Foorum
1
2
2015-05-15 11:58
10 aastat näitlejatööd iha jutuka ekraanidel.
Esimene stseen - ilge kisa et keegi kihlub,,, see järel umbes aasta mahajätmis ja vihkamis-stseene. Okei-juhtub ikka.
Veel paar väljaviskamis ja saagimis-stseeni..................... Aasta vaikust................

Ekraanile ilmub filigraanne kill-bill volüüm 3 (nb seda pole veel filmitudki
alapealkiri - misiganes - Naine Saatananahas või Õnnetu Hoora seiklused, igatahes seda pole veel avalikustatud).

Jutukas jaguneb kahte leeri. Ühed tantsivad Taktikepi järgi ja neist saavad osavalt kasutatavad sabarakud.
Teised omavad mõtlemisvõimet, kuid vaikivad, sest keegi ei soovi saada üldise tagakiusamise märklauaks.

Saaga jätkub... kaunis Boaaa lahkub pisarates jutukast. Koerakari haugub.

Kirjutage keegi edasi... sügav kaastunne ...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-15 12:32
holy cow, langetan kübara paljastades läikiva lagipea
˅ näita rohkem ˅
2015-05-15 12:40
Kes kurat astus gazzile saba peale
˅ näita rohkem ˅
2015-05-15 13:09
mitte holy cow, vaid glory hole
õnnelik nunn ikkagi ju...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-15 13:25
Ega nunnagi ... pole seinapragu
˅ näita rohkem ˅
2015-05-15 13:28
Glorious hole, aga wtf teema siin käib, nagu küla hoora tagaaed we, kohalikud parmud käivad kusel?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-15 21:33
Millest ma jälle olen ilma jäänud... ?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-15 22:58
ainult killukesest ajaloost...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-16 01:57
taha teeb veel paremini ja lakub puhtaks ka veel.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-16 08:37
mul lakkus tagumist auku ka
˅ näita rohkem ˅
2015-05-16 08:59
Või, et lakkus kohe mõlemad augud sul puhtaks
˅ näita rohkem ˅
2015-05-16 16:18
mõlemad jh ja mis sealt tuli selle viis kaasa ja sülitas sulle suhu
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 08:14
Limpsin69, munad maha ja ära kastreerida, siis võid ennast lesbide hulka arvata
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 08:43
sul pidi ju mootorsaag olema
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 10:18
Ma arvan, et sellele nunnale on lihtsalt vaja natuke korralikumalt ja stabiilsemalt keppi anda, siis rahuneb kohe maha.
Enamus naisi on nagu närvipuntrad, kes ise ka ei tea, mida nad tahavad või mida teevad, kui regulaarne sexlife puudub.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 11:46
Seega, kui naisel pea valutab, siis järelikult on truu kaasa
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 12:34
naljakas, et jututoas toimuva ja seal tegutsejate kohta teavad kõike (no PALJU rohkemat kui tegutsejad ise) ja jagavad kommentaare ikka need, kel omal ei fotot ega kaamerapilti pole letti lüüa. pseudoanonüümsus on vägev argument oma madalate tungide väljaelamisel ja kogu maailma muutmisel delfi kommentaariumiks...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 12:38
sina sorru mine ime nisu unnil lahti ja nunn vana lits kogu aeg viskab jutukast välja,see jh imen jussikesel munni kogu aeg
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 12:48
jutukas on maas 14.00-ni, elektrikatkestus
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 13:25
Nunnaga seoses on kogu aeg mingi teema, et peab jutukas mingit eksi sõimama,
või järjekordset arsti või kedagi, kes lihtsalt ütles midagi.
Ja siis agarad poisikesed aitavad kaasa, et oi vaeseke, jälle on nii ja nii. Mingi halastusklubi või seesugust.

Lihtsalt viskab üle. 10 aastat ja ikka sama.
Vihkab ekse, vihkab arste, vihkab kui boaaa küsib mis on fisting, vihkab eiteamida.
Karta on et kehva iseloomu viga ja kerge kepipuudus, sest ükski normaalne inimene ei pea sellisele vingumisele vastu.

