Foorum
2014-10-31 22:54
Ainus küsimus on see, et kus ma PIDEVALT mehi maha teen?? Ma pole näiteks joti kohta iial öelnud mitte üht halab sõna ju!! Jotti ma olen reaalelus näinud Lihtsalt ma sain juba aru, et on keegi, kes on huvitatud, et ma konto blokeeriks
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:57
Ole Sirruke mureta, mina ei otsi siit kedagi. Aga Sinu vingumine räägib midagi muud, kui seda et sinusugust keegi imetleb. Imetle siis ise ennast edasi ja avalda oma nõmedaid komme. Oleks sul siis midagi mõistliku ka öelda, aga ei. Ikka üks ja sama hala, et teosed on halvad ja sina kaunim kogu ilmas.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:06
Sa Sirruke oled lits või, et tundud minust pandavam olema. Litsi panevad kõik. Mina oma suhetest küll ei tule avalikkuse ette hooplema. Olgu see suhe siis intiimne või mitte. Noh oled ikka tõsiselt põrunud moor.

Ei soovi ma sulle Sirruke halba, kuid teemest teemasse sa ainult ennast kiidad ja mehi maha teed. Pea nüüd vahet ka ja ära arva, et kogu maailma peab Sinu tahte järgi olema. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:08
Preili Kadmil!! Kus on kirjas, et ma olen kauneim naine?? . Ja kus ma olen vingunud?? Kui ma vingun, siis privaadis postkastis. Sina aga oled tundmatu kasutaja foorumis, kelle varba peale ma olen astunud vist?? mina olen see, kes ma olen..Pane oma pilt ka üles ja siis tule mölisema!! 27-ne on ka minu tütar, kes on kordi normaalsem sinust!! Mingi 27-ne ei peaks ammugi siin saidil elama, vaid elama oma kalli mehega oma abielu Mina suhtlen siin Jfjm-iga ja mina sind ei ohusta..
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:08
Preili Kadmil!! Kus on kirjas, et ma olen kauneim naine?? . Ja kus ma olen vingunud?? Kui ma vingun, siis privaadis postkastis. Sina aga oled tundmatu kasutaja foorumis, kelle varba peale ma olen astunud vist?? mina olen see, kes ma olen..Pane oma pilt ka üles ja siis tule mölisema!! 27-ne on ka minu tütar, kes on kordi normaalsem sinust!! Mingi 27-ne ei peaks ammugi siin saidil elama, vaid elama oma kalli mehega oma abielu Mina suhtlen siin Jfjm-iga ja mina sind ei ohusta..
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:10
No nüüd läksid jutud liiga isiklikuks. Selles suhtes on sul PED õigus, kui kuulutusi vaatad siis 1-10-st kannatab kriitikat ja kui kommentaare vaatad siis näljased kuldid kiidavad takka ja paugutavad aga kümneid, kuigi pildilt vaatab vastu reaalne vaal kelle ego ei mahu siia ära. Püüa siis viisakaks jääda. Sama on ka silmast silma suhtlemisel, naiste enesehinnang on tänu delfile ja cosmole nii laes, et uskumatu. Nagu sa sirruke ütlesid ülekaaluline 27 aastane ja see on tõsi, mehe kriteeriumid peavad olema sellised, et hoia mütsi kinni aga ise ei suuda töödki teha vaid panevad oma perse müüki.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:15
Preili Kadmil!! kus ma tean, et SIND kõik ei pane?? Ja too siia see, kus ma ennast kiidan?? mina olen siin ainult ajaviiteks ja teen jah lihtsalt nalja ja kedagi ma ei otsi ja kellegagi siit ei seksi ka No kui ma oma eksi maha tegin, kes sinu eluarmastus oli--see ei tähenda et ma kõiki mehi maha teen
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:20
Preili Kadmil! Ma võin sulle isegi siin kirjutada, palju on kasutajaid, kes on normaalsed ja keda ma maha ei tee Eelkõige jfjm--kel on oma pildid siin, kes isegi annab oma aadressi, kuhu külla tulla võib..kelle telefoninumber on mul olemas ja kes on isegi mul skypes, mida ma tavaliselt iha hulludele ei anna
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:30
Ühte auku pole mingi probleem mitu keppi sissesuruda, aga proovi ühte keppi korraga mitmesse auku torgata. Muidugi kui just tegu sõõrikutega pole.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:31
Sirruke, sina ei ole see kes peab mulle moraali lugema. Tulen ise oma eluga toime. Ja see ei peaks sinu asi olema, kas ma olen ihas või mitte.

