Foorum
2022-06-27 22:41
Capi kas sul on hinnad paigas?
˅ näita rohkem ˅
2022-06-28 14:16
caprichosa - kuumaga mõistus ära? Vastupidi, teie jaoks on see probleem . Minu jaoks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-29 01:01
caprichosa - kui sul pole midagi muud teha , siis ära valuta oma investeeringu pärast teiste osas või kirjuta kogemust.... , mitte ära kirjuta mingeid küsimusi ja mula lihtsalt copydes ja mida oled juba korranud ja nüüd jälle, sa oled nagu kulunud kohviveski - sul ei tule normaalset jahvatust
˅ näita rohkem ˅
2022-06-29 02:07
ellips, kui sa ei oska küsimusele vastata või lihtsalt häbened, siis tunnista seda.
sinu kohviveski jahvatab peamiselt ainult kingisoovijatest....et miks nad oma teenuseid müüvad ja miks sulle ei müü, ainult blokeerivad ja kaovad ära.
ja vanasti olid heinad lõhnavamad ning said vahel lausa ilma kingituseta seksi, eksole.
aga ega see tähenda, et muutunud maailm tingimata halb või ebanormaalne oleks.
sul lihtsalt näib olevat raskusi sellega kohanemisega
˅ näita rohkem ˅
2022-06-29 12:05
caprichosa - ütlen veelkord ja olen varem märkinud , sa oled lihtsalt loll või mängid ja ulastad. Ma polepakkunud raha ja ei oota raha ega ka kinke. Tundub,e t sina oled üks kuradima tüüp, kes siin väänab ja kujundab teistes oma ajutusega seisukohti ja vääraid.
Minu kirjutised on olnud just saidi väära kallaku muutumisest ja intiimosa au sisse , mitte nagu sina , lihtsalt lõhverdad.
Tead kui nt. hetero on kõva naise panija ja saidil on kirjas - et riist on 6 cm lai , siis sina kuulud samasuguste lollide hulka , tundb nii. On olemas diameeter ja ümbermõõt. Kui just sina pole vaalasuu kuhu selline väheldase haritusega ja üle 22 vanuses soovib oma lesta sisse lükata , mis oleks nagu teerulli alla jäänud ....
Sa keerutad ja keerutad , tekitades mitteküsimusest oma lolluses küsimuse ja siis kirjutad muudkui , et sulle ei vastata... Ei peagi vastama - keri.... ja lõhverda edasi
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 17:56
Päris naljakas vaadata, kuidas kasutaja Rannabeib alguses kuulutas, et kohtub 300 eest... üleeile oli hind langenud 200 peale ning täna koguni 150. Kui asi samas vaimus jätkub, hakkab varsti juba ise raha pakkuma, et seksi saada
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 18:05
300 said kohtumise terveks ööks, nüüd kuulutab 100 eur. kord
˅ näita rohkem ˅
2022-09-10 21:14
ellips:
"Eesti naine tagab tulevikuraha raiumata metsaga

..... siin- tagab keha müügiga ja isegi ei investeeri sentigi "
------------------------------------------------------------------------------

