Foorum
2015-01-07 23:14
Vook. Enda psühhilise tervise huvides on meie ühiskonnas kõikse targem vaikselt pihku itsitada ja järgmine tibin valida.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 23:29
Tegelikult on see ju haiglane kui inimesed saavad valesid signaale. Nii arvabki täielik põrsas, et ta ongi ainult printsi vääriline ja veel peab palju raha ka olema. Ja meessoost kosimoodo võib vabalt kõiki naisi solvata ja arvab, et tema ongi see prints. Minu arust on see viimasel ajal suht tavaline suhtumine kus inimeste reaalsus taju on kuhugile kaotsi läinud ja antakse nii endale kui ka teistele täiesti valesid hinnanguid. Selle peale nüüd kindlasti hakkatakse rääkima madalast enesehinnangust ja unistamisest.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 23:36
Äkki nad on isikupärased ja tahavad teistest eristuda hoopiski?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 23:41
Internetis käibki elu teisiti. Eriti seksisaidil, kus on heal juhul üks naine 20 mehe kohta ja seega ka kõige ebaatraktiivsemal naisel on tõepooolest end põhjust erilisena tunda.

Ma olen alla 40, seega ma ei tea veel, kuidas ma end 40+ vanuses tundma hakkan. Aga ülikooliajal mul lapsi ei olnud ning ämma ja äiaga pole ka kunagi koos elanud, seega ei oska neid ebamugavusi kommenteerida. Minu 20-d eluaastad olid päris mõnusad poissmeheaastad, muresid ei olnud.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 23:50
Siidi sukast ja villasest sokist ei saa kunagi paari aga siin üritatakse tõestada vastupidist. See mingi interneti ajastu teema. Ja kosimoodo arvabki, et väike armas põrsake talle ei sobi ja põrsake enda latti nii madalale ei lase, et kosimoodo ka õnnelikuks saaks. Nõme juuuuuuu.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 23:52
seega jäävad nii notsu kui kellamees ilma ja nii nad välja suridki
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 00:02
Põrsastel on pigem selline kaitserefleks, et alla printsi jutule ei võta. On ju hea mõelda, et kõik tahavad mind, aga mina ei taha neid
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 00:04
vaba, 10 points! ma praegu lugesin siin viimase lehe kommentaare ja kui sinu omani jõudsin, siis hakkasin laginal naerma. üksi, omas kodus. ise ka tundusin endale juba napakas, niimoodi naeru lõkerdada......
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 00:13
Jah vaba kahjuks nii see juhtubki. R.I.P
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 11:17
Kuulge, aga kas te ise looksite või olete loonud suhte inimesega, kes kohe üldse ei meeldi? Kuidas maitses?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 11:42
Asi ei ole meeldimises vaid milleski enamas. Kui üks pool on võimeline panustama suhtesse rohkem kui teine siis varem või hiljem hakatakse seda teisele nina alla hõõruma ja see suhe ei kesta. Asi pigem palju kiidetud võrdsuses. Unistada ju võib aga reaalsus on midagi muud ja sellest ei saa üle ega ümber. Peoloom jääb peoloomaks ja temast midagi enamat loota oleks kohatu. Ümber kasvamist ei tule, tekib lihtsalt paus nii kauaks kuni on huvitav ja värske suhe. Kodukana vägisi välja ei lohista, sest ta tunneb seal ennast ebamugavalt jne.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 11:50
Sekssuhte küll. Maitses hästi.
Meestel on need prioriteed vahel teistpidi. Kui ikka kõvatab, siis pole midagi teha, tuleb teha, hambad ristis ja pisar silmanurgas aga ära tuleb teha. Selleks on meestel 2 kõrva, et kui hakkab ikka segast suust välja ajama, siis ühest sisse teisest välja. Välimuse kohapealt, tundub suure kepinäljaga, enamus naisi üle poole ilusamad.
Jah, ideaalne on kui peale/enne seksi oleks ka millestki muust rääkida, näiteks vihmametsade vajalikkusest või ID exploreri mõne dok saate üle arutada aga kust sa seda ideaali ikka nii väga võtad.
Naised ilmselt püüdlevad selle täiuslikkuse poole ja alla selle eriti ei taheta. Kas kõik, või mittemidagi. Kuigi salaja tehakse ikka see seksi osa vaikselt iha tungil ära aga sellest ei räägita (varikatega aetakse asja) sõbrannale ikka räägitakse, et oi mehed on lollid ja tema otsib ainult tarka meest ja blaa blaa.
Kas ei ole nii?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 11:57
kõik saab alguse omavahel suhtlemisest, otse ja õigete sõnadega ( oma soovidest, seksisoovidest jne )
enamus mängib korralikke abikaasasid, monogaamset suhet, sisemised soovid "nõuavad" aga muud
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 13:21
Tead, Parma, ega see naistel palju teistmoodi käi. Vahe on selles, et naisel on hiljem tunduvalt keerulisem end füüsiliselt puhtaks pesta. Kes kogenud, see teab, mida silmas pean. Sellist asja saab naine ettevõtta üks, äärmisel juhul kaks korda elus, üle selle tuleb juba meeleheide ja ma ei tea, millised peavad olema selle mõõtmed, et neid asju teha. Prostituut ehk?

Siin kasutati selliseid väljendeid nagu "põrsas" ja muud inetut. Tegelikult saab sõnu valides öelda ka nii, et inimene ei meeldi väliselt. Igasugune tutvumine taandub alati välimusele, alati. Kui inimene ikka väiselt ei sobi, siis ei hakata naljalt pommi saagima, et ehk on ikka kuld sees. Esimest muljet kaks korda jätta ei saa. Mul on kord elus olnud juhus, kus noor meesterahvas ütles, et vaata, milline sa välja näed ja valid veel. Mees nägi muidu hea välja, aga rääkis nilbeid anekdoote ja mis kõige jubedam - kootsis ninaga. Tegemist oli tookord õhtusöögile kutsumisega. Et siis istun Controventos lauas ja tema venitab tatti ja mina öögin? Võimalik, et tema kirjutab praegu siiasamasse, et vaat kus oli selline masajalgne prunt, kole nagu öö ja ajas tagumikku nurka vms. Ja see on tema õigus.

Tahan öelda, et me ei saa teisele ettekirjutada, et ta peab. Peab koos olema, peab seksima, peab suhu võtma, peab, peab. Kui me läheme end pakkuma nagu jack pot´i ja selgub, et teise jaoks oleme tühi loos, siis tuleb sellest õppida.

Nii palju siis põrsastest ja põkkidest.

Elu teeb muidugi vahel ka korrektiive, kuid olem juba varem kirjutanud, et kui inimesed ebaratsionaalselt ei käituks, sureks inimsugu välja.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 13:31
Lea. Ma tean, et naistel käib see samamoodi. Seda ei taheta suure häälega tunnistada ja oleks suuremaks ärapanemiseks kiskunud jällegi.
Kui mõni naine selle ise päriselt välja ütleb, siis on väheke leebem.

Aga perverssuse mõttes, võib ju ka koledaga ja tatti rookiva tegelasega kohtuda. Linnuke kirjas, et tehtud see kunsttükk
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 15:35
nii PARAMALEIKA..nu kohtume...ma siis kommin kah
˅ näita rohkem ˅