Sinu esinemisi olen ma seni lugenud mitmetest teemadest. Olen siiani vaikinud, kuid täna mõtlesin vastata. See ajas sind millegipärast närvi. Kahju kui inimene ei oska ise ennast kõrvalt jälgida. Siin oli mõni aeg tagasi aktuaalne teema kooseluseadusest. Mine ja loe oma postitusi. See seadus ei tohiks sinu elu ja olu kuidagi segada. Aga kui palju sa siis sõna võtsid ja mehepoegi homodeks tembeldasid. Miks on sinu sees nii palju kurjust ja kibestumist, et võtad endale õiguse teisi nende olemuse pärast sõimata.

Mind sa tõesti ei ohusta, kuid võiksid elada oma elu. Ja seda ka, et kust sa võtad seda, et ma olen ülekaaluline. Ei ole vaja lahmida, kui muid argumente pole. Rahune maha ja ole positiivsem.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:33
Ei tasu unustada, et idiootsus ei diskrimineeri soo, rassi, vanuse ega millegi muu järgi
Jobusi leiab igalt poolt ja väga kerge on üldistada kõigile isiklikud või tuttavate halvad kogemused.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 23:46
Kadmil!! Kui miski häiris, eks tulnud kohe ütlema!! Mina pole mehi maaha teinud ju!! Jf on dzentelmen mees ja ma olen teda reaalis ka näinud On veel kasutajaid, kes on normaalsed, aga kui mees on oma piltidega, annab oma koduse aadressi..Mina ka olen oma piltidega!! Miks ma peaks suhtlema meestega ja ka naistega, kes oma piltigi ei julge panna üles?? Kui oled nii ilus ja pandav--pane pilt siia ja ma ka kommin, eksole?? Manipuleeri palju tahad--mina sebin ikka edasi, olen sama ülbe ja olen sama heal arvamusel endast nagu siiani olen olnud Sinu avaldused ja arvamused mind kontot blokkima ei pane Mul hea toetaja olemas siin
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 00:08
Sirruke, sa tegelikult ise ütlesid praegu enda kohta kõik ära. Pole nagu midagi lisada. Oled millestki väga olulisest ilma ja see teebki sind selliseks ülbeks ja tõmblevaks mutiks. Mind ei huvita mitte üks raas palju sul neid toetajaid on. Ja neid Jffe võib sul terve armee olla, kuid see ei korva seda, mis sul sealt kõrvade vahelt puudub. Head sebimist!
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 00:19
Mina pole millestki olulisest ilma jäänud--preilei Kadmil!! ma võin olla ülbe ja tõmblev, aga ma olen oma kontoga ja ka oma piltidega, mida SINA ei julge siia panna!! Ju sul o midagi sellist, mida sa näidata ei julge ja mind ei huvita ka!! Kui ma su rivaal ei ole, mis tõmbled ja närvitsed siin?? Mine tee oma mehele süüa või kui oled teenusepakkuja--mine ja tee anaali neile jobudele
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 00:35
Jah Sirruke, sinuga on tõesti midagi lahti. Ega ikka seda mõistust pole sul kusagilt võttta, kui sellega sind pole õnnistatud. Püüa siis selle vähesega edasi sebida, mis sulle on antud. Tunnen sulle kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 00:43
Kadmil! Ma jah katsun selle vähesega hakkama saada Ja olen ka saanud! Osta sina omale mõistust, et ei pea siin prostina esinema Katsu veel mulle solvanguid leida--mul savi!! Mina sinu pärast oma kontot blokkima ei hakka--kuigi see on su eesmärk! Minul on noorem laps ka sinuealine aga mitte nii loll nagu sina
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 00:46
Mul pole vähimatki soovi teie pidu siin katkestada, aga mis puutub piltide olemasolusse või nende eksponeerimisse, siis on igal kasutajal vaba valik nende lisamise osas. Paljud meist ei lisa neid lihtsatel põhjustel, olgu selleks siis tutvusringkond, kool, karjäär või kasvõi see lihtne põhimõte, et oma pilte virtuaalses keskkonnas ei taheta jagada.

