Foorum
2015-04-03 23:51
Kelle peal ja mida sa välja elad?

Kas pole nagu imelik sõimata lamppi kedagi, kes pole sulle midagi kurja teinud?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:02
ikka asja eest
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:07
Brilla, ma ei arvagi, et tähelepanuvajadus midagi hirmsat ja koledat oleks. Juba imikust saadik otsime me ju seda. Sama on loomadegagi, seega täiesti normaalne käitumine. Suhtlemine on pigem ju sarnase mõtteviisiga inimestega diskuteerimine. Või siis oma seisukohtade eest seismine.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:15
mina võitlen istekoha eest
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:21
Limpsija tahhab istuma minna
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:25
ma istun jh aga praegu olen lebos
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:34
Põhiline, kui sa ei kükita seal kus vaja pole.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:35
jah silt peaks muidugi olema et kindel olla-kükitamine keelatud
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:36
Loomulikult, Sheeba. Aga miks Sa diskuteerid? Ikka selleks ju, et saaksid ennast väljendada ja oma mõtetele positiivset vastukaja. Et saaksid tähelepanu saada ja jagada. Mingi osa sellest on ka info saamisel, aga kui teiselt tagasisidet kunagi ei saaks, siis ilmselt ei vaevuks Sa ka diskuteerima.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:36
samas kükitamine on ebamugav,ma situn isegi istudes
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:45
pange ennast põlema, eesotsas Kerdi,Kadi penskari ja uthaga.loomulikult ei unustanud ESi piidrit bonabood.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:47
velts võta rohud sisse mis sanitar ennem tõi ma nägin kui sulle ka toodi ma juba ise võtsin
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:50
sa pane ennast põlema koos rohtudega, sa sitanikerdis
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:52
veltsil oli täna sitt päev ma olen ta naaberpalatis ma tean
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:53
Brilla, huvitavate inimestega on ju huvitav mõtteid vahetada. ja mis saab veel enam toredam olla kui leiad mõttekaaslased, kes jagavad sinu arvamust
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 00:58
Muidugi on! Mõttevahetus aga eeldab vastamist, mida ma nimetan tähelepanuks.
Defineerimise asi muidugimõista. Mul ilmselt pole öösel hetkel paremat teha kui tähti närida.

Kas me vahetame praegu mõtteid, Sheeba? Öösel kell 1 iha foorumis?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 01:01
Mune te ju ei värvi
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 01:05
Kahjuks jah. Mul munad on täitsa valged ja ootaksid päikese käes pruunistamist. Aga suvi pikk ees, küllap veel jõuab.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 01:14
Ma olen nii krapsakas perenaine, et kõik 38 muna juba üle võõbatud. Ilusad kommertslikult kullakarvalised see aasta.

Aga brillamento jah, mina pean seda mõtete vahetamiseks mitte tähelepanuvajaduseks. Kui ma niisama iseendaga siin foorumis vestleks siis ehk võiks see olla tähelepanu kerjamine. Paraku olen ma aga selline inimene, kes üksi ei taha iseendaga avalikus ruumis lobiseda, seega kui kellegagi dialoogi ei teki, siis ma pigem loobun
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 01:14
Näe Veltsil juba värvitud, jäid vist kapi ukse vahele
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 01:16
ega muidu ei kiunuks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 01:24
Ega tähelepanu pea ilmtingimata otsima või, veel hullem, kerjama. See on lihtsalt loomulik elu osa, mis rikastab ja mida mingi tegevusega saab.

38 muna kõlab nagu suur perekond. Mina ei kavatse sel nädalavahetusel ühtegi muna süüa. Lihavõttepühade ajal tuleb ikka liha ette võtta! Pealegi pean häbiga tunnistama, et paastu ma sel paastukuul ei pidanud, sõin liha nagu jaksasin ja kavatsen nii ka jätkata. Põrgut ma ei karda.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 01:44
Brillamento, ei ole suur pere, see on kuidagi traditsiooniks saanud, et 40 muna värvime. See aasta lihtsalt ühel munal oli kohe koor katki ja ei pannud seda potti ja teine õnnetukene oli keedes nii suure lõhe koore sisse keenud, et seda värviga katta tundus mõtetu.

