Foorum
2015-03-02 21:39
Pedekatele kuul pähe panna ja muud mitte midagi nendega teha pole!Naine on ja Jääb naiseks.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-03 15:15
Kunagi yks vana pederass väitis, et kõige kergem saak pidavat olema nn. pedevihkajad...vaadates seda, kuidas siin kriiskavad ennast kaunismehena pildistada pyydnud tegelased võib sellel isegi tõepõhi all olla.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-03 16:14
Sellel ongi tõepõhi all. Suur hirm, et äkki saadakse aru, paneb vastupidist tõestama.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-04 09:29
kui lugeda mis juttu jfjm ajab siis on ta kindlasti pederast
˅ näita rohkem ˅
2015-03-04 10:45
Ja siis vana pederass vägistas iga teise nn.pedevihkaja.Tõde on see,et pede on pede ja jääbki pedeks.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-29 21:27
Heil Hitler, herr tussujanoku
˅ näita rohkem ˅
2015-03-29 21:43
Mitää.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 15:14
Minu tutvusringkonnas on palju homoseksuaale seal hulgas ka üks mustanahaline ja minu arust väärivad nad täpselt samasuguseid õigusi kui heterod.
Väiklane on see kes ei suuda mõista, homoks ei kasvata vaid sünnitakse. Lapse eostavad tema ema ja isa kes selle vigase kromosoomi talle kaasa andsid.
Nii mõnigi tulihingeline homofoob võiks ikka mõista, omasooihalus on kõrvalekalle normaalsusest ehk sisuliselt hälve aga ka neil on õigus elada ja neilgi võiks olla seadused nii nagu puuetega inimestel. Elame õigusriigis siiski.
Need kes seda mõista ei soovi, on lihtsalt väiklased ja see on neide probleem. Õnneks põlvkonnad vahetuvad ja varsti on nõukaaegse mentaliteediga põlvkond ajalug, kus homo on pederast ja ta tuleks seina ääres maha lasta.
Kuid ma ise usun, Jumal on aeglane aga õiglane, kõige suuremal homofoobil võib ülla ülla tulla, kui laps või lapselaps Juku ühel hetkel teatab , papa, saa tuttavaks minu elukaaslane Juhan!
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 15:49
Ka mina olen nõukaaegse kasvatusega, aga ainuke negatiivne mälestus on see, et pedede naiste elu oli põrgu.
Mina soovitan kõigil suurtel homofoobidel kõigepealt otsida seda homopisikut iseendast.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 19:53
nooh, mina siiski arvan, et küsimus ei ole sugugi mitte vigases kromosoomis vaid vigases ajus. enamus asju algab kahe kõrva vahelt. ja seal ka lõppeb.
see selleks. samas oleme me tänapäeval harjunud juba enamvähem normaalselt suhtuma downikutesse, autistidesse jne., sama siis ka homodega - kui nad juba kord meie keskel on, olgu. peaasi et ohtlikuks ja liiga pealetükkivaks ei muutu. ratastooliga sõitjale või pimedale me ju ei anna lambist jalaga, kui nemad oma teed lähevad. tõsi, downid, autistid ja muud moodi vähe vigased ei korralda paraade ja ei nõua enda armastamist ja teistest kõrgemale tõstmist...
˅ näita rohkem ˅
2015-03-31 21:08
Mina küll ei arva, et tegu on vigase geeni või ajudefektiga. Mina arvan, et see on looduslik moodus arvukuse piiramiseks. Homod on nagu inimühiskonna töömesilased ja nad on eksisteerinud alati. Loodusliku korralduse ajas sassi see, kui naised õppisid igapäevaselt seksi nautima, siis anti homodele ka võimalus. Sellega harjuti nii ära, et neid, kes sellise vales rollis elamisega ei leppinud, hakati ebanormaalseteks pidama.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 02:50
jfjm jää vait kuradi idioot,mitte kedagi ei koti mida arvad
˅ näita rohkem ˅
2015-04-01 08:01
mehed,kes naiste pesus siin saidil on enamused fake kontodega.tegelikult on pildid netist tömmatud .kontoomanik on fantasöör,kes lihtsalt kodus selle peale pihku taob.vaid üksik on reaalsed.aga jah,viimasel ajal neid ainult sigineb juurde.biancol on mitu nevat kontot
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 11:31
Osaliselt nõustun jfjm-ga selles osas, et homoseksuaalsus on looduse viis hoida tasakaalu. Riikides, mis äsja läbinud sõja ning on kaotanud hulganisti mehi, on homoseksuaalide arv olematu. Sest neil vähestel meestel, kes ellu jäid on naisi keda seksutada. Kui see tasakaal paigast läheb ja naised veel lisaks pipardama (või raha küsima) hakkavad, siis ongi väljudiks seesama tee.
