Foorum
1
2
2014-10-06 09:43
Mida aasta edasi,seda hullemaks iha.ee läheb,naised kes lunivad raha ja mehed kes ei saa ilma rahata hakkama. Minumeelest on see seksikate inimeste tutvumiskoht,mitte pangaautomaat.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 10:13
See näitab riigi taset,kui isegi kooselu seadust uurida,mida tahavad vastu võtta,millest me siis räägime?
Kui riik on debiilne,siis lõpuks hakkavad ka kodanikud väärastuma,muidugi mitte kõik.
Selgemast selge,kui raha ei jätku on paljud dilemma ees,kas myya oma keha või kerjakott selga,selline on Eesti Vabariik,kui teda yldse olemas on,pigem eu ori.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 10:28
pigem on see suhtumise küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 15:25
Tehke selgeks kes või mis on riik ja siis räägime edasi.

Riik koosneb inimstest.

Valitsus on see kes tahab oma kodanikele igasugust jura pähe määrida.Kahju et nad aru ei saa,et selle jura määrivad nad ka endale pähe.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 18:34
ja hakkame jälle riigi üle virisema, eksole?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 18:44
Ära unusta, raitsx, et prostitutsiooni ei nimetata niisama maailma vanimaks ametiks. Ehk siis ei hakanud naised end müüma alles hiljaaegu tänu meie debiilsele ( sinu sõnavara) riigile, kes sulle lihtsalt niisama leiba lauale ei too.
Miskipärast inimesed, kes end vähegi liigutada ja mõelda viitsivad, ei pea kõigis hädades riiki süüdlaseks. Alati on asju, mille üle võiks ehk nuriseda ja mida parandada, kuid lõppkokkuvõttes oled ise oma õnnesepp.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 19:22
Ega raits tegelikult riiki süüdistagi, ta vihjab vaid, et tegemist on juutide ja vabamüürlaste vandenõuga
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 20:24
Vanameister saab vähemalt asjale pihta
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 20:30
vaata, mitte kõik mehed, kes on vaesed, ei siruta oma kätt ligemese vara järgi. mitte kõik naised, kel raha napib, ei hakka iseennast müüma. suhtumine, mõtlemine, kasvatus ja tõekspidamised.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 20:31
Noh ma blond kah.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 20:40
Vaba,kurb aga tõsi,sa isegi peaks teadma,et kõik on myydav,ostetav siin ilmas.
Ei saa mööda minna faktist,et isegi kohtunikud,politseiylemad jms.tegelased on teatud inimeste taskus,mis veel lihtinimesest rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 20:46
pigem ma olen täheldanud, et justnimelt neid va lihtinimesi ongi kuidagi raskem osta. paradoks...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 20:47
Ja juudid on süüdi, sest neil jagub mõistust suuremaid taskuid omada
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 20:59
Jah, vooruslik on hea lihtne olla. Mina ei müüks ennast ka mingi hinna eest.