Ma pean tunnistama, et see tähelepannu teema on minu jaoks natuke hell teema. Kuna mulle on tihti ette heidetud, et ma olen tähelepanukeskpunktis alati ja sellega nii harjunud, et ei pane nurgas seisjaid tähelegi.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 02:03
Räägi, räägi pahad poisid olid ju tüdrukute lemmikud
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 12:59
Põhimõtteliselt juba ma ei reageeri sellele, millele ma mingit tähtsust ei omista.
Vabandust, et ma nii igav olen.
Aga laiapõhjalisema arutelu jätkamiseks leiab siit teemast minu arvatest ainest rohkelt. Kui selle vastu huvi on.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 13:15
Ühesõnaga ma sain aru, et ma olen kellegi jaoks siit täielik saast ja vist mingil allakäigul -või ma ei saanudki täpselt aru, millega tegemist -, aga sellest ei ole midagi.
Ma ei ela sellistes muredes Võib rahulikult ka arvata, et olen saast. Midagi ei juhtu.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 13:39
Jott, "pahad poisid" on ahvatlevad nooremas eas tütarlastele, küpsemas eas tüdrukud siiski eelistavad juba küpsema maailmavaatega härrasmehi
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 13:51
vot viimase teesi peale mina oma pead panti anda ei julgeks...
ka küpsemas eas tüdrukud kipuvad samamoodi tühjade tünnide kõminale keel ripakil järgi jooksma.
aga teema, nagu näha, nagu ikka, rappa omadega jooksnud.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 14:57
See teemade rappaminek näib tulevat sellest, et paljudel on väga igav ja tahaks teha kõike muud kui rääkida ja mõelda põhjalikult selle üle,milline on probleemide algpõhjus. See ei huvita.
Mõttetu, enesekeskse, pinnapealse mula ajamine on meeldivam – seda siis mõnede jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 15:12
Utha, ilma selle probleemi algpõhjuseta ei eksisteeriks seda suhtluskeskkonda, kus me praegu viibime. Sirvi veidi kuulutusi ja heida pilk hoiatustele ning veendud, et Postimehe loos pole mitte midagi uut.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 15:15
Sa ütled seda mulle? See polegi uudis, aga ma väidan, et selle alged väga kedagi siin erutanud ei ole. Võib-olla teen seda mõeldes mõnele liiga praegu, aga ma tean ju, kuidas need arutluskäigud siin välja näevad.
Ma ei taha neid sirvida, ausalt ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 15:16
Teema iseenesest ammendus juba mitu lehte tagasi. Leiti konsensus, et teemaalgataja arusaam kirjasisust ja selle olemusest oli tiba kipakas.

Mis igavusse puutub, siis on mul hoopis selline mulje jäänud, et eelkõnelejal on surmani igav hoopis. Tahaks nagu leida dialoogi kusagil teemas kas või kellegagi, aga kohe üldse ei õnnestu. Teine tähelepanek tekkis ühest eelnevast postitusest, et eelkõneleja tegeleb enesehaletsusega, mis teha, ei väsi kordamast - mida külvad - seda ka lõikad.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 15:23
Ma tuletan meelde, et teema põhisisu seisnes milleski muus, mitte selles. Teema alguspunkt võib muidugi nihkunud vahepeal olla.
Üldiselt on mulle ükskõik, mida keegi teema lõpetamiseks peab, aga pinnapealsus on esil.
Ja tegelikult ka, mine perse, sheeba. Koori kartuleid või tee midagi asjalikumat.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 15:30
Sheeba, kas tõesti on vaja isikuliseks minna?
Tõsi ta on, et teema on läinid rappa, aga põhjus on selles, et see teema ei sobi siinsesse keskkonda.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 15:36
JF, paraku olen ma juba kord selline, et ütlen otse isikule välja selle mida ma mõtlen. Ka sinule ja kõigile teistele ütlen isiklikult. Üldiselt võib rääkida ilmast ja poliitikast.

Kas see teema siia keskkonda sobitub? Kui vaadata laialdasemalt, siis tegelikkuses ju sobib, paraku teemat paremini lugejaskonnale selgitamiseks siia kopeeritud kiri oli vale. Iga inimene on isiksus omaette ja arusaamad on ka meil kõigil erinevad. Teemaalgataja alustas väga teravalt aga siis pani puusse.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 15:49
Tegelikult polegi tähtis, kas teema sobib või ei siinsesse keskkonda, tuju teeb rõõmsamaks seegi, kui vanad sõbrad(sõbrannad)koos.
Pisikesed lahkhelid sõbrannade vahel tekitavad foorumi ja teema jätkusuutlikkust, sest vaidlusest selgub tõde.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 15:52
Või, et alustas teravalt? Siit tuleb välja, et hinnete võltsimine on normaalne, aga selle eest seksi küsimine ebanormaalne. Ja seda tullakse rääkima lehel, kus on täiesti tavaline, et naised raha eest jalgu hargitavad.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 16:02
EI ole üks ega teine normaalne tegelikult.

