Foorum
2014-12-14 14:06
Huvitav mis loomad need sellised

Korduvalt jääb silma naiste kontosid, kus märgitud et ei soovi seksi.

1. Kas see tähendab, et neil naistel juba on mees kes neile seksi annab? Siis tekkib küsimus, et mida nad siit tahavad.
2. Või siis on need naised lihtsalt vaimselt vigased, frigiidsed, et ei taha üldse kunagi seksi saada.
3. Kolmas variant on ka, nad on siiani süütud ja otsivad siit meest kellega abielluda ja alles siis esimest korda seksida.

Ühesõnaga miks peaks keegi ütlema, et ta ei taha seksi, see on ju puha vale
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 17:05
Nature, nad ei soovi ju seksi. Tahavad vaid raha. No ja kui muidu ei anta, siis ju võib...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 17:12
Et siis nad ei soovi üldse seksi? Kas neil siis polegi loomu(liha)likke vajadusi?

Küsimus on pigem see, et milline naine ütleb "ei, ma ei taha mitte kunagi seksi"
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 17:33
Sellist naist pole mina veel kohanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 17:50
Tee teine konto. Pane ilusad pildid ja näe rikas ja tark välja.
Imeväel tuleb neil naistel kohe seksiisu tagant taskust välja.
Nagu ikka meie tavalises pakasuhha ühiskonnas see asi käib.
Mis seal keerulist siis on?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 18:19
Ma teps ei saa aru, millest meeste aju ehitatud on?? Seksi tahab kindlasti iga naine--küsimus on selles--KELLEGA?? Ei aita tagataskust miljoneid loopiv jorss, kui ta mulle näiteks olemuselt juba vastik on Nature provotseerib jälle ajaviiteks
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 18:21
Parma, tark ei tohi küll paista. Tark oskab raha lugeda
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 18:44
Kes on "vaimselt vigane" ?
Muide, intellektipuude juures on tihti just suurenenud libiido.
Kerge "saak". Pole rahul?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 20:49
Nii et siis tuleb ikka välja, et enamus naisi lihtlabaselt valetab kui ütleb et ei taha seksi.
Paljudel ju juba kontol kirjas, et ei taha seksi. Pole jõudnud veel sõnagi öelda või pilti näidata, kui juba tõke ees. Ei aita siin teine konto ega paks tengelpung, viisakas mees austab daami soovi ja eemaldub.

Tänases elus on ju aeg see mis maksab, ausus ja otsekohesus on need mis loevad. Nii et kui mees on aus ja otsekohene, ning ütleb et tahab seksi, siis naine ikka valetab ja vassib.

Või siis ongi ühiskond jõudnud selleni, kus naised enam seksida ei soovi ja mehed peavad tolereeruma meteroseksuaalideks

Sirruke, ma siin ainult ajaviiteks käingi, seksi jaoks juba ammu uued kohad
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 21:01
narute, huvitavad isendid on ju ka need, kes mitte mingil tingimusel tutvuda ei taha muudkui aga "uudistavad" ja "vaatavad ringi", aga igasugune tutvus on no-no-no!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 21:08
No nendest 95% on ju "kapipeded" kes varjavad oma tegeliku olemuse naisekonto taha
Olles sünnilt mehed loovad naise konto, et siis oma salajasi unistusi välja elada
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 21:11
ahh, suur osa paaridestki on tegelikult mehed. kellel "naist hetkel siin ei ole". vahepeal kaalusin, et hakkaks huvitavamaid kontosi koguma, nagu kuulutusigi, aga siiani ple viitsind.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 21:16
Mis jama te ajate?

