Foorum
2014-12-06 16:24
Üks asi on muidugi siinne harimatu ja labane seltskond, kes ilmselt probleeme lahendavadki rusikatega või et blõukas on/oli liiga kallis/sitt , sest oskused puuduvad,lõust on kole jne. Pean silmas mitte niivõrd foorumikasutajaid kui kuulutajaid, sest kuulutustes, kus pakutakse või küsitakse raha,vohab labane harimatus ja matslikkus .

Sama teema ka see, et BDSM ja pere- või koduvägivald kipuvad ühiskondlikus teadvuses samastuma ja eriti veel selliste massiivsete kampaaniatega nagu praegu telekast ja netist leida võib stiilis "ärge pekske ja vägistage naisi, sest naised on ka inimesed" . Kas näiteks primaatidele, kes ei oska ennast arusaadavaks sõnadega teha ja maksavad "teenuse" eest, mida kas ei pakuta või mille kvaliteet ei rahulda ja kes prosti kallal seetõttu vägivalda kasutavad on ikka reaalsuses sedavõrd taibukad, et taolised kampaaniad kohale jõuaksid?

Mis omakorda kas tahtlikult või tahtmatult raskendab tegelikult BDSM inimeste olukorda, sest jääb mulje, et mingi suvaline kolkimine ongi see kurikuulus termin . Ja alluda soovivatel naistel läheb tunduvalt raskemaks endale sobivate meeste leidmisega, sest mehed on jällegi sunnitud varjama oma kalduvusi, et "naisepeksja" tiitlit mitte saada . Või ka naistel endil, sest ilma esindusorganisatsioonita ei olegi võimalik eristada mingit suvalist violencet erootilisest või meeldivast kummagi poole jaoks .

Eraldi teema muidugi veel selles, et jutukaid huvilisi on kergem eristada kui mitte niii heade suhtlemisoskustega või häbelikke .
˅ näita rohkem ˅
2014-12-06 17:05
pista oma kampaaniad ja esindusorganisatsoonid omale persse kui midagi ei meeldi, siis kao siint lehelt, sinna kust sind lolli välja lasti
˅ näita rohkem ˅
2014-12-06 17:15
Fifty Shades of Grey hiljutine menu minu arust tõestas, et BDSM on väga selgelt eristatav tavalisest kodu- ja lähisuhtevägivallast. Vähemalt mina ei ole küll kuulnud, et keegi neid kaht asja samastaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-06 17:39
Siinsel lehel vist umbes 5 naist on kokku, kes oleks bdsm'is või säänsest asjast üldsegi huvitatud. Klientuuri netu,
˅ näita rohkem ˅
2014-12-07 17:20
Anaalfistingut praktiseerivad meil ka vist mõned üksikud inimesed, ääremaa ,mis teha...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-07 18:16
Ma küll neid kahte käitumishälvet ühte patta ei paneks ja esindusorganisatsiooni seksuaalsete hälvetega isikutele, noo ma ei tea
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 20:17
Hr.Pussy.
Mina olen ehk harimatu aga selgita mulle,kui koolis annaks inimeseõpetust nt.BDSM-i liige,sexiteemadest on jutt,mis kasvatuse või teadmise sinu arvates minu laps selliselt perversselt inimeselt(minu silmis)saaks?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 21:18
Seesamune, et telekast tuli saade "21 sajandi seks" seal räägiti, et laksu andmine on täitsa normaalne ja igapäeva seksi kuuluv tegevus muideks.
3ndas episoodis vist. Koolis ei õpetata enam tänapäeval midagi erilist. yutuub ja goole õpetavad
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 21:28
Kutsun politsei, kui keegi mulle sexi ajal laksu annab!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 21:37
ja mis sa politseile ütled? et laenake käeraudu we?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 21:47
PEDe, koolis õpetatakse seda, mis programmis kirjas ja ma pole kuulnud, et mõni BDSM-i harrastaja oleks kategooriline tavaseksi eitaja. Selles suhtes on need tavaseksi ainuvõimalikuks pidavad palju hullemad perverdid.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 21:54
Meelsamini laenaksin korraks ta teenistusrelva!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 21:57
no mis sa nüüd nii ärevile lähed, mis see paar laksukest tagumikule siis ära pole...kannatad ära
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:01
Püstol annab effekti juurde. Olete toas tulistanud? Tükkaega annab kinnist ja kõrvad huugavad
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:01
Sel juhul kannatab ka see laksutaja ühe südamliku halastuslasu ära!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:03
krt, luukera, niimoodi rikud kogu mängu ilu ära ju...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:18
Neti minu jaoks siis alles mänguks läheb, sest olen endas avastanud just ka nekrofiilsema poole, ning elavatega on see rollimäng üsnagi komplitseeritud!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:21
fui...äka!....
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:25
Metsik lääs. Salongi siseneb püstolikangelane ja hakkab huupi paugutama. Tema juurde komberdab üks vanamees ja ütleb:"viili kirp maha"
"Miks, siis ei saa ju sihtida???"
"Kunagi olin mina sama kange mees, kui sina praegu, aga siis võeti mind kinni, torgati toru p...sse ja keerati ja keerati....."
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:27
Sa siis pole ka sellest mängust huvitatud või?!?!??
Kuna nüüdseks igasugu imelikud abielud lubatud, siis........võiksin Su peale seda rollimängu sobivusel koguni kiiresti altari ette viia ..........kuniks Sa veel hapuks pole lännud!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:35
Ja siis teel altari ette, ütled 1 ja 2
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:39
tänx, ei taha jah altari ette, ma olen seal juba käinud
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:47
Oki, selle osa mängust võib siis ka lõpust ära jätta! .......olen ju hea südamega ja vastutulelik!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 22:59
mulle meeldivad tiba teistsugused mängud, nii et sul tuleb oma hea südamega ilmselt surnukuuri külastada...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 23:02
Sealt, ta selle tõve külge saigi. Nüüd koliseb siin öösiti ringi
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 23:04
Neetud, taaskord ei õnnestunud daami surnuks RÄÄKIDA ....hakkan vist rooste minema........
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 23:09
loputa end mõned korrad coca-colaga, küll siis rooste kaob nigu iseenesest!

