Foorum
2015-03-31 10:14
Oleks siis kellegil asjalik ettepanek kuidas saaks näiteks litside kuulutused tutvumisrubriigist ära ja eranditult teenuse alla ning kuidas oleks võimalik litside ja litspaaride selekteerimine nii et ei peaks ankeete lappama vaid see oleks kohe näha avalehel?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 10:26
sama kehtib ka nende vennikeste kohta kes keppi osta soovivad ,et need võiks ka hooradega ühes rubriigis olla,tutvumine jääks siis tutvumiseks tutvumise enda pärast ainult
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 10:31
mul endal paar mõtet oleks muidugi aga otaks ennem rahva targa arvamuseära ja siis arutelu käigus käiks ka enda mõtted välja
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 10:37
puha öige jutt,litsid ikkam teenuste alla.sa ju kiisuke ka teenusepakkuja
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 10:37
ei kiisu sinul on probleeme kuna sina oma vittu müüd mine tööle parem ausalt
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 10:50
kiisu kuna sa ise siia kirjutasid siis pidid eeldama et ka vastukommentaarid tulevad tahes tahtmata. fakt on see et sinu sõna viimaseks ei jää. loomulikult on sul õigus oma vittu müüa või mitte, palju soovid valik on sinu. et see kõik sinu pubeka ajuni jõuaks selgitan sulle asja lahti miks sina kui teenusepakkuja pead teenuste rubriigis kuulutama.paljud normaalsed naised kes kuulutavad lihtsalt tutvumise enda pärast ,siis nende kuulutused mattuvad litside ja rahakerjajate hala alla ja jäävad massi sees tihtipeale märkamatuks sama kehtib ka tutvumishuviliste meeste kohta kuna nende tavalised kuulutused mattuvad lihtsalt saasta alla ja jäävad naistele märkamatta. said aru?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 10:59
Lahendus oleks lihtne. Tuleks teha märge sponsorluse kohta ankeedi kohustuslikuks osaks ja siis saab otsinguga juba välistada sponsoriotsijad. Aga siis tekib jälle sama probleem, nagu nende 110% hetero meestega
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:01
mine vahuta enda tehtud limpsin teema all see teema on sinusuguste ohjeldamiseks mõeldud lapsuke mina ei halanud mina küsisin rahva arvamust aga litsid pole rahvas vaid mingiebamäärane tarbekaup,ja kiisu tead õpi kombeid ja kui sul neid pole siis võin sulle kirjutada kuidas üks kombekas teenusepakkuja käituma peaks
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:07
ega mina sulle midagi õpetada ei saagi enda müümine on sul niigi selge ilma minu õpetuseta
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:13
jama kui mehed sind niisama ei taha vaid raha eest.pole ju mõtet ennast õigustada ja sõimata,pane lihtsalt ennast teenuste alla.
oma söimamisega valad vaid õli tulle.
Limpsin,sa võiks tegelikult nats viisakam vahest olla,aitab sõimamisest,eks.ole vunts
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:14
tõesti kiisu olen sinuga nõus et pole mõtet vaielda inimesega kes oma august rahateenimise vahendi on teinud ja nii loll on või siis laisk et normaalselt tööl käia ei suuda-ei taha. mul on oma paakide tühjendamiseks võimalused olemas mis käivad vastastikuse meeldimise -andmise -saamise põhimõttel
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:15
no ma pole ju sõimelnud tegin viisaka ja kusjuures elulise teema arutlemiseks
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:18
jottiga põhimõtteliselt nõus kuna see ka endal peast läbi torkas et kui teha sponsorluse osa täitmine kohustuslikuks siis sponsori otsiad saaks kuulutada ainult teenuse rubriigis ja võiks ka nii olla et need kes otsivad sponsorlust võiks olla esilehe nimelistis näiteks pruuni värvi
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:21
kiisu inimesel kes enda keha raha eest müüb sellel inimesel pole eneseväärikusest halli haisugi ja ta ei tea isegimida see sõna tähendab
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:28
lisaks veel niipalju , et kuna saab lisada ühe kuulutuse päevas siis valesse rubriiki lisatud kuulutus koheselt kustutatakse või kustub automaatselt ja uut lisada ei saa,korduvalt valesse rubriiki kuulutamisel võiks olla kuulutuse lisamise piirang personaalselt näiteks 1 nädal
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:29
poetakse sponsorluse otsimise taha,see ju pöhimötteliselt sama mis enese müümine.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:31
kui keegi ei tea siis võin sõna sponsorlus lahti defineerida
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:38
Pruun värv sobiks paremini ühele teisele kasutajate grupile
Räägitakse, et esimeses Eesti Vabariigis olid olnud prostituutidel kollased passid.