Ehkki kui keegi tuleks ja miljoni lauale paneks, siis võtaks mõtlema küll. Mis see üks seks siis ära ei ole? Pärast pikalt muretu olla iseenda peremees.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:03
suur osa lihtsaid ja vaeseid seda selle pärast ongi, et vaim tõrgub ligemest lüpsma. ehk siis "rikaste ja edukate" keeles on nad lihtsalt lollid.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:07
Vot seles värk ongi, et kõik oleme müüdavad, kui vaid ostjaid leidub. Ja neil kes enda hinna liiga kõrgeks on ajanud, tundub soliidsem deklareerida, et nad pole müüdavad, kui et ostjad puuduvad.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:09
Jah. Kas on siin keegi, kes ei müüks oma keha ühekordseks seksuaalaktiks miljoni euro eest? Ütleme, et ostjaks oleks seksuaalselt sobiv inimene, kelle välimus selline harju keskmine ja suhtumine viisakas.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:16
Küsimus ongi selles, et kas sul on talle ka midagi selle miljoni väärilist pakkuda. Milleks maksta miljonit, kui sama asja saab võibolla veidi kulunumas pakendis kätte saja dollari eest?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:21
Ei, küsimus ei ole praegu selles. Küsimus on selles, et kui palju oleks neid, kes sellisest pakkumisest loobuksid.
Ma arvan, et vähemus. Väike vähemus. Kiusatus oleks suurele osale liiga suur. Kiusatus väheneks meeste jaoks ilmselt tunduvalt, kui ostjaks oleks mees (homoseksuaalne vahekord tõukaks isegi väga suure raha puhul hulga mehi eemale).
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:32
Miljoni eest ei lööks keegi risti ette. Kui siis vaid need, kes omavad miljardit
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:38
Kunagi sai yhe tuntud poliitikuga viina visatud ja ma kysisin,ytle mees käsi sydamel,kas te seal mõtlete ka tõsiselt,et kuidas kodanike elu paremaks muuta?
Tema aus vastus oli,kui ma panen sulle milli lauale ja vajan mingisugust seadust,vaja sinu allkirja ja asi on seaduslik aga miu firmale on see vajalik,mis teed?
Mina:te yhed peded seal olete.
Kuna pidasin kõrtsi,siis olen näinud,kuidas hääli ostetakse,seega riik nagu mulle vihjati pole milleski syydi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:39
Isegi mina ei lööks miljoni eest risti ette, oleksin valmis kasvõi naisega või mida iganes
Kuid mõne kopika eest ei tasu selline asi end ära ja ulmelist summat saada pole nagunii võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:39
no kurat ei tea. kui pakkuja on seksuaalselt atraktiivne inimene, siis milleks veel raha? teeks ilma rahatagi ära, mõlemal parem olla pärast
ja mina personaalselt ei suuda miljonit ettekujutadagi, seega... suhtkülmaks jätab, liiga abstraktne.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:41
No,kui te mill eurist räägite,sel juhul saaks ka munga nõusse.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:46
millipakkumisele on vastuvõtlikumad pigem need, kellel on keskmisest rahakama elu maitse suus. kellel pidevalt probleeme ots-otsaga kokku tulla, nende jaoks on mill "overkill". aju ei tule sellega toime. neile lähene parem "mõttetute" summadega, nagu kümme tonni vms. käegakatsutavam.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:49
Vaba, vaesed selle pärast ongi vaesed, et neil on piinlik arvele mõnda nulli otsakeevitada

Missu, Sellepärast ongi soliidsem väita, et pole müüdav, sest see mida müüksid tundub väärtuslik vaid sinule endale.
Sellisele avantüürile võib minna vaid mõne miljardäri pärija, kes üritab tõestada, et raha eest saab kõike.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 21:50
Noh, ilmselt selgitab see ikkagi, et peaaegu kõik on ostetavad. Küsimus on vaid hinnas. Tõsi, nii mõnigi võib olla ostetav vaid teoreetiliselt, kuna ta ei usu, et keegi sellist summat pakub. Kui aga kohver miljoni euroga laual ja klient nõuab riiete äravõtmist, siis võib tõrge tekkida.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 22:05
Kord küsisin ühelt mehelt, et mida ta ütleks, kui tema naisele tehtaks selline pakkumine. Ta vastas, et nii lolli naist, kes miljonist loobuks, poleks talle vaja. Küsisin siis, et kui miljon käes, milleks peaks siis naisele nii lolli meest veel vaja minema?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 22:10
olgu, abstraktsionistid. see, kellel see mill olemas on, mida pakkuda, ei paku seda suvaliselt. milliomanik tavaliselt kipub selle väärtust ka teadma.
seda näeme me ka siit, need kes absurdipakkumisi teevad, no tutkit nad maksta kavatsevad. või kui ka imekombel maksavad miski pool tonni, tonni, poolteist, kepi eest, tuleks nad kiires korras varast ilma jätta ja sundhospitaliseerida. ilmselgelt ei vääri nad oma varandust.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-06 22:29
See suurte summade pakkumine ja küsimine on tsipake psühholoogiaga seotud.
Enda väärtuse virtuaalne tõstmine.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 07:45
Eh, kullakesed, lähete ja põlvitate kõik palju vähema kui miljoni eest See on elu. Mitte muinasjutt "Miljoni eest ma teeksin..."
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 12:48
Need ulmesummade pakkujad võiksid kylastada Reeperbahni Hamburgis,saaks oma sajalisi luhvtitada,võtta musta,pruuni,kollast naist või lasta endale peeruvahele toksida.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 13:40
raitsx