Kes inimpsühholoogiat veidi uurinud on see teab, et inimese õnne üks alustalasid on seks (selliste banaalsete asjade kõrval nagu katus pea kohal, söök, soe tuba jne). Kui inimene seksi ei saa, siis on ta õnnetu ning loodus siinkohal otsibki lahendit. Üheks lahendiks ongi see sama "Olen hetero mees ja imen".
Õigusriigis on õigused võrdsed. Ka nemad maksavad makse, et hoida korras teid, millel te sõidate ja ka nemad maksavad makse, et teie tervis korras oleks ja lapsed koolis käia saaksid.
Keegi ei keela ju hetero inimestel oma paraadi teha See, et teie oma õigusi ei kasuta ei tähenda veel, et teistel neid õigusi ei oleks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 11:45
Transvestiidid on omaette ooper. nemad ei pruugi ollagi homod, ga kindlasti on nad normaalsest edevamad. Nad peavad silnatorkama ja paraadid on kindlasti üks suurepärane võimalus. Ja miks riietuvad mehed naisteks? Aga mehena on erinev olla küllalt keeruline. Lihtsam, kui aastateviisi jõusaalis raskusi tirida, on ennast naise hilpudega ehtida.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 12:19
Darwin oli esimene, kes ütles välja väljendi biseksuaalsus.
Kinsey (kirjapilt võib vale olla) oli see, kes tõestas, et ca 25% elanikkonnast tunneb seksuaalset tõmmet ka oma soo poole ja on seda sorti seksi la praktiseerinud. Kusjuures naiste seas on % väiksem, kui meeste seas, seda lihtsalt põhjusel, et mehed avastavad ja väljendavad oma seksivajadusi palju aktiivsemalt.
Seega, kui iga 4-as siin avastab seda endas - on see täiesti normaalne statistiline nähtus
Peaasi, et inimene inimeseks jääks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 13:12
huvitav et jfjm vötab igal pool sõna pedede vastu.ükskõik kus!???
kas sulle on haiget tehtud.tavaliselt need suurimad vihkajad ongi kapipeded.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 13:36
Tiiduke, loe hoolikamalt. Kus olen ma sõna võtnud homode vastu? Mind nad ei sega, sest mul puudub huvi nende vastu. Mind huvitab homoseksualism, kui nähtus, mitte konkreetsed homod.
Aga kapipedesid ma põlgan nende arguse pärast, millega kaasneb tavaliselt õelus ja alatus.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 14:19
Tähenärmise mõttes.
Homoseksuaalsus on omasooiharus ja mitte ainult meeste mängumaa. Lesbid on ka homod.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-02 14:40
Oi, lesbid mulle meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 22:47
As jotike sööd OMA son,kirjutad homodest aga sõimad pededeks.
Hale vend,selge see,et old kapipede.Tunnista endale juba seda.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 23:27
Kas pede on siis sõimusõna?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 02:50
Sa ju oled pede!
˅ näita rohkem ˅
2015-04-19 21:09
kõige suurem pede kustutas oma räusked siit teemast ära.Algul oli härga täis, aga pärast kuses ennast täis.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-19 21:11
tsirkit tsirkit veltsiga
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 11:41
Alates kooseluseadusest ja pedeabielu nõudmisest on pederastid nii ära tõusnud, et käivad üana pealetükkivalt pakkumas. Ja siis tulevad jutuga, et kui homoseks ei meeldi, oled keskaegse ajupesu ohver. Tunnen kaasa meestele, kes siin ihas ausatel eesmärkidel on.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 13:59
abruka, homodel on ju ka täitsa aus eesmärk sinu peput proovida
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:18
Ma tunnen ka neile kaasa, milliseid reaktsioone nad heterode ahistamise eest saavad
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:19
mõnel juhul võivad need reaktsioonid ilmselt ka füüsiliselt haiget teha
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:22
Mul ükskord sexmaxis juhtus, et võõramaa mees tuli külge ajama ja katsus korraks kptte. Tegin selgeks, et hoidku eemale, alguses ei tahtnud aru saada. Oleks pidanud ka virutama, aga suutsin end napilt tagasi hoida.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:24
jep, oleksid pidanud erekteerunud peenisega talle virutama
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:26
Ma olen klientidel kotte katsunud kui liiga ässa täis lähevad kohe on vaikus majas ja jootraha laual
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:27
Siis ma oleks pidanud tema enda omaga seda tegema Ta tahtis imeda. Pededega kokku olen puutunud küll, aga see oli ainus kord, kus mees hakkas füüsiliselt iha pedede kombel ahistama
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 15:07
kiisuke, see profinipp toimib alati
˅ näita rohkem ˅
2021-08-14 20:29
Capil vist meeldib imeda , et nii räägib
˅ näita rohkem ˅
2021-08-19 22:39
abruka, miks siis kade olid? mees oleks korraks suu seks teinud ja kõigil päev kohe rõõmsam
˅ näita rohkem ˅