Foorum
2015-04-04 20:43
Naiste eest ei tea rääkida, aga mina küll naist rikkuse järgi ei vali. Pigem isegi on rikas naine halb variant, kui mees ka rikas ei ole. Mulle näiteks mingi toyboy elu ei sobiks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 20:46
Brilla, me räägime unistustest praegu, mitte valikute järgi. Ja vaevalt ka sinagi sellisele naisele ei ütleks, kui kätte saaks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 20:52
Sõltub, mida rikkuseks pidada, aga vähemalt ühele üsna jõukale daamile olen ma ei öelnud.
Mina unistan pigem sellest, et oleks ilus, arukas, heatahtlik ja julge neiu, kellega koos oleks hea olla. Rahal puudub selles unistuses igasugune roll.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 20:57
No jah, ma ei tahtnudki just rahale rõhku panna. Ma nimelt mainisin, et jõukas. Et teenib hästi lihtsalt, mitte just ülirikas, vaid selline tugevalt üle keskmis rohkem võimekas varandust kokku kühveldama.
Ja muideks, Brilla, su unistuste tüdrukul on kõik eeldused olemas, et jõukaks saada ja ilmselt on ka jõukas.
"ilus, arukas, heatahtlik ja julge neiu". Selliste väljavaadetega ilmselt uksetaha teda kuskil tööpörsil ei jäeta.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 21:01
Nojah, seda küll, et tüdruk võiks iseendaga ikka hakkama saada, mitte näiteks ihas vip-staatuseid või klubikülastusi nurumas käia. Aga muu ei ole minu jaoks tõesti oluline. Teenigu ta siis üle või alla keskmise palga, omagu vara või ärgu omagu - täiesti tähtsusetu.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 21:02
Mida ei usu? Mis mõttes, kui vastu jalutaks, siis ei ei ütleks??
Ma olen juba oma jaa öelnud ühele ja mulle temast täielikult piisab.
Jõukus ei ole elus peamine asi. Otsida jõukust või mingit kasu oma paarilises on minu arvates juba väärtustepõhine otsus. Mina seda ei teeks ja ei tee. Ma eelistan siduda ennast armastuse pärast.
Ma loen õigeks selle, mida saavutatakse koos ja isegi siis ma ei seaks ühiseks eesmärgiks jõukust, vaid koos kulgemist ja jagamist. Jonn on hea omadus seejuures. Kui seda nn head jonni on, saab alati hakkama, töökust ka.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 21:08
Ah, te ei oska üldse unistada.
Niikunii salaja unistate ja siis ei julge seda siin välja öelda.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 21:29
Parma, mehed võivad küll vahest unistada rikkast naisest, aga reaalsuses selline liit just eriti püsiv pole. Rikkus see tähendab võimu ja kunagi tegin ma siia teema uurimusest, mis tõestas, et enamusele naistele tekitab võim masendust ning enamusele meestest tekitab masendust võimu puudumine. ja kui elavad koos rikas naine, vähem rikka mehega, siis on ju kaks masendunud inimest. Kui muidu peaks kodune elu tööelu tasakaalustama, siis nüüd see ainult võimendab seda mõlemapoolset masendust. Mõnda aega võib ju mees seda naist lüpsta, aga kaua ta vastu ei pea.
Eestis oli ju üks rikas daam, kes nuttis, et mees laskis jalga, kuigi sai kõike, mida hing ihkas.
Aga alati võib olla ka erandeid.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-04 21:35
No muidugi ei ole püsiv ei naisega ega mehega.
Ma räägin just unistustest ja kui saaks siis esimesena läheks ikka loosi see sarmikas ja jõukas mees või naine.
Paraku pole neid ju kusagilt võtta.
Ja pange tähele, ma ei räägi lihtsalt ainult rikkast mehest või naisest. Vaid KENAST/SARMIKAST jõukast mehest/naisest.
Koledatest rikkuritest ei unista ükski normaalne inimene.
Samas ka kena aga vaene ei ole eriti eelistatud. No kena aga vaese naise võib mõni veel kodustada aga.... ega see ilu ka kaua kesta. Sama lugu on ka kena aga vaese mehega. Kaua ei püsi.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 00:47
kuule utha miks sa pole naxui läinud iha-st nagu lubasid
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 01:08
Velts, äkki ta juba käis, kaua see siis aega võtab
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 08:49
Nagu aru olen saanud, siis üks siinne tuntud proua väitis, et tal olla suur armastus tekkinud.
Arusaadavalt sel juhul lahkutakse ihast, suhete jahenemisest annab märku see, kui tullakse üle pika aja tagasi ja hakatakse demagoogiat sulle peale ajama, siis see on kibestumise märk.
