Foorum
2015-04-01 12:56
ja kindlasti said sa pudelite eest suurema palga,rumal inimene.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 13:28
Kahtlemata pole ma nii tubli töömees, kui Tiiduke ja seda kindlasti kinnitavad kõik kuus tööandjat, kes mul 33 aasta jooksul Eestis on olnud. Rohkem pole mul õnnestunud neid lihtsalt leida.
Mis pudelitesse puutub, siis need vedelesid mul kodu lähedal, töökohad aga 30-40 km kaugusel.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 14:28
Kunagi korjasin ka pudeleid,nii sain algkapitali
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 15:37
Oli mis oli, aga sel perioodil polnud ma üldsegi nii kindel, et soodsa pakkumise korral suudaksin sajaprotsendiliseks heteroks jääda. Paraku ettepanekuid ei tulnud ja ise ka otsima ei hakanud.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 16:27
aga üürike töötust oleks vist kõigile kasulik. paneks elu ja tööd kui niisugust sootuks teisiti hindama.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 18:07
Krt mina ei saa sellest fenomenist aru.
Ilgelt ulutakse, et tööd pole ja raha pole aga .... litsidele jagub küll vabalt 100 anda.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 18:11
no eks see on nii et see litsidele antav võetakse kahjuks naise ja laste kõrvalt emalind sul õigus mulblokklist 10 lehte pikk juba et selgitustöö vilja kandnud,muideks ka mõned positiivsed hinnangud sellele arutelule on postkasti potsatanud vanemate daamide poolt
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 19:54
saatsin ühele litsile kirja et nii ja naa et tahaks ka hääd värki et mida pakuba ja kui palju maksab ja kas seda ja toda teeb.no ütles et teeb kõike,nosiis litsike küsis kas telin teda ütlesin siis et ei telli.no siis tuli sealt poolt igast roppust ja et nahhui ma siis uurin kuiei taha ja tema kallist keppimise aega raiskan.no mina siis vastu et teen turuuuringut ja jõudisn selgusele et hinna,kvaliteedi ja litsi väljalaskeaasta ja töövahendi amortiseerumine ei ole kooskõlas küsitud hinna ja pakutava teenusega
˅ näita rohkem ˅