Foorum
2014-10-25 12:48
Tundub, nagu tegemist oleks Iha direktoritega Nad teavad alati täpselt, kes sina oled, mis su puudused on jne, aga naljast aru ei saa, vestlusteemasid üleval hoida ei taha-oska-suuda. Tihti tundub, et jääks nagu jalgu kuidagi neile, et neil on 1 eesmärk kontot tehes - kellegile "ära panna" "paika panna" jne (panomehed, noh ).
Ja siis kui naine vastab neile huumoriga ega allu provokatsioonidele, siis tuleb tavaliselt sõim
Milles asi siis ikkagi? Seksuaalne frustratsioon, sest esimene ettejuhtuv naine ihast ei ole nõus neil laskma end auto tagaistmel enda sisse tühjendada?
Naine kodus näägutab?
Sõbral on ilusam auto?
???
NB! Paluks süvaanalüüsi mitte teha, sest postitus on kirjutatud pisikese humoorika kirjavahetuse käigus tekkinud mõttemõlgutuse tulemusena ja ei ole ülim tõde.
Vabandan ette juba kõigi meeldivate 40+ meeste ees ka
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:01
40 on vanus, kui mees tunnetab, et noored ja ilusad hakkavad mööda vaatama ning tuleb leppida vaid ilusatega. Neljakümbiselt ehk lepikski, aga see peaks ka teada olema, et broiler valmib kiiremini ja kõht on niiiiiii tühi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:05
Õnneks on ka neid 40+ mehi, kel huumorimeelega kõik korras ja suudavad teatava kehaosa otsast pisut kaugemale vaadata. Nende väljasõelumine muidugi võtab omajagu aega ning varuda tuleks omajagu kannatust
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:09
Õnneks on mul pikk nina ja juba selle nägemine tähendab kaugemale vaatamist.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:11
Seega- silmanägemine on korras
Samas võib ju ka öelda, et siin käib väga erinevat seltskonda ning mõne ebameeldiva kontakti pärast ei saa kohe kõiki lahterdama hakata.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:14
Aga kuhu kaob elurõõm, enesekindlus (mitte segi ajada ülbusega) huumorimeel jms?
Jfjm, kuniks jagub broilereid, on elu ilus?
Anonyym, sul on õigus ja ma olen väga kannatlik ning tänulik neile, kel kõik korras on
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:18
Või raha, et broilereid osta.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:21
Kui ma mõtlen mõnele oma tuttavale kibestunud 40+ mehele siis on nende elulust kadunud enda halbade otsuste taha.
Elu on assi keeratud, võlad kaelas, lähedastega suhted sassis aga süüdlast keeruline leida- ise ju pole midagi valesti teinud. Seega ollaksegi vihane ja kibestunud kõigi ja kõige peale
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:21
Ei ole ju eesmärk lahterdada Olen alati hoidunud doktorit mängimast ja diagnoose panemast, huvi pakkus kohalike arvamus asjast, et mis võiks OSADEL ja just selles vanuses kasutajatel sellist käitumist põhjustada
Iha=Broileripood?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:25
No kui pisut kuulutusi vaadata siis kiiret kergendust pakkuvaid tegelasi siin ikka omajagu ju.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:25
Miks nende poole oma valus ei pöörduta, see küsimus tekib ka?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:27
Ju siis ei raatsita nõutavaid summasid rahakotist väljutada.
Paljudel meestel on ka vajadus naisi, eriti siinsel lehel käivaid, kui libusid paika panna.
Selle tunnistuse olen nii mõneltki otseselt kätte suutnud saada.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:30
Jah, sul on õigus. Mulle tehti siin ka millalgi selgeks, et kui mul oleks konto lisaks siinsele ka Flirticus, et siis ma saaks samalt inimeselt täiesti erineva sisuga kirju mõlema portaali postkasti. Ja et ka suhtumine oleks teine kui tutvuksin Flirticus, mitte siin. Ja ma ei saa siiani aru, kuidas mina muutuksin seetõttu, et mul oleks kahes erinevas portaalis kontod