jott, sa oled terane poiss! luukera oleks mu peaaegu ära rääkinud, aga tänu su tähelepanekule sain pointile pihta
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 23:11
Näed nüüd Jott!
Mina oleksin just peaaegu, et saanud aga Sina jäid seekord hoopis ilma!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-08 23:24
Täna hommikul oli tööjuures naljakas lugu. Hommikukohvi juues, jäi minu vastas istuv mees äkki lolli näoga jõllitama ja vandus, et tema enam viina ei joo.
Selgus, et õhupall, mis terve eelmise nädala rõõmsalt kõrvaltoa lage mõõtis, oli tühjaks läinud ja alla vajunud. Mitte päris põrandale, aga nii pooleteise meetri kõrgusele hõljuma jäänud. Ja siis ühel hetkel otsustas ta rahva sekka tulla. Et tegemist oli suure valge Puhhiga, siis võis seda hämaras ka vabalt kummituseks pidada.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 14:30
Üldiselt on BDSM teema , mida harrastab 7-14 protsenti inimestest ja mõningates teistes riikides on selle valdkonna harrastajad ka eraldi orientatsiooni staatuse saavutanud . Ehk siis harrastajaid on oletame keskmiselt softcorel ja hardcorel 10 protsenti ja huvitatuid 50 protsenti, siis jõuamegi tegelikult sinna, miks igasuguseid "naljakaid" maske ja veidraid tegevusi mainstream filmides näidatakse .
Isegi meie enda Kättemaksukontori esimeste hooaegade peategelasi Kaur Moks oli selline veidrik, kes endale Dominat otsis .

