kuulge haiged trossid, miks naised kohe litsid kui siin mingid vanamehe närakad moosivad noori tüdrukuid?
lugege ise kuidas üks pooletoobine õppejõud üritab siin tibisid moosida?
Autor:
Monti
Saaja:
Teema:
Saadeti:
kustuta kiri
Mul oli kunagi aastaid tagasi üks äärmiselt kena naisüliõpilane. Meil oli siiski vaid selline tüüpiline õppejõu-üliõpilase vaheline suhe, st. et kohtusime vaid loengutes ja ehk ka kooli teemadel midagi rääkisime. Siis lõppesid loengud ära ja rohkem me ei kohtunudki.
Abielus (või kooselus) oli ta kah ja mul oli ka nagu natuke imelik hakata talle meile saatma või telefoniga tülitama. Aga ma võtsin ta algul Orkutis ja hiljem Facebookis endale sõbraks (kuigi ka seal me ei suhelnud) ja siis kui ma jälle tema järele igatsema hakkasin (ja seda juhtus tihti) siis vaatasin ikka ja jälle ta ilusaid pilte. Ma avastasin ta CV ka CV Keskuse portaalis ja piilusin regulaarselt ka seda (sinna jäi muidugi jälg järgi).
Ja nii käis see ühepoolne virtuaalne kiimlemine mingi 5 (viis!) aastat
Ja siis sattusin ma siinsamas IHA-s ühe naise kontole, kel oli profiilis kohe väljakutsuvalt kirjas et „Otsin armukest“. Ja kuigi minu jaoks on "armuke" selline veidi halvamaigulise kõlzga sõna (inimesed, kellest ma tõesti lugu pean, nende kohta ma sellist väljendit ei kasuta - olgu need suhted millised tahes) ma siiski kirjutasin talle. Mõned päevad vestlesime ja siis ta saatis mulle oma FB konto.
Ja oli seesama kunagine üliõpilane!!!
Siis ma mõtlesin, et nüüd lõpuks on saatus mu peale halastanud
Me saime ka korra kokku, ta oli kole õnnelik, et oli just mõned päevad tagasi siitsamast endale mingi korralikuma armukese leidnud... Aga noh pärast seda esimest pikemat vestlust ta enam päris selline ei tundunud ka, nagu mina teda aastaid ette olin kujutanud.
Nii et eks siin mõningaid veidi iroonilise varjundiga lõbusaid lugusid on juhtunud küll.
Poolteist aastat tagasi kohtasin siinsamas üht äsja Londoni olümpialt saabunud naistippsportlast ja tema saime küll suurteks sõpradeks, oleme seda siiani ning vahel isegi teeme koos trenni .
Aga tervikuna on see olukord suhteliselt masendav;.
Märgi kiri
[vasta kirjale]