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:36
Flirtic on kusjuures üks nüridamaid leht
Siin ongi maine suuresti maha viinud need teenusepakkujad ma arvan. Mehed kipuvad kohe lahterdama kõiki naisi samasse klassi.
Iidne stereotüüp ka muidugi- normaalne naine ei seksi ju
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:44
Anonyym, normaalne naine on kodus, põll ees ja ei käi nii roppudel lehtedel Ja need kes käivad, on automaatselt diagnoosiga
Utha, mul on hea meel, et sa oled arusaaja inimene
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:44
Enese analüüsimine tehtud, vead leitud ja omaks tunnistatud.
Need, kes mind tõesti pisutki tunnevad ka teavad neist ning võtavad neid osana minust.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:48
Eile sain just kirja mehelt, kel ankeedis vanus 40..Hakkas mulle tutvustama om riista pikkust ja oma oskusi..Kui ma kirjutasin, et ma ei ole huvitatud mõõtmetest--siis sain teada, kui jubedalt tõeline haige ja komleksides naine ma olen
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:53
Ma arvan et kompleksid on meil kõigil, mõni lihtsalt oskab enda omi (neist teadlik olles) paremini varjata. Mõni üritab vabaneda, mõni ei taha üldse enda probleemidega tegeleda. Eks see sõltub ka paljudest erinevatest asjadest... Vahest saab asja naljaks keerata või teha nägu, et kõik on ok. Eks siin kirjadele vastates ju sõltub vastus ka teinekord sellest, milline meeleolu endal on
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 13:56
Paljud kirjutajad ajavad lihtsalt masenduse peale
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:00
Samas on ikka neid ka, kes suunurgad kõrvuni venitavad ja see on ju positiivne
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:07
harilikult tuleb kiri tekstiga tutvume, vastan samaga ja sinna see asi jääb. teema või vestluse arendus enamasti 0. siis lendavad kõik kontod läbi, uuritakse töö ja rahaliste seisude kohta, tüütukesi on ikka küll. 40+ mees arvab, et on haruldus ja peab parima ümmardaja leidma
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:12
Küllap teatud vanuses on seda kibedust meis kõigis. Nagu juba mainiti, et suuresti tuleb see rahulolematusest. No ja kes oleks üdini rahulolev kõiges? Vähesed, ma arvan.
Määravaks saab aga see, et kui palju keegi seda sappi asub ilma peale pritsima ja teiste suunas paiskama. Ühtepidi on see kindlasti pigem kaitseseisund, kui tahe ära panna. Kui tuntakse, et hell koht sai pihta siis on vaja ju võitlusse asuda. Ego on aga see, kes usub, et tegu on välisründega.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:23
Kibedust koguneb kõigil seda enam peaks kogunema oskust hinnata häid ja positiivseid asju
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:31
Kas egovabu inimesi üldse eksisteerib kuskil mujal kui kloostrites? Me ju oskame end vaos hoida ja oma emotsioone talitseda, aga päikesest ja heinamaast ikka tavalisele inimesele ei piisa. Paljud püüddlevad valgustoidule jäämise poole?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:33
Küllap on siin tegemist väärtushinnangutega, et mida keegi väärtustab.
On palju inimesi, kes oskavad hinnata positiivsust ja elamist rõõmus. On aga ka palju neid, kellede uhkus, üleolevus, kitsarinnalisus ja pinnapealsus lihtsalt ei lase seda vastu võtta.
Et on olemas minu arvamus ja vale arvamus, vahepealset ei eksisteeri. Ja kui keegi üritab mingi muu tõega ette astuda siis otse loomulikult tuleb see põrmustada.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:34
Miks viinamarjad on hapud?
Nali.

