Foorum
2014-12-16 19:34
Neti. Äkää, see toimub naise enda peas ja ainult enda peas. Kõiki häälimis peas on, teised ei kuule. Kui need jäetakse välja ütlemata või näidatakse füüsiliselt vastupidist, siis on mõte katski kohe.
Näiteks seesama saabastega selga väljendus ja selle mõte. Kas saame tähendusest ühtemoodi aru? Kohene otsene pmst ilma eelmänguta ja pikema jututa seks.?

Aga ometi läheb tegutseja loosi, mitte jutumees.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:35
Lisan veel, et suisa oodatakse seda jalgadega selga seksi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:47
nojah, kes seiklust otsib, sellele läheb peale ilmselt küll. kui prioriteediks on pikem suhe, siis kindlasti mitte....
muide, see "saabastega selga" näikse olevat ka paljude abielumeeste viga. OMA naisega! siis käivad siin ihas ja kurdavad, et seks on kodus nagu tükitöö. otsivad siit naisi, kellega oma intiimelu vürtsitada....võõra naisega viitsivad isegi nemad vaeva näha, omaga kodus mitte....
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:49
väidan, et siin on ka sarnaseid naisi, neti
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:52
ei vaidlegi sulle vastu, vaba. naiste kohta ei tea mina rääkida, nemad mulle ei kirjuta
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:56
Saabastega selga ei pruugi viga olla. Valel ajal vales kohas tehtud liigutus lihtsalt.
Mõnele naisele meeldib, mõnele mehele meeldib. Kui nad kokku ei saa, on jama. VIGA on siis kui seda kumbki teisele ei räägi
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:09
no vaata, kui nüüd olukorda lahata....kui mees pidevalt oma naisele läheb nö saabastega selga...see on pidev kähkukas, paagid tühjaks, jälle hea ja kerge olla...aga naine? ei tule pähegi küsida, kas tema ka nii tahab?
võõra tibina juures on isegi kähkukas teistmoodi - seal on kirg ja iha, mis sest, et ka vaid paagitühjenduse eesmärgil....
oma naine kodus tahab ka särtsu!
proovige sagedamini....lilled, küünlad, Å¡ampus....te võite isegi meeldivalt üllatuda
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:13
Neti. Reeglit siin ei ole. Ma rääkisin, et põhjuseid, miks naised siin on ja miks nad seksi ei taha, on mustmudamiljon.
Ainukene, mis ma tähele olen pannud, ongi puhas juhuslikkus mis määrab selle kokkusaamise ja seksi jne jne jne.

Aga üldiselt võiks lennukipealt kotiga depreka tablette küll jagada. Viimaselajal on suhtpalju kole kergelt ärrituvaid inimesi internaadis liikvel. masu ja muud hädad.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:18
irw, mul tekkisid assotsiatsioonid marutaudivastase vaksineerimisega
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:23
Kas mitte selles viga polegi, et seda saabastega selga saavad naised kodus küll, siit otsitakse moosi saia peale.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:25
Ja ega siis ei saa ju seda oma mehega kuidagi ka rääkida, muidu nagu targad ja sõnaosavad naised ja mis nad kõik on, on järsku nagu puuga saanud ja ainult internetis võõr amehega saavad ülbitsetud.
Ah maivõi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:35
Mees peab kodus olema nagu hiromant, lugema ridade vahelt kõik naise soovid välja. Lihtsam oleks soovi avaldada, või naised sexist ei räägi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:37
see rääkimine on juba omaette teema. ma olen isiklikult kohanud mitut meest, kes on ise öelnud, et alati on vaja asjad selgeks rääkida. aga siis, kui tõesti vaja rääkida on, siis on suu vett täis - lihtsam on otsida kõrvalsuhe või teha kõrvalhüpe või minna üldse järgmise naise juurde....
