Foorum
2015-02-23 20:34
Vaadates seda pidevalt kasvavat "seelikus/sukkades meeste" hulka, ning pidevat "olen mees imen munni" osakaalu, siis tekkib küsimus et kas tõesti iga teine mees ihas on PEDE?

Ehk oleme oma tolerantse vabariigiga veidi liiga kaugele läinud? Saabuv vabariigi aastapäev on igati õige aeg selliste asjade arutamiseks.

Vana nali "valge heteromees on enim ohustatud liik", tundub tänases maailmas väga tõsiseks muutuvat.

Tegelikult ootan juba ammu uue keskkonna loomist, iha.ee on oma võlu ammu kaotanud. Ehk loob keegi kunagi sellise unistuste keskkonna kus suhtlevad vaid heterod ja puuduvad igasugu "Carmenid"
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 21:08
Kuna juba sain mõned kurjad kirjad, mis kinnitab minu kahtlusi ja siinset suurt pedede osakaalu, siis täpsustan.
Mind peded ja igasugu transad ei häiriks kui nad püsiks kusagil omaette või hoiaks madalat profiili. Aga neil ju vaja pidevalt ennast esiletuua.
Krt iga kord kui siia ihasse logida, siis esilehel juba paistab mõni sukkades õllekõhuga isane, kes ootavalt oma urruauku kõigile demonstreerib. Või siis kuidas üks vunts teise vuntsi m.nni lutsutab nagu oleks tegu kuuma suvepäeva ja jahutava mahlapulgaga.

Pealegi kui peded teevad paraadi, siis ei tohi sina heterona sõnagi selle vastu öelda, aga kui heterod teeks ainult heterodele mõeldud paraadi, vot kus siis oleks peded kisa kuulda. Kas natuke silmakirjalik pole?

Ühesõnaga peremehed on lasknud igasugu korra käest. Täpselt nagu Mutionu pidu või Mägra maja.
Lillad, sibulad, murjamid tunnevad ennast liiga hästi.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 21:09
Au ja kiitus teemaalgatajale! Sul on täiesti tuline õigus
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 22:05
Kurat, mida te vingute? Pedesid võiks kümme korda rohkem olla, siis naised enam ei pipardaks
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 22:31
Jott pani kümnesse
Aga tõsi see on, et viimasel ajal on hakatud pedendust propageerima, eks see ole valimisvõitluse tarvis, siiski jään oma arvamuse juurde, et kui nad liiga avalikult hakkavad esinema, tekivad grupid kes siis alustavad sõjategevust nende vastu.
See enam, kui kindel.
Peded on nagu juudid, targad inimesed, telesaate juhtegi üsna mitu.
Rääkimatta avaliku elu tegelastest, seetõttu nad oma debiilse seaduse vastu võtsidki.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:12
Jott, selleks pole vaja pedesid et õige mees omale naisi saaks.
Ainult äpu mees nutab suure konkurentsi üle. Niigi on ju naisi kõvasti rohkem kui mehi.

Sry, aga enamik neid avaliku elu tuntud pedesid on oma iq tasemelt ikka tunduvalt maas kui enamus nende heterodest töökaaslasi. Elavad mingis omas mullis ja loodavad mingile "punasele raamatule", pealegi profesionaal ei rõhu oma vähemuse eelistusele.

Isiklikult ei rõhu ma mingile vägivaldusele ega õhuta mingeid ähvardusi.

Lihtsalt ma tahan elada normaalse inimese elu normaalsel maal, ning mingid väärastunud isiksused ei ole mitte normaalne.
Kui sündisid mehena, siis oled ja elad mehena, ning soovid luua suhte naisega. Kui ei suuda seda, siis sry sinu maailm asub kusagil mujal.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:15
http://www.youtube.com/watch?v=u-9KU1Op8M8

˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:26
hea lugu nature.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:27
Natureboy, kas tunned end tõesti ohustatina et siin pidevalt pasundad. Kui sinu kodus on kõik korras, siis milles on probleem. Ela oma elu ja jäta teiste elud nende otsustada. Vihkamisega ei muutu sa sugugi mehelikumaks. See et sa siin pidevalt teiste olemust arvustad näitab ainult sinu nõrkust.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:28
"Kui sündisid mehena, siis oled ja elad mehena, ning soovid luua suhte naisega. Kui ei suuda seda, siis sry sinu maailm asub kusagil mujal."
Nature, nõukaajal oli pederastia kriminaal kuritegu ja kõik peded pidid kapis tegutsema. avalikult aga elama "normaalset" mehe elu. Nende naised olid kõige õnnetumad inimesed, sest mees ise ei tahtnud ja teistele ka ei lubanud.
Ja kuhu teisele maale sa nad siis kihutaksid?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:29
Ma ei saanud kommentterimata jätta, et iha.ee tõenäoliselt kõige "pedelikum" pilt on teemaalgataja punane tagumik. Kohe esimesest pilgust tekib tunne, et poiss tahab vist ikka pepusse saada.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:37
Omal ajal olen ma geimeestelt piisavalt kirju saanud, lühikese sõnumiga, et "imeks" või "võtaks suhu". Vastavad emoticonid juurde lisatud. Saaksin võib-olla tänaseni, kui meeste kirju ära ei oleks blokkinud.
Ehk siis viisakuses ma homosid küll ei süüdistaks.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:42
Olen arvamusel, et suurem osa homofoobidest on ise homoseksuaalsete kalduvustega(nad ei tunnista seda, ka iseendale mitte). Nende suurimaks hirmuks on, et äkki peetakse neid ka pededeks. Hirm teadupoolest ei teki tühjale kohale.
Osad homofoobid on muidugi ka kasvatuse ohvrid, aga seda seni, kuni õpivad iseseisvalt mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:43
Jah hetero mees ei oska naisi hinnata, aga pede ei tahagi naisi hinnata. Oskust on võimalik lihvida, aga tahtmise tunnet võimatu saavutada.

Nõrkus on see kui mõni siin eelkommenteerija konkreetselt minu isiku kallale hüppab
Huvitav kas mõni kes ka siin pasundab, tunneb siis ka ennast kuidagi ohustatuna?

Lihtsalt kaua võib seda väärarusaama nunnutamist jätkata? Kaua neid pedekaid seal vatis tuleb kanda?
Järgmiseks varsti ongi, et hetero ei tohi enda seksuaalsuse kohta midagi öelda, sest muidu diskrimineerid pedesid

Tõsiasi on see, et pedendus või "sündisin vales kehas" on ikkagi psühholoogiline kiiks ja selle vastu ei saagi keegi midagi vaielda.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:52
Nature, sallimatus on ka psühholoogiline kiiks ja minumeelest palju hullem.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-23 23:57
Carmen, kui sa tahad olla naine, siis käitu ja suhtle ka naiselikult.
Naisteriided, meik ja enda naiseks nimetamine ei muuda midagi, kui eneseväljendus ja käitumine jääb ossi tasemele.

Jf, ma tean küll sinu pidevalt kõigile pugejalikku väljendusoskust ja suhtumist, et parim kaitse on rünnak

Aga 5+ kõigile neile kes teemast mõnusalt mööda jauravad
Ning ma juba teadsin seda ette, et valge hetereo eesti mees ei tohi oma avalikku arvamust avaldada
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 00:02
Jf, selle pideva lahmimise asemel ütle parem enda põhjendatud arvamus välja või jääb julgusest puudu, et äkki sattud kellegi põlguse alla

Parem põhjenda siis miks üks või teine minu väide on vale või väär, või mis sina arvad.

Muidu jääb sust mulje nagu tuulelipust
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 00:11
Nature, kui Sa natuke asja üle järele mõtled, siis homod ei ründa ju heterosid ega ohusta neid kuidagi. Ma ei ole lugenud ühegi homo sõnavõttu, kus ta nõuaks heterote eemaldamist siit portaalist või keelaks heterotel ennast heterona presenteerimast. Küll aga tahab mingi hulk inimesi keelata selliste asjade tegemist homodel.

