Foorum
2014-11-09 17:38
Ajaviiteks hindasin siin leiduvate naiste pilte ja ausalt öeldes ahastus tuli peale
Sellest ma ei hakka rääkima, et enamus pole enam esimese nooruses ja ideaalse kehavormiga. Aga maitsemeel ja mingi enesekriitika võiks ju ometi olla, vähemalt vanusenumber eeldaks paljude puhul suuremat elukogemust.

Suvalised "peldikuklõpsud", maitselage riietus, omavahel sobimatu stiil, räpane ja segamini taust, oma miinuseid rõhutav poos, udune või seosetu klõps, hullult püütud pilt mille ikka taust või kehahoiak ära rikub, jne.

Ok kõik ei ole fotograafid ja kõik ei oska pilti näha, aga mingi elementaarne oskus ilu hinnata võiks ju olla.
Või tõesti ongi enamik naisi siin sellised lõdvad lohakad lehmad, kes arvavad et nad on printsessid kui mõni Kiimaelmar neid ilastab. Ime siis et nad siiani üksikud
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 17:50
Nature, aga mida sa meeste piltide kohta ütled?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 18:01
Ei oska kommenteerida, pole nii moodne et kahes meeskonnas mängida.

Aga paaride puhul on üldiselt näha, et kaks pead on ikka kaks pead ja enamus pilte suht head.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 18:07
Juta kas sa ise ka arusaad millest sa siin räägid?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 18:08
Millal me sinu triibulisi scannitud pilte näha võime?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 18:09
Utha:Vut,vut piltniku juurde.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 18:27
Juta, kui sa ise aru saaksid kuidas sa pidevalt igas teemas jaurad ja jaurad ja ..., omamata mingit konkreetset arvamust või rääkimata seotud teemast, siis oleks siin hoorumis palju rohkem mõistlikke arutelusid
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 20:46
Natureboy, sa tuled siin mõistlikust arutelust rääkima. Ole enne ise mõistlik. Sa pole ju mõistlik mees, kui tuled naisi lehmadeks nimetama. Minu arust oli Utha jutus iva sees. See pole esimene kord kui sa siin naisi solvad ja selleks spetsiaalselt teema teed. Ole mees ja jäta need solvangud.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 21:28
Kriitika on üks ego kaitsemehhanismidest. Labasus on madalalaubalisuse näitaja. Seega= labane kriitika.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 21:50
Elagu kõik imeilusate piltidega Kiimaelmarid, jumal tänatud, et ma neid iludusi ei näe
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 21:51
No minu jaoks parimaid pärle tutvumislehel on meeste pildid, mis on tehtud matustel......
Mis see on vihje, et vana naise matsin maha ja nüüd otsin uut või------
Muud perverssused jäävad mul õnneks mullide taha peistu
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 21:55
Õnneks või kahjuks olen ma näinud väga suurt osa antud portaali piltidest ning seda nii meeste, naiste kui ka paaride kontol. Fakt, mida öelda julgen on... nii arvuliselt kui ka protsentuaalselt on meestel kindasti kõige rohkem "peldiku"-pilte. Positiivseid (ilu, kompositsiooni jne koha pealt) näiteid on rohkem naiste kontodel. Samuti saan teha järelduse, et kena pilt mehe kontol torkab kindlasti rohkem massist esile, kuna keskmine mehe konto pilt on kahjuks minu silmis üsnagi puudulik.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 22:54
Mitte et ma Natureboy sõnakasutusega nõustuksin, aga ...

