Mittesobivaks muutunud eluasemed jäetakse inimeste poolt maha, liigutakse edasi ja asutakse uue otsingutele. Mittesobivad inimesed jäetakse maha. Valest tööst saab loobuda. Kõigest mittevajalikust loobutakse. Seda on kogu aeg tehtud ja selles ei ole midagi uut.
Ma hirmutan natuke teid veel. Ma arvan , et keskmine kasutaja siin ei ole noor inimene, vaid need on kasutajad, kes on juba stagneerunud ja kui mitte ealt vanad, siis kiirelt vananemas (ma avastasin üks päev, et minuvanuseid on väga väheks jäänud ja et mul ei ole enam siin huvitav, et keskmine vanus tõuseb) ja keelduvad (kardavad pigem) muudatusi tegemast. Parem on näidata, et keegi teine ei tee midagi. Ühe muudatuse algatus siin ei nõuaks kelleltki elukoha vahetamist ja ka mitte selle koha maha jätmist, isegi mitte seda. See nõuab ehk ainult piisavalt motiveeritud ja tegusaid inimesi, kes tahaksid midagi uut teha ja oma ideid siia tuua. Ma arvan, et uuenduste järele on suurem nõudlus praegu. Kui siin pole tegijaid, leidke need inimesed, kes teeks ise paremini ja tehke otsustajatele ettepanek. Igal pool, kuhu vaatad, on inimesed rahulolematud. Mida muidu siin oodata. Motivatsioonipaketti?