Foorum
2015-05-17 10:20
Miks kõik massaaži varjandid sisaldavad käeseksi või ja suuseksi?
Nad noolivad tegelikult mehe vinkut poleerida, perversset kihku välja elada kaitsetute meeste peal!!!
Mehed niuksuvad massaažilaual kui neid ära kasutatakse.

BIackDiamond kuulutab:

"Body to body massaaz + käega ÕL 50 eur / suuga 70 eur

Käega ÕL + Body to body massaaz + käega ÕL 70 eur ( 2 ÕL )

Käega ÕL + Body to body massaaz + Minett 80 eurot

4 käe body to body massaaz + käega ÕL 80 eurot

Minett 50 eurot

Erootiline massaaž 40 eurot ( käega ÕL )

Käega ÕL 20 eurot / 2 neiuga 40 eurot

Signe on seansside ajal alasti, Stella topless .

ME EI PAKU SEKSI, seega palun ärge küsige "
˅ näita rohkem ˅
2015-05-17 11:10
See ju hea, kui nad rahuldavad oma sexinälga, sest kõik on nauditav siis, kui seda tehakse naudinguga, mitte tuimalt raha teenimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-17 12:36
Massööridel on muidugi hea tööd teha kui teevad tööd armastusega.
Aga mis meestest saab?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-17 20:30
a mis meestest sellisel puhul ikka saada on? teelusikatäis spermat.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 09:12
Enamus siiski rahuldab vast oma rahanälga.
Neid kes oma suguiha rahuldab on kindlasti valdav vähemus.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 08:32
kõik massaaži variandid kindlasti ei pea üldse mingit seksuaalse alatooniga rahuldust sisaldama ja vaevalt et mõni massöör seda peale sunniks. aga kui selline variant pakkumisel, siis enamus "kaitsetuid mehi" tavaliselt ei jäta võimalust kasutamata
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 08:37
Väheke vildakas?!

Tavaliselt ei sisalda massaažid üldse seksuaalse alatooniga rahuldust. Isegi minusuguse kiimleja jaoks...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 08:53
tegelikult võib igasugune tegevus seksuaalse alatooniga erutust või rahuldust sisaldada
isegi heade kätega juuksuri juures peamassaaži ajal tekivad vahel vägagi sensuaalsed võnked kunagi ühe pika-pika eriti erutava paaritunnise jalamassaaži käigus suutis malbe suurerinnaline pediküürija mu pmts orgasmi äärele viia.....ja see kestis nii pikalt ja sellise intensiivsusega, et pärast kadus pilt korraks eest ära. kui teenus oleks sisaldanud pehmete käte ja huulte tegutsemist veel kõrgemal pealpool põlvi.....no vaevalt et oleks suutnud ära öelda. ja ega pediküür poleks seetõttu kuidagi kehvemaks muutunud....või teenindaja ahne prostina paistnud lihtsalt kaks-ühes teenuse võludele on väga raske vastuargumente leida
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 00:02
Huumor

Pigem ei viitsita tööorjad olla ja siis niuksutatakse vaeseid mehi kes lolluse õnge lähevad.

Võibolla mõnel mehel tõesti näkkab ja mudijast saab muditav.
Võibolla on tegu valikulise prostitusiooniga kus ei pea kellegiga ühtesse astuma kuid rahhi saab niikuinii.

mina näen seda väga räpase mänguna Kuid eks ta kahe otsaga asi ole.
Ei ole ise käinud a kui rahakott oleks liigagi suur siis oleks vb nädalas korra, päris mõnus kogemus. Saad lihased pehmeks ja ei pea laetud relvaga ringi jooksma. Hinnad lihtsalt kipuvad suht sex teenusega samad olema.

see paneb vähe mõtlema... pigem ikka siis kõik jutud ja äkki naabritüdruk viskab pärast mazaasi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 10:50
vot kui huvitav tüüpiliselt silmakirjalik suhtumine.

