Foorum
2015-04-02 20:19
neiule vist lihtsalt ei meeldi intelligentsemad ja viisakamad meesterahvad...
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 20:26
Muide, konto tehti ju selle teema alustamiseks ja kui tegemist tõesti noore neiuga, siis põhikoolist ta kaugemale pole jõudnud.
Mina selles kirjas küll midagi erilist ei näe, miks autorit pooletoobiseks sõimata.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 20:26
Aga ikkagi oli see papi pervert.
Vaatas kiimasena tibi pilte ja enne ei kutsunud kohtingule, kui tibin ennast rahaeest pakkus.
Muidu ei kõlvanud kutsuda?

Ega ilmselt tibi ei oleks tulnud ka aga no proovida oleks võinudju ....
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 20:37
Tegelikult on see spekulatsioon, meie ju ei tea, kas vaatas tibina pilte ja ila tilkus suust või on lihtsalt kellegi kolmanda uitmõte, mis teemana siia kirja pandud.
Pole näinud, ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 20:41
Do-re-mi-fa sol
õ-pe-ta-ja-loll

Teemaalgatajal oli kohe alguses plaanis Super Mario nime taha peituvale meesterahvale käkki keerata
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 20:44
Tegelikult on Joti jutul point sees nii see võibki olla, kuidagi kahtlane tundub see teema olevat ja see ka hea tähelepanek, konto on tehtud just nimelt selle teema jaoks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 22:10
Ma olen alati öelnud,et Tartus on Tartu VAIM ! Kui mõnele hakkab pähe viin, teisele võim siis Tartu meestele VAIM!
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 22:17
Soome keeles on sõna "vaimo"
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 22:19
see tähendab ju midagi muud
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 22:22
No selle härra vaimo nüüd küll õnnelik oma VAIMUST piinatud mehe tegude üle ei ole
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 22:37
Ei noh, mul tekkis korra mõte, et äkki teemaalgataja on kasutaja Monti vaimo

Muide sõnal vaim oli vanasti ka tähendus naisteoline
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 22:51
Vanasti kasutati?
Siin on nii palju erinevaid generatsioone esindatud ,et mõnele tundub sõna vanasti ,rohkem nagu ennevansti
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 23:01
mida sa krõnks kiunud jälle siin
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 23:58
Olgu siis ennevanasti. Mul lihtsalt jäi meelde, kuidas "Mahtra sõjas" Kupja Prits küsis: "kelle vaim sa oled", tähenduses, et millise talu teopäevi teed
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 15:20
vastuseks postitusele 2015-04-02 19:06:57:
Hmm…. kirja avaldamise oleksin ma jätnud kirjakirjutaja ja enda vahele, aga umbes sarnast arutelu sisaldas minu kirjavahetus ühe teise ülikooli õppejõuga siit. Üksikasjadesse ei lasku ja see ei olegi oluline, aga midagi tuttavat mulle ette tuli - viieaastane jälgimine jne, aga ma ei ole selles kindel, et tegu on sama inimesega.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 16:04
Utautauta, viieaastane jälgimine, irw, kas sa nüüd juba luurajaks hakanud?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 16:10
Sa oled mingite toksiinide mõju all või sa lihtsalt ei mõtle eriti selgelt?
Ma ei rääkinud endast.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 16:45
Ainuke toksiin, mida hetkel oman on kofeiin.
Aga nüüd sai selgemaks küll, sind on see pervert jälginud 5 aastat, sry
No on ikka pervod küll, jälgivad ja piiluvad, salamahti onaneerivad
Pealegi veel pilditu naisterahva peale.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 16:57
Sellisel juhul ma olen seda meelt, et see kofeiin, mida sa ütled end ainult tarvitavat, võib ületarbimise korral (nt üle nelja tassi kohvi tarbimisel päevas) halvasti mõjuda – vererõhk võib tõusta, seedetrakt vaevusi põhjustada, probleemid magamajäämisega.
Ei ole aimugi, kas see nii on, aga ma ei oska praegu millegagi seletada sellist nilbitsemist, nõmedat ja ebameeldivat olemist. Sinu enesetunne vist ei ole eriti hea.

Minuga kõik heas korras, ei ole vaja muretseda ja mina ka ei muretse.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 17:00
Midagi peab väga perse läinud olema, et ühel mehel selliseda arusaamad asjadest on. Kahju.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 17:23
Arusaamad? PEDe. ei saa praegu lihtsalt aru, kuhu ämber kadus. Alles see vedeles keset põrandat, nüüd on ainult kolinat kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 18:36
Vastupidi, kulla Uta, kui ma kohvi ei joo ei jää ka magama,pole probleemi.
Aga millest selline arusaam, et midagi peaks perses olema?
Sinu üllitisest saab vaid välja selekteerida, kas sa oled luuraja e.nuuskija või siis seda, et sinu isik on kellegi õppejõu poolt sihikule võetud ja seda juba 5 aastat.
Aga ma usun sinusse Uta, küll sa selle välja selgitad, kas tegu sama indiviidiga või ei.
Samas ei saa välistada, et sul austajaid siin enamgi veel, kui sa isegi arvata oskad.
Niiet minu arvates ämber seisab kenasti keset tuba ja pole ta kuhugile kolinal lennanud.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 19:14
PEDe, loe nüüd veelkord. Ja mõtle selle osa peale, mille ma sulgudega eraldasin.