Ärapanemiskunst on ka aja jooksul ma ütleks maailma-tasemel juba. Lihtsalt väga sarnane teema Kill-Bill filmile. Hirm tuleb lausa peale.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 13:37
Iha juubelini on ju veel kaks aastat aega
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 15:02
giizu, jututoas liigub igasugust rahvast. mingi sukkpüksi-teemataja blaah77. krubender-tissimanguja, võtab-kohe-ette. aikuxx mixed wrestlingut otsimas, vabamees21 tasuta pesu-veebikat jahtimas, kombits sigatsemas, praks oma kümnete kontodega tapmisähvardusi tegemas. veel kümneid kiiksuga tegelasi. kes enamasti ei ole kuude ja võib-olla ka aastate jooksul mitte mingis suunas arenenud. igno peale, kui pinda käima hakkab, ja jälle on elu lill

üks hormonaalprobleemidega -- jah, ma tean isiklikust kogemusest, mida tähendab kilpnäärme alatalitlus, mida ta seal aeg-ajalt mainib, ja serotoniinivaegus -- ilus temperamentne naine ei tohiks ju nende kõrval nii suur probleem olla, et seda foorumisse arutama tulla?

ja vabandust avalikult välja ütlemast, aga minu jaoks on boaaa ülbitsemine piisavalt ebameeldiv, et tema nuttes lahkumine ei tekitaks vähimatki kaastunnet. saabki veidi oma tavakäitumise tagajärgi ise maitsta, igati sobilik ju
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 15:55
ok, jfjm,
siis võtab veel paar aastat aega, et teema kohale jõuaks...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 17:03
Kui "tarkadel" teemaalgatajatel ja anonüümsetel kasutajatel isiklik elu ja põnevus selles puuduvad, siis tuleb mistahes intriige tekitada jututoas või foorumis, saab ju sellestki ehk kergelt pihud higiseks ja ärevuse kätte ja päev ongi justkui korda läinud...

Kui nüüd teemasse tulla, siis...isiklikult ei tunne ma jututoas ja ka foorumis olijaid sellisel määral, et nende eluolu siin lahata ja detailselt nende tegemisi analüüsida. Minu huvi siin saidil aset leidnud sündmuste ja kasutajate järele kustub siis, kui ma end saidilt välja login.

Kas ei kõla totralt, kui mõistuse juures olevad täiskasvanud inimesed lasevad ennast oma reaalses elus häirida jututoas või foorumis aset leidvatest juhtumistest või klaarivad üksteisega teisel pool ekraani mingisuguseid olematuid "arveid"? Võtke ette mõningad postitused, kus kasutajad räuskavad ja sõimavad teineteist tühiste virtuaalsete hinnete või mõttetute arusaamatuste pärast. Sellistel hetkedel tekib mõte, et kui mingisugust probleemi ei eksisteeri, siis tuleb see ise millegi arvelt tekitada ja oma rumalust kõikidele teistelegi demonstreerida, olles oma saavutuse üle veel uhkegi...

Siit üks tsitaat, mida peaksid kõik järgima...

"Ära ütle, mida mõtled, vaid mõtle, mida ütled".
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 18:45
Jah, Brillamento, olen sinu mõttega sajaprotsendiliselt päri ja jätsin selle osa teemast käsitlemata. On tavapärane, et paljud siinsetest kasutajatest (olgu nendeks siis foorumlased, jututoas patseerijad või topikad) on üksteisega aja jooksul ka reaalselt tutvust teinud, kutsunud siia omaendi sõpru-tuttavaid või mida kõike muudki ja nii need suhtepuntrad tekivadki...

See-selleks, kõik need asjad on üsna tavalised ja neid tuleb ikka ette...aga...mille kuradi päralt peab oma sitast pesu pesema kõikide teiste ees ja tooma täiesti võõraste inimeste ettegi detailid, mis peaksidki jääma vaid nende kahe inimese vahele, keda asi puudutab?

Suhe läks nässu? Olgu, seda tuleb ette, aga kas kõigest sellest, mis suhtele saatuslikuks sai, peavad ka teised teadma?
Naabrimees-naine lõi kellegi teise abikaasaga voodis tantsu? Jah, juhtub ka nõnda, ja seegi jäägu nende paari asjassepuutuja enese teada, milleks tuua kõiki neid detaile siin esile?

Minu silmis on kuradima madal, matslik ja vääritu paisata kõikide ette see, mis peaks jääma vaid asjaosaliste endi teada, see näitab vaid inimese madalat taset ja närust püüet oma probleemidesse ka teisi, kes sinna ei kuulu, kaasata.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 19:06
Drag, 100% nõus.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 19:21
Tahaks pilti kokku panna, et kas õnneliknunn = ulakasnunn?

Neid nunnasid on siin väga erinevaid
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 21:17
Sheeba, need nunnad pärinevad erikloostritest.

