Foorum
2015-04-01 00:30
Tsjah, Jott.
Teeks selle parem mingi anonüümsuse teenuseks.
Pakun anonüümsuse teenust.
Minu juuresolekud tehtud tegemised ja rääkimised jäävad ainult asjaosaliste teada ja maksad selle eest.
Vot see oleks jokk
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:34
jokk on see olukord: suhtlesin ühe paariga kes mind kolmandaks soovisid ok asi läks konkreetseks siis naine uuris et palju ma maksan neile no mina et ma teen selliseid asju ikka lõbu ja põnevuse pärast mitte äritehinguna siis naine vastas et no kui raha ei saa siis nagu tema petaks oma meest kuigi mees oli ju teadlik ja ise ka osalenuks projektis.aga kui oleks maksnud siis oleks kõik ok ja raha eest nuss pole petmine siis
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:36
naine viskas lõpuks veel killu et raskel ajal on abiks ikka kui saab nii teenida ma ise ütlesin ka siis et nojah et töötu abirahale tuntav lisa.kurat küll kuidas inimene enam häbi ei tunne,mees kupeldab naist ja pärast suudavad koos elada veel
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:37
Ka seda litspaaride teemat on arutatud. Ma ei mäleta mis sealt välja tuli.
Aga eks igaühel on mingi oma õigustus olemas.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:39
Aga olge nüüd ausad, tegelikult on see ikka tõesti veel rõvedam variant!
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:40
ausalt mehed ma läheks ennem ma ei tea rööviks kui naist kellele truudust vannutud ja abiellu astutud hakkaks kupeldama nii
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:41
Röövides lähed vangi.
Kupeldades nii kergelt mitte. Abielus veel pealekauba, väga raske on seda tõestada ja blaa blaa.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:41
loomulikult on ja kusjuures pea iga kolmas paar siin on see niinimetatud litspaar
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:42
ennem läheks vangi ja oleks enda ja oma südametunnistuse ees aus ja puhas kui oma naist kupeldaks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:45
Kusjuures minu suurtesse lehvivatesse kõrvadesse on jõudnud, et enamasti pole nendel juhtudel tegu mitte igapäevaselt toimivate paaridega vaid kokku tullakse just ainult raha eest keppimiseks!
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:45
Parma tegelikult on tegemist liitteenusega: seks+anonüümsus. Tavalisel labidamehel pole seda anonüümsust vajagi ja pääseb ainult seksirahaga vastavalt teenuse tasemelenii kuni sota. Aga ministril oleks see anonüümsustasu ise juba tonni lähedal.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:46
Jah, Limpsin on õigel teel.
ja ega paljudel juhtudel ei olegi veel tegu paariga. Nii mõnelgi jääbki see naine töölt koju tulema
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:49
olen asja uurinud ja kooslus on enam vähem 50:50 le on nii igapäevaselt koos elavaid paare kui ka siis sexprojekti põhiseid paare suht pooleks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:49
Aga te ei vastanud, kas õnnelikku lõppu tegev massöör on prostituut?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:50
Ei Jott, seksi ei saa sisse panna, siis lits kohe.
Lihtsalt anonüümne koosviibimine, tehakse siis seal misiagnes asju. Seda ei saa mittekeegi mittekunagi teada.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:53
mina ei oska mudia kohta arvamust avaldada samas käega tehes kui sellega ka muu masaas kaasneb siis oleks see ju eesnäärme masaas mis on aksepteeritav masaasiliik minu teada
˅ näita rohkem ˅
tegelikult, kui mees müüb OMA naist, siis isegi minu silmis see ON rõvedam varjant...
˅ näita rohkem ˅
Massöör tegi kliendile õnneliku lõpu oma tupes. Muidugi pole see mingi seks vaid õnnelik lõpp ju ainult!
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:54
No kui deklareeritakse, et ainult massaasi eest saab pappi, siis ei ole prostituut ju.
Aga kes eal käinud on ja õnnelikult tagasi tulevad, siis nood nimetavad ikka seda litsinduseks.