Kellest jutt ma loomulikult diskreetse inimesena ei avalda
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 11:57
ega see pedekunn bonabo muud ei suudagi kui minu kirjutistele vastata.vanemad tal ilmselt samasugused sitapead.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 12:54
pederollerist sitapea ja muidu türalakkuja bonakas kah klähhvmas siin.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 13:01
Velts omas elemendis.

Klähvi aga, kuid vaata et tervis jälle jupsima ei hakka ja koomasse ei lange.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 13:03
Miks siis mitte avaldada, kellest jutt, PEDestonia?
Mille jaoks võiks olla veel vajalik selline mõttetu salatsemine, kui siiani oma tegelikest mõtetest mingit saladust tehtud ei ole. Kunstlik diskreetsus?
Selline pidev, rahuldamata ja kibe uudishimu selle järele, kuidas teised elavad ning seejuures selline kängitsetud hirm, et ega ometi neil äkki liiga hästi minema hakanud ei ole?, ega nad meist paremini ei ela ja ette ei lähe ja kuidagi ohtu meie enesetunnet ei sea? jne jne – on ju sedasi? -, annab minu arvates märku hoopis kurvematest arengutest.
Selle asemel, et oma elu sitasest august (sry) välja rabeleda,istud seal ja kaebled ja - nagu siitpoolt vaadeldes tundub – püüad jõudumööda teisigi enda kõrvale tõmmata. Kui juba läks kõik põhja, siis mingu teistel ka? Või kuidas seda võiks mõista? Kas sa mitte ei näe hea meelega teisi samal tasemel ( või sellest allpool veel) seisvat nagu sa ise – kas pole siis nii? Kui inimene ei suuda tunda rõõmu teiste kordaminekute pärast, vaid unistab sellest, kuidas kellelgi veel halvem oleks – sama halb kui temal, siis liigitub see… mis sa arvad, milleks?
Ma juba sain sellest aru, et ma olen liiga huvitav siia kärbitud inimeste jaoks. Igal juhul tundub tore, et minu pärast mingit muret siin tunned, Pedestonia, aga selleks ei ole mingit vajadust. Mul lähebki täpselt nii hästi ja veel paremaks kõik läheb.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 15:15
tubli utha,kirjutasid endakoht piisavalt heasti et aru saada milline valelik sitapea sa oled. tõmba Nyyd naxui siit ja mine kellegi munni imema.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 15:32
ega sa bonakas parem ei ole.alati vaja sul sitale hakkata kui ma olen ükskõik mida siia kirjutanud.nagu penskar ütles siis oled tõeline ampelman.liigutad alles siis kui sitt püksis.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 16:02
Kuulge, härrased, kas te lihtsalt PEATE kõik teemad ära läbustama siin? Kas tõesti mingit hobi või tüdruksõpra või tööotsa vms. ei ole, millega aega sisustada?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 16:23
vahet pole mida ma siia kirjutan.bonakas tuleb alati mind ja minu kirjutist sõimama.see sitapea ei saa teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 18:30
ma võtan asja kokku sellega et mina tahaksin utaga nikkuda
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 18:39
Limpsin, sa parem ütle õdedele, et Velts hoitagu ikka hullusärgis, siis jääb see foorumi läbustamine ära. Rohud ju teda enam ei aita ja siis ongi ainuke võimalus hullu taltsutamiseks hullusärk.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 19:07
Neid postitusi lugedes tuleb tõdeda, et enamus teemad on muutunud mõne kasutaja isiklikuks prügikastiks kuhu endale sobival ajal valimatut p...ka loopida. Iha.ee'l on olemas reeglid mis paluvad kasutajatel viisakaks jääda nii jututoas kui ka foorumis nii, et siinolijad võiks neid reegleid austada.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 19:22
Mis teha, kui mõni pole veel täiskasvanuks saanud
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 19:49
Teema saanud hoo sisse taas.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 19:51
To bonabo.
Mine peegli ette, vaata sinna sügavalt ja kaua ning mõtle, kas sina oled see õige mees(naine).
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 20:22
Ma tegin endast pildi vinge
nii ilusa, et paitab hinge
see tuli nõnda tasemel,
et pruugin peegli asemel
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 21:11
Ei, mul enda soo määramisega probleemi pole.
Peeglisse vaatamise all pidasin silmas, et vaatad enda sisse, mitte tuka silumist ja muidu keerutamist peegli ees.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 21:16
velt istub kellaris märja lina sees
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 21:21
Halloo, Kosmos! Teema on "50 halli varjundit". Et siis SM teema virtuaal-verbaalne variant: keegi saab naudingu kedagi virtuaalselt sõimates...
