õigustada üritad oma sõimlemist jah väga hästi, slave. kahjuks mitte eriti veenvalt.
1. sina pole mind, minu teenust ega seltskonda kunagi ostnud. sulle ei antud võimalustki selleks. seega lihtsalt levitad kuulujutte nagu turumutike
2. ma pole ka ennast kellelegi müügiks pakkunud ega kavatsegi seda teha. olen endiselt iseenda oma ja oluliselt vabam kui nn eelnevas elus.
kuna pole kohustust mitte ühegi ebaviisaka, kompleksides psühhopaadiga kohtuda või mingeid muid ebameeldivaid asju teha.
kes soovib teenindajaid, olenemata teenusest, liigitada "enesemüüjateks", sellel on ilmselt endal mingi alaväärsuskompleks.
3. ma pole kunagi halvustanud tasuta seksuaalseid naudinguid.
olen ka ise neid nautinud suurema osa elust, muide. ja naudin võimalusel praegugi.......mehega, kes suutis juba aastaid tagasi mu südamesse pugeda.
4. konveieriluul on ainult sinu peas, slave- kuna sinuga taaskohtumise jaoks ei leidnud terve aasta jpoksul aega.
aga see polnud mitte sinu poolt kujutletava liinitöö tõttu................
lihtsalt leidus sinust meeldivamaid ja atraktiivsemaid persoone, kes oma kontos naiste pihta suunatud räigeid vihakõnesid ei avaldanud. lemmikkülaliste japks leitakse alati aega, seda teab iga teenindaja
5. ilmselt sõimaksid ka teisi sulle äraütlejaid naisi, kui need avalikult julgeks oma seisukohti välja öelda...........
vähemalt minu mittesõimajaid foorumlasi oled siin korduvalt nimetanud lollideks tallalakkujateks, puudliteks, liptsejateks jne-
justkui eksisteeriks üks ja ainuõige sinu maailmanägemus.
nartsissistile omane suhtumine, vist?