, et sinu poolt mainitud kudumis-autofoorumites kontot omavad inimesed on kuidagi halvemad/paremad, kui siin? Palun väga, sa võid kusagil innukalt rääkida kudumisest, kuid tegelikult on sul peas ainult kepp mõlkumas. Kas sinu nurjatud mõtted muudavad ka saidi halvemaks? Sugugi mitte. Sa omandad endale uued oskused sokikudumisel ja siis tuled hüppad siit läbi, soovides kiiret, kasvõi tasulist keppi. Kas taaskord muutub portaal sellest kuidagi halvemaks, et sina oma soovide ja ihadega siia tulid ja neid siin avaldasid? Jällegi mitte.

Ühesõnaga on iga virtuaalse portaali väärtus ja kvaliteet otseselt tulenev selle kasutajaskonnast. Ära süüdista ega halvusta portaali selles, et tolle kasutajaskond on üdini mäda. See peegeldab vaid hästi praegust ühiskonda ja inimesi, ei muud.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 00:09
@Dragunov

Su mõttelend on muidugi võimas, aga pointi sa ei tabanud.
Teemapõhine lähenemine ka lihaturul omas kohas.
Isegi Keskturul on liha ja kala erinevates kohtades, sest see on inimestele arusaadav.
Siin üritatakse aga mingit wuuduud teha.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 00:10
Kallis kaim, liha ja kala ei ole samad asjad, mis inimesed ja nende soovid, tunded, emotsioonid.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 00:17
Ohhhh olen seda korduvalt kirjutanud ja kordan ennast siis veel.
Kõik, kes soovivad leida midagi head, peavad selleks ka ise vaeva nägema või õigem oleks öelda, ise selleks midagi ka tegema! Kehtib nii meeste, kui naiste puhul. Pole mõtet oodata, loota ning leppida vaid selle valikuga, mida pakutakse. Kui tõesti midagi head leida soovitakse, siis tuleb otsida ka ise, mitte olla vaid leitud ja isegi kui kellegi mõistliku poolt leituks osutatakse, siis paljudel komme kasvõi igaks juhuks esmajärjekorras Ei öelda. Valiku tegemisel tuleb kasuks eeskätt mõtlemis- ja analüüsivõime, mõnevõrra ka empaatiavõime ning intuitsioon.
......ja oh üllatust, kõik see kehtib ka mujal elulistes olukordades, mitte vaid siin keskonnas!