Sattusin Reeperbahnist läbi sõitma õhtusel ajal, ikka päris ulme mis sealkandis toimub
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 17:09
Kui te loete, mis on selle portaali moto: see on seksikate inimeste kohtumispaik Kui sa tahad kellegagi kohtuda, pead rahakoti selga vinnama ja kohtuma, soovid tutvuda lihtsalt ilma tagamõtteta või siis ehk hiljem tagamõttega ei huvita kedagi see, ainult köhi pappi välja, siis kohtume ja trikitame.
Sellepärast ongi see leht omadega urruaugus iga liigutus on raha. Kui leiad kellegi siit ja lihtsalt kutsud kohvile, ei vastata saadetakse perse ja mujale, millest me siis räägime?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 17:54
Karvased, kui inimene on mitu aastat ilmas elanud, siis võiks ta teada, et seksikus on raha, kui raha ei ole, siis pole seksikusest juttugi, nii lihtne see ongi ja ,maailma muuta pole mõtet, sest aeg on raha.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 18:59
aiku, sinu ajuga seksiks küll, kui sa aru saad ja ilmselt ka sinu kerega, sest need moodustavad terviku ju Mitte miski raha ei muuda aga madalalaubalisust seksikuseks.
Karvased on rääkinud, aamen
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 19:01
Selle kohta öeldakse vist ajukepp ja miskipärast enamikule inimestest ei meeldi see kohe üldse.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 19:04
Mittesobivaks muutunud eluasemed jäetakse inimeste poolt maha, liigutakse edasi ja asutakse uue otsingutele. Mittesobivad inimesed jäetakse maha. Valest tööst saab loobuda. Kõigest mittevajalikust loobutakse. Seda on kogu aeg tehtud ja selles ei ole midagi uut.
Ma hirmutan natuke teid veel. Ma arvan , et keskmine kasutaja siin ei ole noor inimene, vaid need on kasutajad, kes on juba stagneerunud ja kui mitte ealt vanad, siis kiirelt vananemas (ma avastasin üks päev, et minuvanuseid on väga väheks jäänud ja et mul ei ole enam siin huvitav, et keskmine vanus tõuseb) ja keelduvad (kardavad pigem) muudatusi tegemast. Parem on näidata, et keegi teine ei tee midagi. Ühe muudatuse algatus siin ei nõuaks kelleltki elukoha vahetamist ja ka mitte selle koha maha jätmist, isegi mitte seda. See nõuab ehk ainult piisavalt motiveeritud ja tegusaid inimesi, kes tahaksid midagi uut teha ja oma ideid siia tuua. Ma arvan, et uuenduste järele on suurem nõudlus praegu. Kui siin pole tegijaid, leidke need inimesed, kes teeks ise paremini ja tehke otsustajatele ettepanek. Igal pool, kuhu vaatad, on inimesed rahulolematud. Mida muidu siin oodata. Motivatsioonipaketti?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 19:15
Ma ei tea, Utha, ma vist olen enam-vähem Sinuga samas vanuses ja ei tunne end põrmugi vanana. Lisaks vaatan pigem, et enamus mu profiilile sattuvaid naisi on vanuses 40-45 aastat.

