Foorum
2014-08-13 10:10
Asi võib olla seotud kontol tehtud klikkide arvuga. Seda kasutaja ise ei saa jälgida juba sel põhjusel, et paljud kasutavad nähtamatut režiimi. Samuti võib olla, et kui juba oled sattunud sellesse musta nimekirja, siis mingi summeerimise tõttu tuleb sulle piirang kergemini.
Fakt on see, et keegi seda süsteemi muutma ei kiirusta, sest oma ülesande, sundida rahvast vip kontosid tegema, see täidab. Ja kui need mittevipid ka lahkuvad, siis pole sellest ka midagi hullu, sest omanike silmis omavad need vaid statistilist väärtust.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:12
Osad kahtlemata ootavad seda ühte-kahte (kuigi ka siin saab asja lahendada lihtsalt mailiaadressi jagamisega), aga eelnevalt on sõnavõtnuid, kes kurdavad otsesõnu selle üle, et nüüd tuleb liiga vähe kirju.

Utha, mismoodi Sa seadistad sobivatelt meestelt ja sobimatutelt meestelt kirjade saamist? Avad postkasti vaid sõbralisti liikmetele, siis ei saa uued normaalsed mehed Sinuga tutvuda. Avad kõigile meestele, siis tuleb kohe spämmi.

Võib-olla peakski andma võimaluse tasuta kirjutada vaid sõbralisti liikmetele. Kes tahab võõrale kirja saata, peab omama vip kontot.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:28
Uute tuttavatega on raskem, aga sõprade jaoks saab teha pilditu varika ja ankeedi ainukeseks infoks oleks, et kasutaja **** sõbrapostkast. Mis spämmi vältimiseks oleks avatud vaid sõbralistis olijatele.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:33
Süsteem töötab lihtsalt. Arvutab kokku mingi x aja jooksul tulnud x arv kirju. Algoritmi ei ole veel lahti hammustanud. ilmselt on see minutites saadud kirjade arv.
Minuarust loeb see otse db-st kirjade saabmust aja jooksul. Kui on VIP flag püsti, siis ei loeta. Seega ei ole mingil sõbralistil erilist pääsu, juhul kui see sõber laksib selle kirjade tiheduse arvu hoobilt täis. Üks pikk kiri, mitte 100 väikest
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:35
ps. Sarnast süsteemi kasutab ka flirtic näiteks. Lisaks veel käib flirticu süsteem mõningaid teisi isikuid ise vaatamas ja provotseerib teineteisele meeldimisi. Siin seda veel õnneks ei ole
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:47
Pole saanud vastust küsimusele, et kas piirang on ka mõnel pilditul. Ka pilditud võivad ju olla aktiivses kirjavahetuses, aga nende kontodel kolab vähe juhukülalisi.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:48
Oluline on, et ei lahkuks naised. Kuni siin on naisi, kes tahavad kohtumisi ja seksi, seni on siin ka mehed. Kiruvad, maksavad, ja on edasi. Aga naiste lahkumisel ei hoia mehi siin ka see, kui kõik on tasuta.
See populaarsuseteema läheb maksma eelkõige meestele. Vähe on neid mehi, kellele laekub palju kirjasid. Populaarsed on naised, seega vip kontosid peavad ostma mehed.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:52
No aga miks mehed peavad alati maksma? Naised tahavad olla meestega võrdsed, miks siis ei võiks võrdselt maksta? Asi ei ole isegi rahas vaid vastureaktsioonis kus mehi nähakse ainult rahakottidena. Mis puutub nendesse populaarsetesse naistesse, siis kas nad ikka on nii väga populaarsed kui varikate abil end kuhugi toppi nikerdatakse? Kes siin rohkem olnud, see nagunii lõpuks näeb telgitaguseid ja polegi kõik enam nii äge ja tore.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:54
Mehi on sellistes seksuaalse sisuga tutvumisportaalides lihtsalt kordades rohkem. Turumajanduse paratamatus - kui midagi on vähe ja seda nõutakse palju, siis on see väärtuslik. Seetõttu on naised siin väärtuslikud.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:55
See populaarsus on iha puhul pigem juba edevus. Edevamad topivad ühte pilti 10x nädalas üles ja tekib mingi pseudopopulaarsus. Tegelikult on naine kena eneseimetleja ja pole mehel sellise naisega tavaliselt miskit peale hakata.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 10:58
No see top on omaette teema ja puudutab laias laastus vaid umbes kümmet kasutajat. Ma mõtlesin ikka tervet iha.ee portaali. Siin on mehi mitu korda rohkem kui naisi, see tähendab suurt tähelepanu naistele.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 11:06
See meeste rohkus ja naiste vähesus ei too raha juurde, sest pmst ei hakka suurem osa inimestest midagi maksma. Enne tehakse teine konto, siis kolmas või suheldakse juba mujal edasi. Raha saadakse inimestelt ainult siis kui suudetakse luua lisandväärtust või siis suudetakse luua kasutajale olukord kus ta ise tahab mingit lisavõimalust saada ja siis on valmis selle eest maksma.

