Foorum
2015-02-26 22:46
Seks algab ajust ja lähtub enamasti nägemisest. Selleks ei ole koheselt kedagi puudutada vaja. Ka reaalses elus pannakse pilkudega enamus asju paika, enne kui füüsiliseks minnakse.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 22:49
Aga kui inimene on pime?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 22:53
Tõesti ikka väga naljakas............
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 22:53
Pimedate tõttu ma selle "enamasti" sinna lisasingi.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 22:55
Tussujanoku, mine siis silmaarsti juurde ja saad prillid.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 23:00
Kaarelpoiss kusagilt äkki välja ilmunud Mul on kotka silmad,näen kaugele
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 23:07
Brilla, see kust seks algab pole üldse oluline, tähtis on see, kus ta lõpeb. Nii võid sa ju selle kasvõi lapsepõlve väljavenitada.
Seks on kahe või enama inimese füüsilist naudingut tekitav ühistegevus.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 23:55
Ma olen täpselt vastupidisel arvamusel, jfjm. Algus ja protsess on lõpust sageli tähtsamad, rääkimata ka originaalsemaks olemisest. See füüsiline kontakt, mis seksina kulmineerub, on suhteliselt sarnane kõigi jaoks. Kuid selle kulminatsioonini jõudmine, selleks oma peas valmis saamine ja mõtte teoks tegemine, on väga erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 00:58
Igal perenaisel on oma koogiretsept. Pole tähtis, kust see retsept pärineb ja kust ning kunas on materjalid muretsetud, tähtis on, et kook tuleks maitsev. Jahukott kapiriiulil pole veel kook. Kook saab alguse taigna segamisest ja lõpeb söömisnaudinguga ning see on katkematu protsess. Jahu võid ka muul otstarbel kasutada ja mõte võib vaid mõtteks jäädagi, aga kook on kindel produkt, mis valmib kindla tegevuse tulemina.
Noh ja kui see kook kõrbema juhtub minema, siis jääb see ikkagi koogiks.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 19:15
Muahahaaa

Naljakas on lugeda, et nagu mingi pedeteema käima tõmbad, siis paljud muutuvad väga tagasihoidlikuks ja vaoshoituks, ning ei julge oma arvamust avalikult öelda Isegi internetis, kus on võimalik jääda anonüümseks.

Kui tänaval tuleks reporter juurde ja küsiks kooseluseaduse või homonduse kohta, siis päris paljudel oleks suu m.nni täis või laveeriksid poliitiliselt korrektsete vastustega teemast mööda

Rsk, hoia neid lillasid nagu s.tta pilpal
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 19:22
pederast on pederast. mina võtan neid kui vaimselt haigeid inimesi, kellest tuleb piisavalt eemale hoida, nagu gripihaigetestki. las nikuvad üksteist niiet sitahais maa matab aga tehku seda kusagil sügavas koopas ja omaette.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 19:32
internetianonüümsus on petlik. nii repliigina.
ja see, kui neid koguaeg ei kiru, ei tähenda, et neid nagu stta pilpal hoitaks. on korra-paar arvamus väljaöeldud, aitab.
endiselt, kuniks nad omaette nihverdavad, andku minna. kui heterosi sihtloomadeks pidama hakkavad ja ligilitsuma asuvad, saavad vastu koonu. lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 19:34
Omaette, jee right, naiivitar

"Läbi seina ei saa hästi aru, aga keegi seal rabeleb,
mingi hõõrdumine habemes, hääl valjeneb siis sageneb.
"Türa, see ei lähe sisse, türa, mul on liiga suur
türa, no ei saa aru, türa, miks mu ots on pruun.""
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 19:37
anna andeks, mul selliseid naabreid ei ole
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 20:04
Natureboy, kas Sul juba kõrini pole sellest vihapurskest homode suunas. Mida see sulle annab, et oma sallimatust siin külvad. Saa inimene juba aru, et kõigil on siin ilm õigus olla ja elada. Meeldib see Sulle või mitte, kuid pead sellega leppima et sina ei suuda teiste olemust muuta. Kuskil teemas ründasid naisi, kes polnud modelli möõtu. Mis Sind vaevab, et teiste inimeste eludes sorgid. Las nad olla sellised nagu neile meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 20:14
Kadmil, mis sinu tagumikku torkis? Ka pede?