Aga tegelikult on mulle kamakaks, sest mina nende teenust ei tarbi ja mind nad ei sega kah. Võibolla siis, kui iga päev postkast nende pakkumistest pungil oleks, hakkaksin teisiti mõtlema.
Olen ammu tähelepannud, et kui tegeled aktiivselt otsimisega, siis leidmiseks võibolla ei jäägi aega. Mis tulema peab, tuleb niigi. Oska ainult see üleskorjata. Otsimine aga tekitab vaid pettumusi.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 11:40
seda ka jh ainult et vaatad ankeeti norm naine norm jutt vaatad edasi lits ja nii kogu aeg
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 11:40
Eks need kalevipojad on selles süüdi, kes suurte rahadega koju naasevad paariks päevaks ja normaalse sekssuhte otsimise asemel pigem maksavad noortele näitsikutele, et see kadalipp vahelt ära jääks. Raha paneb paljudele moraali asjadele silma kinni.
Ja ega noor inimene ei hooma oma tegude tagamaid päris täpselt. Kord pääseb n.ö. "karistuseta", sisi tekibki tunne, et nii peabki. Sedasi see pall veerema hakkab.
Ma ei ole üldsegi naiste vastu, kes oma teenuste eest raha võtavad. Küll aga olen nende teenuste avalikult kuulutamise vastu. Mida rohkem neid sponsori otsijaid on, seda kergemini tekib neile vähestele normaalsetele arusaam, et see ongi normaalne ja "kõik ju teevad seda". Ning just selle tõttu avalikult nende teenuste reklaame peab minu arvates taunima.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 16:58
Drip, sa unustad, et suuremal osal kalevipoegadest on kodus naised ootamas. Nemad võivad Soomes küll mõne näitsiku rajalt maha võtta, aga Eesti pinnal on neil kiire koju. Muidugi leidub selliseid, kes rabavad 12 tundi päevas tööd teha, et kord või kaks kuus Eestis laiamas käia, aga nemad möllavad klubides, mitte ei landi netist prostituute.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 18:05
ja peale klubi litsimaia ja siis koju
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 21:45
TO:Limpsin69
Mind ikka huvitab, mis peab inimesega(loe: mehega) juhutma ,et ta sellist möga suudab toota???
Suudad sa mulle seda seletada?
Äkki aitab seda pettumumust ja viha lsinus ahustada see, et vahelduseks tõmbad stringide asemel jalga boxerid?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 21:47
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 22:05
Bokseritest on vähe kasu. Alguses tundub küll, et ei tule, aga siis tuleb äkki ja palju
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 22:58
No tegelt on asi lihtsam, boxeris keha lihtalt ei sobiks tema kiunumisega siin foorumis kokku.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 01:11
ma ei lasku nii madalale et ühe teenusepakkujaga vaidlema hakkaks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 01:54
Mina küll vestluskaaslasi alumise peaga ei vali.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-03 09:04
täpselt jott seda minagiräägin
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 13:17
tänaöösel ju kôva teenusepakkuja.mis ohid skin,mine istu lauda taga edasi.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-08 21:31
mulle päris meeldiks selline mõte et juhiksin sellist seksisalka kes hoorad surnuks kepib .hooradele lastakse niipalju spermat suhu kuni nad selle kätte lämbuvad.et suri kangelaslikult tööpostil
˅ näita rohkem ˅
2015-04-08 22:32
Looda sa Arvesta, et nemad on profid ja tõmavad su nii tühjaks, et pool aastat pead taastuma enne, kui jälle noku tugevamalt pihku julged võtta
˅ näita rohkem ˅
2015-04-09 00:07
oot keda sa siis otsid? ontlikke koduperenaisi w? need koovad ja heegeldavad, mitte ei passi ihas. pead paratamatult igasuguste hoorapurikatega leppima kui pakkumine on väiksem kõi nõudlus, siis hinnad tõusevad. lihtne reegel. kui hinnad on liiga kõrgele tõusnud ja nõudlus väheneb, siis toimub hinnalangus. selle asja nimi on poliitökonoomia. paratamatult limpsija jääb üldse naistest ilma. võid nüüd vaid praepanni lakkuda
˅ näita rohkem ˅
2015-04-09 10:23
Inimesel on lihtsalt suur mure, koduperenaised ei anna ja hoorade jaoks pole raha. Ajab ikka närvi küll.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-09 10:34
Ontlik koduperenaine, hmm, vastupidi, kaua ta ikka heegeldab ja koob, mööduvad aastad ja lõppude lõpuks hakkavad ka kõige ontlikumal kodukal peas siivutud mõtted liikuma.
