Foorum
1
2
2014-10-07 21:50
jf, aga enne seda sa väitsid ka järgmist: Interneti suhtlus keskkondadesse koonduvad inimesed, kelle elus puudub edasi viiv mõte, need kelle elus toimub stagnatsioon.
Sinu põhiväitest, mis puudutas süüdistusi, saan ma aru ja sellega ma olin päri, aga millega sa kinnitad oma väidet, et sellises keskkonnas suhtlevad inimesed, kelle elus juba on mingisugune stagnatsioon toimumasMa püüan sinult kätte saada kinnitust selle kohta, et see ei laiene mitte igale internetis suhtlejale. Sa ehk ei tahtnudki seda ütelda, aga ma küsinNing ma loodan, et see jutt ei liigu sellele tasemele, et internet rikub meie elu ära. Kui ei unustata internetis olles vahepeal ennast updateda, siis ei juhtu midagi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 22:04
On neid, kes käivad vaid vaatamas
on neid, kes siia jäävad
on neid, kes kohapeal tammuvad
on neid kes võimalust näevad
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 22:58
See oli julm, Kosmosetutt!

Ma pean natuke mõtlema. Väga huvitav arvamus iseenesest.
Ehkki ma tean, et kohe-kohe libiseb üle huulte küsimus: kui noor on noor?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 23:16
Eee ... mul on vanaisastaatuseni veel loodetavasti vähemalt kakskümmend aastat aega. Kõrge eani mu enda kalkulatsioonide kohaselt veel rohkem. Südame ja vererõhuga pole siiani probleeme olnud. Nii et ära muretse.

Tänased noored päris sageli vaatavad ka lihtsalt laia maailma poole. Iha on selgelt Eesti-keskne, seega on mõistlik võtta mõni rahvusvaheline sait ette, eriti kui see kuulub kategooriasse "mobile app".
Näiteks tinder peaks popp olema.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 23:20
Oi Tutike, nii kena sinust, et muretsed. Tule vanaisa põlve peale, taadu teeb sulle pai
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 23:43
Mulle meeldib mõtelda
˅ näita rohkem ˅
2014-10-08 00:04
Kui see keskkonna syydistus minu kapsaaeda pidi olema, sel juhul soovitaks Vanameister lugeda sul raamatut''Võru veri ei värise''kus peaks ysna arusaadavalt olema selgeks tehtud Eesti Vabariigi uuestisynd,see oli see aeg,kus teine eesti pööritas silmi juba lipuvärvide nägemisest .
Stagnatsioonist rääkides,siis Eu ongi stagnatsioon.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-08 11:44
Siin on noori küll ja veel, lihtsalt ei käida siin rääkimas.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-11 19:41
jfjm
2014-10-07 20:27:03
Interneti suhtlus keskkondadesse koonduvad inimesed, kelle elus puudub edasi viiv mõte, need kelle elus toimub stagnatsioon. Noh ja siis hakatakse süüdistama keskkonda, et see ei arene ja neil pole võimalik edasi liikuda
--------------------------------------------------------------------------------------------------

