Tere varahommikust ihalejad,
Kõige pealt sooviks Teile häid saabuvaid ja rahulikke jõule! !
Uskuge, kooseluseadus ei kaitse ainult omasoolisi !
Need kes seda arvavad ei ole siiski selle seadusega lähemalt tutvust teinud.
See seadus on kaasaegses ja moodsas ühiskonnas väga vajalik seadus, sest Eestlane on muu maailma mõistes uskumatu(puudub usk) ja Eestlase jaoks ei olegi viimasel ajal enam püha ei abielu ega pereväärtused.
Selleks et sellest aru saada tuleb vaadata abiellumise ja lahutamise statistikat! Usk on see mis hoiab väga paljudes riikides inimesi koos..ja vaielge mulle nüüd palun vastu !
Teema on huvitav!
Ma isiklikult läheneks teemale selle nurga alt, et anaalseks peaks olema kahe partneri ühissoov -kui üks või teine pool seda ei soovi, ei tohiks kumbagi hukka mõista aga mina ei pea normaalseks igapäevaseks voodielu osaks seda anaalseksi! Mehed ja ka naised kes anaalseksi soovivad/harrastavad, neis on tegelikult on see homoseksuaali geen olemas
!
Vaadates loomariigis loomi, siis me teame, emane indleb ainult siis kui on soov järglasi saada ehk loodusekutse, küll aga on isaseid ,kõigist liigist kes teineteisele taha trukivad
Jah, nõus, inimene on loodusekroon ja ta oskab oma ihasid kontrollida kuid suudab ka seksuaalnaudingut tajuda/hinnata aga anaalseks pikemas perspektiivis on sandistav tegevus ja mõtlev inimene ei mängi oma tervisega.
Me peaksime kõik siiski endale teadvusama,et me vananeme. Pampersitega elu ole kvaliteetne elu!
Parmaleikin, see nuber sulle küll au ei tee. Minu arust ükski normaalne mees ei uhkelda ei sekspartnerite ega muude partnerite arvuga. Vähemasti mitte härrasmees!