Foorum
2014-09-29 14:00
seda 40-aastast rikka mehe naist ma kepiks rahatagi ja omi arveid olen ma eluaeg (!) ise tasunud.
˅ näita rohkem ˅
2014-09-29 14:05
Mina vist olen argpyks,sest rikkale mehele vahelejäädes tulevad teistsugused teenusepakkujad ja viivad su metsa,kus tuleb perse urvi ajada,seda ma ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:06
teemapüstitus jäi pisut segaseks.....autor nagu kurdaks, et teenuste hinnad liiga madalad?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:08
Nüüd on kindlasti tõusnud, nii hinnad kui muu
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:13
majanduse tõus on ju ainult positiivne......ning inflatsiooni mõjul kerkivad hinnad ilmselt paratamatus. seepärast ongi naljakas, kuidas mõnes foorumis vanad kepimehed kurdavad hindade tõusu üle..... a la "oi kui palju oleks selle paarisaja euri eest saanud kuldsetel 90ndatel bordellides möllata, mis nüüd ühe suguakti eest tuleb välja käia"
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:16
Nüüd piirdub enamasti asi ainult virtuaalselt ka. Polegi nagu midagi katusuda(peale enda) ja vaadata mingit showd arvuti/mobiili /tahvli ekraanilt ja hinnad on ikka endiselt kõrged
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:19
ei oska kommenteerida seda virtuaalset katsumist. vanakooli härrad eelistavad endiselt reaalset puudutust....koos hääle, maitse, aroomi ja eheda emotsiooniga. ning hindade üle eriti ei kurda
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 15:25
See on selge et virtuaalsus ei alista reaalsust kunagi.
Oma käsi on ikka kuningas see siis tähendab teiste puudutamisel.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 10:37
jah, reaalsus on luksus.....kui selle nautimiseks puuduvad ajalised või finantsilised ressursid või pole piisavalt pealehakkamist, eks sel juhul tuleb omaenda kuningliku käega erootikat viljeleda
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 10:55
Ei osta , võibolla olen teistsugune või vanamoodne kuid naiseliku läheduse eest rahaline tehing on kuidagi...noh.. see pole minu jaoks.
Hindan ilu , flirti. Minu jaoks on kingituse tähendus kingitusel nagu lilled , kena ehe või positiivne mälestus , hetk mida mäletada.
Valimatult suskida suskimise pärast... milleks. See devalveerib tunded. Peale hetke ,aga tühjuse hinges ning ehk ka kahetsuse -pettumuse. Aga muidu päikest ellu ! Kui turg nõuab ju on kellegile seda vaja.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 11:12
tegelikult just eelkõige nn vanamoodsad mehed peavad loomulikuks naise eest hoolitsemist igal viisil, mitte ainult voodis........nii et naisele ka materiaalsel viisil rõõmu valmistamine ei tekita neis negatiivseid tundeid või tohutut kahetsust
seda muidugi juhul kui kohtumisel jagub ehedaid emotsioone ja kirgi ning reaalset kehakeemiat.
kui härrasmehe arusaam kogu erootikateenuste maailmast piirdub "valimatult suskimisega" liinitöö käigus, on ilmselt tühjus hinges juba ette garanteeritud.
muide, kena ja tõeliselt väärtuslik ehe võib maksta kordades rohkem kui mõne teenindaja töötund. lilled ja parfüümid pole samuti tasuta, minuteada. aga sedasorti kingitustega on palju rohkem võimalusi mööda panna......et võib-olla kingitud lõhn ei sobi ja ehe ei meeldi. selles mõttes on rahaline kingitus tunduvalt viisakam, kui prioriteediks ikka kingisaajale rõõmu valmistamine, mitte omaenda ego kergitamine

samas tänapäeva feministlikest vaadetest rikutud mehepojad pasundavad võrdsest panustamisest, poolitavad sendipealt kohvikuarveid....ja siis imestavad, miks naised neid mehelikeks ei pea ning erutusest põlvi ei värista
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 12:50
Põhimõtteliselt nõus , kõik sõltub pisiasjadest ,et suured paika loksuks
Edu naistele kes oskavad panna mehi aega unustama !
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 13:49
aitäh, gunnar, see oli ilusasti öeldud
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 18:32
Väristad erutusest põlvi rahakoti ees😅...
rahakott teeb mehest härrasmehe ja annab juurde mehisust🤣🤣🤣 oh sind ja sinu loogikat
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 08:40
"...vanamoodsad mehed peavad loomulikuks naise eest hoolitsemist igal viisil, mitte ainult voodis"

Ja neid ongi sul hea ära kasutada. Eriti hästi, kui voodisse (mudimislauakesele) tüütama ka harvem ronivad.

