Foorum
2021-07-23 22:16
Kes niksi tahab
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 00:21
Kogu teema on tegelikult algusest peale modede ja admini pärusmaa ja kuulub teise rubriiki.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-18 13:37
violiina
2021-07-23 20:24:14
Caprikene, ära kujuta ette, et mul sinu pärast mingi hirmus mure on...
Kas ma tõesti olen kõigesdt väest halvustanud? Minule jäi küll mulje, et vosssile meeldib Touchi halvustada
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tavaliselt jääb ju sulle mulje, et kõik on "minu kontod", kes touchi totruste üle irvitanud
aga millest sul siis puudus on, kui M-vitamiini jagub?
niisama igavusest laimad, kommenteerid võõraste rahakottide sisu jms?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-31 20:26
mis teemasse puutub.....siis mingit muret ju ometigi aastal 2015 ei esinenud.
(väidetavalt hõivasid ärimehed ja -naised kuulutuste rubriigi alles üsna hiljuti ja ammustel aegadel jagati kõigile soovijaile tasuta intiimsust, eksole ).
˅ näita rohkem ˅
2022-01-31 20:34
Huvitav jah, kas siis oli armastus vaidkõik armusid kähku ja kohtusid
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 09:48
Eriti äge on tekitada vastandumine. Et kui loll härrasmeheks nimetatu raha ei maksa siis:

" ammustel aegadel jagati kõigile soovijaile tasuta intiimsust..."

Eriti tuleb tavalise sekssuhte halvustamiseks välja tuua KÕIGILE ja TASUTA.

Lubage nüüd korrigeerida palun. Kõigile toimib ikka elukutselise konveier. Ja tavalise suhtlemise puhul ei pea kuidagi rõhutama, et midagi on tasuta, sest see ongi normaalsus mitteprostituutide jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 12:02
Kui ma tahan naabrimees saadan talle sõnumi või tema saadab, maksab seks siis niipalju kui sõnum maksab
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 12:34
härrasmeheks nimetatud üldiselt ei hädalda aastate viisi naisele kingituse tegemise teemadel....
see pigem kooner-goonerite rida, eksole

kuskil pole keegi tavalist sekssuhet halvustanud. millest selline luul üldse tekkinud slavel??
igaühel, ka kõige professionaalsemal teenindajal on eraelu...on olnud lugematul hulgal nn tavalisi sekssuhteid, kindlasti ka abielusid jne.
see on ju elu loomulik osa. miks seda nagu halvustama peaks?

aga loodusliku valiku printsiip toimib sellest hoolimata. ning mida rohkem tutvuda soovijaid, seda hoolikamalt tehakse valik.......ja seda tihedam jobufilter
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 13:25
Mõni arvab, et jobufilter on ainult tema privileeg Teistel polegi midagi valida
Ja siis karjub sealt filtrist oma fantaasiaid...

Ok, ma ei saa ise ka aru, miks ma inimrämpsu postitustele üldse vastan.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 17:07
igasugune raha vastu võtmine,sponsori või kingi nime all jne on prostitutsioon.Raha vastuvõtja on prostituut.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 18:36
Sul on täitsa õigus, poiss.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 19:51
Ainuke haige hoor on siin Caprichosa ,kuni blokitud pole paneb üle päeva ühtesid ja sama rida kohe tema varikad
CAPRICHOSA
Nagunii nikun sinu klientidega ja nad maksavad mulle rohkem kui sulle.Jaa ..sinu kliendid-- tegid mulle eelmine aasta paar reisi välja.Tean sinust kõike , oled üks inetu 56 aastane vanamoor ja võid mulle ühtesid laduda palju tahad.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 20:05
see on väga armas, kui kõik teavad kõigist kõike
aga laimamisega võiks igaks juhuks natuke ettevaatlikum olla............
ja kui minu külalised sooviks varastatud naisepiltidega kontosid vorpiva räuskava tüübiga vahekorras olla, siis mul pole selle vastu midagi
meestepuudust siin saidil teatavasti pole. jätkub kõigile
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 20:11
Sina uha nüüd uusi varikaid teha millega ühtesid laduda.Ainuke varas oled sina siin.Kadedus ajab su ükskord lõhki ,oled oma margi siin ihas täis teinud,
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 20:15
vaevalt et keegi naiste pilte varastavat pepuvenda kadestab........pigem on kade ikka see, kes lambist laimama ja räuskama hakkab, eksole
˅ näita rohkem ˅