Päris põnev teemaarendus siin õhtuseks lugemiseks
Paar soovitust siinsetele "hädaldajatele"(meessoo esindajaid pean silmas) omadest kogemustest(osaliselt).
Võtke kokku ennast!
Alustuseks vaadake oma garderoob kriitilise pilguga üle.
Visake minema oma kottis ja narmendavate sääreotstega dressid/teksad ning veninud T-särgid.
Tossud pange suve ootama.
Montonist või HM-st saab üsna mõistliku hinnaga viisaka kombo kokku sobitada. Kui omal mõistus otsas siis
müüjapreilid on reeglina vägagi abivalmis.
Elementaarsed hügieenireeglid (uuesti) au sisse enda jaoks tõsta.
Hambaarsti juures ära käia. Kasvõi profülaktika mõttes. Ja kurat võtaks-EW-s ei ole hambaarsti teenus nii kallis,
et välja vabandada "räämas sahtlit" !
Minge trenni. Olgu selleks siis jõusaal, korvpall või minu pärast allveeorienteerumine.
Saate OLULISELT PAREMA enesetunde kui õhtud otsa veriste silmadega iha.ee-d vahtides või sõpradega õlle
kõrvale naisi kirudes.
Kasutage eesti keelt õigesti nii kirjas kui kõnes ja kogu tema ilus.
Ma olen muidu üsna tolerantne inimene aga paar korda huvi pärast "mees-naist" kuulutusi sirvides tahtnuks
alustuseks oksendada ja siis keskmisest vähe pikema kaika haarata.
Inimlikust uudishimust ajendatuna sooviks teada, kas sellised "tule ime lahti-sponss" või "spons kepi eest-välimus pole oluline"
kuulutuste panijad elus sees üldse (vabandust väljenduse pärast) paljast v..u näinud on? Või on isegi mõni naisterahvas neile vastanud? Kui madal peab IQ olema,et sellist "saasta" üldse aju genereerida suudab?
Ennetamaks nüüd seda soparahet,mis taoliste kuulutajate poolt järgneda võib siis jah-ma saan täiesti aru siinse saidi suunitlusest.
Aga no "JohhaidiiütlesonuHeino", mida te selliste ilukirjanduslike Å¡edöövrite peale loodate siit saada?
Et postkast lüüakse 5 minutiga umbe naisterahvaste poolt, kes kõik palja istmikuga käsi pikalt ees ootavad teid juba kuskil?
Tulge maa peale!
Olles ise kõigest paar korda kuulutuste rubriigi teenust kasutanud(loe: ise kuulutanud) siis võin üsna julgelt väita, et korrektselt sõnastatud ja rohkem kui 4 sõna sisaldav kuulutus toimib suurepäraselt. Esiteks kontakteerub sinuga naine, kellel on olemas lugemisoskus ja elementaarne viisakus ning omab oma maailmavaadet. Isiklikult olen kohtunud tänu sellele nii mõnegi tütarlapsega siit ja isegi korduvalt. Ei ole pidanud pettuma!
Kuid nagu siin mõni eespoolkõneleja juba mainis siis kordades paremini töötab "laupäevaõhtullinnapealeminek" ja viisakas välimus.
Piisab sellest, et pea on kammitud ja joobeaste jääb alla "mõõduka". Uskuge mind-naisterahvad märkavad sind väga kiiresti.
Edasine sõltub juba sinu suhtlusoskusest ja enesekindlusest...
Võibolla sai veidi OT ja liiga pikk jutt aga "ei saanud mitte vaiki olla"
Ehk siis-austa iseennast ja sind austatakse!
Kena õhtujätku