Jälle kord pean meenutama, et kvaliteetses meeste seltskonnas ei julge need sinu "vanakooli mehed" piiksatatagi, et prostituudi reisile viivad või muidu raiskavad...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 10:32
Slave, Vanakooli mehed ei hoople enda saavutustega, see rohkem äpude ja poisikeste rida, kes tahavad näidata, et on ka tegijad.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 21:38
Mina maksan kui naiska hea elisu on on hea teeb hea niks
˅ näita rohkem ˅
2021-06-21 21:40
Kas mõni prost niksis Virussat jälle perse?Palju mölama hakanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 16:58
Jott, tobeda hoora peale raha pildumine pole mingi saavutus
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:42
"kvaliteetses meeste seltskonnas" võiks muljetamise käigus kogemata välja tulla, et mitu härrasmeest käib sama teenindaja ihuvõlusid nautimas......see vist riivaks mehelikko ego
eskortteenuse ostjad, kes reisile või muidu pikemaks saatjat vajavad, üldjuhul naist prostituudina ei kohtle. eriti kui diil ei sisalda seksuaalse iseloomuga tegevust ega isegi mitte ühes voodis magamist. (eriti härrasmehelikud võtavad lausa kahetoalise apartemendi, et võimalikke arusaamatusi ja sunduslikku koosolemist ei tekiks).

samas mõni, kellega pole samuti mingit seksuaalset diili ega kohtumist olnudki, püüab naise hooraks nimetamisega iseenda väärtust tõsta.
selles galantse härrasmehe ja räuskava matsi vahe seisnebki.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:52
Kas "eriti härrasmehelikud" võrdub "eriti lollid"?

Neid ullikesi sa siin takka kiidadki ja selgitad, kuidas sind tuleks nuumata?

Jõmmid võivad omavahel praalida, kuidas ennast hoora juures tühjendamas käivad...

Mõistusega mehed peavad häbiväärseks suvalise peale kulutamist. Kellel väga vaja, saab endale vabalt noore ahne bimbo püsivalt. Need pakuvad ennast ju piisavalt. sina nendega konkureerida ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 18:09
hea kasvatuse saanud mehele ei pea midagi selgitama ega näpuga näitama. ta teab ise, kuidas naisi kohelda.
ju siis jätab mõistus enamuse mehi peale kerget massaaži maha nagu näha
ainult tarkusest pakatav slave taob targa näoga pihku ja jagab õpetusi, kelle peale teised inimesed oma raha kulutama peaksid
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 18:26
Paistab, et sa ei tunne hea kasvatusega mehi.
Naise ostmine ei ole otseselt tema tunnustamine. See on tema tarbimine ülejäänut välistades, sest kes see sinusuguse lolliga muus elus olla kannataks?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 20:38
minusuguse lolliga on mitu meest abielus olnud. lisaks paljudele suhetele, täitsa tasuta muide. kõige imelikum, et päris paljud külalised soovinud ka reisile koos minna, suhet alustada või peret luua. seega ei piirduta ainult ühekordse nn tarbimissooviga.
isegi slave soovis "lolliga" teistkordset kohtumist. ning oleksid ju ka eelistanud seda teha mittetarbimise eesmärgil...nn "muus elus".
võid üritada vastupidist väita, kui tõesti ühtki muud argumenti halvustamiseks enam välja mõelda ei suuda

ning mu suhteliselt laias suhtusringkonnas leidub piisavalt hea kasvatusega mehi, et eesti mehe kohta kiidusõnu öelda.
neid hooraks sõimajaid ukse taha jäetuid peale slave eriti nagu polegi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 00:14
Hakatuseks jätsin mina sinu ukse taha. Ja siis olid sa oluliselt normaalsem, kui praegu.
Olen siiralt õnnelik, et seda allakäiku ei pidanud vahetult nägema!
Või ehk seda sa pelgasidki?

"neid hooraks sõimajaid ukse taha jäetuid peale slave eriti nagu polegi"

Loomulikult. Konveier niigi hõre juba...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 00:24
Kui ma naiskale maksan miks peaksin teda hoitakse nimetama siis on ta minu naiska kes minu rahast elab
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 00:31
slave, ehk täpsustad, kuhu ja millise ukse taha sa mu jätsid?
kui ma teist korda ei leidnud sinuga kohtumise jaoks aega...jah paraku terve aasta jooksul ning mitte mingi oletusliku konveieri tõttu, siis oli siiski minu uks see, mis sulle suletuks jäi. võiks juba üle saada sellest, hullem kui mõni pubekas

keegi qwerty käitus siin samal põhimõttel....peale kümneid luhtunud katseid kohtuda loobus. ning asus ka usinalt sõimlema ja halvustama ning laimama.
aga isegi tema on oma eluga edasi läinud nagu näha.
ori aga ei väsi end narriks tegemast
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 00:37
Saa ise üle oma valetamistest.
sa ei sobinud juba aastaid tagasi päris suhtlemiseks. Hiljem selgub, et oled veel hullemaks läinud.