Sie's kunagi oli pildimäng kirjade saatmiseks. Pidi piltide hindamisega teenima krediiti, siis said krediidi eest kellelegi kirjutada. See hoidis kasutajaid tegevuses ja leht elas. Lõpuks nad hakkasid päris raha küsima ja kõik läksid sealt hoopis minema. Ahnus kaotas lehe populaarsuse ja kasutajad. Inimestelt raha kätte saamiseks on vaja rohkem nutti ja teha seda varjatult.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 11:12
bri, ise küsid ja ise vastad. nii ongi.

sõbralisti liikmete õiguste laiendamine tasuta saatmise osas võib samas sõbralisti spämmi (juhusõpru) juurde tuua, spämmiga liste koormama hakata, mis viib teistpidi vajaduseni seada uusi piiranguid - spämmi piiramiseks listides. siis võiks juba ka kustutamises
mingeid võimalusi lisanduda, lihtsustada seda. sobimatute meestega hakkama saamine ei ole küsimus. küsimus on selles, kuidas vabaneda sõbralisti spämmijatest. ka see on probleem. minul vähemalt küll.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 11:20
Aga nüüd loodi ju lisaväärtus: võimalus piiramatult kirjutada.
Raha saab küsida neilt, kellel on häda ja sellel lehel on selleks kontingendiks mehed, kelle kotid ähvardavad lõhkeda.
Hea on öelda, et minnakse mujale, aga ega neid kohti enam palju pole jäänud, kus ilma rahata keppi saab küsida.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 11:31
mind nagu ärritab pigem see,et kuskil mingit teavet ei olnud( vähemalt minule kyll silma ei hakanud),samas kui esilehel infotahvlil ripub augustis kysimus,kas esimesed kevadised vallatused on juba tehtud? koomikud
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 11:41
Tsitaat:Samuti on TEENUSEPAKKUJAL õigus kasutustingimusi ilma KASUTAJALE eelnevalt ette teatamata täiendada.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 11:42
Jott ma arvan, et ka pilditud lähevad süsteemi sisse.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 11:55
Parma, ma ei kahtlegi selles, aga ma arvan, et piirang ei tulene ainult kirjadest. Piirang pidi ju laienema ka piltide kommimisele, sellepärast võib olla, et arvesse lähevad kõik liikumised ja algab arvestus kuupäeva vahetumisega. Kui eelnev piirang on all, siis ei pruugi lugemine alata nullist..
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:22
Jott ma arvan, et kirjade arv triggerdab selle piirangu rakendumise.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:23
Ma teen sinuga katse kohe Jott. vaatame kas saame su populaarseks
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:34
Looduspoisiga oli juba tehtud ja 100 kirja veel ei toiminud
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:39
kas kellelgi ei ole välja pakkuda võrdlust, kui palju ta populaarseks määratud isikust kirju vähem sai või midagi niisugust. kui palju on palju.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:41
Sada kirja ei toiminud? Kui palju need popid naised siis päevas kirju saavad?!
Või äkki ongi nii, et populaarsed saavad olla ainult naised? Kas mõnel mehel on analoogne kogemus?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:44
Noh nüüd on Parmal sada kirja saadetud ja milline on tulemus?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:46
Ja need sada kirja tulid kõik ühe konto vaatamisega
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:49
ühes asjas on see süsteemimuudatus kindlalt edukas - spekulatsioonide arv kasvab
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:55
Krt jama sellega. Sessioonipõhine, st et iga ˇ20 minuti tagant läheb alles uuesti vaatamine arvesse. See tehti tookord hindamise pärast, et ühtetega ei haamerdataks.
Arvan, et mitte vaatamiste arvust ei olene, vaid erinevatelt isikutelt saadud kirjad hoopiski on võtmeõsnaks.