see kehtib vast nende kohta, kelle panus saidil piirdub pideva virina ja süüdistamiste/halvustustega- nii kaaskodanike kui saidi aadressil.
vingatseid leidub alati ja igal pool
aga 5 aasta aktiivse kohtumise põhjal võiks öelda, et enamus pole reaalis üldse stagneerunud, üksikud, kibestunud.
pigem vastupidi....
vähemalt 85% on abielus või kooselus, minu statistika põhjal.
positiivset energiavoogu ning head huumorimeelt ja üldse eluga rahulolu olen ka paljude puhul täheldanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-11 21:43
caprichosa - sa jätsid kõige tähtsama osa välja: kui konto tehakse reeglite vastaselt(vanus, topeltkontod, väärad pildid, teise nimele märkuste või irvituste külvamine kommimisel, jne.) -
siin kehtibki,
jfjm märgitu ja sinupoolne märge - vingumine,süüdistamine= vale sõnade valik, sest probleemi tõstatamine ei tähenda seda.
Halvustused ja roppus(mitmemõttelisus pole roppus) - ma lugedes näen igas teemas ja mitte asjakohane mula(nt. foorumis)
˅ näita rohkem ˅
2021-12-12 23:59
ellips, paluks tõlget. juhul kui muidugi ise said oma postituse mõttele pihta
˅ näita rohkem ˅
2021-12-13 16:20
kuidas ma sulle tõlgin sinu eelnevat ? sellele kirjutasin lisa , seega loe paralleelselt
˅ näita rohkem ˅
2021-12-13 17:01
Capri, stagnatsioon on ja seda on palju rohkem kui arvata oskad. Kirjutad, et suurem enamus on abieluinimesed, aga miks nad on siin? just sellepärast, et nende suhe on stagneerunud.
Stagnatsioon on see kui puudub edasiarenemine. Kõik võib tunduda suurepärane, aga ei osata edasi minna, siis hakatakse kohapeal tammuma ja üritatakse olemasolevast maksimumi võtta. Kõige arusaadavam on see kunstiinimeste loomingulises kriisis. Nad tunnevad, et midagi jääb täiuslikkusest puudu ja hakkavad seda otsima. Satuvad masendusse, hakkavad jooma ja loodavad pidutsedes leida seda sädet, mis edasi viib.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-14 20:55
Suhe nagu seisab paigal või hakkab alla minema, see varakult tunda annab. Tegelt ei seisa miskit, pidevalt tuleb mingi uus teema ja ole piisavalt hakkaja, et ära tabada see hetk. Tihti tundub paigalseis, siis kui kõik nagu ok ja aega jääb üle mingite jamade peale mõelda, et kas mul suhe norm. Kõik tahame vürtsi aga millist täpsemalt ?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-14 23:41
impala....kui kohe miskit ei seisa, siis sinisest tabletist ehk abi? või hoopis uuest armukesest
vürtsivajadus ja -taluvus on igaühel erinev.
aga see hootine vürtsihimu ei tähenda tingimata, et toidulaud oleks kehv....
samuti pole argiellu sädemete lisamine alati stagneerunud suhte kõrvalmõju.
ja kas peaks toimivas, suurepärasena tunduvas suhtes alatasa kuhugi edasi minema? ehk võiks vahelduseks osata hinnata hetke ja olla tänulik murede puudumise eest...
˅ näita rohkem ˅
2021-12-15 09:55
Kõige õnnetum on inimene siis, kui kõik tema unistused on täitunud ja ta ei oska enam midagi tahta. Kõige suurem mure võibki olla see, et mured puuduvad. Siis hakatakse endale muresid otsima, neid tekitama.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-15 10:46
Suhtes esineb kaks poolt ja mitte kunagi pole ainult üks pool süüdi,Impala ootab õiget hetke kuid äkki naine leiab juba selle õige hetke ennem mujalt ja sina siit ja nii see suhe lörri läheb
˅ näita rohkem ˅
2021-12-15 16:31
Ei Miisu meie suhe kestab alates 94 aastast ja ei see lörri lähe
˅ näita rohkem ˅
2021-12-15 17:09
Maailmas pole midagi kindlat. Iseenesest ei püsi midagi.
Hiljuti lugesin head ütlemist, et eksisteerib kaks valearvamist: Naised arvavad, et ta muutub ja mehed arvavad, et ei lähe ta kuhugi.
Omalt poolt lisaksin, et palju väiksem eksimisvõimalus oleks, kui mehed arvaks, et ta muutub ja naised, et ei lähe ta kuhugi
˅ näita rohkem ˅
2021-12-15 17:35
Kindel see, et lihtsalt niisama ei püsi ega toimi midagi. See muutumise ja mineku lugu noh jah. Kes nõus muutuma, et teisele meeldida või midagi taolist? Milleks üldse vaja muutuda, ideaal oleks leida inimene, kellega üks suund ja nägemus elust
˅ näita rohkem ˅
1
2