Ehk siis heteroseksuaalset valget meest ei ründa ega ohusta keegi. Küll aga mingi osa neid mehi võtavad endale õiguse rünnata ja ohustada homoseksuaale ja mittevalgeid. Rassism ja homofoobia on selle nimetused.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 00:13
Naturboy, see pole esimene kord kui sa homode suunas rusikat vehid. Mida see sulle annab, et seda teemat siin pidevalt esile tõstad. Kas see sulle meeldib või mitte, aga sina kahjuks ei suuda midagi muuta. See on nii sajandeid olnud ja kindlasti on ka edasi. Sina ju oled see, kes siin tolmu üles keerutab, kuid saa juba sellest aru et sellega ei saavuta sa midagi.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 00:19
100% heterol oleks savi, kes mida kuulutab ja mida seljas kannab fotodel

aga seda teemaalgata peput kontol, seda paneks küll, igas asendis ja sügavalt, äkki siis jääb vait
ruigab juba mitmeid kordi ja halab "pedede" peale
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 09:07
Imeja kirjutasid " Tundub et vihkamine ja sapipritsimine on sulle omane." jah on sinusuguste suhtes .... ise olete selle ka tekitanud , seega ära imesta , et sinusuguseid vaenlastena võtan ja nature algatatud jutt on otsene rünnak vähemuste suhtes, kahju , et vähemused nurka peitu poevad ja lasevad enda peal trampida.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 09:21
kle RED sa räägid ja käitud seal öösaates nagu mees, miks kujutad endale ette et sa ei ole mees. ja kui sulle mehed meeldivad siis lihtsalt pede
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 09:35
Et kui nagu ihhhiii ja hahhaaa ei ole , siis olen see ja too , ma arvan , et kõik ei pea olema bimbod .... ja millal sa saadet viimati vaatasid ? Vaevalt sa üldse oled millegisse süüvinud millest seal juttu.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 11:18
Ela ise ja lase teistel elada, sobiks siia hästi. Kas see teeb minust halvema inimese, et pere kõrvalt vahest nõ "patustun" naisterahva kaisus ? Mis peaks mulle korda minema, et kõrvalkorteriuksest väljuvad käsikäes noormehed ja suunduvad oma igapäevaelu asju ajama. Muideks vägagi intelligentsed ja toredad inimesed. No ja mulle ei meeldi punapead ja vuntsid mehel. Ka habe on rõveduse tipp. Ma ei tule siia habemikke kritiseerima kõva häälega. See on minu probleem, et see mulle ei meeldi.
Ja kui palju on veel selliseid igapäevaseid asju, mis ei meeldi, ei salli ja ei armasta... Meil kõigil. Me ei karju kuskil foorumis, et kala on ikka üks rõve asi küll, mina seda ei söö ja ei saa mitte vaadatagi inimest, kelle taldrikus see ilutseb. Vuih Kohutav, mulle meeldib sealiha ja sina pead ka seda sööma
Sellel teemal võib jäädagi diskuteerima. Kellele ema, kellele tütar. Niipalju kui on inimesi, on ka arvamusi, meeldimisi ja mittemeeldimisi.
Ühesõnaga, olge õnnelikud enda kõrval olevate inimeste üle, me elame üks kord ja igal inimesel on õigus siin päikese all olla. Armastagu ta siis naisi, mehi, sealiha või kala
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 14:41
Päris nii ei ole geooy, sest mees ja naine on loodud ilma selleks, et inimkonda jätkata.
See on ikka kiiks aga olgu sallivusega nagu on, vähemalt peale ennast suruma nad ei peaks.
Veelkord rõhutan, kooseluseadus võeti vastu ilma rahvahääletuseta, sest sel juhul oleks see KOLINAGA ümber lükatud.
Midagi sellist ei sooviks küll siia nagu see on lääne-euroopas, kus peded ikka väga ülbelt ja iseenesetmõistetavalt käituvad.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 17:37
"Ülbelt ja iseenesestmõistetavalt"?