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:37
a mees peabki hiromant olema, lugema soovid silmadest välja, nagu Å veijk. ja lõpuks saab ta ikka teada, miuke siga ta tegelikult on
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:41
natureboy,paramaleikin ja vabakuulaja, kolm vanapoissi kes iga päev kiunuvad ihas. loogiline et tasuta ja majanduslikult niivõrd kuivõrd kindtustatud naine teie poole ei vaatagi , milleks tutvuda mehega kes ei saa endagagi hakkama sest endaga hakkama saav mees on ammu abielumees ja tal on mitu armukest .
jfm ei lähe arvesse, tema niikuinii ei seksi enam
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:43
t4na66sel. Ma annan sulle kümme punkti, kui suudad praegu abielu teema mulle maha müüa
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:44
Ma olen kohanud mitut naist kes peale rääkimist sõimavad perverdiks.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:47
muuseas, tänaöösel, ma olen nn. "teise ringi" mees. elik siis, käidud, oldud, aitab. endaga saan kenasti hakkama, ei kurda.
ah et "Tal on mitu armukest". ja see on siis abielumehe elustandart, mille poole püüdlema? a miks siis üldse abielus olla? ohjahh, naised, ka ise te ei tea, mida tahta ja siis süüdistate meid, mehi...
ja kui siis oma mehel üks kuni mitu armukest, siis kiun jälle taevani. nokk lahti, saba kinni. paradokside maailm...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:48
Naised peavad täieliku rahulduse saamiseks armunud olema, aga mitu korda sa saad samasse mehesse armuda? Igatsetakse neid kurikuulsaid liblikaid
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:50
ja iga liblikas on alguses tõuk.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:55
Siis peab iga kahe aasta tagant elukaaslast vahetama. Nii võib jube produktiivseks asi minna kui suhetel mingi tagajärg lapse näol on.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:55
vabakuulaja, ka õigel abielunaisel on mitu armukest.
standart? noh, kui sa oled 5 aasta kaupa abielus siis arusaadav,et kaks ringi. kehvad jäteksegi teisel,kolmandal ja viiendal ringil ikka maha, vead korduvad igal ringil .
näe,mind pole veel esimeselgi ringil maha jäetud ainuke et armukesed vahtuvad
ja mulle pole mõtet moraali lugeda,kõik teavad et kõigil on armukesed sellest lihtsalt ei räägita aga kõik teavad, samas ,kui see kõigile sobib on ju tore. onju? vahe on ainult see, et need kellel on kõik, need ei kiunu siin ega ka kuskil, neil on alati rõõmus olla, sest mis sa veel ihkad, hing on rahul ja keha on rahuldatud
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:58
t4na66sel. Aga mis sind siis sõnavõtmast triggerdab?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 20:58
ma võin mürki võtta, et enamus abielunaisi sinuga ei nõustu, tänaöösel a miks sa siis üleüldse abielus oled? mehe armukestega suhtled? mees sinu armukestega suhtleb? jagate neid? segasumma suvila...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 21:01
siis, kui tõuk areneb ja tast on liblikas saanud, siis võib temasse ikka ja uuesti armuda...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 21:02
T4na sinu profiil räägib midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 21:02
olgu, ei ole minu asi. igaüks elab nagu oskab. samas ei anna miski õigust teiste pihta näpuga sihtida ja nende elu valeks nimetada. kes tahab, on abielus ühe ja ainsaga. kes tahab, vahetab partnereid, kes tahab, võtab mitu. kuniks teiste eraelusfääri sellega ei tungi, antagu aga minna...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 21:04
T4na66sel, Mul muide jookseb juba 38. abieluaasta
Saame kokku, siis selgub kes seksib, kes mitte
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 21:19
vaba, kui lihtne oleks lahtku minna aga kui raske on seda koos hoida! kas pole?
läbi aegade igal sajandil on olnud ,igas seisus inmestel armukesi.. ja kergekäeliselt lahutavad ainult need kes raskusi ei talu.
parma, mina käin sin harva ja loen ikka hoolega sinu postisusi , sa omal ajal moosisid mind osalvalt aga ma teadsin ammu et sa oled foorumi kirjatsura ja sinuga ei kohtuks isegi siis kui sa mulle selle eest peale maksaks. mine tea, millal su vanapoisi mõistus paneb teemasid tegema, palju sul on kulunud raha naistele kohvikutes !