Ma isegi kaldun arvama, et võltsimise eest ollakse võimelised ise seda sexi proffessorile pakkuma. See teema on täpselt samasugune nagu see raha eest sexi teema siin. Kes pakub raha, kes küsib raha. Sex on muutunud käibevahendiks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 16:07
Selle preili mõttekäik paistab üldse debiilne olema(teemaalgataja), kui sõbranna läks kohtuma selle perverdiga, hmm, huvitav kas ta läks kohtuma, et tassike kohvi juua ja selle eest hinne välja teenida?
Mees on perv ja neiukene igati süütu ja korralik tütarlaps.
Eks see pigem näita eesti naise taset, lolliks tegid ennast dreamifasol, edu sulle õpingutes, sul ongi haritust vaja enam, kui haridust.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 16:37
Mina kahtlen selles sõbranna jutus, sest nagu juba eelnevalt mainisin, siis kui teemaalgataja ongi 19 aastane, on tema haridustee põhikooliga lõppenud ja ta omab suuri teadmisi seksiportaalidest. Aga võibolla on tal tõesti abituriendist sõbranna Veel panin tähele, et hilisem postitus on teise isiku kirjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 16:39
põhikooliga haridustee katkestanud neiud ei pruugigi omada suuri teadmisi seksiportaalidest, aga lastesaamises peaks neil aukartustäratav kogemustepagas olema ...
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 17:43
Palun täpsustada viimast mõttelõnga. Sellisena (katekoorilisena) võid oma mõtted karu p--se pista!
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 18:44
noh et mis mina siis silmas pidasin? ikka seda, et suurel osal põhikooliharidusega piirdunuil sai kooli poolelijätmise suureks ajendiks pere juurdekasv ja pahatihti nendel koolilõpetamise vanuseks seda juurdekasvu ka juba mitu on...
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 19:07
Vaba põhimõtteliselt puusse ei pannud, samas saan ma tema mõttest aru aga teisalt on ka tal see asi nats valesti lahti seletatud.
Mulle selle dorefasoliga seoses viirastub kuidagi pilt lohakast tütarlapsest kes ei ütle ära poistekambas viinaviskamisest, kus pralle kestab mitu päeva-ööd, rääkimatta muudest seiklustest, sõnavara eeldab seda.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 20:27
Ma tean paari naist, kes varakult lapse saanud ja hiljem kooli lõpetanud, ülikooli lõpetanud ning karjäärigi teinud. Ehk siis kõiki ühte patta ei saa panna. Ka võib noorena väga lõdva moraaliga neiu olla 30-aastaselt juba ontlik ja väga asjalik pereema. Kahjuks elu kõigile mõistust muidugi pähe ei too, aga nii mõnigi teeb uskumatuid metamorfoose läbi.
Vastupidiseid näiteid on ka. Medaliga lõpetanud oivikud on end põhja joonud või elus muul moel läbi kukkunud rohkem kui harva.
˅ näita rohkem ˅
2022-05-03 19:08
Mis te arvate, kuidas naised tartus ülikoolikraade saavad?
˅ näita rohkem ˅
2022-05-04 01:24
Mul on hoopis arvamus IHA saiti, lugedes aastaid - Tartu omad peaksid olema kõik omavahel juba nagu borÅ¡iküla sugulased, samuti on Lõuna piirkonna omad ka saanud lunastuse Emajõe-Anne -Ateenasse ja nüüd tekib probleem - mõni suurem riik ei saa enam õppima tulla, jääbki kuidagi kitsaks - ainult sugulusring saab kohapeal keppida. Arusaamatu, miks nad IHA -s peavad kokkuleppeid tegema kui igapäev poes ja tänaval koos tÅ¡illivad ?
˅ näita rohkem ˅
2022-06-02 16:45
Tartus on palju kahtlast ja hämarat
˅ näita rohkem ˅
2022-06-02 20:02
Kui seks on käibe ja maksevahend, kas ta siis on miskit nagu virtuaalraha, äkki nimetaks selle sexcoiniks ja noteeriks
˅ näita rohkem ˅
2022-06-02 20:28
jah, isegi Emajõgi tegi tempe- laiutas Kaunase ukseni,et pimedas oleks võinud otse Raekoja poole minna
˅ näita rohkem ˅