Kas nad peaksid siis ringi käima, silmad maas ja häbipuna palgeil, ennast halvustades ja oma seksuaalseid eelistusi perverssuseks pidades? Hea küll, ma saan ehk aru paduusklikust, kes tõepoolest peab seksi ainsaks eesmärgiks laste saamist, kes on vastu kondoomi kasutamisele ja kelle arvates peavad kõik elu jooksul piirduma vaid ühe partneriga. Aga jäikadest moraalinormidest mittehoolival heterol ei tohiks küll homo suhtes mingit kobisemist olla, kuni see homo oma asja ajab ning heterole seksuaalselt ligi ei tiku.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 21:04
Ma ei rääkinud sõnagi kooseluseadusest vms. Üritasin öelda, et see kes naabri uksest sisse/välja käib ei peaks puutuma kellegisse. Niikaua kuniks otsest ebameeldivat suhtlust pole.
Jah sallivus on see sõna tõesti. Mis vahet seal on, kes kellega käib Mulle ta käsi püksi ei topi ju, piltlikult öeldes siis.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-24 23:36
Tundub, et mõnel on lihtsalt tähelepanuvajadus nii suur, et ei tea mis sellega peale hakata. Vabandused teema risustamise pärast
˅ näita rohkem ˅
2015-02-25 08:34
To brillamento.
Just nimelt ülbelt.
Saksamaal ühes hotellis oli lilladel oma vikerakaare lipp aknast välja pandud lehvima ja kisendasid aknal, kui vahva on neil ja millest teised ilma jäänud, samal ajal kutsudes inimesi uut kogemust proovima, kui sa ei tea siis ära võta sõna, seal neile jh ongi see iseenesest mõistetav, samalajal vaadates neid tänaval patseeruvaid kodanikke vaatad ja mõtled, mida fukki on teinud nö.vaba maailm oma inimestega, kes totakalt ja ebalevalt naeratavad.
Õnneks ma suht tolerantne tüüp ja suutsin nooremaid kaaslasi ohjeldada, üks suutis juba kivi aknast sisse saata, hädavaevu sain poisid minema sealt, eks alko tegi oma töö ja saksa pedede jaoks oleks asi võinud kurvalt lõppeda.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-25 11:32
Tundub, et enamik postitajaid ei oska lugeda . Teema algataja ei kirjutanud sellest, kui nõmedad on peded,mitte seetõttu, et kangesti midagi nende vastu oleks . Vaid et massiliselt kirjutavad homod või bi-d . Kes siis püüavad kas rumalusest või suurest kiimast heteromehi "ümber pöörata" . "Noh et räägid küll naistest ja ootad naiste kirju, aga tegelt kui naisi ei saa, siis käiks ju mees ka vä?"

Kusjuures eelmise lõigu viimane lause enamvähem ühes mulle saadetud kirjas ka oli. Sõnastus küll veits teine,aga konkreetnse sõnum selline . Huvitav, kuidas sellist "diagnoosi" nimetatakse, kus homod otsivad rubriigis "Mees otsib naist" või kui on kirjas, et otsin heteropaari, siis tulevad mingid "täisverelised homod" või "meespool bi", et kogemusi pakkuda kas aktiivses või passiivses osas .
Sealjuures ju ega ei tea ka, kas naispool ongi naine või naiseriietes mees sellisel juhul . Isegi siin kuulutustes kirjas, et otsitakse tutvusi hetero või bi-meestega,kellele "kannikasse susata" . Et kas homodel on mingi värbamiskampaania käsil või, et otsitakse heteromehi, keda "tagant panna või vänt oskuslikult lõpuni imeda" . Et nagu homod üksteist ei eruta, kuid heteromehed selles mõttes nagu süütud mängukannid ja bi-d need kahevahel olevad õnnetud, keda homod "kaitsma" peavad.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-25 16:45
Peded landivad kapipedesid, kellel samuti ankeedis kirjas, et hetero. Mulle on kümned 110% heterod kirjutanud, et kas ei tahaks meest proovida. Seega, ega peded süüdi pole, et osad meie kaasvõitlejatest on kahepalgelised argpüksid.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-25 21:31
Saatana homot!? Pole midagi paremat selle teema kohta öelda
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 00:29
PEDestonia, idioote on kõigi gruppide seas, keda ühiskonnas kohata võib. On neid homode ja heterote seas, rikaste ja vaeste seas, pikkade ja lühikeste seas, abielurahva ja vallaliste seas. Aga ei maksa mõne idioodi pärast kogu gruppi idiootideks temberldada, vastasel juhul ei saa enam kedagi varsti normaalsena võtta.