Ühesõnaga sina leiad et kõigil on õigus siin ilmas elad ja rahus olla? Pedofiilidel, zoofiilidel, nekrofiilidel, jne. teistel seksuaalselt "erilistel" inimestel
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 20:47
Mina arvan, et see tolereerimine viib lõpuks sinnamaani, et 20 a pärast on juba nii, et värvilised juba täiesti vabalt propageerivad oma ainuõigust ja heterod on sattunud põlu alla.Hetero saab vaid koristajatööd jms, peded aga on juhtivatel kohtadel.
Loogiliselt see nii läheb, tendents on sinnapoole.
Kehtib põhimõte, anna kuradile sõrm, võtab käe, isiklikult saadaksin nad üksikule saarele, kui oleks minu võimuses.
Tegelikult oleks hea eksperiment, idee poolest peaks nad ju välja surema või siis vastupidi, pederast k......s lesbiani saab aru, et krt, kuidas ma nii loll sain olla, et omasoolist p...e trukkisin nii on ju palju mõnusam.
Ongi asjad taas õiges suunas, iga haigus on ravitav, küsimus vaid, kuidas seda teostada.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 20:56
Natureboy, meheks on Sind küll raske nimetada. Polegi midagi imestada, et Sa siin selliselt käitud.

Mehed kas teile ei tundu et keerate vinti üle. Homod on sajandeid olnud ja maailm täisa toimib.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 21:26
Ei keera vinti üle, sest mulle sülitati näkku, kooseluseaduse vastu võtmisega, minult küsimatta.

Ma olen EV maksumaksja ja kodanik ning ei nõustu sellega.
Küsimus ei olegi selles, vaid propageerimises, las olla rahus aga miks peab seda levitama, kui õigeusku?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 21:48
Kadimil, mis seostub siia minu meheks nimetamine?

Sa ju ise ütlesid, et kõigil on õigus siin olla, kas ka neil keda üleslugesin?
Miks diskrimineerid teisi seksuaalse hälbega inimesi ja eelistad pedesid?

Nagu väike laps Selle asemel et oma seisukohta selgitada ja küsimusele vastata, hakkad hoopis konkreetselt minu isikut lahkama
"ise oled, ma ei mängi sinuga, bööö"
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 21:52
PED..., saa sellest pettumusest üle. Ega kõik seadused saagi kõigile meeldida. Ja Sa oled ikka nii väike tegelane, et keegi peaks Sinult eraldi midagi küsima. Ära tee ennast nii tähtsaks.

Ja mis sellel kooseluseadusel viga peaks olema. Mil moel see sinu elu kvaliteeti peaks muutma. See on nii iseloomulik väikse inimlapse käitumisena. Kui ei meeldi midagi siis tuleb kõvasti kisada ja jalgu trampida. Olge mehed ja käituge vastavalt.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:05
Milleks ikkagi selline paanika?
Väidetavalt oli olnud Makedoonia Aleksander Suur, keda peetakse siiani üheks maailma kõigi aegade parimaks väejuhiks, ka homo. Ta lõi hiigelimpeeriumi, aga see polnud mingi homoriik.
Las need homod möllavad, ilma heterodeta nad hakkama ei saa juba sel lihtsal põhjusel, et homovahekorrast lapsi ei sünni.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:14
Ainult tuul ulub... lage liiv ja tühi väli....

... lisaks jfjm va tuulelipp, lipendab tuules, nagu tavaliselt
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:18
Mina pole leidnud vajaliku olevat enda pead üldse selle kooseluseadusega vaevata. Aga mis lapsendamisse puutub, siis just heterod on ju need, kes sigitavad lapsi, keda ei taha, oska, suuda kasvatada. Kõigepealt tuleks siis keelata ära vastutustundetutel heterotel laste saamine.
Väga levinud on nimetus "koolipreili". See tähendab et läbi aegade on sageli olnud laste õpetajateks vallalised naisterahvad. Mõned üsna eakad ja paljud neist suridki vanatüdrukutena. Aga äkki olid nad lesbid?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:22
Natureboy, kas jalgealune kõigub, et nii ebakindel oled oma teemadega. Vaja ikka ja jälle teisi materdada, et siis ise suure ja ilusana tunduda.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:27
Ära nüüd solvu Preili Kadmil aga kas sa oled gayaktivist või muidu poliitiliselt erakonna poolt kes selle vastutustundetu seaduse vastu võttis?
2Pede last kasvatamas, olge ikka nüüd.
Muide Hr Joteff, mul perearst oli lesbi ja see lausa vihkas meeskodanikke, mitte et ma vaid iseenda peal seda tundnud oleks.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:30
Nature, mina vähemalt keeran ennast vastavalt tuulele, aga sina oled arvatavas tuulesuunas kinniroostetanud. Mind nimetad pugejaks, aga ise poed siin homofoobidest "supermeeste" ees
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:32
Kadimil, juba mitmes kord sooviks teada sinu vastust minu küsimusele, aga ei, ikka saan vastuseks minu konkreetse isiku materdamise ja väikse lapse "ise oled"