NB! Ja kõik need, kes seksist iial kuulda ei taha ja siin lehel kontot jätkusuutlikult omavad, on tõeliselt tohmanid ja PUNKT!
........ja täielik idiootsus on pugeda lause taha,(alalõpmata seda ju siin tehakse) et see leht on ainult seksikatele mõeldud, mitte neile pervertidele kes sellest ka räägivad ja ohh õudust vahest harva ka sellega tegelevad! Lihtsalt fakt, et inimene kes seksist kuulda ei taha ja see teema teda ärritab, ei saa ise mingilgi moel seksikas olla!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 00:19
Poisid, teate, olgu kuidas on, aga minule meeldib otsekohesus. Keegi ei lähe ju poodi ka , teadmata, mida ta vajab, soovib. Reeglina. Enese tundmaõppimine, justnimelt. Mida ma vajan, siis vaatan , kuhu suunduda, seejärel, milline on valik, pakkumine, järgneb analüüs, kas midagi sobiks mulle jne. Jamaks kisub siis, kui keerutavad nii otsija kui otsitav. Milleks? Või mis veel jaburam, algul "antakse mõista " , aga pärast "ei mõisteta anda". Mänguilu on ok, aga teatud piirideni. Küps inimene ei narri ja ei veiderda, ta kas tahab või ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 00:22
Seksiteema ärritab neid, kes istuvad "kuival". Seks ON baasvajadus. Loogiline, et näljane ei taha kuulda pidusöömaajast, rääkimata leivapalukesest.
Kuri inimene on rahuldamata inimene.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 00:35
Karvakerad, kõik tahavad seksi, sõltumata sellest kas nad omavad siin kontot või mitte. Kõigis tutvumis - suhtlemis portaalides on seks pidevalt õhus. Iha omapära on vaid see, et siin võib seksist vabalt rääkida, aga see ei tähenda seda, et kohe verbaalselt teisele saabastega selga tuleb ronida.
Ma ei tea, võibolla mõnedele läheb peale see stiil, et "tere, kas kepime", aga mina eelistaksin ikka veidi vaiksemalt läheneda.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 05:51
aga annaks teemale ajaviiteks uue vaatenurga:
kui naisterahva kontol ei ole midagi huvitavat, intrigeerivat, millest kuradist peaks sa siis "huvitavat ja sisukat" kirja alustama? no kohe mitte kui midagi, millega haakuda. ehk siis, seltsimehed "sisukuse" ootajad, ehk annaks "sisukusele" omaenda ankeediga tõuke?
aga üldiselt olen kodanik AhMis'i teemaarendusega nõus. esmajoones tullakse ja regatakse end siia kontole siiski seksuaalsete huvidega, mitte... lastekasvatusest ja peenramaa rohimisest lobisema. õige, ka siin võib peituda prints valgel hobusel, aga vaid tema peale siin panustada...no ma ei tea.
ja veel. kui sa oled nuputand ning saatnud kümneid "sisukaid" kirju ning reaktsioon on ümmargune null, siis tahes-tahtmata viskab siibri ette ja hakkadki mingeid kuradi kollaseid plätserdusi saatma. saadad neid kümnete asemel sadu, mõni...eee...indiviid, ikka reageerib
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 08:17
Seega naised, kui ootate sisukaid kirju, siis muutke enda ankeet sisukaks. Kui aga lisainfo sisaldab vaid vingumist teemal, milliseid kirju tahab ja milliseid mitte, siis see küll mingi sisukus pole. Tekitab vaid kiusatust, see õhupall kõrgustest jälle maapeale tagasi tuua.
See huvitava ankeedi loomine tundub sama keeruline olevat, kui sisuka kirja kirjutamine
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 09:33
Proovi ainult oma ankeet huvitavaks või erinevaks teha. Või lisada mõni ilus pilt, mitte tavaline jalgevahe hargitamine. Ja kohe on postkast umbes Ja kui sa kõigile ei suvatse vastata, siis need lapsmehed, kirjaoskamatud piltkirjade saatjad, äbarikkudest rahapakkujad jne võtavad veel õiguse sind mingi aja pärast sõimata ka veel, et nende üllitistele pole vastust saabunud. Aga sisukas kiri ei tähenda alati pool lehekülge romaani, vahest saab väga huvitav suhtlus alguse ka ühest viisakast lausest
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 12:16
Enamus ankeete on sama tühjad nagu Sahara , on erandeid aga ikkagi. Hea profiil ei pea teab mis eepos olema ega ka ilus pildi raamat. Aga võiks ju olla mingeid vihjeid persooni kohta kes ankeeti haldab. Seda sel lihtsal põhjusel , et siis oleks kirjutajal midagi kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 15:36
viisakas ja huvitav kiri saab alati vastuse....kui vastust ei tule, siis pole naine konkreetsest persoonist huvitatud. siin paistab vohavat arvamus, et kui naine ei vasta või keeldub suhtlusest, siis ta on mingi idioot, kellel pole aimugi, misasi on seks.
on vist päris valus laks egole, kui kohale jõuab, et sina oled see, kellega ta seksida ei taha, mõne teisega aga hullab mõnuga....
˅ näita rohkem ˅
2015-07-10 18:45
Täitsa kindlasti ei kutsu vastama kirjad, kus enne "Tere" küsitakse "Imed ka wäää"..... No tõeline romantika.
Tark mees saab seksi ka.
Pipar naine saab peale seksi vahel ka mööblitassija või mõnusa kutse öisele kalapüügile
Ise pole õnneks kunagi nii suures näljas olnud, et valimatult kartulikoori ja hallitanud koorukesi peaks ahmama
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 12:05
AhMis, ma selgitan natuke kuigi siin mitmed juba kirjutanud

ma ei tea kuidas teistega, aga isiklikult märkisin kirjavahetuse/sõbra otsimise ankeeti sest seks polnud minu jaoks prioriteet vaid kvaliteetne suhtlus (pealegi ma ei välistanud seksi, aga ei olnud ainult selle peal väljas) ja lisaks algab kõik kahe kõrva vahelt.
Mul polnud mingit soovi suhelda kellegagi kelle riista näen enne kui nägu ja kes mingit teemat kunagi arendada ei oska... See sait võib ju olla sekspartneri otsimise koht aga kui mul ikka mitte millestki inimesega rääkida pole, ei taha ma temaga seksida ka

Kui sisukas minu ankeet tollal oli, ei mäleta... mul ikka oli seal päris palju asju kirjas.