Iha on seksisait, väitku mõni niisama uudishimutsev koduperenaine mida tahes. Seksisaidilt otsitakse seksi. Ma ei tea, miks homo ennast heterona peaks presenteerima, kui ta tegelikult oma sookaaslast otsib, aga nagu eelnevalt kirjas, siis idioote on kõigi seas. Samamoodi esinevad mõned heteromehed siin naisena ja vanad noortena.
Kui ei taha meestelt kirju, siis saab neile oma kirjakasti sulgeda. Mina tegin nii ja väga rahulik on peale seda. Misasja te neid kirju loete ja siis foorumisse homosid sõimama tulete? Sama asi on kuulutustega. Ei pea ju iga viimast kui kuulutust läbi lugema!
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 11:04
Huvitav, miks just koduperenaine kuidagi teisiti sellest saidist peaks arvama?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 11:08
Koduperenaised igatsevad enamasti tähelepanu, et endas naine jälle üles äratada.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 11:17
Arvan, et tähelepanu igatsevad kõik naised, ei ole need koduperenaised mingi eri liik.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 11:31
Ja kui nüüd teemaalgatusse tagasi jõuda, siis tahavad seda tähelepanu needsamad sukkades mehed ja peded.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 11:32
Tõin koduperenaised välja, sest kuulun ise sellesse jaotusse ning julgen vastu vaielda Brillamento "faktile", nagu kõik soovivad leida siit eelkõige seksi. See pole nii.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 16:10
Mina pole küll koduperenaine, aga kasutan ka seda siin suhtlemiskohana. Seksisait on see selle poolest, et siin võib ilma punastamata seksist rääkida. Kui suhtlus on määratud seksini jõudma, siis see seks ka tuleb ja vahet pole, kus see suhtlus toimub. Need kes siin iga hinna eest seksi otsivad, valmistavad vaid iseendale ja teistele pettumusi.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 16:52
jotti vimasele arvamusele kirjutan alla kõigi nelja käpaga
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 16:55
Lihtne3, räägime seksist, millises poosis sulle meeldib enim seksida? Palun ära ainult punasta- joodad hõbeda nihke.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 16:58
Urukassike ehk mainib enda poosid ka enne ära
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 16:59
Kurat eile lugesin, et ratsaasendiga võivad mehed penise trauma saada, kui naised liiga hoogu lähevad
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 17:01
Buldog, dogi, saksa lambakoer- neil on hea stiil
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 17:05
Tuti puhul on see topeltnauding - saad ka kunstielamuse
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 17:20
Kultuurilembust ma ei salga, aga see pole kujundanud minu eelistusi. Ka pean nentima, et seksides pole ma kunagi (teadlikult) sellele valdkonnale tähelepanu pööranud. Pöördvõrdeline variant on võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 17:39
tutikene, kas sul on mure, et su stsenaariume ei viitsita järgida?

ma ei ole kordagi sattunud partneri peale, kellel nii kiiresti lahti läheks, et rangelt ühe asendiga asjad aetud saaks nii et mis seal ikka lemmikut valida, tuleb hetkes olla ja loovalt läheneda
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 18:57
Õel-õel-kadestusväärne!
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 22:34
Seks, kallis Urukass, ei pea ilmtingimata olema füüsiline kohtumine. Seks on ka sõnades, piltides, flirdis jne.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-26 22:39
seks on füüsiline. muu on porr ja vaimunärimine.
˅ näita rohkem ˅