Aga pole hullu, kõik ei julgegi oma arvamust avaldada, rääkimata oma seisukohtade põhjendamisest või mõistlikust arutelust
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:35
Nature, sina ju ei avalda oma arvamust, sa vaid kiidad teatud seltskonnale takka.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:38
PEDe, kas lastekodu on parem lahendus, kus heterod üritavad varastada, ka seda piskut, mis riik lastele määranud.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:39
PED...., ei ole vaja mulle silte külge kleepida. Olen täitsa tavaline kodanik, kes elab oma elu. Kuid sedasi püüan küll käituda ja olla, et oma tõekspidamisi mitte teistele peale suruda. Mulle võib paljugi mitte meeldida, kuid elan oma elu ja olen sellega rahul. Miks peaksin sinu kombel homosid vihkama? Pole nagu põhjust sedasi käituda.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:42
Sellised vargad on vaja ära peita väga pikaks ajaks.
Muide Hr. Jott, minule näiteks ei antkski lastekodust last kuna ma üksikisa, järeleproovitud teema omalajal.
Ma võin olla pervert.
Kusotsast sa siis annad pederastidele õiguse last kasvatada, kas lapsest peab ka piider tulema?
Aga tulebki, mis aga koolis veel juhtuma hakkab, annad sa mees endale aru või teised, kes sinuga samal lainel loksuvad?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:44
Natureboy, ma ju vastasin. Ok ütlen veel, et kõigil on õigus elada oma elu. Mis Sulle veel arusaamatuks jäi?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:50
Absoluutselt Preili on teil õigus, keegi polegi vastupidist väitnud, räägin ju millestki muust.
Ega ma pea silmas kellegi elimineerimisest.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 22:56
PEDe. olen jätkuvalt seda meelt, et homoks sünnitakse. Kasvatuse mõju võib alles siis mängima hakata, kui vastassugu ärapõlgab. Ja üks põlgamise põhjustest on just seesama vihkamine, mida sa siin propageerid.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 23:03
PED..., kas Sa mitte pole see ära kadunud Raitsx. Tema ajas ka sama joru siin mitmeid kuid tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-27 23:04
Ma ei propageeri vihkamist, ma räägin hoopis millegist muust, loe teema läbi ja siis räägi.
Pigem ikka vastaspool andis põhjuse neid mitte sallida.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-28 03:51
sind jotike tehti pedeks
˅ näita rohkem ˅
2015-02-28 07:47
Aga sina Tiiduke? Kas oled seda sünnist saati, või alustasid siis, kui kuivale jäid?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-28 09:52
vahet pole,ma vähemalt julgen seda tunnistada.sa aga istud kapis juba pikemat aega.
tule kapist väja vändagangster
˅ näita rohkem ˅
2015-02-28 10:02
Häbi tunnistada, aga ma pole tõesti tundnud vajadust kappi pugemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-01 19:08
Kas just iga teine mees on pede, see on kaheldav aga iga teine pede on küll mees!
˅ näita rohkem ˅
2015-03-01 19:21
parma, sa ei taha ometi öelda, et pooled peded pole üldse mehed?

ma olen ka vahel vaadanud, et mingi inimeselaadne toode (nagu juustulaadne toode, kohukeselaadne toode jne) hõljub tänaval või poes ringi ja iniseb teise omasugusega midagi läbi peanaha. nüüd ma siis tean
˅ näita rohkem ˅
2015-03-01 19:24
noh, kas saab meheks pidada indiviidi, kes ise ennast naiseks peab? ... selles suhtes on parmal nagu õigus... naiseks KA nagu pidada ei saa, kuna oleks nagu naisi elu jooksul näind...seega- kellega tegu?....
˅ näita rohkem ˅
2015-03-01 19:24
Lihtne värk. 1(üks) keda pannakse ja 2(teine) kes paneb. Nr kaks ehk teine on siis mees
˅ näita rohkem ˅
2015-03-01 19:25
no selle kohta üeldakse, et: "kes ees, see mees"
˅ näita rohkem ˅
2015-03-01 19:53
õigus. strapihuvilised on ka EES
˅ näita rohkem ˅
2015-03-01 20:17
Kas pole vastupidi? Ees ju see, kes ettevõetakse
˅ näita rohkem ˅
2015-03-01 20:26
Ees on see, kes eest suhu võtab.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-02 18:35
To Vabakuulaja.
Indiviidi, kes on mees aga peab ennast naiseks saab nimetada tü...a naisterahvaks.
˅ näita rohkem ˅