Dragunov, sina kui ajaloohuviline inimene peaksid teadma, et selline käitumisstiil pärineb keskajast ja oli omane alamast seisusest kirjaoskamatutele naistele, kelle kogu tarkus piirdus ema õpetustel ja sellel, mida kirikhärra kantslist kuulutas.
Teadupoolest, kuulus siis kogu vara (naine kaasaarvatud) meestele ja abielud sõlmiti kuni surmani. Kuna ainuke viis üleannetu mehe ohjamiseks oli mehe avalik häbimärgistamine, siis kuulutatigi kõik tema patuteod külarahvale ette.
Samas on meestele alati olnud iseloomulik häbenemine. Eriti häbeneti enda niruvõitu omandit. Kui naine jäi kõrvaltvõtmisega vahele, siis kodus anti talle kerepele, aga külapeal tehti nägu, et kõik on kõigeparemas korras.
Tänapäeval on küll naised haritumad, aga käitumismuster on visa muutuma. Hoopis mehed on hakanud nende stiili ülevõtma.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-18 22:00
JF, seda ma kahtlustasin ise ka et need on erinevad kloostrid
˅ näita rohkem ˅
2015-05-19 09:23
Dragunov jälgi teksti. Toodud on eranditult jututoas kuuldud asjad, ju on see nunna poolt
silmanähtavalt esile lobisetud. Pakun ka, et see on puhtalt näitlemine.

Mis jääb väljapoole, selle koha peal lõpeb samuti igasugune huvi.

Teiseks. Miks teha seda foorumis. Kuna tegemist on mingit moodi minimodega, nagu nüüd kuulda oli ja kui seda jututoas teha,
siis läheb ilgeks urgitsemiseks.

Samuti jagan arvamust, et jututuba ON muutunud jamaks. Seksi teema koha pealt on seal nagu mingi tsensuur peal,
ma ei oska öelda mis see on. Igatahes seal pole enam midagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-19 09:49
Siinkohal julgeks ka teema tekitada,
et jututoa mode või noh isegi lihtsalt see, kellele anti see klahvikombinatsioon, millega annab teist kasutajat välja visata.

Võiks olla siiski mingisuguse huumorimeelega, suht tolerantne kasutaja, soovitatavalt mittenaisterahvas...

Muidu on jutukas viisakalt väljendades--- puhta ptsis.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-19 20:44
Nunn surnud vä?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 09:44
Ei ole surnud, Bännib.
Kaevab aukke jutuka kasutajatele. Sellise naeratusega.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 14:36
kurat, ma olen vist veidrik... ilma kellegile "pugemata" ja mingeid "eriteeneid" osutamata mind ei bannita. ei nunna, ei kellegi teise poolt...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 15:34
Vaba, sa oled lihtsalt käitumishäirega
Vaata enda blokilist üle, et palju tõmmusid kaunitare seal on
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 15:40
no, mõned on
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 18:39
Siis võib sust ju veel asja saada
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 18:43
sellele nunnale peaks taha keerama korralikult mõlemasse auku
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 19:38
See aitab jah alati, kui naised tõrjuma hakkavad.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 19:44
seda minagi kõikse parem oleks rivi kohe siis teab kus ta koht
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 19:57
mõlemasse auku korraga ja üks kurku.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 21:12
jh täpselt velts sina paned talle vittu mina persse ja tiidukese kutsume suhu andma
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 21:22
Vastab tõele, et õndsad on vaimust vaesed...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 21:24
tahaks ka õndsaks saada
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 21:35
Inimlikul ahnusel pole piire
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 21:41
issanda viha langegu sinu peale jott sa litside ja hoorade sõber ja soosija
˅ näita rohkem ˅
2015-05-21 11:36
Mis ma ikka oskan kosta jäägu igaühele oma arvamus kuid enne võiks ennast ikkagi asjadega täpsemalt kurssi viia

Ja Giizu sinu lause ... Samuti jagan arvamust, et jututuba ON muutunud jamaks. Seksi teema koha pealt on seal nagu mingi tsensuur peal,
ma ei oska öelda mis see on. Igatahes seal pole enam midagi teha.

Fistingu teema siis käib kuhu valdkonda ????
˅ näita rohkem ˅
2015-05-21 12:48
koguaeg seksist jahuda ju ei jaksa. või jaksab? seks vist ikka rohkem tegemise, kui rääkimise asi. aga jah, kuidas kellegile.
ja eks ole nii jutukas, foorum kui ka kogu see sait täpselt selline, nagu enamus meist olema juhtub. või siis mitte enamus, aga kärarikkam osa meist. fakt on, et nii foorumi kui jutuka on ülevõtnud kisakõrid, kaeblejad, labatsejad. mis teha, degenereerume vist mentaalselt.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-21 13:58
jõuab kyll, eriti siis kui kiimas oled, janune ikka räägib ja mõtleb veest, ja nälg on kõige parem kokk. seega kui seksi teha ei saa siis jutustame
˅ näita rohkem ˅
2015-05-21 14:03
Kui kiimas oled siis pole aega jutustada, siis tuleb hinnapakkumisi teha. Noh ja kui siis seda vesist suud paotad, siis tatti lendab.
˅ näita rohkem ˅
1
2