Foorum
2022-06-22 06:41
Ei ole mõtet unistada kuidas võiks olla, on nagu on. Kel on huvi oma vajadusi esile tõsta see maksab ja elab siin. Kes lihtsalt suhtleb on täitsa tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-22 10:18
miisuke,
eks unistamine on ju ka täitsa tasuta tegevus
aga ellipsist võib aru saada. kunagi hallidel aegadel oli tasuta kepp ja värske hein, siis kui ta veel noor ja pandav oli. nüüd on jäänud virtuaalsed irisemised ja õhkamised kuskil kaugel ekraani taga oma kehaga äritsejate suunas.....
kuulutamisega muide ei kaasne kohustus kohtumiseks või teenindamiseks, minuteada.
ja hoolimata slave teooriatest teenindajad siiski valivad kliente. muidu ju ellips siin aastate viisi ei hädaldaks
˅ näita rohkem ˅
2022-06-22 12:19
caprichosa - sina , palju aastaid ? Sina oled siis noor ja sinu kortsunud liha kõik tahavad , et möllad siin - pigem oled sina see põhiline vinguja ja võrreldes minuga , ma leelota ühe kallal vaid kogu probleemidest siin , sina aga vastupidiselt - sobub sulle pidevalt ühe või 2...3 kallal võtta ja seda nimetatakse vaenu külvamiseks ehk siis võimaliku suhtluse normaalsuse rikkumiseks, Iga üks loeb ja saab ise mõelda , ei ole vaja sinu seletusi ja arvamusi kindlate kontode nimedega .

Ja siia sobib Jaanipäevaliselt , teiste ees vabandades - tead, sa vana lehm ,kortsus , võta ja lõpeta pidev nimeline üldistavate tekstide kirjutamine , mida sa siin treid pidevalt, mitte ainult minu osas.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-22 15:26
Ellips ära pane teda tähele. Tema peab varikontodega omale kümnekaid laduma, teisi ühtedega maha hääletama ja ennast kirurgiliselt ilusamaks lasta teha, et üldse vähekenegi pandavam välja näha.
Mõneti arusaadav ka.. muidu jääb ju klientidest ilma ja leib laualt läinud nagu niuhti....
˅ näita rohkem ˅
2022-06-22 17:40
Capi mis sa jaurad siin, parem räägi kuda sul tööpäevad k tartus läksid 15-17 mai. tööd ikka oli ??
˅ näita rohkem ˅
2022-06-22 20:27
cap kui sa oma vanu pilte siia ülesse laed ega see sind nooremaks tee sa oled nagu pudeli hari mis on juba aastaid läbi pudeli tõmmatud
˅ näita rohkem ˅
2022-06-22 21:19
ellips,
kus ja millal ma vingunud olen? mul pole küll selleks põhjust.....
pole ka põhjust kurta, et keegi kaoks kuskile ära või et vanasti rohi rohelisem, iha sait toredam ja heinad lakas lõhnavamad
probleemid on ainult sinul ja igas teemas sa ka nendest jaurad. mis sellest kasu on?
samuti pole sul kasu naiste sõimamisest.
ega noortel meestel ikka enam sinu peale tõuse. isegi tasulistel mitte.
sellepärast ära kaovadki

ja viisakuse tõstmiseks võiksid alustada omaenda postituste korrigeerimisest.
näiteks alustuseks proovida suhelda ilma sõimusõnadeta. tundub keeruline?
saaks kindlasti õhu puhtamaks
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 13:50
ellips,
kus ja millal ma vingunud olen? mul pole küll selleks põhjust.....
pole ka põhjust kurta, et keegi kaoks kuskile ära või et vanasti rohi rohelisem, iha sait toredam ja heinad lakas lõhnavamad
probleemid on ainult sinul ja igas teemas sa ka nendest jaurad. mis sellest kasu on?
samuti pole sul kasu naiste sõimamisest.
ega noortel meestel ikka enam sinu peale tõuse. isegi tasulistel mitte.
sellepärast ära kaovadki

Pean nõustuma ellipsiga,nii ta paraku on.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 22:30
caprichosa - mine hüppa üle lõkke , saad oma karvase matuska puhtaks ja ära korruta pideval
t, mida mina korrigeerima pean- kirjutasin, et spetsiaalselt kirjutan sitasti sulle- sest sa oma torkimisega tüütad ära, foorumis arutatakse iha teemasid ja sina püüad aina ühele kogu irvitades valada,ainult isikustad(mis tähendab, et üks vana lehm mäletseb teistele valesid pilte ja naudib siis oma posti tõstes foorumisse- kui ilus= loll tegelt.... - mineputsi
˅ näita rohkem ˅