Sama võiks küsida ka naiste käest, miks nad ilma kummita omale sisse lasevad. Minu isikliku statistika järgi ainult 33% (6/18) on nõudnud kummi, ülejäänud 67% on esimesel korral ilma sisse lubanud ja ainult 2 neist kas enne või pärast korra kõhklesid, kas on/oli ikka hea mõte. Ilmselt võib kiidusõnad öelda iha naistele, sest paari naisega olen siit kohtunud ja mõlemad teadsid, et kummiga käib selle asja tegemine.
Üldiselt kumm tähendab planeerimist, seega kui kumbki pool pole arvestanud, et lähiajal võiks seksiks minna, aga mingite asjade kokkulangemisel see ikkagi juhtub ja kirg on mõistuse viinud, siis ongi raske pidurit peale tõmmata. Mul on olnud perioode, kus kumm on alati kaasas olnud, kuna hirmsasti olen naist tahtnud saada ja hirmus valmis selleks asjaks olnud, aga nendel perioodidel on enamus kumme ikkagi ära aegunud ja pidanud ära viskama. Ja eriti lollid on need olukorrad, kus kumm on kaasas, aga pole käeulatuses, naine ei nõua ja läheb ikka ilma ja tuleb lõpuks ikka see kaua hoitud pakk ära visata, sest kui juba esimesel korral ilma läks, pole erilist põhjust ka edaspidi kasutada, kui just väga litsakas partner pole. Mehed on ikkagi enamasti litsid mehed ja naised võiksid enda tervise huvides küll julgemalt kummi nõuda või igaks-juhuks ise käekotis kanda, sest ega meeste taskus ei pruugigi see pakk eriti kvaliteetselt säilida.