Asi selles, et viimane tegevus jääb meelde ja seda et enne massasi sai, ei mäletagi
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 00:58
Ja kui juhtus meesmassöör olema, siis on pede
Samas on tihti kuulutusi, kus otsitakse, kes autos lahtilööks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:03
paljalt lahtilöömine on ikka litsindus ju aga jah ilmselt kui enne seda lõppu on profesionaalne masaas mis lõppeb eesnääeme masaasiga mis on vist üks ravimasaasi liike siis peaks see asi ikkagi korektne olema .pole kül täiesti veendunud selles aga praegu nagu paistaks selles valguses.Inimene läks ju ikka masööri juurde mitte pordumaija,toiming on vastavalt sisustatud masaasikabinetis kasutatakse õisid kreeme ja muud vajalikku siis kvalifitseerub see ikkagi masaasiks ju
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:05
Ma nagu mäletan, et eesnäärme massasi tehakse näpp perses. Lahtilöömist ei ole.
See nagu hammaste väljatõmbamine perse kaudu ja hambatohter on lits
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:07
ok hambatohter on lits jh torumees on pede ,teerullijuht on pedofiil ja naabri vasja on joodik
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:08
ja bibiofiil on see kes topib raamatut
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:09
eesnäärme massaz on tõesti "näpp perses". aga kui massaaz lõpeb seksiga, siis...ikka juhtub eksole. mulle meeldiks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:14
Siin see värk ongi, et suhtumises on kõik kinni suhtuja kõrvade vahel ja inimene ise on ju enda peakolus mõelnud suguelundid mingiteks erilisteks asjadeks, mida tuleb peita ja hoidku jumal selle eest, et keegi võõras neid puutub. Ja prostituudi jaoks pole protseduur seks vaid oma tupega kliendi penise masseerimine.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:18
Selle suguelundi peitmise osas me sheebaga diskuteerisime üksõhtu.
Jõudsime selgusele, et see on looduse poolt juba nii miskipärast seatud.
Ka loomad hoiavad värke ju püksis, mitte ei tolkne koguaeg väljas.
No inimesel tulevad veel muud nähud ka sinna juurde ja tulebki kiivalt varjata.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:19
eks teema kaldub juba sinna poole stiilis et kui omal ei seisa siis iga hinna eest üritad tõestada et lõdvaga parem ja mõnusam on huvitav aga mis selle õilsa ja hea ameti pidajad ise sõna ei võta kui see kõik nii normaalne ja ok on? võiks ju ka sõnakese kaasa rääkida ja minu lolli lubjaka väited ümber lükata et mis ma jahun siin raha eest kepp on ikka hüva asi,kindlustab ünneliku tuleviku ja õitsengu
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:26
Aga mina leian, et kuna ma ise pole kunagi prostituuditeenust kasutanud, siis pole mul ka põhjust häbeneda, et nad olemas on.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:28
no olemasolu kohta- nemad olid, nemad on, nemad jäävad. küsimus on vaid selles, kas ja kuidas neid reguleerida.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:30
Aga mis neist üldse reguleerida?
Keda see segab, et nad on?
Tark vanem, et pead lapsele seletama, et mis asjad nad on või. Valmistab see probleemi?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:31
jah ega nad kuhugi ei kao olid on ja jäävad reguleerida saab lihtsalt-kollaste lehtedega passid ja kehtiva arstliku kontrolliga medraamat mille peab kliendi esimesel nõudmisel esitama.kui seda pole siis vahele jäädes vangistus mis võiks olla põhimõttel et kestab niikaua kuni isik enda elukombeid on valmis muutma või siis mingi tähtaja möödudes on oma litsimajanduse paberid korda ajanud
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:33
maksku ka makse kurrat hargitab 5 minutit jalgu ja saab 50 e kurat ministrid ei saa ka sellist palka kui litsid ja sellele lisaks peame veel neid ülal ka tööd nad ei tee töötu abiraha saavad arstiabi eest ei maksa ka ja kõik sinu taskust parma
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:34
ma ei usuks, aga.... nõus, limpsin.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:35
nad on suures osas parasiidid ühiskonnas kus nad hoorata soovivad panustagu ka siis sinna ühiskonda ja maksku tuludelt makse
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:36
Tänapäeval ei vii armastav papa enam poega pordumajja süütust kaotama, vaid juhatab cam4 lehele, et ona pojuke, ona