Kas sa ise ka usud seda jama, mida sa ajad? Kümneid katseid täiesti ulme....!!!

Miks MITTE ÜKSKI teine naine minu kohta midagi sellist ei kirjuta, kui ma väidetavalt selline olen?
Sa ajad lihtsalt plära oma väljamõeldistega, sest ei mahu su hoora-eneseimetleja hinge, et sind ei taheta.

Aga vaata parem peeglisse korraks ja teeninda rämpsu edasi, kelle hulka sa kuulud.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 00:48
Aga sina nutma ikka edasi ennem nutsid capi pilti all aasta otsa kui enam ei saanud me kõik nägime
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 00:50
väga armas, slave, et sa mind külastavaid härrasmehi rämpsuks nimetad. mitte et see su lapsikust kuidagi vähem naeruväärsemaks muudaks
aga kes siis sundis neid kohtumise sooviga kirju sind saatma, kui ma kohe üldse ei sobinud?
kummaline...kas tegemist totaalselt lõhestunud isiksusega?
ja miks MITTE ÜKSKI teine minuga reaalselt kohtunud inimene ei kurda, et alatu hoor jms?
slave, sa reaalselt laimad, isegi mõtled välja mingit laimu alkoholismist ja tablettide tarvitamisest. nagu milleks?
kirjutad ükskõik mida kokku lootuses, et ehk siis püsikülalised enam ei tule nautima, kui hästi palju laimad?
vana naiivikust pervo, unista edasi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 22:31
Veelkord, ei huvita sinu klientide tõrjumine. Küllap te väärite teineteist, kuigi enamasti pannakse prostituut madalamaks.

"aga kes siis sundis neid kohtumise sooviga kirju sind saatma, kui ma kohe üldse ei sobinud?" - kaks kirja (mitte kümneid) sooviga sind uurida, et kas oled arenenud. Ja mitte seksuaalse tegevuse sooviga. Lihtne.

Kui kaua sa viitsid oma uksetahajäämisest jaurata?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 22:39
Kas caprikoosa on siis prostuuut🤭🤣?....
Lüpsja pidi ju olema🤔...
Kriimsilm oma 9 sa ametiga🤣🤣🤣....?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-28 10:59
hea kasvatuse saanud ja normaalse enesehinnanguga inimene kindlasti ei tunne vajadust ühtki teenindajat endast madalamaks seada. või muul viisil halvustada.

aasta jooksul oli neid slave kohtumise soovist ajendatud kirjavahetusi nii umbes viis kindlasti, seega kirju oli rohkem kui kaks. ja nende arvul pole vast määravat tähtsust.........fakt, et slave soovis tulla tasulisele seansile, mille kirjeldusest oleks ka kõige tuhmima taibuga tegelane mõistnud, et tegemist pole ebaseksuaalse tegevusega.
fakt, et ma tema jaoks aega ei leidnud püsikülaliste kõrvalt, viitaks nagu minu mingi salapärase ukse taha jäämisele?
kahju, et slave ei suuda täpsustada, millist ust ta silmas peab

ja orja elu on tõesti nii igav, et meeletu soov painab "uurida" naist, kes tglt kohe üldse ei huvita? ning kui lähemalt uurima ei pääse, siis tuleb sõimu ja laimu abil haiget saanud ego kergitada? suht hale küll.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-28 23:43
"fakt, et slave soovis tulla tasulisele seansile"

Sinu soovunelm ei ole fakt. Sa ei sobi sellisteks asjadeks, sest oled liiga küündimatu ja pealiskaudne. Nii läheb, kui motiiv on tasu, mitte tegevus.

Ma ei mõista, miks sa nii palju sellest patrad, valetad ja fantaseerid... Kas see, et sa kunagi ukse taha jäid, jättis nii sügava jälje?
No vabandust, et meelde tuletasin.