Miks ma pean iga kord kummardama kui uksest välja astun, mõtles iidne, aga pikk eestlane. Kui tunnet tahate tunda, minge Rocca al Maresse. Seal on madalad majad kõrgete lävepakkude, kuid valusate uksepiitadega.

Ehk on küsimuse vastus sealkandis, kus sul tekib tunne, et sa tunned oma sihtgruppi (enamus 40+ väide paneks nagu enamusele 40+meestele sildi rinda kui kibestunud päss, ometi ei ole Sa enamusega neist (meist) üldse suhelnudki).
Näiteks pärast kolm kuud üritamist suhelda kahekümneste noormeestega paneks Sind tekitama teemat, miks and küll nii lapsikud on.
Või kaheksakümnesed, miks and küll vaikivad. Ehk on viga selles, et ootused on liiga kõrged, reaalsuses oleme me juba selleks ajaks surnud.
Neljakümneste juures on Sul veel valikuvõimalused. Kasuta.

Aga isiklikus plaanis sisekaemusesse süvenedes. Kuna vasikatega ei jaksa enam ammu võidu joosta, siis tuleb midagi jõukohasemat leida. Cockroach kahe sammu kaugusel. Ei jäta ju juhust kasutamata, et seda exstra stepi teha ja ta laiaks litsuda.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:39
Kui te naised vid teaksite, kui raske on üle kümne kirja huvitav püsida, eriti veel siis, kui teine kirjutab kahesõnalisi vastuseid. Sa võid olla kuitahes tark, aga püüa nende tarkuste sest väljaotsida seda, mis konkreetsele naisele kindlasti pealeläheks. Kõik lihtsalt pole sündinud poliitikuks ja ei oska tunde huvitavalt rääkida, samas mittemidagi ütlemata.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:40
Mind paneb siiralt imestama, et paljud siinsed meesisikud on täiesti kindlad, et iga naine on valmis nendega teostatava autokähkuka nimel jätma nii oma töö kui muud kohustused.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:42
Olen tihti mõtelnud, et kus maalt saab lihtsast suhtlemisest kunst? Kunst, kuhu saab haaratud tolerants, mõistvus, oskus kuulata, oskus väljendada...
Ehk just sellel hetkel, kus teine pool pole meiega nõus või kus teisel on oma arvamus, minu omast erinev. Seal me tavaliselt peame pisut enam valdama seda suhtelmise meisterlikkust või siis üheks valikuks on ka vaikimine, mida samuti paljud kasutavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:45
Ano. nad polegi kindlad, aga rauda tuleb taguda kuni see kuum on. Ja ära kunagi looda sellele, mida naine homme teha lubab.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:46
No sama võiks ma meeste lubaduste kohta öelda.D
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:47
Mul pole kogemusi meestega
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:54
Pole elus ühtegi kohanud
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 14:55
to 14:42
Süüdi.

fits.me pakub küürakaile parimaks valikuks haua.
Isiklikult jookseb see piir kuidagi nii, et võõrastele täie rauaga. Omasid hoian. Lähedale ei lase.

40+
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:03
Dialoogi saab pidada, kui on millest pidada.
Kaua saa ikka suudad sõrmega meepoti serva silitada?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:06
Jfjm, aga kui sõrmega enam siluda ei jaksa siis tuleb samm edasi sealt astuda ja otsida võimalusi nendeks asjadeks, mida jaksab...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:06
No dialoog algab ikka normaalsest pöördumisest, mitte "anaali ka teed wä" stiilis üllitistest.
Parimaid pärle oli minu jaoks 40++ meesisik, 100+kg, kes teatas, et ma olen tema jaoks üldiselt liiga paks ja vana aga õhtul võiks ühe kähkuka teha küll....... No on ju ahvatlev
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:10
IlmaNaljata, järgmiseks sammuks on ju sõrm meesees Mõni lihtsalt ei viitsi enam tippida ja võtab kaks sammu korraga.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:25
Anonyym ütles juba nii kenasti ära, et "anaali teed wää" kirjutajaga on raske dialoogi laskuda. Samas Jfjmil ka õigus, sest tõesti ei tea ette, mis teisel inimesel meeles mõlgub ning kuidas ennast aktsepteeritavaks ja huvitavaks teha. Jääda igavaks iseendaks? Ja nii nad välja suridki...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:28
AndMe. See (kibestumine) hakkab tegelikult juba 35+ pihta. Nii meestel kui naistel, ning on individuaalne.
Seda nimetatakse ka elukogemuseks. Mina arvaks, et see on hoopis maskiballi väsimus.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:31
Kusjuures on kibestunumad just need, kel paljud asjad lihtsalt kätte on tulnud.
Enamus neist, keda elu on tõesti vintsutanud on pigem kaelamurdev huumor ja särava eneseiroonia
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:34
Et ajalooline järjepidevus jääks kestma, peaks keegi vahepeal küsima anonyymilt, kas ta ka anaali teeb wä
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:39

Ei tee
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:44
Tujurikkuja

˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:46
Võta heaks, kallis
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:50
Ano, miks sa siis ei tee? Ega sa ometi kibestunud ole?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:52
Ei ole kibestunud- lihtsalt niisama õel olen
Kuival istuv kiimakotist vanamees pidin ka olema kui tarku kirjutajaid uskuda
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:53
Millal ma juba seda jõudsin öelda
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:54
Ma panin oma profiilile kirja, mis ma anaalisoovijatest arvan ja enam pole sellesisulisi pakkumisi tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-25 15:56
mina ei tee küll probleemi sellest, kes ma siis olen
˅ näita rohkem ˅