Üldjuhul on kodukas rikka mehe naine, kes ise leiba teenima ei pea ja nii kodukas satubki libedale jääle mõeldes, et nagunii mul mees paneb sekretäri, miks mina siin lolli mängin, pealegi mees keppi ka ei anna enam.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-09 18:23
killukese sugust pekilasu ma ei taha isegi siis kui peale makstakse ja mul keppi küllalt ,üks päev sai neegrit ka nussitud
˅ näita rohkem ˅
2015-04-09 23:44
ära siis mulle rohkem kirjuta.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-10 00:28
Ettevaatust kasutajaga neosilm.tundub mustlane olevat uues kuues.selline debiil on et paha hakkab.pakub teenust kohvijoomise ja filmi vaatamisega.on ikka idioote ilmas
˅ näita rohkem ˅
2015-04-10 21:21
! Armas. Kõik foorumid tuletavad meile ikka meelde -kes me oleme ja kust tuleme !Soe tunne tekib kohe hinge!
˅ näita rohkem ˅
2015-04-26 15:22
huvitav miks siinsetel litsidel ja litspaaridel nii madal "valulävi " on? kuulutused on neil enamasti jaburamast jaburamad ja nagu midagi kommenteerid saad valangu sõimu ja blokeeringu. huvitav siis kas nad sellega nagu ikka natuke häbenevad enda tegemisi ja ise rünnates asuvad kaitsele või midagi sarnast...
˅ näita rohkem ˅
2015-04-30 10:22
limpsija, kas panen nüüd siia su kirjad, kus sa minusugust pekilasu anusid???
˅ näita rohkem ˅
2015-04-30 10:23
lisaks ka eilsed
˅ näita rohkem ˅
2015-04-30 10:28
Ei ole olemas kalevipoegasid.mul naine laevapeal ja iga reede ja iga pühapäev on güproki vedu.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-30 13:17
tiiduke, kas sul see aanus juba valus ei ole? pidi ka ju oma roojast mulku võileiva eest müütama. pedepoiss
˅ näita rohkem ˅
2015-04-30 16:34
vot sellest aru ei saa kuidas nad üksteist ei leia? nõudlust on pakkumist ka on, dafak seda läbu seal vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-13 23:19
ontlikud koduperenaised siiski eksivad ka ihasse ära nagu näha. mõni sokikuduja otsib sugulise rahulduse aseainet näiteks võõraste inimeste hooraks sõimamisest ja peeniste imemisest pajatavate fantaasiate lauspostitamisest
˅ näita rohkem ˅
2021-06-13 23:33
Püüad hooramisele leida õigustust?
keegi ei sõima sind ju hooraks🤗.. sa ju ise ligi 20 aastat end hooeana reklaamid, miks selline üllatus?

Caprichosa kirjutas 24.11.2016:
"Kui minu käte või rindade küljes tõesti kurjad bakterid pesitseksid, krõbistaksid tõenäoliselt juba pooled Tartu ja paljud Tallinna mehed antibiootikume..."

Ja see on pärit aastast 2016😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Ja nüüd oleme aastas 2021..
Ikka täitsa pekkis tädi..
Ausalt hakkab juba väike siiber tekkima sellest hoora kiitmisest üle iha..
˅ näita rohkem ˅
2021-06-13 23:37
kiidame siis touchi ka natuke, muidu tunneb end jälle kõrvalejäetuna.......
---------------------------------------------------------------------------------------------

mahler7401
2015-08-14 11:48:51
olen temaga käinud rapla lähedal põllu ääres lõbutsemas. pildid paremad kui asi tegelikkuses ja tegevuses ei olnud ka midagi erilist. ajas ainult lolli juttu suust palju
˅ näita rohkem ˅
2021-06-13 23:44
Äea taha, et ma kirjutaks

Mida kirjutavad sinust sinu kliendid🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-06-13 23:48
kuidas see küll peaks proua touchi puudutama, mida võõrad kliendid kirjutavad võõra inimese kohta? kas sokikudumine tõesti ei paku piisavalt eneseteostust, et peab oma koonu aastate viisi teiste ellu üritama toppida?
˅ näita rohkem ˅