Foorum
2014-10-29 21:34
"daamile" ütle lits ja "daam" saab egolaksu. Pettumus ja sõimatakse teist kibestunuks.
Elukogemus. Sa oled seda juhtumit juba mitukorda läbi elanud ja saades dejavuu, tead kuidas see lugu lõppeb. Ütled selle välja ja oledki jällegi kibestunud.

Üldiselt teed halva mängu juures head nägu ja oled jälle kombes. Ehk siis maskeraad.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-29 21:35
ps. see "lits" oli lihtsalt suvaline sõnanäide.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-29 21:48
A sa proovi litsile daam öelda
˅ näita rohkem ˅
2014-10-29 22:01
Ah pagan, ja ma veerisin niipii ja naapidi, ning lõpuks lugesin ikka valesti välja Aitäh selgitamast ja edu sidumisel
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 17:16
Ei tahaks sappi pritsida kuid kuulutusi lugedes kohati tekib tunne mida need alla 30-nesed naised mõtlevad kui selliseid kuulutusi kirjutavad. Näiteks, tutvuks, hea oleks kui sul oleks auto ja kui öösel vaja on siis helistan ise sulle, jäta kontakt. Samas profiili all nõutakse, et mõistus ka peas oleks, ning oleks mees suure algus tähega. Hallo, see ei ole ju mees, see on kelgunöör, lükata ja tõmmata nii nagu preilile sobib. Või olen asjadest valesti aru saanud. Ja analoogseid erineva varjundiga kuulutusi ei ole mitte vähe. Ja kui julged arvamust avaldada siis oled 40-ndates perverdist vanamees kellel peas ulub tühjus ja kibedus. No nüüd sai vist liiga sapine aga las olla.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 18:23
oled küll sapine, lihtsalt vaata 60+ naisi ja elu on jälle lill
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 19:56
Mul ei ole küll mingit probleemi suhelda endast 15 aastat nooremate naistega. Ka ühiseid huvisid leian mitmeid. Mis võimeid siin vaja on?

Pigem ei saa ma 10 aastat vanematest daamidest enam kuigi hästi aru. Vahel on isegi mu omavanused kuidagi väga sokikudujateks mandunud ja huumorist ning elunautimisest võõrdunud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 20:02
mehed on surunud oma kaasad sinna toanurka ja kööki askeldama, muidu on litsid ja saavad peksa
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 20:46
Sõltub põnevuse definitsioonist. Ma tean väga igavaid 20-aastaseid ja ülihuvitavaid 50-aastaseid. Olen Lääne-Euroopas pidutsenud koos halli habemega hipidega, kes iga 20-aastase piiga ära võluksid.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 20:56
Ma loodan, Utha, et seksuaalses mõttes suhtlemisel on Sul vähe kitsamad piirid kui 2 ja 80.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 21:05
Seks on väga tähtis.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-30 21:17
Väga tähtis on regulaarne seks.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 09:14
Keegi on jälle egotripi radadele eksinud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 09:16
Aga äkki vaatlejale lihtsalt "paistab", et 40+ mees on kibestunud ja sapine? Ehk on siin tegu sellega, et mingist hetkest tuleb mehele pähe, et aitab "teistele meeldida" olekust. Lihtsalt juletakse välja öelda asju, mis nooremas eas jäetaks vägagi erinevatel põhjustel välja ütlemata? Seega toimub tegelikus elus metamorfoos ja nukust koorub välja päris liblikas - meeldigu see vaatlejale või mitte.
(räägib mees, kes tegelikult ei tea asjast kottigi. Puudu ju siiski paar kuud, et sellesse vanusesse jõuda)
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 09:18
Ja veel üks mõte - vanemas eas saadakse jälle aru, et selline väljaütlemine ei ole siiski mõistlik, ning jälle tõmmatakse "kattevari" üle pea - peaasi, et keegi aitaks ehk põetada kui seda peaks vaja minema.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 16:33
Pigem minuga. Ma kahtlustan, et ta luges midagi taaskord mu hipide näitest välja (ehkki see pigem oli mulle egolaks, sest üks neist sebis mulle meeldinud noore poola tüdruku ära tollal).
Või siis pidas ta egoks seda, et mul klapib suhtlus endast noorematega paremini kui endast vanematega?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 16:42
Tegelikult on ju teema elementaarsest viisakusest või selle puudumisest
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 18:13
Ma kohe huvi pärast käisin AndMe kontol ja mina ausalt ei lugenud isegi ridade vahelt välja kibestumist..
