Foorum
2015-05-26 17:10
Kui paljudel on tekkinud selliseid huvitavaid olukordi ,et kutsutakse kohtumisele ja siis viimasel hetkel kas saadetakse teada ,et ei saa kohtuda või on telefon lihtsalt vait. Ma teeks ettepaneku teha sellistest kasutajatest nimekiri. Siis teaksid ka teised kellega ontegemist. Esimese hooga paneks listi kasutajad cow ja neiu025. Kellel veel on kogemusi siis võiks nimekirja lisada.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 17:57
Naine, kes valib oma kasutajanimeks cow (lehm)? Kuidagi nagu kahtlane tundub.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 18:04
Kas teemaalgataja ei karda ka ennast mingist listist leida?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 18:28
Sellise teema ja listi oleks pidanud juba ammu tegema.Mul küll pole eriti palju kogemusi aga kasutaja cow-ga oli kogemus huvitav.Leppisime pikalt kokku kus kohtume,kuidas ta Pärnu saab jne. Pidime praktiseerima S/M-i. Kui olin kohal ja tubagi olemas siis saatis kirja ,et ei saa tulla. Pärast on lihtsalt ignoreerind. Huvitavad naised siin iha.ee-s
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 19:03
nooh, niimõnigi naine siin ei olegi naine vaid rohkem siuke mehemoodi naljamees...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 19:10
Miskipärast tundub, et kaks vennakest üritavad kellelegi ärapanna.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 19:28
Ju siis on huvi vahepeal lihtsalt taandunud või on tekkinud kõhklused. Kas peab nüüd sellepärast kedagi häbiposti panema?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 19:33
Tutt, aga sina? Kui me kohtumise kokkulepiks, kas jätaksid tulemata?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 19:33
aa, et enampakkumisel saabus parem pakkumine?
aga kui oktsjon on lukus, siis on tema lukus ja diil kindel
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 20:00
Kui midagi ootamatut vahele tuleb, ja ootamatusi ikka juhtub, siis ma vabandan ning annan plaanimuutustest teada.
Praegu räägime me seks-kohtumistest. See on väga intiimne ja võib tekitada mõningaid kõhklusi ning viimasel hetkel alt ära hüppamist. Seda ei tohi pahaks panna ja etteheiteid teha. Olgem mõistvamad.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 21:19
Kui tegemist ei ole just järjekordse sponsoriotsijaga, siis ei ole ükski kohtumine ilmtingimata sekskohtumine. Normaalne inimene saab ikka enne kokku ja vaatab teise üle ning alles seejärel otsustab, kas läheb seksiks kohe, tulevikus või mitte kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 21:45
Need kohtumised, nagu ma aru sain, olid teemaalgataja poolt eesmärgistatud.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-26 22:41
2015-05-26 18:28:54

Sellise teema ja listi oleks pidanud juba ammu tegema.Mul küll pole eriti palju kogemusi aga kasutaja cow-ga oli kogemus huvitav.Leppisime pikalt kokku kus kohtume,kuidas ta Pärnu saab jne. Pidime praktiseerima S/M-i. Kui olin kohal ja tubagi olemas siis saatis kirja ,et ei saa tulla. Pärast on lihtsalt ignoreerind. Huvitavad naised siin iha.ee-s

Siin on ju selgelt öeldud, millise eesmärgiga kohtuda sooviti ja ilmselt olid rahad ka mängus.
˅ näita rohkem ˅
2015-06-02 13:42
To xxxisand esiteks ma pole andnud sulle enda numbri ja teiseks pole tahtnud sinuga kohtuda,nii et see mis sa kirjutad on vale,sest et sa harrastad telefoniseksi mitte reaalselt kohtumisi.Xxxissand ongi selline kui tema tahtmist mööda ei tehta siis ta tembeldab teised petisteks,kuigi on ise suurte lubadustega petis.
˅ näita rohkem ˅
2015-06-02 19:52
see nn "isand" ju vana skeemimeister ise.. isand on ta ehk ainult oma kodus, kus kari tatikaid piitsa plaksatuste saatel tema pilli järgi nuttes tantsu löövad. poiss ise on suht debiilik.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 15:11
Vaatsin siin peale pisukest tavavahejuhtumit - et ei ilmuta kohale siis, ringi kasutajate kohta laiemalt ja kavalamalt nettuseavarustes ja eks jah, sealt võib tihti igasuguseid infokilde välja sõeluda. Ja juba soovitavalt enne plaanide tegemist või kuhugi minemist... Jutu juhtmõtteks oleks siis, et nii roosades toonides nagu on see siinse portaali taustavärv, ikka ei saa kõike ju tõe pähe võtta ometi, mis kirjas. Paber ja monitor kannatavad teatavasti kõike. Kuna aga nalja võib alati teha või loteriid osta, siis eksole! Kasutaja COW aga ka näiteks KURBN jmt on kindlasti viie enim naljakest pakkuva kasutaja hulka jõudnud. Vaata siit- või sealtpoolt.
Edu kõigile!
˅ näita rohkem ˅