Foorum
2015-04-06 20:45
Tegelikult saab küll, banni panna, nimelt ip järgi.
Kas nad ei oska või ei taha aga ip banni saanu, kes arvutit tabab võib banni panijale sellise p..a kaela tuua, et hoia alt
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 20:46
hea küll ma üritan kuid ei luba miskit vahest on tore ropendada ja nüüd pedepoisid velts ja bona otsige limpsin teema üles ja tõmmake seal palju kulub ma tulen ka seltsi
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 20:47
Jfjm, mina saan väga hästi aru, mis kuulub normaalse käitumise juurde. Kuid vahest olen ka üle võlli läinud.

Ma ei ütle, et kõik, mis ma olen teinud oli õige. Kuid kõike mida ma olen teinud, tegin ma auväärse eesmärgi nimel.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 20:53
Limpsin, tänud pakumise eest, kuid mul targematki teha. Võite seal veltsiga teineteist panna nii kuis jaksate.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 20:56
ok, oli mis oli.... kõik teevad vigu.... lepime nüüd ilusasti ära ja jääme rõõmsalt inimlikuks
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 21:36
PEDe, IP bann aitab ainult staatilise IP korral, see on siis, kui istud juhtme otsas ja ka siis mitte alati. Muudel juhtudel teed modemile restardi, kustutad küpsised ja oled jälle puhas poiss.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 22:14
Jott ära sa ka õhuta neid tegelasi tagant, eks!

Unistamine vs reaalsus?

Tegin flirtic lehele 2 kontot. Kauni mehe ja kauni naise.

Kaunis mees sai esimese 24 tunni jooksul 4 (nelja) täitsa korraliku naisterahva nr, ilma et oleks sõnagi peotanud või midagi sarnast. Lisaks veel päris palju kauneid enesetutvustusi ja kohtumiste pakkumisi. Kusjuures vastu kirjutasin ainult ühele. Ütleme, et kaunis ja jõuka välimusega mees Eestis ilma naiseta ei jää. Sealjuures, niiöelda rahaeest tibisi oli paar ainult.

Kaunis naine, sai kohutaval hulgal seksi pakkumisi. Aga mitteühtegi telefoni nr. Rahapkkumisi oli, aga ka ainult mõned. Rohkesti oli tere ja mis teed, teeme ka vä tüüpi pakkumisi. Mõned luuletused, ning paar täitsa asjaliku ja korraliku välimusega poisi kirja oli ka.
Kaunis naine, saab Eestis ohtralt seksi ja võibolla ka päris mehe, kui ühe silma kinni pigistab.

Seega. Hea ja jõuka välimusega mees läheb igast asendist iga kell loosi, ning naised on suht kindlate kavatsustega. St, et laotakse kohe kõik hingetaga olev peopeale, panneks niiöelda ühele kaardile kõik mis saada on. Seega naised pingutavad rohkem kirjutades.
Kaunis naine saab kõvasti tähelepanu. Mehed panustavad ilmselt rohkem edasisele kohtumise kavale ja või enda väljanäitusele. Kirjadega eriti ei pingutata.

Koleda mehe kontot pole vaja teha, sest mul on enda pildiga seal see asi olemas ja ega eriti ei kirjutata. Koleda naise kontot pole mõtet teha, ega sealt ka midagi paremat ei tule.

Sellest kõigest tulenevalt, avaldasingi mõtet, et unistatakse kaunis tja jõukast mehest/naisest. Vot.

Üthe huvitavat asja märkasin sealjuures. Paar naist kargas kohe ligi ja kukkus kunist meest täiega piinama, et miks vale pilt on ja see tuleb kohe maha võtta. Ise vahetasid piigad iga natukese aja tagant enda pilte. Ilmselt mingi perverssus või midagi sarnast.
Kauni naise pilte ei seadnud keegi kahtluse alla Kõik oli imetore.

ps. Natukene on paha ka olla, et sedasi inimesi narrisin. Kes asjalikult ja tõsiselt kirjutas, sellele saatsin ka vabandused ja rääkisin loo ära. Maha ei lubatud lüüa.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 22:28
http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=488534

mis moodi öelda talle, et jõhker. ise arvab, et on maailm
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 22:40
kui aus olla sooviks ma emalinnuga tsirkit-tsirkit teha
˅ näita rohkem ˅
2015-04-07 01:27
parma et sa teaksid, see millest penskar kirjutas ip ja modem jne.Tean neid nõkse juba 15 aastat.
Milleks on olemas proxy.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-07 12:32
Parma, vinge eksperiment! Ma arvan, et selle tulemused on täiesti asjakohased.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-08 12:02
Tundub et rahu on jälle tagasi tulnud.See on hea.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-08 21:23
jah bona hakkas kartma
˅ näita rohkem ˅
2015-04-14 20:47
Eile tuli mul teatud eesmärgiga seoses kõne all olev film teist korda ära vaadata. Panin tähele, et ei Ana ega Christian ei olnud bikiinipiirkonnast karvutud.
Olen küsinud intiimpiirkonna karvkatte kohta ka enda laste käest (kahekümnendates noored) ja saanud vastuseks, et järjest vähem on neid, kes "kampsikusse augu lõikavad" Piiratakse, seda küll
˅ näita rohkem ˅
2015-04-14 21:11
Ei tahaks karvaseid küll kurvastada, aga ...

http://metro.co.uk/2015/03/03/dakota-johnsons-pubic-hair-in-fifty-shades-of-grey-was-fake-5086976/
˅ näita rohkem ˅
2015-04-14 22:15
Tutvusin artikliga. Ei mingit kurvastust. Ilusad inimesed, ilusad kehad. See, mida taheti näidata, seda ju ka nähakse
˅ näita rohkem ˅
2015-04-15 20:52
Miks ma peaks tahtma alaealisena välja näha? Ei kanna džunglit vaid eelistan piiratud soengut, et pisut omalaadne olla.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-19 21:14
Kusjuures, naispubliku ajasid itsitama hoopis Ana karvased kintsud
˅ näita rohkem ˅
2015-04-19 21:17
tsirkit-tsirkit neegrieide ja cucurbita´ga
˅ näita rohkem ˅