Foorum
2021-06-30 00:21
Assakurat, kus nüüd tuli mees avalikku foorumisse rusikaga rinnale taguma, et tema on tegija mees ja kaitseb daami. Mulle tuli küll kohe meelde kuidas mitte nii väga ammu see sama mees ühe oma eelneva südamedaami kohta siin postitusi tegi ja sellele südamedaamile diagnoose pani.
Tarts, ma mõtlen, et kui sa selline tuulelipp oled, et kas sa oled ikka kindel, et sa ise oma endisele südamedaamile haigust ei andnud?
Mis iganes, aga tundub, et see mõjus sulle tüsistustega ja kahjustas su ajusid.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 00:48
For always and ever
Take it from my heart
Take it from the start
For always and ever
We are strong together now

Love is a flowing of emotions
Two hearts are living through the motions
You will see nothings tearing us apart
You took my life
Coloured all my lonely days
And I'm so proud
To hear you say
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 09:00
Avalik manitsus näitab mehisust? Mehine argpüks?

Igasugused kommentaatorid on siis mehisuse võrdkujud? Olenemata mingist kastraadijutust?

Ma olen siis ka mehisem nüüd ja kui sa postkasti kirjale ei vasta, kutsun sind Tarts avalikult üles mulle silmast silma seda lauset kordama. Ootan.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 10:04
naljakas, et ori, kes end ise korduvalt impotendiks nimetanud, nii hirmsasti kastreerimiseteemat südamesse võtab
vaimselt kastreeritu mulje jätab niikuinii..........kuigi kunagi suutis jah seda üsna edukalt varjata. äärepealt oleksin talle teise kohtumise võimaluse andnud (ei, see pole vale vaid fakt, mida slave miskipärast nüüd häbenema on hakanud. "mehine" nagu ta meil on siin ).
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 12:49
Äärepealt oled sa naine. Faktid ja luulud.
Mina nimetan ennast impotendiks. Mis siis? Kas selle peale on igati loogiline, et mingi pooletoobine hädisus mind foorumis kastraadiks nimetab kavatsusega halvasti öelda ja siis kokku ei julge saada.

Kui sind selle loogika pärast sassiläinud hooraks nimetan on palju korrektsem, kui impotenti kastraadiks nimetada netimehisusega.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 13:27
ei, hooraks sa nimetad mind sellepärast, et julgen oma seisukohad välja öelda ja sinuga teist korda tasuta kohtumisel ei näinud mõtet.
on ju nii?
vaimne kastreeritus on tglt hullemgi kui füüsiline. sellega ilmselt peletad paljud naised endast eemale, slave.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 14:18
Ei, ma tean väga hästi, miks ma sind hooraks nimetan. Ära nüüd minu pähe minu mõteteks ka ronida püüa. See on juba järgmine tase.

Sa oled hoor, sest sa müüd ennast ja oled juba viimase molekulini ning pöördumatult selleks kehastunud 24/7. sa seletad oma tegevust nagu uut normi, müüd ennast konstantselt, halvustad neid kes ei pea õigeks naisele seksi eest tasuda jne.

Sõna "hoor" on liiga pehme tegelikult su kohta, sest selles on ka positiivne varjund. Seesama, mida sa oma turundavates muinaslugudes välja püüad tuua, kuid arvestades kogu su valelikkust, siis sinul läbi tuimaks konveieriks muutumise täiesti puudu ilmselt on.

Veelkord: kui lugeda nartsissisti kirjeldust, siis polegi nagu võimalik enam täpsemalt su kohta öelda. Kui lugeda su luulusid kohtumisest ja näha su järgijõlkumist foorumis, arvestades ka minu konto salakülastusi, siis kaldud juba ka psühhopaadi poole.

Ja veelkord, ära kujuta ette ja räägi tõe pähe, seda mida pole! Ehk minu motiive sinu hooraks nimetamisel!
Huvitav, miks ma teisi äraütlejaid siin ei "sõima"?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-03 11:13
õigustada üritad oma sõimlemist jah väga hästi, slave. kahjuks mitte eriti veenvalt.