Rääkides erinevatest seksuaalveidrustest või mitteveidrustest, siis meie eestimaalaste jaoks kipub seksuaalsus olema midagi sellist, mida pidavat saama suht lihtsasti muuta ja mille vastu aitavat Varro Vooglaid . Või siis on seksuaaltemaatika suht kuulujuttude tasandil,mida saab igasugustest foorumitest lugeda . Nii et ühest küljest on BDSM harrastajaid ja huvilisi kindlasti rohkem kui 5 tükki ja teisalt on huvitav, miks erinevate seksuaalveidrustega tegelased teisi kritiseerivad,kadestavad või koguni väldivad .

Kas on teema selles, et homod kardavad, et nende endi propaganda organisatsioondelt võetakse riigi poolt vahendeid vähemaks või midagi muud? Suht naljakas on tavaliselt netist lugeda, kuidas mõni gei ennas tähtsamaks peab kui niiöelda teisi perverte . Ja BDSM ei hõlma endas ühte,kahte ega kolme L-i-seda kohe päris kindlasti ehk siis Ei Lastele, Laipadele ja Loomadele.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 18:28
Seleta parem, et mis on see bdsm orjentatsioon, kui selline?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 18:58
"Suht naljakas on tavaliselt netist lugeda, kuidas mõni gei ennas tähtsamaks peab kui niiöelda teisi perverte ."

tänud, hästi öeldud, minu jaoks võttis see lause ka teema kokku.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 19:22
Mina nimetaksin BDSM-i pigem seksuaalseks erivajaduseks. See pole mitte toit, vaid magustoit põhiroa kõrvale. See on sõltuvuslik harrastus, mitte kaasasündinud hälve.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 20:57
Igati sobilikud inimesed luureteenistustele,piinates ei lobise nad saladusi välja.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 21:04
Nagu ekstreemsport, kus muhud ja luumurrud kuuluvad asja juurde. Ja proovi sa mõnd ekstreemsportlast keelitada alast loobuma. Vaevalt ühest vigastusest paranenud, kibeleb kohe uut hankima.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 22:54
Kui mitte kaasasündinud hälbega ,siiski hälbega on ikka tegemist.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 23:06
See on samasugune sõltuvus nagu suitsetamine või näiteks kalalkäimine. Kui pole proovinud, siis ei oska tahta. Mõnele hakkab kohe meeldima, teisele mitte.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-09 23:18
Näiteks eile Netile see mõte ei meeldinud...........
˅ näita rohkem ˅
2014-12-10 00:59
Kallis Pussyriot

"Sama teema ka see, et BDSM ja pere- või koduvägivald kipuvad ühiskondlikus teadvuses samastuma."
Lollus!

".. kes ei oska ennast arusaadavaks sõnadega teha ja maksavad "teenuse" eest, mida kas ei pakuta või mille kvaliteet ei rahulda ja kes prosti kallal seetõttu vägivalda kasutavad on ikka reaalsuses sedavõrd taibukad, et taolised kampaaniad kohale jõuaksid?"
Selline vägivallatsemine ei ole koduvägivald. Igasugune vägivald on taunimisväärne ja sellest annavad endale aru tegelikult vägivallatsejad ise ka.

"Mis omakorda kas tahtlikult või tahtmatult raskendab tegelikult BDSM inimeste olukorda, sest jääb mulje, et mingi suvaline kolkimine ongi see kurikuulus termin."
Kui rumalaks Sa meid pead? Lauslollus! Sa vist tõsimeeli usud, et täiskasvanud inimesed ei suuda teha vahet rollimängul ja reaalsusel.

"Üldiselt on BDSM teema , mida harrastab 7-14 protsenti inimestest ja mõningates teistes riikides on selle valdkonna harrastajad ka eraldi orientatsiooni staatuse saavutanud."
Orientatsioon ei ole roll. Millised need "mõningad" riigid on?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-10 11:03
Mismõttes hälve?
Hälve meiepoolt aktsepteeritust seksimise korrast?

Mis meditsiiniline diagnoos oleks?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-10 15:43
Parma, hälve ei tähenda meditsiinilist probleemi. See on ravimatu.
˅ näita rohkem ˅
2015-11-11 18:13
Midagi pole saanud,sest pole huvilisi?
˅ näita rohkem ˅