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 18:22
Ma lootsin ka, et saan ometigi AndMe konto esilehe abil pädeva illustratsiooni kibesutmusele, aga tutkit. Olen väga pettunud, võib isegi öelda, et peaaegu kibestunud oma pettumuses.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 18:33
no mina ei tea, aga aus olla, siis mina ka ei viitsi suhelda sellise kasutajaga, kes hakkab kirjutama 1 sõna kaupa.. No näiteks--tere..vastad tere..järgmine--seksi??..veebi???, Miks ma peaks sellistega kirjutama, kui mulle kirjutab ka selliseid, kelle esimene kiri juba kutsub vastama..On ka selliseid meeskasutajaid, kes ütlevad --tere, tutvume--ja siis kirjutab uuesti nädala pärast, et kuidas ma teda ei mäleta, kui suhtlesime?? Ja kui ma eiran ka selliseid 1-sõnalisi kirju--siis diagnoos on "kibestunud"?? Või kuidas??
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 19:13
Kas ei ole aru saanud, et tänapäeval käibki kõik silpides või kolme tähelistes lühendites. hakake harjuma. Vahest on natuke arusaamatu aga pika punnimise peale ikka tuletad midagi kokku. Sellepärast ongi lives vestlemine oluliselt lihtsam ja kohe aru saada mis inimesega tegu.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 19:25
Aga ometi on ka tänapäeval mehi, kes oskavad kirjutada rohkem, kui silpides ja seda isegi 20-ste hulgas Ma ka kibestunud, sest mina ei taha näiteks võtta mitte kedagi ihas-st skype..Mul on hetkel vaid skypes 2 kasutajat iha-st..Ja need on ka väga hoolikalt välja sõelutud kasutajad ja keda ma reaalis ka olen näinud..Kõige normaalsem kohtumine on reaalis..Kasvõi klubis tantsimas..
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 19:43
V2ikep2tt on andnud oma nägemusest tegelikult ülihea kommentaari.
Ei ole vaid nii,et mina ja maailm.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 19:52
Minu arust on just need 2-sõna ja 2-silbilised kirjutajad "mina ja maailm" Nad arvavad, et 2 silbiga võluvad ära naise
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 20:46
Kahju, et pätul ei jagunud julgust siin kauem esineda, mõtted olid igati õiged.
Kui nüüd võrrelda netiportaali päriseluga, siis kujutage ette vana head tantsusaali, kus neiud istuvad reas seinaääres ja poisid valivad.
Poiss tuleb ja hakkab valima, aga kõik keelduvad, ei vaata mitte tema poolegi. Siis lõpuks üks nõustub. Tantsuajal teeb poiss komplimendi ja vastuseks saab bassihäälse tänu.... Poiss ei heida veel meelt ja kui ta on leidnud uue partneri, sosistab see talle äkki keset tantsu, et kepp maksab 50€..... Veel jätkub poisil tahtmist proovida ning lõpuks õnnestubki. Kõik näib sujuvat ja poiss julgeb vihjata, et võiks kuskil jätkata, aga ätleb, et kahjuks ei saa, mees ootab kodus ... "No mida kuradit, sa lits, siis siia üldse tulid?"
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 20:54
Jott, sul on isegi põhimõtteliselt õigus..Sa meenutad aega, kui meie peosaalis ootasime, kes tantsima võtaks? Aus olla, siis mina olin noorena nn."müürilill", kes sai tantsida siis, kui ilusamad olid võetud ja polnud muud valikut enam Aga mina ei mäleta, et külapeol oleks olnud abielus naine Kui oligi seda,, siis tantsis ta kindlasti kogu peo oma mehega
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:00
Sirruke, aga netis sa ju ei tea, kes konkreetse konto taga pesitseb. Kõigepealt tuleb selles selgusele jõuda, kui sulle võimalus antakse. Ja palju kontosid sa jõuad õhtuga läbikabistada? Nii hakataksegi huupi lahmima.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:05
Jott, mina ei kabista netis kedagi ja ise ei alusta ka kirjavahetust../sina välja arvatud, kuna ma tunnen sind reaalis/ Aga Jott--ehk mäletad reaalist aega, kus peale naiste valikut alles õige pidu lahti läks Peaks ka hakkama ise valima
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:08
Kes konkreetse konto taga pesitseb?? Mismoodi seda kindlaks teha??? Annan skype või?? Ka skype pole koht, kus ma hakkan kasutajat usaldama!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:11
Sirruke, Usalduseni on pikk tee. Kõigepealt ikka, kas kukk või kana, noor või vana.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:13
See naistevalik oli päris hea leiutis. Eriti see viimane
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:18
Jott, kergem on minna pubisse, klubisse ja leida sealt kaaslane,kui hakata siin iha-s tuvastama , kes kukk,kes kana Minu jaoks on iha vaid möla ajamiseks Isegi piltidega kasutaja pole minu jaoks usaldusväärne
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:19
Oled juba valimisega hiljaks jäänud, sest nobedamad on juba koore pealt ära kraapinud. Clubides ei saa juba ammu aru kes keda maha räägib, on olnud juhuseid kus naine haarab initsitiivi ja hiljem maandutud naise ettepanekul kus iganes ja teadagi mis eesmärgil, hommikul on nime meenutamisega raskuseid. kuna vahepeal sai oldud aus naisemees siis esialgu tundus nagu imelik aga inimene harjub kõigega.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:22
Sirruke, paar korrust all pool on ju näha, et mõned on üritanud usaldada
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:25
Mina käin sellise klubis, kus ma ise ei pea mitte tormi jooksma meestele Noorena olin ma kogu aeg nn.müürilill, aga nüüd seda probleemi ei ole olnud
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:46
Ahah Vook,vahepeal sai oldud aus naisemees
Väga aus ja sinisilmne tänapäeval ei saa enam olla,sa ju võid aus olla aga kott tõmmatakse ausale pähe.
