esiteks ei saa ma aru, mida kuradit siia üldse Vesta neitsid otsivad? tulevadki maailma perversseks sõimama vaid? no ei ole padjaklubi ega perekool, ei ole. vähemalt, regades inimesed loodavad, et ei ole. kõigile ei saagi kõik meeldida. nõus. samas teoorias peaks see sellisem vabameelsem, SEKSIsuunitlusega koht olema, seega ei tasu liiga õrnapõrnaline olla.
ja need kuulutused, minu silmis, olid võrdlemisi normaalsed. isegi normaalse maailma jaoks. a ju ma siis rikutud.
"sitaaugukepist". muuseas, ma olen kohanud naisi, kes seda naudivad, olen kohanud naisi, kes just sellest orgasmi saavad. mis teha. samas on arusaadav, et see enamusele ei meeldi, seega normaalne mees seda ka peale ei suru. ja see ei ole koheselt homoseksuaalsus. homoseksuaalsus on kahe SAMAsoolise vahekord. siin on ikka kuradi suur vahe.
loomulikult analoogsele saidile registreeruja algselt (!) tuleb seksi otsima. aga miks ta seda hiljem ei tunnista või ei leia või mis iganes, on juba tema isiklik probleem. uudishimust tullakse? nooh, uudishimu olla kassi tapnud.
muuseas, Eesti vanarahval on tarkusetera: "kellel on kitsas, see läheb ära". lihtne. kui keskkond ei meeldi, ei sunni keegi seal viibima...