1. sina pole mind, minu teenust ega seltskonda kunagi ostnud. sulle ei antud võimalustki selleks. seega lihtsalt levitad kuulujutte nagu turumutike

2. ma pole ka ennast kellelegi müügiks pakkunud ega kavatsegi seda teha. olen endiselt iseenda oma ja oluliselt vabam kui nn eelnevas elus.
kuna pole kohustust mitte ühegi ebaviisaka, kompleksides psühhopaadiga kohtuda või mingeid muid ebameeldivaid asju teha.
kes soovib teenindajaid, olenemata teenusest, liigitada "enesemüüjateks", sellel on ilmselt endal mingi alaväärsuskompleks.

3. ma pole kunagi halvustanud tasuta seksuaalseid naudinguid.
olen ka ise neid nautinud suurema osa elust, muide. ja naudin võimalusel praegugi.......mehega, kes suutis juba aastaid tagasi mu südamesse pugeda.

4. konveieriluul on ainult sinu peas, slave- kuna sinuga taaskohtumise jaoks ei leidnud terve aasta jpoksul aega.
aga see polnud mitte sinu poolt kujutletava liinitöö tõttu................
lihtsalt leidus sinust meeldivamaid ja atraktiivsemaid persoone, kes oma kontos naiste pihta suunatud räigeid vihakõnesid ei avaldanud. lemmikkülaliste japks leitakse alati aega, seda teab iga teenindaja

5. ilmselt sõimaksid ka teisi sulle äraütlejaid naisi, kui need avalikult julgeks oma seisukohti välja öelda...........
vähemalt minu mittesõimajaid foorumlasi oled siin korduvalt nimetanud lollideks tallalakkujateks, puudliteks, liptsejateks jne-
justkui eksisteeriks üks ja ainuõige sinu maailmanägemus.
nartsissistile omane suhtumine, vist?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-03 22:40
Vaba naine vabal maal niksiv kellega tahab kui tahab aga niks peab tegema
˅ näita rohkem ˅
2021-07-05 14:33
midagi ei pea tegema kui pole soovi. ka mitte goonerijopskiga kohtuma......sellistele jääb vabadus lõputuks pihuralliks
˅ näita rohkem ˅
2021-07-05 14:37
Profisport suuresti sponsoritele tuginebki, aga professionaalseid meeskondi ja sportlasi me litsideks väga ei kutsu. Kui amatöör tahabbprofiks saada, peab ta endale sponsorid otsima
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:01
seks võiks olümpiaalaks kvalifitseeruda küll
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:05
Ma saaks laisa seksi kategoorias esimese koha vist.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:12
milles see laisk seks täpsemalt seisneb? mõtled, et poleeriks veidi pihku....aga siis lööd käega, et ikka ei viitsi?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:38
No täpselt. Ma ei viitsi isegi pükse jalast võtta.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:46
ma ei viitsi isegi pükse jalga panna
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:52
mis asjad need püksid veel on ?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:53
need traksidega asjad, mis mõnel mehel ilma traksideta alla kipuvad vajuma
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:54
No need on need asjad mis meestel jalas on. Kindlasti oled kuskilt pildi pealt näinud. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:55
haaa. meil metsas säherdusi asju pole
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:58
Kurat... Kadestan. Metsas on hää elu.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 22:59
on , ei kurda aga kes sul keelab metsa minna
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 23:01
Keegi ei keela. Homme peale tööd viskan tallinna piiris susped jalast ja püherdan terve nädalavahetus heinas.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 23:04
nu vot, elu ju lill , ma tömman hommikul värsked kobrulehed ümber ja lähen rallit kaema , omadele lippu lehvitama , ärge ajage segamini liputamisega , ikka lehvitama
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 23:15
Isa käis seenel
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 23:16
ja nägi karu kah ja siis jne .
˅ näita rohkem ˅
2021-07-16 11:29
Karu hakkas oksele kui vanamutt Virussa lõusta metsas nägi,siiamaani ropsib.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 09:39
kommar, ega see vikerkaarelipp ei olnud, mida sa seal liputamas käisid? ja kas karul olid karupüksid jalas või oli tegemist nudistmõmmikuga?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 13:51
jälle sa ajad segamini liputamise ja lehvitamise järjepidevalt capri , karu polnud ,karu kartis mürinat ja tolmu
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 15:34
njah, isegi kassid kardavad mürinat kui tolmuimejaga neil kasukat puhastada.
aga jalast rebitud vikerkaarestringidega lehvitades saab samal ajal edukalt liputada, kaks-ühes eksole
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 15:50
vot mida ma ei tea sellest ma ka ei räägi aga pole veel näinud vikerkaarevärvides kobrulehte ja lehvitati ikka mede armast sinimustvalget
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 15:05
tõeline patrioot lehvitab sinimustvalgeid stringe, kommar
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 16:38
Touch1 mürinat ei karda,rimmis edasi kui mürinal näkku peerutasin.Profilt rimmis kui promill sees.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 19:41
Ingver1
2021-07-22 16:04:53
! TÄHELEPANU !