Feministid võivad ju mulle selga sõita aga taas ei saa ma mööda oma kogemustele toetudes,et naised petavad mehi kordades,kui isegi mitte ülikordades enam.
Kogemused pole vaid isiklikud aga tegelenud sellise asjaga,kus suur plaan käes ja info otse silmeees.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 21:59
Iha portaalis on truu naine mingi kompleksides ja sovjektiaegne naine
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:06
Jutt ei ole vaid Iha lehest.
Internet ongi tänapäeva suhete lõhkuja,see on fakt.
Sellesse PEDEEESTISSE tuli liiga kiirelt kapitalism.
Tegelikult söön oma sõnu,hetkel peakski naisi kohustuslikus korras sõjaväkke vötma,laskma läbi sita roomata automaat käes nii et pitsid-satsid ribadeks,kunstküüs tagurpidi,siis hakkavad peale seda tõesti e.koduperenaisteks.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:15
Absoluutselt.
Ma väidan seda,et enamik naisi elab illusioonides,et mees peab temaeest kõik tegema,anna vaid raha.
Mõtlemismall on inimestel paigast,kujutatakse end olevat printsessina,sellele annab hoogu juurde idiootmeeste kirjadevool.
Raskused panevad asjad paika,sellest ma räägin.
Mujal arenenud ühiskonnas nihukest jaburust nagu siin naljalt ei kohta.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:17
Kui oleks võimalus,küsiks heameelega aastat 20 hiljem,proua,kas te olete kibestunud?
Mögajuttu ajab tädi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:22
PEDestonia!! Hetkel tundub, et mina pole nii kibestunud, nagu SINA!! Mina olen iseseisev naine ja minul on kogemused just jobude meestega, kes oma eluga ise hakkama ei saa ja naise abile loodavad..No kasvõi see, kui mulle tuleb kirju, kus minult küsitakse, kas mul pole pakkuda Soomes tööd?? No mida veel??
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:26
Miks sa arvad,et mina olen kibestunud?
Pealekauba ma ei vihjanud absull sinule,vaid teemaalgatajale.
Aga vanaJoti võid ikka soome võtta,koos seltsim ahju kütta.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:28
Jott on juba Soomes..mina ei pea teda sinna võtma Koos kaminat kütta mulle jah meeldiks..ainus asi, et ma olen tööga liiga hõivatud veel uue aastani
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:31
No on ikka eit. Kas sa enda imetlemisest juba ära ei tüdine. Jah just sina daam nimega Sirruke. Kes sa ise selline oled et pidevalt mehi siin maha teed. Sa polegi rohkemat väärt kui jobusid mehi. Normaalsed mehed lähevad sinust suure kaarega mööda.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:32
Soome suur ja lai,Helsinki pole veel soome ja Jott härrasmehena teeks ehk isegi massaazi peale rasket tööpäeva,see juba on midagi,mitte nagu siin töllid anuvad raha vitu näitamise eest läbi ekraani.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:37
Kadmil!! No ei tüdine jah! Ma imetlen ennast veel ja veel, aga pane ka oma pilt siia ja vaatame, kas mehed ka sinusugust imetlevad..Minust ei käi keegi kaarega mööda, aga ülekaalulisest 27-sest käivad ka 60-sed kaarega mööda
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:41
Et kaarega ei tule aga otse peale
Sa oled vist kellegile varbale astunud Sirr.
Oled ehk kellegi mehega koerustükke teinud või vähemalt Kamilli arvab nii.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:44
Mulle ka tundub sama, PEDestonia Ju ma olen mõnest 27-sest ka pandavam Mis teha--elu ongi karm..
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:46
Mina ei tea, et mina oleks kellegi mehega koerustükke teinud..Pigem on asi selles, et keegi on minu partneriga koostööd teinud
˅ näita rohkem ˅
2014-10-31 22:53
Ühesõnaga, on tekkinud rivaal,kes märkab sinus ohtu.
Kas sa siis ei ole oma partneriga olnud armastusväärne,et ta peaks koostööd kellegi 27a plixiga tegema ja milleks?
˅ näita rohkem ˅