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:37
persse selveri müüa saab 3-4 tunnis kuus kuskil kolm nelisada eurikut lits hargitab selle poole päevaga kokku mõni ülbe hoorapurikas küsib tunnist paarsada siin neid kuulutusi olnud küll
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:38
jott tead enne onagu kui et oma esimese kogemuse mingi mõrraga saab,
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:40
Eesti seadustega pole prostitutsioon keelatud, aga pole ka lubatud, järelikult pole seda olemas. Mille alusel peaksid nad siis makse maksma?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:43
vat siis olekski tarvis see seadus vastu võtta kooselu seadus võeti mida polnud sisuliselt kellegi le vaja ja mis väga suures osas elanikkonnast paksu verd tekitas siis võib vabalt litsimajandust reguleeriva seaduse ka võtta arutlusele .kuna seda pahet likvideerida pole võimaliksiis otstarbekas oleks see reguleerida
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:44
litsimajandusest saadud tulud võiksid hoorad märkida deklaratsioonis muude tulude alla. olgu siis ka teadlikud kodanikud ükskord
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 01:46
muidu pläägutavad et vaba maa ja teen mis tahan ja peab tolerantne olema ja õiglaselt suhtuma neisse ja ei tea mida veel tegema kätel kandma peaaegu.olgu siis kõik õiglane maksku makse ja ärgu kobisegu, tehku ennast fie ks ja maksku makse
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 02:14
Võibolla paljud julgemad hakkaksidki fieks, aga ka sel turul on konkurents üsna tihe ja maksukoormus võib osutuda liiga suureks.
Viis aastat tagasi olin olnud poolteist aastat töötu. Abiraha ja säästud olid aastaga läbi ja mina pennitu. Võlad maksid lapsed ära, aga leivaraha tuli endal muretseda. Suvel käisin öösel salaja rannas taarat korjamas. Miks salaja? Sest häbi oli, et ma olin nii madalale langenud. Siis oli mul ka aega elu üle järele mõtlemiseks ja paljud väärtushinnangud muutusid.
Kui palju on kangeid mehi, kes taovad endale rusikaga vastu rinda ja vannuvad, et nemad surma ei karda ning nad tõesti ise usuvad seda, aga pane nad konkreetselt surmaga silmitsi ja nad lasevad püksid täis.
Kõrvaltvaatajana on alati lihtne hukkamõista.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 02:50
jfjm jää vait kuradi idioot,mitte kedagi ei koti mida arvad
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 06:38
taara korjamine pole häbi asi see on aus jäätmekäitlus
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 06:44
no konkurentsist niipalju et see on edasiviiv jõud ja konkurents loksutab ka hinnapoliitika paika et siis kaob see ära et mõni tädi on endast nii heal arvamusel et küsib mis pähe tuleb.samas tegu on ikkagi kerge ja suure raha jahtijatega-kergema vastupanu teed minejatega nii et maksude küsimine vastavalt laekunud tulumäärale oleks õigustatud,no ja kui selles ametis ka läbi ei löö no ma ei tea tehku siis pikemaid päevi ja ületunde ja lõpuks võibolla kaaluks ka mõni ausa ameti peale tagasi pöördumist.konkurents sööks selle hiigellitside armee kindlasti tunduvalt väiksemaks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 07:51
jfjm,nõrk oled.mis mees sa oled kui ei suuda omale pooleteist aastaga tööd leida?pigem olid laisk
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 09:57
naised tegid siit kindlasti omad järeldused, blokeerisid teatud persoonid ja edaspidi võtavad vastu pistist ( et eneseväärikus säiliks siis 5000).
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 10:47
Vaata Tiiduke, ega see tööotsimine nii kerge polegi. Mitte kedagi ei huvitanud minu oskused ja kogemused, sest sünniaasta pani kõik paika. Siis oli masu algus ja nooremaid tööotsijaid oli lademes. Võibolla tööandja endaga olekski kaubale saanud, aga enamuses kohtades käis asi läbi personali otsimis firmade ja seal praagiti mind kohe välja. Võibolla mõne miinimumpalgaga koha oleks saanudki, aga elukoha tõttu oleks töölkäimine olnud kallim kui teenitud palk.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 12:54
seega oled saamatu ikkagi.kui ikka raha vaja siis leiab alati tööd,vahet pole mis aeg on masu vöi mida iganes.
eeldab seda et sa pole kuigi hea töömees ning soovitused nigelad.aastarv ei loe kui oled hea töömees.
˅ näita rohkem ˅