Kui kellelgi pilti pole, siis ei pea see ilmtingimata tähendama seda, et pildil olev persoon peaks olema visuaalselt ebameeldiv teiste jaoks. Eelkõige suheldakse siiski inimese, mitte pildiga. Pildi põhjal võime me küll teha oma esialgsed arvamused persoonist, kuid millel need põhinevad? Pelgalt meie enese fantaasial ja subjektiivsetel arvamustel, ei muul. Inimese tegelik olemus ei lähtu kindlasti mitte ühest pildist.

Selline oli hetkel minu lihtne mõte.

Nüüd, palun, jätkake oma arukaid diskussioone.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 00:59
Sirruke, ole enda vastu aus palun. See, mis sinu sees toimub praegu, on viha. Said ninanipsu, mida ei osanud oodata ja nüüd keed põhja. Tõmba hinge. Ära reageeri üle.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 01:03
Ma ei saa sellest aru, miks peaks kedagi ihast välja sööma. Konkurendil on ju siin parem silma peal hoida. Ma saan aru, kui armukade abikaasa keelab siin litutamise, aga tema teeks seda kodus.
Ja mis puutub margi täistegemisse, siis karta tuleb iseenda mitte teiste väljaütlemisi. Halvasti ütlemine on nagu vastutuult sülitamine.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 01:03
Sirruke, pean sind kurvastama. Ma ei ole ei see ega keegi teine. Sa võid mulle neid silte kleepida palju soovid. Mind ei huvita sinu tutvused, kuid see kuidas sa siin praegu esined on tõeliselt naljakas. Sellises heas naisel võiks mingi väärikus olla, kuid sul pole seda grammigi. Kui madalale sa veel võid langeda oma labasustega.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 01:30
Sirruke, rahune juba maha. Tutt ju ütles päris tabavalt. Aga sa üha keed ja podised minu peale edasi. Ma isegi hakkan juba mõistma miks sa üksik oled. Sellist mustlasepüssi ei taha keegi koju.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 01:52
Sirruke, ja see pani sind nii keema, et mina mingi plika julgesin sulle kannale astuda. Tead foorum pole sinu eralõbu, et otsustad kes võib siin olla. Pole vaja mulle oma eraelu lahti kirjutada, sest see on juba niigi teada. Pole teemat kus sa seda ei tee. Ikka kui hea ema sa oled olnud ja kui hea naine mingile mehele. Nagu see oleks mingi maailmaime. See peaks iga naise aukohus olema. Sina aga aina ketrad ja ketrad ühte ja sama. Kui sul on halb tuju, siis pole mõtet seda teiste peal välja elada. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 01:59
Khm...äkki oli mees allergiline kassikarvadele? Ja vähemalt mina, kes ma end üsna hügieeniliseks pean, siis ei soovi ma ka mingisuguseid karvu ja mustust oma voodisse. Olgu loom nii puhas kui tahes, siis minu voodisse tal igaljuhul asja ei ole, kuid see on ainult minu arvamus, ei enamat.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 02:07
Mustlase püss
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 02:08
Mingi allergiline mees jääb nagunii mängust välja..Ma vaatangi mehi selle järgi, kes kassil voodisse lubab tulla!!KÕIKE HEAD!! TE VÕITSITE!!
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 07:24
Naiviste on meie seas palju, me ei häiri nende hingerahu niimoodi, no nii lihtsalt ei tehta.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 12:15
huvitav iha fenomen. mis iganes teema ka ei oleks, varem või hiljem läheb see kõride läbinärimiseks ja suureks Mahtraks....
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 13:05
Kibestunud inimesed,mis muud
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 13:39
My Way or No Way!
Ja ongi mahtra.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-01 23:08
Teemast pisut
Kui ma hakkan mõtlema mõnede oma tutvuskonna 40+ meeste peale siis kibestunuid tean vaid mõnda. Need on sellised, kes ei julge tunnistada, mida nad soovivad ja siis teiste julgemate vastu vimma pevad.