2015-04-03 15:20:48

vastuseks postitusele 2015-04-02 19:06:57:
Hmm…. kirja avaldamise oleksin ma jätnud kirjakirjutaja ja enda vahele, (aga umbes sarnast arutelu sisaldas minu kirjavahetus ühe teise ülikooli õppejõuga siit.) Üksikasjadesse ei lasku ja see ei olegi oluline, aga midagi tuttavat mulle ette tuli - viieaastane jälgimine jne, aga ma ei ole selles kindel, et tegu on sama inimesega.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 19:18
Selle üle, miks mul selline arusaam kujunenud on, võid sa vaikselt omaette mõelda.
See aga, et sa midagi arvad, on ju muidu hea, aga et….peale “luurajaks” ja jälitatuks olemise muid mõtteid siis nagu tekkida ei saagi? Või ei ole mõtteid enam?
Minu kommentaar oli täiesti neutraalne ja hinnanguvaba (kui v.a see, et tundus sarnane ja see, et mina siia kirjavahetust koos sellise süljelärakaga ei oleks pannud) ja sellest välja teha ja midagi tuletama hakata on ausalt natuke imelik ja paranoiline. Ma oletan, et viga ei ole selles, et mina valesti aru saan, vaid siin ongi veidi viltu need asjad.
Ma ei tea, mille üle sa siin juurdlema jäid ja mida sina sellest teadmisest saad.
Palju asju võib olla. “Sihikule”, nagu sa siin väljendusid, võisin ma ju võetud olla – või ma ei saanud aru, mida siin sihikule võtmise all mõtlesid - , sest mulle kirjutati ja lugude võrdluses oli see lugu sarnane, aga jälgimisest ma ei tea midagi. ‘
Viis aastat “jälgimist”, millele ma viitasin, tuletus õppejõu kirjast ja kõik.
Ja ma ei kavatse siin mitte kedagi uurida - mismõttes usud minusse? Ma ei saa aru, kust sellised mõtted tekivad, et ma peaks?
Austajaid võib olla – see eriti mind ei huvita praegu, aga mina ei austa siit enam mittekedagi.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 19:38
Eks see austuse puudumine on siin vist vastastikune

Kui sina ei austa kedagi, ega siis pole oodata ka et keegi sind austaks. On ju?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 19:42
Inimesed, kes üksteise identiteeti ei tea ja üksteisest tänaval kui võhivõõrastest mööda kõnniksid, ei tohiks üksteist nii tõsiselt võtta. Praegu mõned kemplevad siin nagu ekspartneriga, kes neid reetnud on.

Pikaajaline kiindumus on pealegi tore asi. Eks ka siin ihas ole meil kõigil omad lemmikud, kelle pilte me aeg-ajalt vaatamas käime. Kas nüüd just 5 aastat, aga aeg-ajalt ikka. Mis selles ebaloomulikku on?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 19:45
Selles ei ole ma leian absoluutselt midagi imelikku.
Mul näiteks on arvuti tausta pilt Uta.
Normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 20:36
Sheeba, kes siin eelnevalt ühed mõtted välja ütles, tõenäoliselt teadvustab seda tehes endale, et vastas ise oma küsimusele- nagu lugeda võis, on austus kahepoolne akt, seega, kui ei eksisteeri mõlemapoolset austust või kui vähemalt ühel osapoolel seda ei ole, ei saa tekkida midagi, mis oleks normaalses suhtlemises eeldustekohane ja vajalik ning samuti ootus, et mittemillegi kohale midagi tekib, oleks vist asjatu ja raisatud.
Ma ei tea, miks see teema kedagi erutama hakkas, aga pikemalt selle üle, miks ei austa või miks see austus kadunud on, ei ole mõtet arutada. Ootusi ei ole. Minul kindlasti selliseid ootusi selle kohta suhtes ei ole. Ma olen rahul, täielikult. Mitte et ma oleks üldise austuse kriisiga siin rahul – see ei ole kindlasti hea- , vaid mina olen rahul sellise seisuga, nagu see on ja muutusi ei vaja. Ootusi oman ma ainult nende suhtes, kes mulle midagi tähendavad.
Ma eeldan, et see nn tähendamine, mis minu järel veel käib, ka kaob ja rahunetakse, aga vist läheb sellega veel aega.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 20:53
Utha, ma lihtsalt konstanteerisin fakti. Asi pole tegelikult austuses vaid käitumises.. Kui sa ise sülitad kõrge kaarega kõigile pähe, siis saad sa sama süljerahe tagasi ja teinekord isegi topelt.