Suur osa naisi uputatakse siin seksipakkumistega üle enne kui nad pilti jõuavad panna või midagi asjalikku oma profiili kirjutada. JA seksi pakutakse kohe, mitte läbi tutvuse.
See "ei otsi seksi" on ju ilmselgelt mõeldud neile mehepoegadele, kes otsivad juhusuhteid (casual sex). See ei puuduta seksi pikema tutvuse (long term relationships või ka short term relationships) kandidaatide jaoks, need saavad ikka.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 21:18
Paaride puhul on mehed teinud salaja naisega koos mõne pildi ja siia postitanud. Siis otsivad biseksuaalseid mehi kampa, kus naine "ei saanud kahjuks tulla"

Krt ma ise ka vahepeal ajaviiteks mõtlesin seda.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 22:35
Kaks tuhat aastat(eestis 800) on naistele õpetatud, et seksi ei tohi ise küsida ning esimese küsimise peale tuleb kindlasti ei ütelda ja nagu teada, on halvad harjumused visad kaduma
˅ näita rohkem ˅
2014-12-15 00:06
2014-12-14 20:49:06

Kuidas need naised valetavad, kui kirjutavad, et ei otsi seksi? Nad ei olegi siin eesmärgiga leida sekspartnereid. Seks ei ole eesmärk, küll aga võib olla tulem, kui teed ristuvad mõne sümpaatse inimesega.
Tsiteerin:
"Muidugi sa meeldid talle, aga naised suhtuvad seksi teisiti kui mehed. Enamasti eelistavad naised voodirõõme nautida mehega, kellega nad tunnevad hingelist lähedust. Seega võib olla, et ta pole veel kindel, kas julgeb teha seda sammu ja kinkida sulle osa oma hingest. Mis saab siis, kui sa pole seda väärt ja reedad ta usaldust? Anna naisele veidi aega, et ta õpiks sind paremini tundma."
˅ näita rohkem ˅
2014-12-15 01:14
Naiste ja ja ei tähendavad pahatihti muud kui mehed on harjunud aru saama. See võib tähendada mida iganes, näiteks jah võib lõpp tulemusena tähendada ei ja vastupidi. Ja on ka naisi kes tõesti ei taha või tahavad aga iga kord peab olema nagu esimene kord kus on lilled lõunad ja kaks nädalat jahti, jube väsitav on sellisega koos elada.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-15 01:50
Ja muide mitte vähem ei väsita seesugused isendid, kes sul pidevalt nö. madratsiga järel käivad!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-15 09:27
Kui sul, nature, on omad kohad, kust keppi saad, siis miks naistel ei või olla? Selleks ei pea ju kohe enda mees olemas olema.
Lisan veel seda, et sinu suhtumine on nagu tüüpilisel kibestunud inimesel, sest kui pole millegi üle nokkida või viriseda, siis kuskilt ikka urgitsetakse mingi teema üles. Kui sul on omad "kohad" olemas, miks sa siis siin nii vingud? Mis see üldse sinu perset torgib? Oska asjast mööda vaadata! Kirjutasin siia selle vastuse, sest sa nii suure murega kirjutasid ka mulle postkasti selle probleemi.

Saa üle!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-15 16:45
Ma just tahtsin oma (seksi)tunnetest Laurakese vastu rääkida, aga lugesin ankeedist, et ta ka ei otsi seksi!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-15 20:13
No kui ei soovi seksi, siis ei soovi seksi. Next ja läheb edasi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 10:55
Naistel ei olegi seks nii tähtis kui meestel. Nad ei mõtle sellest igal hetkel.
Naine eelkõige soovib tähelepanu. Olla kellegi kaisus. Tunda, et ta on vajalik ja et keegi on toeks.
Kui naine seksib raha eest või ilma, siis on tal puudu midagi eelnimetatust.
Kui naine kirjutab, et ta ei soovi seksi, siis on ta ootus, et keegi ilma seksita pakkub tuge või siis lihtsalt lõbustab. Iseasi, kas IHA on selleks õige koht!? Igaks otsustagu ise...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 15:30
Jällekord tuli see vana ütlemine meelde, et pole naisi, kes ei anna, on vaid mehed, kes ei oska küsida.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 15:56
Sa Jotteff oled nagu zoovoliniku zuuvooder, "kõik naised on ninnud ja nännud ja mehed äpakatest äbarikud"
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 16:02
Eks ma tean omast käest
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 16:12
Njahh, vana mees aga põrsiku aru Sa Jotteff küsi ilusti, küsi kohe otse, mida Sa keerutad selle mulgu ümber tolmu
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 17:50
Laurake, kui sa seksi ei otsi, miks siis oled siin ihas? Ja miks see küsimus sinu perset torgib? Kui saad mujalt keppi, mis sa siis siit otsid?
Pakun et sina ja paljud sinu sarnased naised siin ei oska sellele vastata.
Paljud ütlevad et niisama, ajaviiteks, lihtsalt suhtlemas, jne.
Niisama ei juhtu midagi, ning mingi eesmärgiga see konto siia tehti.
Ajaviiteks, et siis ajaviiteks vaatad meeste paljaid m.nne
Suhtlemas, kellega? Nikunäljas meestega?