kuidas see sind peaks üldse puudutama, mida keegi naine või mees kuskil müüb ja investeerib?
kui see sulle muret ei tee, miks siis üldse hädaldad kingisoovijate ja keharentijate üle kogu aeg....
tundub, et võtad ikka seda teemat kuidagi isiklikult
ja endiselt ei suutnud konkreetsele küsimusele loogilist vastust anda.
(oponendi sõimamine ja oma nilbustega foorumi lagastamine mu meelest diskuteerimiseks ei kvalifitseeru. erilist tarkust ka paraku ei näita ).
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 00:30
caprichosa - hakkas jälle sügelema? Lühivastus- ega ei puudutagi mind vaid see on nende mõistus: välismaal teenida ja siin raha kanaliseerida või selleks minna ülikooli või üürida korter- et oleks ekstreemsus kanaliseerimisel töö tegemise asemel
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 01:03
see peaks igaühe isiklik asi olema, millist tööd keegi teeb või kuidas raha teenib ja investeerib.
kui inimesed tulevad oma eluga toime rahuldavalt või üle keskmise, pole ka ilmselt mõistuse defitsiidiga probleemi, eks.
muide, mis mõne jaoks ekstreemsus, võib vabalt olla teisele normaalne argipäevarutiin....kõik on suhteline
ja pole mõtet võõraid inimesi sildistada või üritada kohtumõistjat mängida. või tundub mu mõttekäik väga vale?
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 02:14
eks sina Capi tead neid prostituute hindasi ja mõttekäike. oled ju ise samas paadis
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 14:48
caprichosa - kuidas sa nii rumal oled ? keegi sildista ju neid- nemad ise sildistavad ennast teistest erinevaiks, iseloomustavad ennast siin kontodel ja kuulutustes.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 18:17
muidugi capi sul õigus mis sisse tulekud sul on, sest esi hoor on ka inimene
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 18:18
ellips, kuidas sa nii tark küll oled?
aga küsimusele vastata ikka ei oska, et miks peaks kellegi sissetulekud ja investeeringud sulle korda minema.
ja iga inimene ongi mingis mõttes erinev ja eriline. isegi sina, ellips
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 19:42
Hinnad on täpselt sellised, et kõigile midagi.. Ja raha puudus on isiku enda probleem.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-12 08:03
kõik inimesed on erilised ja see ongi ühiskonna edasiviiv vorm, aga caprichosa - seepärast polegi minupoolt sildistamist olnud, mida sina oled küll siin ajapikku teinud lobedalt.
Camen - raha probleemi ju pole, sest tegelikkuses on siin ülepakkujad ehk mängurid ja nii käib see ving - raha lendles ja mõni jäi ilma
˅ näita rohkem ˅
2022-09-12 10:15
ellips, erinevalt sinust mind absoluutselt ei häiri ega huvita, kes millega raha teenib või investeerib või milliseid kuulutusi üles paneb.
isegi kui huvitaks, siis võhivõõraid inimesi lollideks, hooradeks jms ei hakkaks küll tituleerima....
ekraani taga sõimlemine näitab ju ainult su enda kibestumust, muud midagi.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-12 13:39
caprichosa - praegu on teine teema arutlusel , mitte kes olen mina või kas sina oled lits , sa ära välju oma copypastega teemast ja jälle hakkad sogama , kuidagi rahulik oli kui sa mõne teise kontoga siin sahmisid ? Kas paluti elustada sinu idiootsust jälle, saidi vaatamise hulk vähenes?
˅ näita rohkem ˅
2022-09-12 19:36
aga api kas sa oled siis lits? või mängid litsi
˅ näita rohkem ˅
2022-09-12 20:34
ellips, küsimus pole tõesti selles, kas sina oled lits või üritad siin meesprostituutide teenuseid osta.
aga kuna sa ise alustasid oma murelike postitustega sellest, kuidas keegi teenib või investeerib, siis milleks hädaldama hakkad kui su jutule reageeritakse?
kõik ei saa ju samamoodi maailma asju näha kui sina. võiksid seda vähem valulikult võtta
˅ näita rohkem ˅
2022-09-12 22:20
caprichosa , teemat alustas - seikleja85. Sa saa sellestki aru. Teiseks , peaaegu 2 kuud seda teemat ei puudutanud keegi ja nüüd sa vedasi selle jälle ja minu aadressile.
Lõpeta see ilastamine kui sul tõesti midagi targemat pole. Mida sa keerutad koguaeg.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-20 22:21
2014-08-12 14:03:32 Iha.ee nais prostituutide hinnad paigast ära

Mis se vennike aastas 2022 teeks, isegi vibra laadimise hinnad on paigast ära.
˅ näita rohkem ˅