Foorum
2014-10-29 21:51
Huvitav kui mees elaks ÜHE naisega regulaarset suguelu, kuidas siis oleks?

http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/11192385/Sex-with-21-women-lowers-risk-of-prostate-cancer-academics-find.html
˅ näita rohkem ˅
2014-10-29 22:02
Mis siis ikka oleks - vähki sureks.

Säh sulle siis! Ja mina mõtlesin, et olen viisakas ja mõõdukas ning elan kaua. Nüüd läheb alles naistejahiks!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-29 22:33
Tsauhhhh üle pika aja! Lihtsalt pole vahepeal väga viitsinud siin kaasa mölada, sest polnud justkui enam midagi tarka öelda kuni käesoleva hetkeni.
Nimelt ise ma olen küll juba ammust ajast teadlik olnud, et vähene sex(või selle puudumine üldse) ja eesnäärmehaigused(ka. vähk) on otseses seoses. Mida vähem sex, seda suurem risk.
Muide mu enda ämm kunagi vist juba 15a tagasi ütles(mitte küll otseselt mulle suunatult), et mehed, kes harva sexivad peaksid siis vähemalt regulaarselt ennast kasvõi "kätte võtma" , kui just eesnäärmehaigusi ei soovi!!!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-29 22:39
Mungad peaksid siis kõik vähki surema
˅ näita rohkem ˅
2014-10-29 23:13
Jott ega Sulle väike hirm nüüd naha vahele ei pugenud, et mine tea, äkki ka varsti minek!!! .......ei vihjanud Su kõrgele vanusele!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 00:03
No seal kamina ees kaua istudes võib nii juhtuda küll.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 00:13
No mina olen siia maani ilusasti ära elanud ja veel pole plaanis lusikat nurka visata. Selle hirmujutu peale peaksid ikka nooremad mõtlema, kellel tükk tegemist veel, et mulle järgi jõuda
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 00:29
No sa ei saagi planeerida lusika nurka viskamist.See on juba varem kirjas millalsinu kord kätte tuleb.Tuleb siis koos vähjaga või millegi muuga.

või siis vast teed nii nagu luukera ämm kunagi ütles ja sellepärast oledki vanusega sinnamaani jõudnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 00:40
Aga huvitav, kust luukera ämm seda teadis
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 00:56
Sellises vanuses mees ja ei tea seda,et ämmad on ju kõikse targemad inimesed maailmas.Ütles ka I.Gräsin et maailm oleks palju parem kui kõik mehed oleks sama targad kui tema ämm tagant järgi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 06:48
Velts sul on siis veel palju arenemisruumi, kui kõik ämma tarkused meelde jätaksid.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 12:30
Miks te võtate üles teemat, mis pärineb saastajakirjandusest, ammugi ise sellest midagi üldse teada,
loll jutt teemaalgataja poolt,

Sama võib öelda ka kõige lihtsama preparaadi kohta, mida apteegis käsimüügist ostame
nö ASPIRIIN

kui hakata infolehte seest karbis lugema, siis on "oht" et kõik maailma haigused võivad haiget tabada, võivad, aga ei pea, väljaarvatud RASEDUS
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 16:53
Huvitav, et mõni kasutaja võib vahel siin ajada üsna mõistlikku juttu ja seejärel lajatada totaalse ämbri.

Ilmselgelt ei olnud see Telegraphis ilmunu sajaprotsendilise tõena võetav. Nagu ei usu me ka kõike, mis näiteks Elu24 avaldab. Aga huvitav on sel teemal sõna võtta küll.
Iha.ee foorum ei ole koht tõsiteaduseks, kui mõni mees sellest veel aru ei ole saanud. Kes aga antud uurimuse kohta lähemalt teada tahab, siis briti tervishoiutöötajatel on ka ülevaatlikum tekst olemas:

http://www.nhs.uk/news/2014/10October/Pages/Claim-sex-with-21-women-could-cut-prostate-risk.aspx
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 19:41
Mis liigub, see kulub, mis seisab, see roostetab.
Vähemalt autode puhul rikub rooste kiiremini.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-14 19:42
Sucker, milline osa MINU jutust loll oli?
Ma muidugi vabandan, et teema püstitasin, luban, et enam ei tee
˅ näita rohkem ˅
2014-11-14 20:03
ei kullake, mina vabandan, sest väljendasin ennast "tormiliselt"
Sina pole millestki süüdi,
ma "ägasin" vaid nende kommijatest säutsude peale
saadan "lepitusmusi" Sulle
˅ näita rohkem ˅