Nii et naised ärge ajage udu, olete siin samal eesmärgil nagu mehedki, raha ja seks. Ainult paljud proovivad siin süütut nunna mängida

Jf, seega ikkagi naised valetavad, et ei taha seksi, lihtsalt tuleb osata küsida.

Varsti oleme nagu pubekad, üks mõtleb et võiks suudelda aga ei julge kuna teine tõrjuv, ning teine mängib siivsat kuigi samas mõtleb et miks ta mind juba ei suudle
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 17:52
Mulle just mingi 27-ne mees pakkus välja, et ma tal tund aega suhu võtaks Kas peaksin ruttu lennupileti ostma ? Ma ju ka siin saidil
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 17:52
Mulle just mingi 27-ne mees pakkus välja, et ma tal tund aega suhu võtaks Kas peaksin ruttu lennupileti ostma ? Ma ju ka siin saidil
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 17:58
Sirru, ega see et seksid ei tähenda seda et kohe kõigiga ja valimatult.
Samas kui oled ihas ja väidad et sa ei seksi ja seksi ei otsi, siis tekkib ju küsimus et mida sa siis tahad
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 18:06
Nature! Mul on siin peika olemas ja temaga ma suhtlen Ja mulle meeldib just siin suhelda
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 18:36
Natureboy, lugesin su 17.50 postitust...ja mul hakkas sinust kahju....sinu elus kas puuduvad värvid, või oled siia foorumisse sisenedes (meelega) silmaklapid pähe tõmmanud...
esimesel puhul on mul sinust tõesti kahju, sest ükskõik, mismoodi sulle ka ei seletataks, sa nagunii värve ei näe...teisel puhul sa lihtsalt provotseerid. sel juhul - anna minna! ära ainult vinti üle keera...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 18:46
Haiget saanud naised, mis muud. Eks tasahilju muutuvad julgemaks. Alguses ratesse konto, siis flirticusse konto, siis suhted 24 konto, siis iha konto. Siis laveeritakse nende vahel ja tashilju hakkab aga julgus tulema. Kuni puht juhuslikkuse alusel, õigel ajal õiges kohas läheb mingi tüüp loosi.
Nii, et seltsimehed.. kantust on vaja ja veelkord kannatust, ning palju igasugu kontosi teha ja mitukümmend rauda tules hoidma ja siis ühel ilusal päeval, läbi vere higi ja seperma, saad selle seksi kätte.
Vahepeal pead küll tablette sööma ja vbla ise ka korra ravil ära käima aga kas see seks on seda vaeva väärt?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 18:51
Parma! Kas sa oled ka seda meelt, et ma pean igale kirjutajale seksi lubama ja kui ei luba--siis pean tõestama, et mul on juba partner olemas..Ju siis on oma põhjus, et seda igale iha-mehele ei ütle ja keegi ei pea kellelegi põhjendama, miks ma just selle kasutajaga kohe seksima ei jookse..Ja kõige kergem ongi öelda, et olen siin niisama, ajaviiteks
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 18:55
Sirruke. Kuskil teemas sa ütlesid kellegi kohta, et kui on see hea sõber leitud, siis ei olda siinsel lehel. Et ei ole nagu tahtmistki olla või nii. (mis sest et too kasutaja on ka teisetel lehetedel siiski ringi hulkumas).
Kas sinu väide on siis mingi jura?