A need mehed kes te ei viitsi pikka kirja kirjutada vaid kirjutate mõttetu lühilause ja saadate siis kümnetele naistele... sellele ei mõtle et selliste kirjade rohkuse pärast ei viitsitagi vastata? kui kirju tuleks vähem ja need oleks asjalikumad, oleks vastuseid ka rohkem.
Jällegi muidugi, ma ei oska kõigi naiste eest rääkida
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 12:48
Omamoodi huvitav,et taolised teemad muutuvad alati kas kiirelt või aeglaselt sugudevaheliseks sõjaks.

Ühelt poolt oleks justkui mõistetav, et kui ühele sugupoolele tuleb kümnete või koguni sadade kaupa kirju sisse, et seega nagu polekski teisel sugupoolel mõtet kirjutada, sest suure tõenäosusega jääb kiri tähelepanuta .

Teiseks muidugi ongi ka see, et naised soovivad sisukaid kirju,kuid endast ei kirjutata suurt midagi.Ei tea, kas loodetakse, et salapärasus on huvitavam no ja siis pole vist ka imekspandav, et tulevad rahapakkumised .Kellele seda pikka jura ikka vaja on?Konkreetsus ruulib.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 18:12
No kui raha peal väljas siis jah pole palju vaja, usun, neil oleks rohkem "kliente" kui ankeedis oleks kirjas asukoht, hind, ja millised kliendid on oodatud, plus pildid kaubast
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 19:19
Kõik on muidugi õige.... kuid tõtt ei tohi rääkida ei esimeses ega teises.... ega ka kolmandaski kirjas..... samas ankeedi järgi jäädki seda "õiget" otsima....
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 20:23
oijah. ole ise inimene ja need, kellega suhelda ning kaugemale jõuda, tulevad ise. igasugused poolikud ankeedid on selge sõnum "ma arvan, et teen valet asja" ja "ma pean teid kõiki väärakateks". tõlge: inimene ei soovi reaalselt suhelda. milleks siis ennast peale pressida? vaata järgmist
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 20:24
Pole mõnda aega foorumit vaadanud ja üllatusena avastasin teema, mida olen ise ammu juba plaaninud alustada. Et MILLINE peab siis olema see esimene kiri, mis oleks naiste arvates hea (või vähemalt rahuldav) ja vastamise vääriline? Mulle tundub täielikult vastuvõetamatu mõte, et pommitaksin kedagi (massiliselt) copy-paste kirjadega, tutvumata inimese ankeediga või saadaksin mingi ühe kollase märgi. Olen alati enne kirjutamist tutvunud ankeediga ja püüan saata nii viisaka kirja kui võimalik, kindlasti pikema, kui kaks või kolm rida. Ja see ei tohi olla mingil juhul kuidagi pealetükkiv. Iga kiri on omamoodi ette valmistatud ja kaalutud, ei viska ühtegi kirja nn. puusalt. Aga vastust paraku ei saa . Mida siis ikkagi valesti teen? Või on tõesti naiste postkastid nii üle ujutatud, et lihtsalt ei jõuta vastata? Kui nii pole, siis on ikkagi veidi solvav, kui üldse mingit vastust ei tule. Võiks olla olemas siin selline märk, mis tähendab, et "sorry, pole huvitatud" ja piisaks siis kasvõi ainult selle saatmisest. Näen ju ikkagi kirjaga mingil määral vaeva ja püüan seda viisakalt ja teist inimest austavalt teha, võiks ju vastu ka viisakas olla. Mu jutt puudutab isegi neid, kes ankeedis lubavad, et pildiga saab kindlasti vastuse või et vastuse saab kindlalt, ainult läheb aega. No pole siiani saanud. Ja veel - isegi nn. teenusepakkujatest üle poole ei suvatse vastata, kui küsida neilt viisakalt teemakohaseid asju. Sooviksin ikka, et mu kirjale keegi vastaks ja seepärast tahaksingi end veelgi parandada ja teada saada, mida ikka veel valesti teen? Üks fakt veel - enne praegust kontot oli mul konto, kus olid nn. viisakamad ja kaetumad pildid ja ankeet oli ka veidi teistsugune, mitte liiga otsekohene. Ja siis oli täpselt sama teema - ei vastatud! Kallid vastassugupoole esindajad - kuidas pälviks teile saadetud kirjas vastuse?
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 20:39
ma ei saa endale pahaks panna, et vahel ei soovi suhelda. samas mõni teine päev jutustan heameelega.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 21:34
Esimese kirja põhjal, kaasaarvatud ankeet, järeldusi teha on sama, kui vaadata tulevikku mustlase klaaskuuli juures.
Iga inimene on isiksus omaette, kui keegi arvab enese targem olevat, tuleb vaadata enese sisse ja istuda ning mõtiskleda, kas mina olen kõige-kõige.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 22:26
Suur osa (mitte kõik) iha naistest elab oma roosas mullis, mis nõretab kõikvõimalikust moosist ja kui nüüd postkasti potsatab midagi asjalikumat, siis suhtutakse sellesse kui tavalisse prügisse, mis kleepus moosi külge. Ei saa ju enda õndsat olemist mõtlemisega rikkuda.
Vahest läheb mõni moos käärima, aga selle kraani sulgeb blokeerimisnupp. Ja hallitus on näha hoiatuste rubriigis
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 22:50
Vot ei tea jah, mis imeliku sisuga kirju te naistele siin siis saadate, et vastuseid ei saa. Ah eks me jah elame oma roosas mullis ja unistame printsist.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 23:34
Kuna enamik elab ilmselt suht sita elu peal, siis esimene kiri peab olema pmst püsisuhte võimekusega pääste kiri. Milles annad tugevalt mõista, et võtab naise ja tema kuus last kohe enda hoole alla.

