Tead, Parma, ega see naistel palju teistmoodi käi. Vahe on selles, et naisel on hiljem tunduvalt keerulisem end füüsiliselt puhtaks pesta. Kes kogenud, see teab, mida silmas pean. Sellist asja saab naine ettevõtta üks, äärmisel juhul kaks korda elus, üle selle tuleb juba meeleheide ja ma ei tea, millised peavad olema selle mõõtmed, et neid asju teha. Prostituut ehk?
Siin kasutati selliseid väljendeid nagu "põrsas" ja muud inetut. Tegelikult saab sõnu valides öelda ka nii, et inimene ei meeldi väliselt. Igasugune tutvumine taandub alati välimusele, alati. Kui inimene ikka väiselt ei sobi, siis ei hakata naljalt pommi saagima, et ehk on ikka kuld sees. Esimest muljet kaks korda jätta ei saa. Mul on kord elus olnud juhus, kus noor meesterahvas ütles, et vaata, milline sa välja näed ja valid veel. Mees nägi muidu hea välja, aga rääkis nilbeid anekdoote ja mis kõige jubedam - kootsis ninaga. Tegemist oli tookord õhtusöögile kutsumisega. Et siis istun Controventos lauas ja tema venitab tatti ja mina öögin? Võimalik, et tema kirjutab praegu siiasamasse, et vaat kus oli selline masajalgne prunt, kole nagu öö ja ajas tagumikku nurka vms. Ja see on tema õigus.
Tahan öelda, et me ei saa teisele ettekirjutada, et ta peab. Peab koos olema, peab seksima, peab suhu võtma, peab, peab. Kui me läheme end pakkuma nagu jack pot´i ja selgub, et teise jaoks oleme tühi loos, siis tuleb sellest õppida.
Nii palju siis põrsastest ja põkkidest.
Elu teeb muidugi vahel ka korrektiive, kuid olem juba varem kirjutanud, et kui inimesed ebaratsionaalselt ei käituks, sureks inimsugu välja.