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 21:24
velts on paha ja kuidab,minu palatist see ilus tüdruk maali ei anna veltsile enam nikku kaa lubas mulle anda hoopis
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 21:25
Väljaheite teemaks kisub jälle..... verbaalseks siis
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 21:40
tahaks teha tsirkit-tsirkit onanyymi ja utaga
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 21:42
https://www.youtube.com/watch?v=-8Ia_ws1XG0
˅ näita rohkem ˅
2015-04-05 21:46
Tegelikult natuke teemakohasem varjant.
https://www.youtube.com/watch?v=O4AUWolkP8s
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 10:43
Nüüd iha foorum hoia eest,
sest Eestimaal kaks kanget meest.
On Velts, Bonabo võtnud mureks,
et rahvas haisukätte sureks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 11:25
"Mõtle oma peaga ja luba teistelgi seda privileegi nautida!"
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 14:29
5+ luule, mida bonaka ahvi suust ei kuule.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 16:26
saa minust üle ükskord ja ära tolkne mu järel.Alati kui mul miskit öelda, olgu siis head või halba tuled sa mölisema.Ole kordki vait peale mind.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 17:19
oih se veka ilus
mind tahan seta sinu imejavelt, mind istutan sinna pealle
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 18:40
mine palun persse bonakas oma lolli ibaga.sitt oled ja selleks sa ka jääd.Penskar ùtles õieti, Ampelmann. Alati kui ma nöörist sikutn, siis su noku koos käte ja jalgadega liigub.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 18:54
Äkki hakkab aitama juba "bonaimeja" ja veel mõned..... selle omavahelise egovõitluse võiksite omavahel ära lahendada privaatsemalt mitte igas teemas s...tta loopides. Teema algatajad ja ka teised normaalsed foorumi kasutajad vaevalt tahavad näha kuidas te kõik teemad olete muutnud omavaheliseks võitluseks.....
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 19:06
seda minagi, et nad võiks teha omaenda teema- "verbaal-virtuaalpeldik" näiteks ja seal üksteist "armastusväärsustega" ülekülvata. meie, teised, sinna teemasse end ei torgiks.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 19:24
Minul poleks selle veltsiga midagi võidelda, kui ta lihtsalt lambist mingis teemas ei hakka mind solvama ja ründama.Huvitav on lihtsalt see, et Veltsil lastakse foorumis pidevalt lagastada. Ma üldse ei imesta, kui ta on varsti kohal ja oma nõmedust demonstreerib. Paar nädalat tagasi oli ühel hommikul terve iha foorum veltsi vaimusünnitist täis minu solvangutega ja midagi ei juhtunud. Velts jätkab ikka nii nagu muiste. Velts tunneb siin end nii süüdimatu ja üleolevana, et anna aga olla.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 19:32
"bona" oed ehk kuulnud, et targem annab järele....
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 19:46
"Targem annab järele mentaliteet tekitab olukorra, kus velts leiab, et on nii kõva mees ja temale reeglid ei kehti.

Mina võin vabalt järgi anda, kuid miks pole midagi ette võetud, et see velts siin foorumis pidevalt teisi ei solvaks ega ründaks. Mis õigusega võtab velts omale õiguse foorumis käituda nii nagu tema heaks arvab. Mis sülg suhu toob selle välja heidab. Huvitav oleks teada kaua sel lastakse jätkuda.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 20:04
igatahes kui selline jama foorumis jätkub siis võetakse ka midagi ette....
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 20:06
Bonabo, sa oled kuulnud sellist terminit, nagu süüdimatu. See on inimene, kelle vaimne seisund ei võimalda mõista seaduseid ja reegleid. Osad on seda sünnist saati, aga osadel on see tingitud ajutisest tervislikust seisundist. Ainuke võimalus neist pääsemiseks oleks nende likvideerimine, aga seda meie seadused ei luba. Küll aga tohib neid juhul, kui nad kujutavad ohtu teistele, või iseendale, isoleerida.
Iha kontekstis tähendaks isoleerimine konto blokeerimist, aga sellest poleks abi, sest puudub mehhanism, mis välistaks uue konto tegemise.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 20:38
kuskil foorumis peab olema limpsin69 teema selle võiks võtta omavahelise pasa loopimise kohaks seal saab mind sõimata ja pisiotsad saavad ka omavahel tõmmata nii palju kui kulub ma käiks põnevusega lugemas ja poetaks ka mõne mõttetera.On mõistlik jutt ja ettepanek minu poolt?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-06 20:44
Väga asjalik ettepanek... ja kui saaks veel sõnakasutuse vanusele vastavaks võiks juba päris rahule jääda
˅ näita rohkem ˅