Ärge nüüd hakake seda massiliselt proovima. Endal on vähe nilbe olla, peale sellist maskeraadi. Aga tulemused on kohutavalt head.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 00:00
Pole siin midagi nilbet!!
Eesmärk(kiire sex) pühitseb ju abinõud!
......mehed, hakkame koos kõigile daamidele/preilidele korraga ühel kokkulepitud päeval just sellelaadseid kirju saatma!!!
...........mis päeval alustame, on ideid?!?!??
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 00:07
Kuidas see lugu oli eeslist, kes kahe heinakuhja vahel nälgasuri
Kui arvestada, et siin on niigi ühe naise kohta viis meest ja enamus kopib harjumusest kirja ikka kümnele .....
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 00:14
Siin lehel viibides võib ka viie heinakuhja vahel nälga surra!!!
.....seepärast peabki ikka omal võileib käepärast olema!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 00:24
Esimese kirja kirjutamine muutub ka veel selle võrra keerulisemaks teaduseks, et olen märganud paljusid ankeete, kus on lausa välja toodud punkte ja lauseid, mis on keelu alla pandud ! Näiteks - "Kuidas läheb?", "Miks Sa siin oled?" jne. Annab nuputada, mida ja kuidas siis üldse küsida tohib, mis laused aktsepteeritavatena üldse järele jäävad? Mul paljud esimesed kirjad jäänud seetõttu kirjutamata. Kas peaksin kohe esimeses kirjas kukkuma endast rääkima, oma elulugu ja huvisid jne. olen muide ka seda proovinud, aga jäänud ikka vastuseta. Lihtsalt ei taha nii palju tühja aega ja vaeva panna ühe kirja sisse, kui pole teada, kas see läheb tühja. Kui mulle kirjutatakse "Hei!", "Tere!" või lihtsalt naerev emotikon, on see igati sümpaatne ja meeldiv ja miks ei peaks vastama? Kuidagi peab ju vestlust või suhtlust alustama?!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 00:36
Saab ka lihtsamalt!
......täiesti piisab, kui saadad vaid oma pangakonto jäägi, millel ilutseb enne komakohta vähemalt kuuekohaline number!!!
......tobe küll, kuid uskuge see töötab, muidugi mitte alati, kuid kindlasti oluliselt paremini/sagedamini kui pikk jutt päikeseloojangust, lilledest ja lõhnavast heinamaast!!!.........ja vastatakse, oiiiiiii kuidas vastatakse, vastavad väikese mõtlemise järel isegi need, kes esmalt arvavad, et sellise perverdiga ma küll ei suhtle!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 00:47
Ehk aitaks, kui esimese kirja valmis kirjutanuna see korra läbi lugeda ja mõelda, et kas sellele ise vastaks.. Ning kui tõenäoline on, et täpselt sama sisuga kirju saadab mitu inimest a la "tutvuda tahad", "keppi", "mis teed" jne