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 21:22
Su postitustest t4na66sel pole muud arvata,kui seda,et su mees on jobu.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 21:31
Lahe, ma arvasingi, et olen osav.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-17 14:18
Mina küll seksi ei taha... tahan korralikku keppi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-17 16:54
Sa oled siis vales kohas, Sirtzakas. Metsades uidates on keppi lihtsa leida. Või kui sellist poleeritud ja uhke nupuga tahad, nagu Victoria ajastu härrasmehed kandsid, siis neid saab ilmselt kusagil Londoni butiigis heas valikus.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-02 22:53
kindlasti pole vähemalt 99% siinsetest kasutajatest HEA seksi vastu tglt midagi
aga see seksi mittesoovimise/-pakkumise märge on vast paljudele kontodele lisatud lootuses vähendada seksijanuste hordide kirju "seksi saab vä" stiilis
et nagu natuke lame viis tutvuse alustamiseks
˅ näita rohkem ˅
2022-01-02 23:02
olen üsna tuttav sellise teemaga, aga need naised ei sattu mitte kunagi sellisele saidile, sest kui inimene on vastumeelselt korduvalt vägistatud sugulisel teel, siis kindlasti ei huvita teda ükski roosa mummuke siin.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-02 23:12
keprik, vaimne tõrge seksuaalsuse suhtes misiganes põhjustel võib loomulikult osadel inimestel esineda. aga kindlasti suudavad/ihkavad mõned neist hooliva partneri poolt pakutud lähedust nautida....loomulikult mitte iga suvalisega.
siis ongi ehk lihtsam presenteerida, et üldse ei soovita seksida.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-02 23:14
Vastupidiselt võib aga ahistatud naisi siin olla just kättemaksuks meestele.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 00:54
kiisuke75
2022-01-02 23:14:27
Vastupidiselt võib aga ahistatud naisi siin olla just kättemaksuks meestele.
-------------------------------------------------------------------------------------

Kahjuks pole võimalik, see on nende jaoks oksendamiseni tülgastav. Samaväärne foobiaga või mõne ebameeldiva tegevusega, näiteks on kindlasti olemas kuskil grupp, kes fekaale söövad ja sellega end määrivad, või loomadega ... jne, milleni kõigi aju ei ulatu ja on algselt ebameeldiv.
Nüüd kujuta ette, et sind on seda korduvalt vastu enda tahtmist vägisi tegema sunnitud.
Jah tagantjärgi on lihtne öelda, et kui minul...
aga kui sa olid laps, või kui su lapsed oleks seeläbi kannatanud ... jne
võimalusi on palju ja need kes päriselt seksida ei soovi, need siia saidile ei sattu.
Küll aga võib, mitte seksi soov siin saidil tähendada, et igaüks ei ole see välja valitud.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 17:06
Kuule strapi capi, õhtal tuleb televiisorist Titanik.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 17:18
tõelised seksifoobikud ilmselt hoiavad jah sellistelt saitidelt eemale.
aga tegelikult poleks kindlasti ka siin "hooramist" ja "kusenahku" kiruvatel siivsatel vanaprouadel ühe korraliku riista vastu midagi. kui ainult kätte saaks (see kehtib ka misterj kohta ).
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 18:36
Aga caprichosa, need kingitusega kusenahad toovad sulle leiva lauale
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 20:43
misterj, pead ennast kusenahaks?
minu juurde miskipärast satuvad ikka normaalsed mehed normaalsete peenistega. ei ole sellist probleemi nagu touchil, et härrasmeeste põud kimbutab ja igal pool ainult pissinahad
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 21:14
Mina ei ole sulle kingitust toonud, kusenahad toovad
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 21:20
mina pole siin pissinahkade üle kurtnud. ajad mind touchiga segamini?
ja ise eelmise aasta lõpus lubasid kingitusega külla tulla, misterj.....aga noh, eks pissinahkadel ongi komme tühje lubadusi jagada
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 23:29
Mina juba vana mees, enam alumise peaga ei mõtle. Aga olen pika keelega
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 23:43
Sa oled persenussija
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 23:46
Mis keelel, see meelel. Oled hoopiski ise üks nussija.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-04 00:07
Sa oled Kehtna pede
˅ näita rohkem ˅
2022-01-04 00:12
Mina elan Abruka saarel. Vittu sä oot hullu.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-04 00:13
Ei ole sa oled Kehtnas
˅ näita rohkem ˅