Muudatused nõuavad motiveeritust. Ühel hetkel saabub mingi värske tuul ja kõik need stagneerunud "vanakesed" saavad uue hingamise. Võib-olla mitte liidritena, aga kindlasti oma panust andvate kaaslastena.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 19:25
Kirg tekitab huvi. Motivatsiooni alge on kirg. Elu vastu. Eesti rahvas on depressioonis, vananev ja tõbine, selle kinnituseks on tehtud üksjagu uuringuid. Maha surrakse enne vanaks saamist. Mehed eriti. Ja need üksikud pärlid, need ongi pärlid sõna otseses mõttes. Enamik "stagneerunutest" ei saa miskit uut hingamist. Pigem vastupidi. Eakal veab, kui ta leiab elukaaslase, sõbra kellega lõpuni minna. Üksikute saatus on kurb. Kasimata tuba ja pissihais. Aga õnneks on iha.ee! Iseasi, kui palju siin on üle 65-seid ? Alates 65 loetakse inimene eakaks.
Tuleb enne seda ära sebida, keda annab.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 19:32
Ja mina olen avastanud ennast suhtlemas keset 40ndates kuni 60ndates olevaid inimesi ja tead, see on parajalt kohutav teadmine, kui korra seda endale teadvustad 38 ei ole ka vana minu arvates, aga enda vanuses inimesi,kellega mul huvitav suhelda on, siin ei ole. Aga võiksid olla. Ma ei oleks nende arvu vähenemisest aru saanud, kui ma ei oleks uurima hakanud.
Vananemisele viitamisel oli minu idee tegelikult selles, et noori ja haritud inimesi ei tõmba siin olema, neil ei ole huvitav ja kui huvitav ei ole, nad lahkuvad parematele maadele. Ma olen ka see, kes siin igavleb. Ma olen siiani ignoreerinud mind häirivaid asju ja teinud seda nii kaua, kuni need otseselt mind ei sega, aga neid asju on palju.
Mis sind motiveeriks, bri? Peale noorte kanakoibade
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 19:36
Utha, mina vastan ka:mind motiveerivad huvitavad inimesed(need, keda siin enam eriti ei ole kahurvägi v.a.)
Vanad ja koledad(loe:kobedad)
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 19:38
Kas te räägite siin ihast või Eestist?

Mind motiveerivad vanemad koivad ka. Naised on kindlasti motiveeriv osa. Lisaks on lihtsalt vaja töö kõrvalt vahel lõõgastuda. No ja mul on kindel teadmine, et mul on mitu ust veel lahti, kuhu lahkuda. See annab rahulikkuse.

Aga need noored on sageli lihtsalt kärsitud. Lootused puhutakse meedia poolt suureks ja veel ei ole pettumused maha rahustanud. Las nad pettuvad, küll varsti on samasugused nagu meie.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 19:56
Elamises, Tutt. Tõsi, ma läksin selle jutuga juba ihast välja ja hakkasin rääkima noorte lahkumisest Eestist.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 20:08
Ma tegin bri jutust enda jaoks praegu ühe meeldiva järelduse: nii kaua, kuni minus on veel kärsitust, ma ei ole vana
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 20:27
Interneti suhtlus keskkondadesse koonduvad inimesed, kelle elus puudub edasi viiv mõte, need kelle elus toimub stagnatsioon. Noh ja siis hakatakse süüdistama keskkonda, et see ei arene ja neil pole võimalik edasi liikuda. Tegelikult peaks ju ikka üksikisik keskkonda arendama, aga siin tahetakse vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 20:30
Ma olen nõus, Tutt, ainult et minu jaoks on silmaringi laiendamine üks kärsitust ja uljust iseloomustav nähtus.

Ma olen ka kärsitu. Hetkel pean Eestis olema ja tööd tegema, sest lapsed on vaja teatud etapist välja kasvatada. Aga hing ihkab hulka muid asju teha. Ja iha.ee on üks silmaringi avardamise viise.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 20:36
Jälle pihtas-põhjas Jott
Me oleme kohtunud siit portaalist ikka päris paljudega aastate jooksul. Eluga väga rahulolevaid kohanud ei ole. Ma ei räägi pealispinnast, mis kenasti ära petta võib. Huvitav, et ma täna hommikul just mõtlesin sellest, et siin on üksikute hingede kogunemispaik. On ju lihtsam öelda:"ma tahan keppi!" kui et "mul on deprekas ja ma olen kurb ning üldse ei taha enam elada!"
...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 21:06
Mitut stagneerunud suhtluskeskkonda internetis sa tead, jf?
Kitsalt vaadates on su väide nende isikute suhtes õigustatud, aga mitte päris täpne. Praegusel ajastul on internet täis “mahavisatud” ideid ja seda uut, mida alles hakatakse avastama ja millest sünteesitakse uusi ideid.
Rahulolematus ei ole üksnes internetikeskkonnas ilmnev nähtus, vaid see on üleüldisem.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-07 21:22
Utha, ma vist väitsin hoopis, et stagneerunud inimesed, süüdistavad enda stagnatsioonis keskkonda. Samas internet süvendab enda mugavuse ja kättesaadavusega seda paigaltammumist.
˅ näita rohkem ˅
1
2