Kõik teised on lahedad, avatud ja otsekohesed ning mõningaste oma eripäraste kiiksudega, mis just teevadki neid lahedateks. Loodan, et te ka jääte sellisteks
˅ näita rohkem ˅
2014-11-02 01:37
No näed siis, Silma hakkasid sellised positiivsed sõnad nagu julgus, lahedad, avatud, otsekohesed, eripärased kiiksud. Mehed üldiselt arenevadki aeglasemalt kui naised see on ammu kinnitust leidnud. Arvan, et 40 vanus on meestele selline vanus kus antakse elule hinnanguid ja ei kardeta välja öelda asju nende õigete nimedega, see kas meeldib või ei ja sinna ei saa parata. Sellest ka selline vale häbi kadumine mingiks ajaks, vanemas eas vist hakatakse jälle hinnanguid andma roosades prillides ja meeldivamalt kui asjad tegelikult on. Ei ole veel nii vanaks saanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-02 02:18
Tegelikult on neljakümnesed mehed segaduses. Nad peavad saama täiskasanuks. Naised reeglina saavad täiskasvanuks peale lapse sündi ja neil hakkavad tekkima nõudmised partneri suhtes. Neljakümneselt märkab mees, et nooremad naised enam temast huvitatud pole, aga omaealised seavad tingimusi ja nüüd ei teagi see mehepoeg, kuidas edasi elada.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-02 02:31
Pigem on edasijõudnutel lapsed juba nii suured. et ei vaja enam tissitamist ja vaba aega on üle ning hakatakse tegelema enda hinge eluga ja kui tulemus ei rahulda siis on tulemuseks rahulolematus.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-02 20:26
Mida sa mõtled selle "täiskasvanu" all, jfjm? Inimest, kes enam nalja ei mõista ja tasapisi surmaks valmistub?

Vanasti oli täiskasvanu see, kes enam ei kasvanud. Täna võetakse arvesse ka vaimset taset, ehk siis täiskasvanul peaks olema tekkinud vastutus- ja kohusetunne. Aga kohati läheb see ikka koledal kombel üle piiri. Mina üldiselt pean 25-aastast naist juba täiesti täiskasvanuks ka mõistuse osas (ja sageli nooremaidki). Meestest on täiskasvanud kindlasti 30-aastane, sageli nooremgi. Ehk siis inimesed, kes on natuke juba tööd teinud ja elu tumedamaid värve ka omal nahal kogenud, kelle kõige esimesed illusioonid on leidnud redigeerimist ja kes seega saavad rääkida juba mingist elukogemusest.

40-aastane mees on ammu täiskasvanu. Pigem on tema probleem selles, et kõik saavutatav on kas olemas või liiga keeruline ja see tekitab eesmärgipuuduse. Tekib tunne, et nagu polegi õieti midagi teinud, aga rongid hakkavad ära minema.
Või no ma täpselt ei tea ka, ma ei ole veel 40 ja mõni aasta läheb selle piirini aega. Aga ma oletan, et midagi sarnast võib mul tekkida.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-02 20:30
Täiskasvanuna on mängumaa ja vahendid väheke suuremad, kui lapsena. Vahel ka otsused tõsisemate tagajärgedega.