Seega sa ise tunnistad ka seda, et ollakse siin siiski kepi otsinugl. Jah mõned teevad seda tasa ja targu vaikselt hästi vaikselt aga siiski tõmbab vastasusugupoolega kontakteeruma. Erutav on ju? Ajaviide, aga erutav?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:01
lööge või maha, aga antud väitluses kobin ma nature ja parmaga rahumeeli ühte paati. need mitteseksiotsijast seksiotsijad on üks kohalik paradoks uudishimu...jaajaah...
˅ näita rohkem ˅
aga siit ma selle olen leidnudki ja temaga ma siin ka kirjutan..Me tahame niisama siin olla ja tema ka tahab..Kui ta ei lubaks--siis ma läheks ..Ta tahab ka suhelda foorumis..Nii lihtne see ongi..Mingit suvalist kepipakkujat ma siit küll ei taha..
˅ näita rohkem ˅
aga siit ma selle olen leidnudki ja temaga ma siin ka kirjutan..Me tahame niisama siin olla ja tema ka tahab..Kui ta ei lubaks--siis ma läheks ..Ta tahab ka suhelda foorumis..Nii lihtne see ongi..Mingit suvalist kepipakkujat ma siit küll ei taha..
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:03
Aga ka see tegelane oli kunagi suvaline kepipakkuja
Lihtsalt oli sinujaoks õiges ajas õiges kohas.
Mingi teine kepimees on kelelgi teise jaoks jälle samas kohas.

Ah Vaba, siin on mitmeid põhjuseid, miks nii tehakse. Vahel naerad ennast puruks aga kõva häälega ei tohi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:04
mina ei saa aru, miks peaks naised siin taipamatutele meestele aru andma, miks nad siin on...kui ikka ei taipa, no siis ei aita seletamine ka. ikka ja jälle tekivad uued "miksid"....
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:09
Parma, kusjuures ei olnud tema suvaline kepipakkuja ja selleks me jutt ka sujuma hakkas.. Mulle meeldivad soliidsed mehed..Ja netil on jumala õigus!! Miks peab mingile suvalisele kepipakkujale aru andma, mitu korda ma päevas, kuus, aastas kepin ja mis poosis ja mis pesu ma kannan ja kas suhu ka võtan jne..
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:11
Neti teooria ja praktika lähevad siinkohal natuke lahku.
Sirruke. See on teine asi juba mida praegu lahendad.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:13
parma, mis lahku läheb?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:14
Teoorias tegemised ja prakitkas käitumine.
Ma ei saa näiteid tuua, läheb andmiseks
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:15
Parma..Ma ei lahenda tegelikut midagi.Igav on lihtsalt hetkel Mõni peab olema siis tööl kui mina kodus olen
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:17
no jäta nimed nimetamata, egas isiklikuks peagi minema ju...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:18
Teatud määral jah naised valetavad, aga pigem tähendab see seda, et naised ei otsi seksi nii nagu mehed - nüüd kohe iga hinna eest.
Kõigis tutvumis keskkondades on seks õhus ja seda kõigis vanusegruppides, lastest vanuriteni. Viisakatel lehtedel jäetakse see lihtsalt väljaütlemata.
Aga veebikapakkujad ju ei otsi seksi, nemad üritavad enda näitamisega raha teenida.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:23
Neti. No näiteks näidatakse meeleheitlikult välja, et mingi hingeline ja lähedusest jahumine on out mis out. Ise aga otsitakse seda õiget kellega seksida, kuigi võib selle õige ette kuvada aga siiski läheb tõrjumiseks. Tekib segadus ja mulje, et no milleks?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:28
nüüd ma ei saanud aru - naised näitavad välja, et lähedus ja hingelisus on out? äkki oled sina valesti aru saanud? valdav enamus naisi leiab siiski, et tere ja saabastega selga on out..
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:28
Teooria on ka mul tugev. Praktikas olen ma ikka palju nõrgem..nii oli ka autokooli eksamil.
˅ näita rohkem ˅