Kuulge ma nüüd kohe vaatasin, et kui keegi muutub popiks ja peale selle siin eriti ei figureeri, ehk siis uusi kirju ja vaatamisi suurt ei tule, siis juba kahe päeva pärast see populaarsus kadunud oligi. Ma nagu ise mõtlen nüüd, et selle laar päeva peaks suutma ju ära kannatada igaüks.
Teine lugu on ilmselt nende prostituutide kontodega. Need ju kahetsusväärsel kombel tõmbavad mehi ligi nagu vihalehed saunalaval ja vot kui nüüd neile keegi peaks soovima kirja saata, siis ilmselt pole ka VIPist pääsu
..........aga muide ma ühe korra veel siiski mälu värskendamiseks mainin, mida olen juba ka kuskil siin varem öelnud.
Mul poleks tõesti midagi tasulise konto vastu. Näiteks on mingi kuumaks meestel ja/või ka naistele. Maks võib olla erinev või ka naised maksuvabad. Pole probleemi maksan ära ja sõimlen siin rõõmsa näoga. Samas oleks see hea, sest siis iga aff ei vorbiks ehk ka nii meeletult omale kontosi ja õhkkond oleks tervem. Lihtne ju!
Aga mind pahandas see lollakas ettekääne, et see tehtud nagu ainult ikka naiste kaitseks ja nende huvides ja no portaal on ju ainult heategija rollis jne. ........vot see tobe põhjendus pani mind lihtsalt jonnima!
......nüüd vist on suu puhtaks öeldud!