Aga ikka ja jälle tuleks meelde tuletada seda Filena tõdemust, et las ärakeeranud hoor laliseb siin omaette...
Vahest sa seda pelgadki ja selleks oma imalat enesekiitust minu halvustamisega segadki... ? Et äkki keegi muidu ei vasta ja jääd üksi ennast haipima...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 00:38
Kui sa ültse niks ei tee siis sa olema tige mees peab niksima naiskaga nädalas korra muidu pauku täis ja tuleb pauk püksi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 00:43
MILLISE ja KELLE UKSE taha ma jäin siis? miskipärast slave ei suuda seda täpsustada. mind küll kohe väga huvitaks see

su taaskohtumise sooviga saadetud kirjad polnud mingi soovunelm, slave. miks sa nagu häbened seda? heteromees soovis naist külastada, mis siin ebaloomulikku eks
kummaline on pigem, et tagantjärgi pasundatakse, et tglt "üldse ei sobinud", ei pakkunud huvi jne. siis tekibki nagu küsimus, et milleks siis kohtuda sooviti, kui totaalne huvipuudus ja vastumeelsus oli........milleks seda silmakirjalikku kräppi toota üldse tagantjärele.
meeldis, enam ei meeldi....no tore, ela oma elu edasi, slave. juhul kui sul see olemas on.
ja kui pole, siis see anna sulle õigust võõrast inimest hooraks sõimata ja kõikvõimalikku laimu levitada.

kas ärakeeranud impotent ei saa muidu tähelepanu või?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 01:43
Üks lõputu täpsustamine. Psühhopaadiga on see mõttetu.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 19:44
Kle slave, tõsiselt, mis kuradi sõim sul käib pidevalt? Mis kuradi puue sul teist naist psühhopaadiks tembeldada on? Pane oma suu kinni või lasen sul capri kaitsmiseks sul foorumi keelu peale panna.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 22:19
Tarts, sinuga on vaja see kastratsioonijutt lõpuni rääkida...
Oled teemast kaugel aga seletad. Ma tahan sinu vastutust selle pläma eest! Sa oled ju mees ja mehine?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 22:20
Aga loomulikult... psühhopaat on see, kes kutsikana postitustes järel käib ja ka piltidel nagu näha... ja räägib ukse taha jätmisest
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 22:28
Sa piinama ennast minuga ka Capri kohtuda ei taha ei lase tuppa aga ma ei paku ka noori naiskasid on küll niksi saab küll kingi eest teevad naiskad palju nad tahtma põnevust ja raha ka suvi on
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 22:31
Sa pole mees kes suudaks argumenteerida. Sestap ma sulle ei vastanud, sest see sinu kemplemine ei ole väärt oma aja raiskamiseks. Pealegi, isegi kui vastaspool sind ksrvavõrdki ei sümpatiseeri, ei ole mehelik solvata ja diagnoose panna. Lõpeta ära see matslikus, või lasen sulle tõesti foorumi keelu peale panna.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 22:43
Tarts, minu ütlemised on kõik põhjendatud.
Sina, "mehine mees", ütlesid midagi täiesti suvalist, et solvata. Täiesti põhjendamatult.

Praegu kirjutad mulle avalikult, et ähvarada. Kirjuta mulle otse postkasti oma ähvardused, mitte "pagunite kogumiseks" hoora ees...

"Vastaspool" kirjutab mu kohta valesid. Võiks ju vastamata jätta... Solgib mu teemasid nagu kutsikas järel käies... võiks ju tähelepanuta jätta. Olen temaga ammu kohtunud. Mine tea, äkki jäi tal midagi kripeldama...
Aga sinusuguse tropiga ei ole mul tõesti mitte mingit pistmist. Kui sa otse näkku ei julge öelda, siis ära kekuta foorumis. "Mehisus".
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 22:47
Soovitan sul slave soojalt psühholoogi juurde minna, sest su mõistusega ei ole kõik korras.
Võrreldes sinuga olen piisavalt mehine, et sind manitseda avalikult mitte privaatselt. Suur vahe eks.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 22:53
Kle kuked, rahunege maha.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 23:22
Mister, mina võin ju rahuneda, aga see slave poolne sõim ja suutmatus olla munadega mees hakkab juba silma kriipima. Õige mees ei solva ega ründa naist valimatult mida sülg suhu toob. Vaid jääb viisakuse piires korralikuks. Tõttõelda, pole capri ka mingine ingel, kuid tema suhtumine ja laiem silmaring teemades on hea lugeda. Tema saatanlikus on piiritletud, mõistlikuse piires ega ole labaseks minev.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 23:27
tarts paneb slave peale kitse.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 23:31
Kellele?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 23:47
MrTarts

2021-06-29 22:31:28
Lõpeta ära see matslikus, või lasen sulle tõesti foorumi keelu peale panna.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 23:51
Kaebupunn aga mõlemad tahavad niksi saada kõik tahate onju siin on naiskasid küll kes tasuta annavad
˅ näita rohkem ˅