Hoiatan kõiki kasutaja gingerwitch eest, kes tegelikult in Mikk Roosna nimeline mees ja omab siin hetkel vähemalt 3-4 aktiivset kontot mille alt erinevaid kasutajaid laimab!
Raulmell, motomees24, jaaanus75 on osad tema varikontodest. Põhikonto mikkk99 on blokeeritud. Ahistab naisi, nõuab kohtumisi ja eitava vastuse korral alustab laimukampaaniat.
Tema varastatud pilt eemaldati ka modede poolt!
Mitte seda inimest uskuda!
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 00:23
Naine vajabki tuge, sitt mees kes anda ei suuda. kaasa arvatud mina.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:40
keprik, suutsid ju anda küll ning täiega...seda tuge
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:52
Kas keprik andis sulle kepid kätte, et toetuda saaksid?
Keprik, ehk aitaksid mind ka... ma vana, või noh vanur juba, krt, suutsin jala ära nikastada. Nüüd istun kodus ja valgeks läks maa...kaks väikest hanepoega nüüd välja ei saa. Tänan!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:54
violiina...su fantaasialend ilmselt kepist kaugemale ei ulatu
vahel võib mees ka lihtsalt mehelikult abistava käe ulatada.....no kasvõi jalamassaažiks. isegi kui jalg pole ära nikastatud
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 01:06
Ei, loomulikult mitte ei ulatu minu mõte enam kepist kaugemale! anna mulle andeks, aga see on siiski paljudel vanuritel juba niimoodi, et, kui keppi pole, siis kaugele ei jõua. Krt, konts läks kah pooleks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 01:08
Tühja sellest kepist. Tissid on ilusad capril
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 01:10
Hakka või veel uusi saapaid ostma vastu talve... kuidas ma küll selle vanuri pensioniga jaksan Keprik, ega mind see jalamassaz nüüd enam ei päästa, aga tore oleks kui suudaksid mind kätel kanda. Või kui ise ei suuda, siis ehk oskate kedagi soovitada
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 05:31
Ma ei kepi juba ammu.

Aga violiina, mis on teie jalakese number?
Äkki kannatab selle talvekesega midagi ette võtta, et hanepojad välja saaks.
--------------------------------------------------------------------------------------
capri....
Suured tänud on minu poolsed, teinekord proovin palju rohkem anda.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 11:52
violiina, ma võin oma tikk-kontsaga saapad sulle laenata, siis kõnnid jää peal nagu vana alpinist pamiiri mäestikus kui nr 37 suurus peaks sinu jalakestele sobima
keprik...see oleks pigem kolmas kord siis, andmiseks ja võtmiseks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 12:39
Qwertyle muidugi sobiks kui naised rindadele toetudes ringi käiks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 14:01
Pgn, mul arveldamine ja raamatupidamine täitsa käest ära läinud.
Lugesin teema algataja esimest postitust. Aasta siis oli 2014
Peab tõdema, et mitte midagi pole minu
rõhutan minu
minu elus muutunud
˅ näita rohkem ˅
2022-06-06 03:20
miisuke, härrasmees ulatab suure libeduseohu puhul ikka oma peenise daamile toetavaks kepiks
rinnad on pigem nagu avariipadjad
˅ näita rohkem ˅
2022-06-06 19:26
Tõmbad nöörist ja avanevad või siis kokkupõrkel?
˅ näita rohkem ˅
2022-06-07 00:05
2JZ, teoreetiliselt peaksid nagu pehmendama igasugu kokkupõrkeid.
võta rinnakas naine kaissu, siis tunnetad ka praktiliselt
˅ näita rohkem ˅
2022-06-07 00:27
Caprichosa, et siis nagu turvapadjad?
Hmmm... Teades füüsikat siis ütleks et turvapadjad ilma kokkupõrketa panevad sihukese paugu et teist sellist rohkem ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-07 01:42
egas kohe paugutama pea hakkama, 2JZ
˅ näita rohkem ˅