Lugupidamatuse üles näitamine teiste suhtes näitab seda, kui vähe sa ennast ise austad.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 21:06
Tore. Võin öelda, et mind ümbritsevad minust lugupidavad inimesed ja neile vastatakse samaga.
Ma arvan, et austusest enda vastu on mõtet siduda ennast nendega, kellest saab eeldada, et nad suhtuvad sinusse samamoodi ja seda ka tehakse.
Ma ei saa aru praegu, milles seisneb mure? On üldse see teema, mida peaks praegu arutama siin?
Võtan endale õiguse eelnevalt enam mitte kommenteerida.

Kui ma ei eksi, siis üks päev aktuaalse kaamera uudistes rääkis alles ühest insenerist ja käimasolevast uurimisest sellega seoses. Siinkohal minu järjepidevus selle loo käigu jälgimisel katkeb.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 21:33
See on tore, et sind ümbritsevad toredad inimesed. Samas jääb arusaamatuks, miks sa siis siin kõigile poksikotiks olla tahad? Kui on olemas eneseväärikus ja austus iseenda suhtes, siis ju ei lasta ennast alandada ja solvata.

Kui siin jäi arusaamatus mõne härra 5 aastane järjepidevus ühe tütarlapse piltide vaatamisel, siis minule on arusaamatu selline masohism enda isiksuse suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 21:56
Inimene, kes läheb teist avalikult alandama, alandab iseennast, tunnistades, et teine on temast üle. Kui nüüd teine tuld võtab ja samaga vastab, siis näitab ta, et on tolle alandajaga samal tasemel ja eesmärk on täidetud. Kui aga teine suudab jääda väärikaks, peab see alandaja üksi enda roja sees suplema. Ehedaks näiteks on seesama teema, mis tehti varikontolt, et põhikonto määritud ei saaks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 22:32
See teema tundub pigem kibestumuse või siis solvatud naise väljaütlemisena.

Mis vahet sel on kas see on varikonto või põhikonto? Ega see ju selle omanikku ei muuda. Inimene selle või teise nime taga jääb ju samaks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:14
Inimene jääb küll samaks, Aga siin pole ju inimesed, vaid kasutajad. Siin on rollimängud.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:18
jott millist rolli sina mängid?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:20
Iga kasutaja taga on siiski inimene oma tegeliku sisemaailmaga. Jah nägu ehk ei ole, aga mingi aimu sa siiski sellest kasutajast saad.

Nagu sinagi ju suutsid välja raalida, et tegemist on kasutaja teise kontoga. Nimi on teine aga mõttemaailm on sama.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:20
Mina üritan iseennast mängida, aga eks väikest kosmeetikat püüan minagi teha
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:23
Noh, jfjm, Sa oled siin ka üks väheseid, kelle nägu on nähtav ja elulugu enam-vähem mõistetav. Suurem osa on sellised, kelle rollistki aru ei saa, pärisolemusest rääkimata.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:24
Me kõik oleme sarnased
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:24
tegelikult ei ole nii vähemalt osadel.päris elus oleme ikka teised,mina käin siin näiteks lollitamas ja läbustamas ja ennast välja elamas ja aega surnuks löömas no jah vahest harva suudan ka tõsine olla ja mõistliku juttu rääkida aga päris elu on hoopis teine -minul vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:27
Sarnased oleme vast selles mõttes, et igaüks tahab tähelepanu ja tunnustust. Aga mis vormis seda tahetakse, on ikka väga erinev. Täiesti seinast seina.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:30
minu puhul on provotseerivaks see, et paljud võtavad seda saiti päriseluna kommentaarid ja hinded on nagu eluliselt vajalikud ja tähtsad ilma milleta ei saa ja kui need halvaks osutuvad langeb maailm neil raginaga kokku.selline kohe lausa kutsub....
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:32
Aga miks ei võiks olla inimesel üksainus kohtki selline, kus ta saab olla nagu tahab?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:35
loomulikult võib mul pole selle vastu midagi. ainult no inimene elab oma rolli nii sisse mille ta endale on loonud , et hakkab ennast paremaks pidama ja ülbitsema
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:41
Ma ei arva, et see on tähelepanu vajadus, pigem on soov suhelda . Ma pole küll kunagi seda foorumit tähelepanuvajaduse realiseerimise kohaks pidanud. Kui ma tahan tähelepanu, siis lähen kusagile sellisesse kohta kus on palju rahvast, keda saab silmast silma vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:45
Silmast-silma peab käituma.
Siin ei pea
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:47
Intelligentne inimene käitub ka siin viisakalt.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:48
siin ei pea jh siin on väljaelamise koht
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:50
kuskil ei pea. kes oskab käituda, see käitub igal pool viisakalt...
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 23:50
Kas suhtlemissoov ei ole siis tähelepanuvajadus? Muidugi võib suhtlemise aluseks olla ka vajadus informatsiooni saada, aga ma ei usu, et siin selle eesmärgiga palju kasutajaid on.
Tähelepanuvajadus ei ole üldse halb asi. Inimesed, kes suhtlevad, on märksa huvitavamad kui need, kes eraklusele kalduvad ja teisi väldivad.
˅ näita rohkem ˅