Foorum
2014-10-19 19:48
Huvitav,et sellisele teemale on naiste poolt väga positiivsed kommentaarid?Seda erinevates foorumites.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 19:49
parma, mida näeme?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 19:50
neti. Seda mis neist suurena edaspidi saab.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 19:53
Jott,on veel lapsed,kui me räägime sõjast.Kas Naine kostitab külalisi või ei,on see sõjaõudus niikuinii,mida lapsed peaksid tegema?
Ega see väljaõpe suurt anna,kellelegi on see vaid äri ja meiesugused lihtinimesed vaidlevad üksteisega,sõjard aga irvitab ja naerab pihku,sa oled tark mees,ma ei hakka sulle selgitama seda,mida sa isegi suudad.
Lapsed,nemad kannatavad,nende suurte poiste mängude pärast.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 19:54
parma, mu lapsed on juba piisavalt suured. tüdrukutest sõjardeid ei tule ja poisid on juba mehed
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 19:56
naistel on iga kuu korra emotsioonid laes, huvitav kas siit võiks asi hulluks minna. ma arvan küll
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 19:59
Ei lähe midagi hulluks.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:05
Igakuise emotsioonide laes olekuga seoses tuli meelde ühe nõukaajast üle Eesti kaitseväkke tulnud ohvitseri arvamus naiste kohta kaitseväes. Tsiteerin :
" Ma ei usalda sõdurit, kes 5 päeva kuus veritseb, aga ära ei sure"
Tema arvamus muidugi muutus pärast seda kui esimesed naised välismissioonidele trügisid.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:06
Kunagi keegi telemees küsis Mikserilt,kui paljud teiearvates haaraksid relvad ja tormaks eesliinile?
Lühike vastus:enamus
Veelkord küsin,kas Mikko ja Sepp ka?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:08
Tema arvamus muutus seetõttu,et kui reamehed õiglase und magasid,mängis ohvitser kodu su naissoldatitega.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:12
PEd :
See võib täiesti võimalik olla, kuigi kahtlen selles sügavalt. Esimesed missiooninaised olid meedikud. Nende asi oli nii omasid kui liitlasi kokku lappida, mitte kellegagi kodu mängida. Ja Välismissioonil konteinerelamutes pole nagu sellised privaatseid ruume kus kellegagi kodu mängida.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:22
Heh,sa tuled mulle,vanale mehele rääkima,et Naist tuleb suksutada vaid kusagil hotelli luxkambris?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:24
Kui on üksikud naised sõjaväes, siis võivad neist kujuneda polgumadratsid, kui aga neid on arvuliselt sama palju, kui mehi, siis on olukord veidi teine.
Ja ega sõjavägi pole ainult püssilaskmine.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:26
Te Serbia-Kosovo päästjad järsku räägiks mõne vürtsikama loo kah,kui tihkaks?
Ma ei väida ja näita näpuga,sinu ja parma poole aga minulgi on häid tuttavaid seal olnud,midagi seoses sellega,et perenaine kostitab külalisi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:29
Jugoslaavias oma naisi ei kepitud. Nii, et pole lugu rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:38
Nii, Norras läheb naistele ajateenistus kohustuslikuks. Punkt. Kõik.

Ülejäänu on pastaka imemine, mingi jama.

Terras annab poliitkorrektse vastuse. Ei ja jah vastus oleks liigne, teema pole aktuaalne.
Marianne "sooneutraal" Mikko avaldab arvamust. Noh, tema arvates peaks ka sprotid karbis olema soolise võrdõiguslikkuse alusel lapitud. Evelyn Sepp on tänapäeval mitte keegi. Endine poliitik, kes oma erakonnas tülikaks muutus ning talle rasvane töökoht hambusse anti, et enam ei segaks.

