Utha,jumal küll , ma ütlesin , et mul kama sellest seadusest aga mulle ei meeldinud see kirbutsirkus selle ümber , tottaalne lollidemaa , neid asju oleks saanud selgitada ja arutada omavahel hoopis tõhusamalt aga nüüdseks on sellest välja kujunenud palagan ... kes keda paneb ja miks paneb ja miks Sille ja Triin ikka tahavad koos elada või miks Aadu ja Sass seksi teevad .... muidugi meedi toetas seda lollidemaa edendamist ja inimesed kuulavad ning ahhetavad , aga nagu me kõik teame , siis meedia roll ongi see, et panna meediat vaatama ja skandaal müüb , eriti kui seda veel üle paisutatakse ... ja kahjuks leidub eestlaste hulgas inimesi kes kõiksugu pläma kuulavad. .... minu meelest võiks inimesed lihtsalt tegeleda oma elu elamisega ja see seadus ei muud siin riigis midagi , Eestil ja eestlastel on hulga suuremaid probleeme kui kellegi kooselu ja nende asjadega peaks enne tegelema , koos elati enne , elatakse hetkel ja ka tulevikus ning tegelikult see ei olnud riigi efektiivset toimivust ei edendav ega halvendav ... teema mis ei peaks olema üldse kaklust väärt. Nagu mainisin , iga asi tuleb omal ajal kui see on selleks küps, mitte ei suruta läbi asju jõuga ja toonitan veel meie riigil on hulga tähtsamaid probleeme hetkel ja need peaks enne lahendama , siis peaks laskuma riik seaduste vastu võtmisele , mis ei ole nii määravad riigi arengus , gayd ja lesbid olid enne olemas ja ka nad jäävad olema aga vale aeg oli hakata seda hetkel jaurama ... pole keegi inimestel keelanud elamast ja ka heteropaarid elasid sama häbiväärselt kooselu nagu gay ja lesbid , pole nad midagi seadustanud.