Luu, sa pead ikka täpsustama ka selle, mis valuutas sa oma kontojääki näitad. Ja ma küll tajaks juttu päikeseloojangust, lilledest, lõhnavast heinamaast ja miks ka mitte täiskuust
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 00:49
See pangakonto number võib toimida küll. Ei kahtlegi selles. Aga kui selle mitmekohalise numbri ees enne komakohta on miinus-märk? ? kas siis ka toimib? Ok. Aga tõsiselt - olen harjunud aususega ja mingite nippidega ei viitsi tegeleda. Nippidega saab ilmselt kohe suhtluse, aga tõenäoliselt väga lühikeseks ajaks . Ja ma pole sugugi kindel, kas ise tahaksin suhelda nendega, kes konto numbrite järgi haiglast huvi tunnevad.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:00
Fan´ile: Ei sellistega soovi minagi suhelda, kes seda vaid numbri pärast teevad ja ma mitte ainult ei arva vaid tean seda nagu raudpolt! Kuid esmane teemapüstitus oli, et milline peaks olema kiri, et vastatakse. No haarasin lihtsalt mõttest, kuidas üleüldse vastust saada, mitte vastuses ja eeskätt vastajas kvaliteeti leida!
Aga Evale: No kontojääk oleks mõistagi ju Valgevene rublades kurss vist mingi 1/1300
......kuid Sinu seda kirjasoovi lugedes ja eeldades, et neid lugejaid arvukalt on, võin ma vaid oletada, et homme oma postkasti avades see lausa lõhnab lillede, heinamaa ja romantika järgi!!!!
......no ja kukeseente järgi vast ka........
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:03
Just, esimeses kirjas raha ei tasu pakkuda, aga kukeseened võtaks küll vastu
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:10
Oooooota, et kukeseened siis võtad vastu kui vaid pakutakse?!?!!? ......ma hetkel seda miskipärast päris hästi ei usu!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:10
Pole nagu suhtlema hakanudki, aga juba antakse korv ja saadetakse seenele
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:13
Kui ilusti pakutakse, siis muidugi Annan Pakiautomaadi nime ja luban, et lähen pakile järgi ka

Pole mina süüdi, et härra nii uskmatu on

jfjm - aga mõte oli ju esimesele kirjale vastus saada - mission accomplished
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:22
Joti mõte oli vist, et enne kirjutamist sai "korvi" ja "saadeti seenele"!
........Eva ma ei võtaks seeni sedasi anonüümselt saatjalt küll vastu, sest muidu võib juhtuda, et kukeseened küll, kuid toime on selline nagu oleksid "seeni söönud"!
..........valiks ikka variandi, kus noormees pehme samblaga kaetud paksus metsas need sulle ise ulatab, need mis oma töökate kätega just äsja korjatud on!!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:23
Kui teaks vaid kus kasvab. Omalajal viisid võis praetud kantarellid koos värske kartuliga lausa keele alla.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:26
Jott, kirjutasin umbes nädal tagasi siia ühe anekdoodi mehest, kel ka värske kartuli isu peale tuli ja seepärast oma vanamoori hommikul turule saatis.
..........ega ometi Sul sedasi ei juhtunud???
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:29
Aga kui isegi oma korv seenele kaasa antakse, siis on juba esimene kohtumine ka aset leidnud seega 2x mission accomplished

OOda, et sinna paksu metsa, kus on mõnus ja pehme samblane kate all ei ole kuidagi kahtlane.. Ja siis veel mingid über-kahtlased töökad käed/näpud Ja kui juba metsa mindud on, tühja neist kukekatest mustikad on magusamad
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:35
Selline mets on tõesti kahtlane, sest seal pehme sambla all on peidus enamasti kari sipelgaid, kuid sääses söövad paljaid sääri kohe kindlasti!!!
....on ju ilmselge, et sellises metsas korjatakse marju ja seeni ikka kombekalt pikali asendis!!!! .......okkad tagumikku torkimas.......
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 01:41
Luu, kas teie harrastate seenel käia paljaste säärtega?

Kas sellili asendis (no kui tagumikku torgib) seentele kuidagi paha vaade pole? Ma ikka eelistaks neid ülalt alla piiluda
˅ näita rohkem ˅