"Ei ole ise käinud a kui rahakott oleks liigagi suur siis oleks vb nädalas korra, päris mõnus kogemus"- aus ülestunnistus
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

et kui rahakotis tühjus ei haigutaks, kuuluks heameelega "õnge tõmmatud vaeste lollide meeste" hulka eksole kes tglt nii väga vaesed vist ikka polegi
aga jah, "räpast mängu" kiruvad reeglina need, kellel puuduvad finantsid elumõnude nautimiseks ja reaalset kogemust üldse ei omagi.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 11:13
Massaaz on teenus , eks klient valib mida tahab. Firmasid seinast seina. Spaades lai valik. Seda versiooni ,et keegi lihtsalt massaazi laual sulle tuimalt pihku taob , pole proovinud ega isuta.
Osadele võib see nauditav olla. Samas kui on vaeva nähtud ja loodud meeleolu , ei kiirustata..klient tunneb ,et see hetk on just temale pühendatud võib see olla isegi lõõgastav. Aga lugedes kogemusi ja kohtumisi ,siis ikka üle hinnatud ja nagu maha visatud raha. Ei soovinud kedagi solvata, palun mitte isiklikult võtta ning arvamus ei pretendeeri tõestatud faktidele. Päikest !!
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 11:15
capi on vana lits, keda olen ka suhu nussind
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 11:30
jah, kui arvamus tugineb oletustele või kuskilt loetud jutukestele, on kindlasti raske objektiivset hinnangut anda.
spaades on massööridel suur koormus ja pole võimalust ega jaksu ühele kliendile nö täiega pühenduda- nagu mõnedki külalised on rääkinud. paljud eelistavad pigem rahulikumat lõõgastust intiimsemas õhkkonnas. tõesti, igaühele oma.

muide, enamus regulaarseid külalisi oma positiivseid kogemusi kuskil turul või foorumis üldse kuulutamas ei käi...........kui niigi on vahel raske kohtumiseks aega saada, eks
avalikustatakse ikka rohkem negatiivseid kogemusi, vähemalt võimalus oma pettumus peale tuima pihkutagumist välja elada
ega eriarvamuste peale polegi mõtet solvuda. saab ka täitsa rahulikult maailma asju arutada

aga miks homoprostituut eee selle kohali100 konto tegi, kas eelmisele kontole tõmmati suukorv pähe liigse prääksumise pärast?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 11:37
caprichosa kiitmast end ei väsi ja kui väsib
puhkab
kiidab edasi
see on elutähtis asi
mida teiste hooleks
ei või jätta iialgi
Nartsistsstlik möga
igas teemas
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 11:51
arvamuste avaldamine on kellegi kiitmine? ok siis
keegi kiidaks ehk touchi ka natuke, muidu upub omaenda tigeduse sisse ära.......

sisterTrixy sai mu meelest touchi kiitmisega täitsa geniaalselt hakkama
---------------------------------------------------------
Touch´i-e heitlus

heites foorumisse pilku
jälle mokk veab mõrult viltu:
vana lits see Caprichosa,
kohe saab mult uue koosa!
Kuis ei tea siis esihoor
et mina, vanakooli moor
ei seedi libu hooplemist
ja siira-viira looklemist
ja meeste üle napsamist
ja muretuna kalpsamist.

Nüüd püsin valvel päeval, ööl
püsin valvel olles tööl,
ja kui peaks Capri sädistama
raisk, asun kohe kägistama!
Küsite, mis ma saan sest kasu,
kui ei anna Capril asu?
Polegi sest muud mul kasu
lihtsalt luulu veritasu!
Vimm ja vaen on selle eest,
et mul pole enam meest!
Nuuks..

sisterTrixy
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 11:55
muide, kogenud tavamassöörid teavad ja räägivad, et tihti ka nn ebaerootilise seansi käigus tekib masseeritaval erutus. mis on inimkeha loomulik reaktsioon, eks.
erootiline seanss seepärast tundubki loomulikum, et ei pea loomulikke vajadusi mingite kokkuleppeliste reeglite tõttu rahuldamata jätma.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 12:00
eks Capi teab oma käest kuda oma sexsi nälga rahuldab.. kui ükspäev kellegil peenist pikendada ei saa, siis ta hullumas.ja tuleb siia vinguma
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 19:22
kas kohalik vingub sellepärast pidevalt, et ei saa teiste meeste peeniseid pikendada? kuigi nii väga tahaks ju
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 21:48
mina Capi ei ole siin ennast reklaamind nagu sina tegid seda ennem kui palju ja pakusid kõike. ehk teritad oma mälu
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 13:24
reklaamivad ja kuulutavad need, kellel tööpuudus ja näljahäda ähvardamas. ma pole 5 aasta jooksul veel pidanud kuulutuste rubriigi täitmisega end vaevama ja peenistest ning nende pikendamisest jahuvad ilmselt meeleheitlikult peeniste defitsiidi käes vaevlejad......nagu proua kabjaste ning kohalik ja veel mõned rahuldamata isendid
˅ näita rohkem ˅