Inimesed arvasid, läheks edasi?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 20:51
Pedestonia. Kuigi jah mõneti on sul õigus. Beibede inimeseks koolitamine, annaks ilmselt poistele kõva koormuse ja topelt ajunussi. Sisemisi konflikte oleks rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-19 21:58
aga tegelikult on se signaal sellest, et järjest memmemaks need meie mehepojad muutuvad. tervis sitt, hoiavad ka niisama kroonust kõrvale kuidas suudavad, naised suure osa elualadest juba peaaegu ülevõtnud- politsei näiteks. nu, võtavad siis paarikümne aastaga kaitseväe kah, mehepojad jäävad oma bemmidega kruiisima ja niisama ringihängima.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 11:10
Väga hästi oled selle ära sõnastatud, vaba. Vahest on see sul liigagi tumedates toonides perspektiiv, aga miski peab sellest letargiast lahti raputama.
Naised võiksid ka käsirelva mitte karta ja vähemalt osata relva kriisiolukorras enda ja teiste jaoks ohutult käsitseda, pere kaitsta, kui meest ei ole või tema seda teha ei saa – see ei tee halba, nagu ka muud oskused, aga ühte ma arvan küll – fanaatikutest nn asjatundjad, kelle kõrvade vahele peale sõjaväekorra midagi enam ei mahu, tuleks sõjaväest eemale hoida. Või neile sõjaväeteenistusest puhkust anda.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 12:20
Kui kõik naised tuleks enda ja pere kaitsmisega toime, siis ei oleks perevägivalda enam olemas.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 12:34
Igasugune sõda ja sõjavägi on puhtalt meeste mängumaa., mõttetu raha tuulde loopimine. Naised tahavad armastust, mitte sõda.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 12:36
Stressikoolitus, üleliigse loba välja selekteerimise oskus, suvalises seltskonnas enda ülalpidamise oskus, enesekehtestamise oskus, kriisisituatsioonis selge mõistuse säilitamine jne jne
Selliseid asju õpib.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 12:40
Stressikoolitust jm võiks õpetada koolis, selleks ei pea mudas roomama
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 12:43
Just nii,proua leitnant
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 12:44
k64. Koolis ka õpetatakse seda. Näiteks teised kiusavad ja siis pead seda taluma ja mitte murduma. See on vaimne stressitaluvus. Aga on ka füüsiline stressitaluvus. Näiteks kui oled pikast tööpäevast sitaks väsinud ja kuidas siis toime tuled? Kuidas siis käitud?
See on hoopis midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 12:47
Tutil on stress.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 13:42
Parma:Naised pole veel tegevteenistusse jõudnud,kuid madin juba käib.
Kuidas see võimalik on?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 13:43
https://www.youtube.com/watch?v=sYAtvX48xZY
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 13:51
Elukutseline kahuriliha jääb tsiviilelus küllaltki tihti silma kui must lammas või värvitud pink. Küll on tal närvid läbi, küll meeldivad oraalsed viinasokid, ei oska ta end kuskile paigutada või on tal probleemid teema lõppedes, kus riik andis rõiva ja katuse.

Maalida neist pilti kui läbi paksu ja vedela vormitud üliinimsestest on pehmelt öeldes romantiline.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 13:51
Kuidas ma jälle sattusin sellesse keerisesse?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 13:56
Okei tüdrukud. Kembelge siis edasi.

trigonometry. Ja nii ongi muideks. Aga õnneks ei saa sõjad kunagi otsa ja lähevad järjest ja järjest uutele "väljakutsetele"
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 14:37
Nu ja sõjaväes oleks teile sõnade asemel relvad. Oleks mured lahendatud juba.

Utha. Mina esitasin sulle ühe küsimuse, mis eeldas vastust kas jah või ei. Ei'st oleks piisanud. Milleks sa lisasid veel 2 emaili täit teksti, et milline tropp ma olen ja kuidas sinu elu olen tuksi keeranud ja seda kolmandat kirja ma lõpuni ei lugenudki.
Eks nii sa neid tutvusi omal tuksi keeradki. Mis seal keerulist on. Seda oli ka praegu siin kirjutistes näha.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 14:47
Mida oligi vaja tõestada
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 15:37
Mitte sittagi ei saa aru. Aga näib, et siin käis positsioonisõda, tulistati kaevikust huupi, et vastane pead liiga kõrgele ei julgeks tõsta.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 18:12
Mõtleks kui tore. Sheeba jõudis nii õigel ajal kahjurõõmustama. Mida siis oli vaja tõestada?

Mulle tundub, et Sa püüad tekkinud olukorda enda kasuks tööle panna. Mängida minu naiivsusel ning Utha ebakindlusel, süstides talle oma sellise avaldusega sisse uusi alusetuid hirme.
Ma oletan, et praegu oli püüd jätta mulje, nagu oleks Sinul mingi oma roll selles ebameeldivas situatsioonis.. Kaval!