Ja ei pea tegudest emale/isale aru andma
˅ näita rohkem ˅
2014-11-02 20:43
Brilla, Ma pidasin silmas seda, et õielt õiele lendamise aeg on möödas ja edasi tuleb teha juba pikema perspektiiviga valikud, millega paraku kaasneb ka vastutus. Just enda tegude eest vastutamine teeb inimesest täiskasvanu. Ja ma ei öelnud, et noorematel see vastutustunne puudub. Lihtsalt need, kellel see olemas, ei tule siia virisema. Enamus neist ei teagi, et on olemas selline koht nagu iha.ee.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 14:40
Lehitsesin teemat ja arvamusi ja ytlen oma seisukoha teemale-vastus on eesti seriaalis "Keskea rõõmud"....puhas tõde,veic ilustatuna
ja niimoodi need 40sed tunnevadki segadus,tyhjus,mitte piisavalt reaalis mees olemine, perses lähisuhted,milles nad ise süüdi on,kiiksuga tegevused,mis peale lähevad,sõpruskond,kes toetab ja teeb jama kaasa...jne.jne.jne.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 17:56
Ei saa küsida, miks on üle 40 a mehed kibestunud, kui nad seda ei ole. Pigem vastupidi. Kui nooremad mehed ärkavad hommikul muredega ja uinuvad õhtul muredega, siis 40ks eluaastaks on elu kuidagi murevabam. Pigem on nad tavalised tropid, mitte kibestunud 40a mehed, kes siin anonüümselt julged on. Sms laen on kaelas, sõber kepib ta naist, opelil kukkus sumps alt ära, töölt palka ei saa, sest töötab ilma lepinguta ja naabri kass sittus koridori täis. Aga tuleb siia ja on kõva mees. Kõige kõvem mees. Õigluse nimel ei saa mainimata jätta, et ka selliseid naisi, kes pärleid puistavad on siin rohkem kui küll.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 18:13
kannatage, naised, kannatage, meil on keskea rõõmud, aga teil tuleb kliimaks
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 18:15
Ma ei tea, mis muresid Sul 20-tes eluaastates niiväga oli, Misterixxs, aga keskea kriisid tulevad enamikel inimestel sellegipoolest keskeas. Mulle olid 20-d eluaastad väga muredevabad, üsna mõnus periood oli. Jätkus raha ja jätkus aega.
Probleemid tulevad ikka siis, kui lapsed sünnivad ja naisega suhted halvenevad. Ja kui siis vaatad peeglist, et sind igaüks juba keskealiseks peab, et juukseid on vähemaks jäänud ja olemine kulunum. Siis tahad end uuesti tõestama hakata, elult veel viimast võtta, korraks veel noor olla.
Kui ei suuda, siis ilmselt kibestud.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 18:18
vaba, ära hõiska veel, väga paljudel meestel tuleb ka see nö. "meeste kliimaks"...võibolla tuleb sul ka
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 18:42
neti, tühja kah, ei mina karda. impotents suisa teretulnud, ootan pikisilmi - saab vaevast lahti
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 18:46
hullem on, kui potents on, aga vanale nässile enam ükski naine kätte ei anna
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 18:47
nu eks me hakkame siis peale maksma, nagu vanad naised seda teevad
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 18:57
jajah, tasub juba sukasäärde korjama hakata
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 19:24
Heh, kliimaks ju ainult tugevdab immuunsüsteemi. Üks haigus vähem karta
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 21:20
Ma ei tea, mis on keskea kriis. Mulle tundub, et aina paremaks läheb. 20dates aastates oli vaja ülikoolis käia, samal ajal raha teenida, elama pidi koos ämmade ja äiadega, pamperseid sai lapsele fimide eest jne. Ühesõnaga üks pidev peavalu. Mis puudutab korraks uuesti noor olemist,kas sina Brilla tunned ennast kuidagi erinevalt 20, 30, 40 aastaselt. Mina ei tunne. Vbl ei viitsi nii palju viina juua, kui nooruses, aga seda ma pean pigem positiivseks.Ja enam ei kepi kõike mis liigub
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 22:29
Mister aga tegelikult ju tunned ennast teisiti. Loe oma postitus läbi ja saad aru. Mingist hetkest tekib lihtsalt rahulolu ja ei viitsigi enam iga seeliku järgi joosta ja kõiki nädalavahetusi ei pea ka liitri viinaga tähistama. Kaldun arvama, et see naisi häiribki kui nad saavad kas ei-tava vastuse või nendest vaadatakse mööda. Neile lihtsalt ei mahu hinge kui mees avaldab oma arvamust ja kui see veel kipub ausalt negatiivne olema siis hoitke alt.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 22:48
Vook, selle ausalt negatiivse vastuse võib endateada jätta
˅ näita rohkem ˅
2015-01-07 23:08
On üks vanasõna , et iga lits kiidab oma putsi, aga kui see näeb ikka hirmus välja kas siis ei oleks aeg selle omanik maapeale tuua ja talle ausalt ära rääkida või lastagi tal pilvedes hõljuda ja enesekiitusega oma ego upitada.
˅ näita rohkem ˅