Ma ka meeste pilte ei ole vaadanud ega oska nende kohta midagi öelda. Küll aga on mullegi silma jäänud, et paaride pildid on sageli paremad kui naiste pildid. Väga palju on selliseid kiireid ja igavaid selfie'sid, mida nii noored kui vanemad naised endast suvalises kohas klõpsinud. Aga ilmselt see on tänane Zeitgeist lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 22:58
Kullakallis Evatytar. Ega nende piltide nägemine ei ole sulle kuidagi halvasti mõjunud? Külmahigiga karjumise saatel öised unest ärkamised?
Nõua omanikelt spaa külastust
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 23:10
Parma, olen ammu suht ükskõikne ja millegagi üllatada on raske.. kuigi tuleb tõele au anda, et olen leidnud end meeste pilte modereerides sageli küsimuselt, et millisele sihtgrupile on see pilt (et mitte öelda pildiseeria paremalt, vasakult, ülevalt, alt, paremvasakult, vasakparemalt... ja veel x nurga alt) küll mõeldud??? Aga võimalik, et minu maitse puhul on latt lihtsalt liiga kõrgel.
PS. Ja ma loodan, et see ka allapoole ei tule.
Spa'sse... njaaa, hea mõte, aga pärast, kui vaim virge, on siia naasmine kui panniga pähe
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 23:18
Parma, aga kuidas sinu unega on?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 23:33
Näidatakse ikka seda, mida näidata on, olgugi, et selleks on vaid maitsetus ja lollus. Aga näitama ju peab.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 23:40
Jott, minu uni on veider vahest küll. Tänaöösel nägin unes, et olen mendi autos ja laulsin kõvasti.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 10:11
Aga võta positiivselt, sa vähemalt magasid
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 10:20
Üksikul ongi head pilti tehniliselt raskem saavutada. Millegipärast on ka filmidel operaatorid.
Lisaks meeldib paaridele pildistamiseks GOSPA-t ja Aqva-t kasutada
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 19:37
Hehee, Aqvas on ju ilusad toad vähemalt, mitte koeratoidu kauss laua all või napsuklaas kilega kaetult laua peal
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 20:47
No saan veel aru, miks siia tihti mõneti totakaid pilte pannakse, mille pealt tegelikult mitte muffigi aru ei saa ja kedagi ära ei tunne aga sama jant on tihti ju ka nende pildi saatjatega. Vaadake kui juba pildi saatmiseks läheb, siis eeldan, et ankeedi ja esmaste kirjade põhjal püütakse juba konkreetselt kellelegi meeldida, kuid mis sealt tihtilugu tuleb........... Väikseformaadiline ja seega ähmane, ilmselt viletsa telefoniga tehtud mingi äratundmatu kujutis kuskil näritud mööbli ja sassis toa taustal! ...........ilmselt olen liiga pipar, kuid no ei soovi edasi tutvuda.............no ei soovi...........
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 22:55
Osaliselt olen nõus. Selle osaga, et pikslite arv ei määra tõesti edasist võimalikku suhtlemist. Aga olen saanud selliseid udukogusid, mis pole olnud kindlasti taotluslikud. No sellised, mida me kvalifitseerime, kui kogemata fookusest välja läinuid ja kustutame, kui untsu läinud pildi.
Aga hämmastabki see, et mõni ei kustuta seda oma nutiriistast või arvutist vaid hoiab juhuks, kui tarvis saata on. ........sellest ma hästi arueitaipa.......
.....samas nõus, et tegelikult pole õige otsustada inimese üle tema materiaalse ilu põhjal, kuid no kui saadame võõrale pildi, kus taustal kodune korralagedus pole ju teab mis meeldiv esmamulje. Tegelikult usun kõigil ju on mõni pilt või võimalus minna seista õue kasvõi kuuseheki ette. Ka neutraalne vähemasti ju. .........jah iseloomutu küll, kuid vähemalt mitte eemalatõukav.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 23:00
Öösärgis kuuris puid ladumas... aitäh!- sigalahe idee.
Peab hea pildistaja otsima ja valguslahendi
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 23:09
Ano, on sul ikka korralik flanellist öösärk Ja pikkus on ka ikka selline, et igas asendis varba alla ulatub, mitte lai pael kaela ümber.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 23:17
väikse kuuri ja lähivõtte puhul ajab välk asja ära, ei Å¡okeeri naabreid-möödakäijaid kah liiast ...
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 23:33
Parem on kui naabrid näevad, siis saab pärast odavalt nende korteri ära osta
˅ näita rohkem ˅
2014-11-10 23:37
kurat teab, äkitse vastupidine effekt
˅ näita rohkem ˅
2014-11-11 21:08
Niiiiih, kes pildistama tuleb? Jott sebib mulle korraliku- need, mida ma silmas pidasin pole puuladumiseks piisavalt siivsad
˅ näita rohkem ˅
2014-11-11 21:27
Vaba, siis tuleb minna täispangale ja suurele voodilinale silmaaugud lõigata
˅ näita rohkem ˅