Spekulatsioonida saaks teemal, et kas mehelt mehele ka rakendub või on see naise-mehe vaheline piirang
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 12:57
cogito, ergo sum
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 13:20
Mina sain "popiks" peale seda, kui ühe päeva jooksul kirjutasin umbes 30 erineva kasutajaga. Kirjade hulk vist sadat ei ületanud. Populaarsus kestis 2 päeva. Muide, see populaarsuse värk töötab. Mulle kirjutas mitu inimest, et kuna nad ei saanud enam kirjutada, tegid end Vipiks
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 13:28
näh
oli sul pilti ka, tutt?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 13:35
Tutil oli vist viimati see kalibreerimise pilt üleval ja siis seda top-poppi veel ei olnud
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 16:48
Ühe päeva sees kirjutada 30 erineva kasutajaga? Kui mul on kirjutajaid rohkem kui kaks, siis kipub juba paljuks minema. Õnneks juhtub seda harva.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 16:59
Tal kokku sadat kirja ei tulnud, siis keskmiselt 2-3 kirja kasutaja kohta, see pole just keeruline. Kui pikemat vestlust arendad, siis läheb segi, millest kellegagi oled juba kirjutanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 17:47
Oh,neid väsimatuid?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 18:39
See teema lukus ja entsyklopeedias,ee.oh teid.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 20:43
Mina popiks juba peale u 30 kirja nii 2-3 kasutajaga
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 21:00
Ano, onnüüd uhke tunne ka või Näe Parma üritas küll, aga sajast kirjast jäi väheks, et mind popitopiga liita
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 21:06
Ei ole uhke- masendav on hoopis. Teie loomkatsed tõestavad, et loogikat ei näi selle popinduse juures eriti olevat.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 21:36
On küll loogika. See on Vip( Very Important Pervert)kasutajate maineparandus kampaania, enam ei saa öelda, et vipiks tehakse ennast piltide pärast.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 21:55
Mulle on see aga tüütu sest pervod on end juba nagunii vipiks teinud, et mummudeta pilte näha aga normaalsed kasutajad jäävad paljud sundseisu. Õnneks oskavad inimesed veel meile ka saata kui manipulaatorid võtmeid kolistavad
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 22:13
Vaatasin just, et vähemalt kümnendik naisvipidest on enda perverdi märgi ärapeitnud
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 22:24
Mehed on palju julgemad, aga üks foorumikirjanik hakkas küll silma
˅ näita rohkem ˅
2014-08-14 21:32
Aga näe administraator saab nüüd kolm kuud kõigile piiranguteta kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2014-08-14 21:49
huvitav, kes nüüd soolale soola peale raputas
˅ näita rohkem ˅
2014-08-17 19:29
Ei saam siin muud teha kui olen sunnitud tegema avaliku varika smaragd69I ja ilma pildita siis on ehk võimalik suhelda vabalt. Soovin siiski ise otsustada kellega suhtlen ja kellega ei.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-17 20:38
Mis pealesurutud populaarsus..See selleks,kuigi vihale ajas..Aga kui siis töölt tulles õhtul avastad, et keegi on sind vip-iks ka teinud Paljad tillid ja pepud vaatasid mulle vastu--nii erutav
˅ näita rohkem ˅
2014-08-17 20:49
Vat siis on tõsine viirus arvutisse pugenud.
˅ näita rohkem ˅
2014-09-02 10:07
Tahtsin Jannele komplimendi teha aga kuna ta ka liigpopiks tituleeritud jäi see tegemata
˅ näita rohkem ˅
2014-09-02 10:13
Praegu on tõesti päeva VIP-iks üks ilusamaid pilte iha ajaloos
˅ näita rohkem ˅
2014-09-02 10:16
Anonyym, kirjuta tekst valmis, Aikon edastab selle koos parimate soovidega Jannekesele sest keegi saadanas oli võtnud omale südameasjaks valgustada ka minu silmakesi läbi Vipinduse kireva kaleidoskoobi
˅ näita rohkem ˅