NB: Eelnev on pelgalt spekulatsioon!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 18:21
Ma küll, et tea mida sa välja lugeda oskasid, igaljuhul on sinu spekulatsioon täiesti vale ja tõlgendus minu lausest väga tobe. Mis mul sinust või utast asja. Ma kommenteerisin vaid brillamento viimast sõnavõttu. Ebastabiilsed olete te mõlemad Uthaga ja minul ei ole kohe mitte mingisugust rolli ei teie ebakindluses ega naiivsuses. Aga kui sa juba ise selle enda naiivsuse välja tõid, siis oled ehk ise aru saamisega poolel teel, kuigi ma kahtlen selles siiralt.

Minul pole Teiega asja aga nagu näha on Teil ikka minuga kuradi palju tegemist, et kõik teie hädad ja viletsused minu kaela tahate ajada. Tee silmad laht ja näe oma ninaotsast ja egost ka pisut kaugemale ja ehk siis sa lõpuks hakkad ka ümbritsevaid inimesi paremini mõistma. Iseennast ma taandan koheselt selles ringist.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 18:27
Oh naised, kui te oleksite sõjaväes käinud, siis oleks ehk teile ka õpetatud, et Pyrrhose võit, pole just kõige arukam eesmärk.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 18:32
Mulle hetkel meenutab see situatsioon pigem kurikuulsat koomiksit, kus mees saab tööl sõimata, läks koju ja sõimas naist, naine omakorda andis koerale jalaga, koer läks ja hammustas kassi ja vaesel kassil, ei olnud enam kellegi peale oma viha välja valada.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 18:49
Vaata preili kosmosetutt, mind teie kaklused ja see kes keda seinalehel s..ga üle valab ei huvita. Andke aga mõnuga, mis minul sellest, mind jätke oma mudamaadlusest heaga välja. Ei kommenteerinud ma sinu ega Utha postitust.

Chillige vabalt ja mind jätke rahule.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 18:59
Sheeba, tegelikult ring sulgub
http://www.bidstrup.ru/content/0902.html
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 19:02
Jf õige, see nii vana nali, et lõpp oli mul sootuks meelest läinud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 19:20
See, et ring sulgub on üks asi, mida Bidstrup öelda tahab, aga on veel midagi. Mida madalamale asi jõuab, seda tulisemaks muutuvad emotsioonid.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 19:25
See on psühholoogiline reaktsioon jf
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 20:06
nagu näha, naistest südureid küll ja rohkemgi veel. andke aint vastane ja läheb tampimiseks. tõsi, kuna puudub rahulik olukorra analüüs ja strateegiline mõtlemine, siis kauaks neid ei ole ... aga kahurilihaks - käib küll!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 20:16
Tegelikult, ega naised kõlbagi eesliinile enda loomuse tõttu. Nemad nimelt oskavad ainult rünnata. Suures rünnakutuhinas unustavad nad, et käsk on vanem, kui meie ja ei allu väejuhatuse poolt tulnud taganemiskäsule. Naistele on tähtis võit, olgu see või Pyrrhose võit.
Aga sõda ei käi ainult eesliinil. Vaja on ka tugevat tagalat ja kõikvõimalike tagalateenistuste tarvis, tulekski naiskutsealused väljakoolitada.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 20:21
aga vat meeste puhul olin, olen ja jään mina kohustusliku ajateenistuse pooldajaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 20:36
Nägin,kuidas mehed nutsid,kui laps sündis ja koju ei lastud,tervelt 2 a.
Nägin ka seda,mis juhtus psüühikaga,sa utha ära räägi sellest,mida sa pole kogenud ja näinud,isegi paljud nõukaarmees on istunud kusagil vaikses nurgas ja suurt sõjaväest ei tea.
Parma peaks siin nagu aru saama,millest ma räägin aga ta ajab mingit soga suust kas meelega,ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 20:40
Nõukaarmeel ja Eesti kaitseväel on nüüdseks väga vähe ühist...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 20:41
no kurat! enam ei ole nõukaarmee. enam ei ole kaks aastat. enam ei ole isegi Vabariigi algusaastad, kus koonus kõvasti nõukamentaliteeti sees oli. ja kes kurat käsib sul 18-aastasena juba titte valmistreida. lapsed lapsi saama... sellevärra rohkem ei tohiks halada, et OMA armees teenima peab. punkt.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-20 20:44
Vabakuulaja, hästi öeldud.
˅ näita rohkem ˅